2015. február 20. péntek

febr. 20
5:09
A titokzatos Habony (Behaviour)
Még az sem biztos, hogy érettségije van a miniszterelnök bizalmasának.
febr. 20
5:11
A veszprémi fideszesek lakása is nő (Behaviour)
Juhász szerint megtakarításai és jövedelmei sem igazolják Mihalovics Péter ingatlanvásárlásait.
febr. 20
5:13
Csak azt nem vizsgálják ingatlanügyben, amit kéne (Behaviour)
Juhász azon állítása miatt indítottak eljárást, ami szerint megpróbálták lefizetni, hogy felhagyjon a belvárosi ingatlanügyek feltárásával.
febr. 20
6:30
Európa Liga - Gulácsiék kikaptak, Dzsudzsákék döntetlent értek el (Infostart)
A kapus Gulácsi Péterrel felálló Salzburg 2-1-es vereséget szenvedett Villarrealban, míg a Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó Dinamo Moszkva 0-0-s döntetlent játszott vendégként az Anderlechttel csütörtök este, a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjébe jutásért rendezett párharcok első mérkőzésein.
febr. 20
7:24
NHL: ha szétlövés, akkor csakis vendégsiker (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján három mérkőzés is szétlövéssel ért véget, és mindegyik találkozón a vendégek örülhettek: a Vancouver Canucks a New York Rangers, a Florida Panthers a Montreal Canadiens, míg a Buffalo Sabres a Philadelphia Flyers otthonában ünnepelhetett így.
febr. 20
7:42
Michelisz: A Honda most is jól futott (Infostart)
A múlt héten Spanyolországban próbálhatta ki új autóját a túraautó-világbajnokságban (WTCC) versenyző Michelisz Norbert. A Zengő Motorsport pilótája kedden már az autó idei versenymotorjával is megismerkedhetett Olaszországban.
febr. 20
8:00
Topfoci: pályán az egymás ellen készülő Juve és BVB - program (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kedden egymás ellen játszó Juventus és Borussia Dortmund már ma pályára lép az aktuális bajnoki fordulóban: az olasz listavezető az Atalantát fogadja, míg a Bundesligában kieséses ellen küzdő BVB Stuttgartban szerepel.
febr. 20
8:18
10 győzelem egymás után: csúcsbeállítás (Metropol)
A Real azóta, hogy 2013. április 30 óta csak nyert a BL-ben.
febr. 20
8:36
Gulácsiék kikaptak, Dzsudzsákék döntetlent értek el (Metropol)
Gulácsi végig védett a Villarreal ellen. Dzsudzsák 69 percet kapott az Anderlecht ellen.
febr. 20
8:54
Nadal a negyeddöntőben Rióban (Infostart)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két játszmában legyőzte honfitársát, Pablo Carrenót az 1,548 millió dollár (418 millió forint) összdíjazású riói salakpályás tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
febr. 20
9:12
Chelsea: Mourinhóhoz kötik a sorsukat újabb négy évre (She)
A londoni The Times információi szerint a Chelsea labdarúgócsapatának vezetősége a nyáron új szerződést ajánl a menedzser José Mourinhónak.
febr. 20
9:15
Sportfogadás: Egy mérkőzés, amelyet sosem rendeztek meg, mégis lett nyertese (Agroinform)
Több fogadóirodánál is lehetett téteket elhelyezni egy fehérorosz barátságos találkozóra, habár azt le sem játszották.
febr. 20
9:48
Chelsea: Playboy-modellről szó sem volt - Cuadrado cáfolt (She)
Bár angol értesülések arról szóltak, hogy a Premier League-ben szereplő Chelsea januári szerzeménye, Juan Cuadrado egy Playboy-modell segítségét veszi igénybe a nyelvtanuláshoz, a labdarúgó a Twitter-oldalán cáfolta ezeket az információkat, és feltett magáról egy képet, amelyen az igazi angoltanárának társaságában van.
febr. 20
10:06
Barca: lenyűgöző légi felvételek a Camp Nouról - videó (She)
A Barcelona otthona, a Camp Nou majdnem 100 ezres befogadóképességével Európa legnagyobb futballstadionja. Most egy drón segítségével repülhetjük körbe az arénát, amely a tervbe vett felújítás után 105 ezresre bővül és tetőszerkezetet is kap. A videóból jól látható, hogy a Camp Nou mennyire egybeépült a környezetével, de a háttérben levő hegyek is szép látványt nyújtanak.
febr. 20
10:24
Kovács Katalin idén is Janics Natasával párosozna (Infostart)
A női kajakozás két háromszoros olimpiai bajnoka, Kovács Katalin és Douchev-Janics Natasa a tavalyi kihagyás után idén ismét együtt indulna párosban az év versenyein. Kovács Katalin a magyar szövetség sajtótájékoztatóján hozzátette, hogy ehhez a feltételeket meg kell teremteni. A Honvéd klasszisa elárulta, hogy rendszeresen tartja a kapcsolatot a hónapok óta Mexikóban készülő Douchev-Janics…
febr. 20
10:24
Nico Rosberg apa lesz! (Blikk)
Lányos apa lesz Nico Rosberg (29). A Mercedes Forma-1-es versenyzője és felesége nyárra várja a kisbabát.
febr. 20
10:42
Videó: Dzsudzsák óriási helyzetben lőtt a kapusba (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a csütörtök esti Anderlecht–Dinamo Moszkva mérkőzés a labdarúgó Európa-ligában. Az orosz csapatban kezdőként pályára lépő Dzsudzsák Balázs a 37. percben hatalmas ziccerbe került, de ballábas lövését Silvio Proto kapus bravúrral hárította.
febr. 20
11:00
Férfi vízi: Dabrowski elfogadta, hogy a szezon alatt nem lehet a válogatottal (She)
A tavaly nyári Európa-bajnokság óta nem ült a férfi vízilabda-válogatott kispadján Dabrowski Norbert másodedző. Az augusztusi világkupára pihenőt kapott Benedek Tibortól, majd a klubszezonba beékelődő világliga-mérkőzésekről is lemaradt, ekkor azonban már nem a tehermentesítés volt az ok, hanem az, hogy – mint arról a Blikk beszámolt – a liga döntése értelmében a szakember év közben nem dolgozhat…
febr. 20
11:00
A Nagyerdei lett Európa legjobb új stadionja (Metropol)
A világban a negyedik helyen végzett. A szurkolók szavazásán viszont megelőzte a Groupama Aréna.
febr. 20
11:03
Vélemény: Az Európa Liga lett az új BL? (Agroinform)
Annyiban egész biztosan, hogy most ott játsszák a legjobb nemzetközi meccseket.
febr. 20
11:18
Érdi Mária második lett a Kanári-szigeteki vitorlás Ek-n (Infostart)
Érdi Mária remekül kezdte az évet, miután a Kanári-szigeteken rendezett vitorlázó Európa-kupán a felnőtteknél második helyen végzett, az ifjúsági korosztályt pedig megnyerte a Laser Radial olimpiai hajóosztályban.
febr. 20
11:21
Tippjáték: Tippelj, és nyerd meg a három tablet egyikét! (Agroinform)
Ezúttal Samsung Galaxy tableteket nyerhetsz, ha jól tippelsz a Bajnokok Ligája és az Európa Liga meccseire!
febr. 20
11:27
A magyar-szerb toloncegyezményről tőlünk értesült Pristina polgármestere (Behaviour)
A "Ne hagyd el hazádat"-kampány feldühíti a reménytelen helyzetben lévőket.
febr. 20
11:54
Ötödik a magyar kötöttfogású válogatott a csapat vk-n (Infostart)
A magyar kötöttfogású birkózóválogatott a pénteki helyosztón simán legyőzte a svéd együttest, így ötödik helyen végzett a Teheránban zajló csapat világkupán.
febr. 20
12:12
BL: Messi egy zseni, egy pillanat alatt kicselez bárkit - Scholes (She)
Paul Scholes, az angol válogatott és a Manchester United egykori sztárja ezúttal a jövő heti Manchester City–Barcelona Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő kapcsán mondta el a véleményét. Részletesen beszélt a katalánok sztárjáról, Lionel Messiről, akit zseninek tart, és saját tapasztalata alapján állítja, bárkit kicselez egy pillanat alatt.
febr. 20
12:30
Leverkusen: Bellarabi 2020-ig hosszabbított - hivatalos (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020-ig meghosszabbította a 24 éves német válogatott Karim Bellarabi szerződését.
febr. 20
12:48
Babos Tímea a döntőbe jutott párosban (Infostart)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a döntőbe a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.
febr. 20
12:48
Férfi kézi BL: fogadkoznak a franciák, legyőzik a Veszprémet (She)
A hétvégén befejeződnek a csoportküzdelmek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Már a záró forduló előtt eldőlt, hogy első helyezettként a német THW Kiel, a spanyol FC Barcelona, a magyar színeket képviselő MKB-MVM Veszprém, valamint a lengyel Kielce várhatja a jövő keddi sorsolást. A magyar csapat a Montpellier otthonában zárja a sorozatot, a franciák edzője pedig fogadkozik a meccs előtt.
febr. 20
13:06
Elmarad az UVSE-DVSE vízilabda mérkőzés (Infostart)
Több játékos megbetegedése miatt elmarad a szombatra kiírt UVSE-Hunguest Hotels - Debreceni VSE mérkőzés a férfi vízilabda ob I-ben.
febr. 20
13:06
Barcelona: Dani Alves ügynöke nem csalódott - szomorú (She)
Dinorah Santana, Dani Alves ügynöke ismét a sajtóban panaszkodott a Barcelonára, amiért a klub továbbra sem foglalkozik a brazil labdarúgó ügyével.
febr. 20
13:06
Babos párosban döntős Dubajban (Metropol)
A nyolcadik helyen kiemelt magyar, francia kettős szetthátrányból fordítva nyert az elődöntőben.
febr. 20
13:15
Kapjon kártérítést a vörösiszap-katasztrófa minden áldozata! (Behaviour)
Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy ne fokozza tovább az áldozatok fájdalmát.
febr. 20
13:24
Vasas: projektcsapat áll fel az új stadion megépítéséért (She)
Markovits László klubelnök kezdeményezésére Illovszky Rudolf születésnapján, február 21-én feláll az Illovszky Team elnevezésű projektcsapat, amelynek feladata az új Vasas-stadion sikeres megépítésének elősegítése – számolt be róla a vasassc.hu.
febr. 20
13:24
Kajak-kenu válogatott: fókuszban a kvótaszerzés (Infostart)
Idén elsősorban a maximális olimpiai kvóta megszerzése a célja a magyar kajak-kenu válogatottnak, amely számára az augusztusi, milánói kvalifikációs világbajnokság mellett a júniusi, bakui Európa Játékok lesz a kiemelt verseny 2015-ben.
febr. 20
13:26
Vizes-vb 2017: nem szabad elkapkodni a választ - Gyárfás (She)
A 2021-es házigazda Budapest neve is felvetődött lehetséges beugróként a 2017-es vizes-világbajnokságra, miután a mexikói Guadalajara szerdán visszalépett a két év múlva esedékes esemény megrendezésétől. Az úszósporttal foglalkozó mértékadó portálok közül legutóbb a swimvortex.com is a magyar fővárost említi elképzelhető opcióként Guadalajara helyett.
febr. 20
13:26
Vizes vb 2017 - Gyárfás Tamás szerint nem szabad elkapkodni a választ (Infostart)
A 2021-es házigazda Budapest neve is felmerült lehetséges beugróként a 2017-es vizes világbajnokságra, miután a mexikói Guadalajara szerdán visszalépett a két év múlva esedékes esemény megrendezésétől. A mértékadó úszósporttal foglalkozó portálok közül legutóbb a swimvortex.com-on is a magyar fővárost említi elképzelhető opcióként Guadalajara helyett.
febr. 20
13:27
Serie A: Vajon ezúttal történik valami, ha nem nyer a Milan? (Agroinform)
Állítólag ismét Filippo Inzaghi állása a tét a Milan aktuális mérkőzésén. Idén ez már a sokadik ilyen alkalom.
febr. 20
13:51
A Spart nem sikerült megfutamítania a kormánynak (Behaviour)
febr. 20
14:00
Skócia: a Down-szindrómás fiú lenyomott kilenc profit a góljával (She)
Mint beszámoltunk róla, a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic 11 éves szurkolója, Jay Beatty találatát is jelölték a Hónap gólja-díjra. A Down-szindrómás fiú a zöld-fehérek Hamilton Academical elleni találkozója előtt talált be, s a skót szövetség jelölte a legszebb januári gólok közé. Most győztest hirdettek a versenyben, a végeredmény pedig nem hozott meglepetést.
febr. 20
14:02
Kézilabda: továbbra is az elitben a magyarok (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség közzétette rangsorát a 2014-es válogatott eredmények alapján. A ranglista összeállításakor a férfi és női felnőtt- és utánpótlás Európa- és világbajnokságokon elért helyezéseket vették figyelembe. Magyarország a legszűkebb elit tagja, hiszen a férfiak rangsorában az előkelő 5., a nők között a 8., összesítésben pedig az 5. helyet foglalja el.
febr. 20
14:09
Lukács Margit és Mészáros Ági páholy is lesz a Nemzetiben (Behaviour)
Az avató ünnepséget a Körhinta című előadás pénteki bemutatója előtt tartják.
febr. 20
14:27
Nézze meg, ki a Balaton Sound legújabb fellépője! (Behaviour)
Az elektronikus zene ikonja világszerte 12 millió albumot adott már el.
febr. 20
14:39
Bundesliga: Dárdai legnehezebb ellenfelével néz szembe (Agroinform)
A Dortmund, a Bayern, a Leverkusen és persze a Hertha meccsére is van egy tippünk. Előzetes.
febr. 20
14:54
Real: „Mourinho nem bírta, Ancelotti helye sem biztos” (She)
Ramón Calderón, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi elnöke szerint José Morinho egyszerűen nem bírta elviselni a nyomást, amely egy olyan együttes vezetésével jár, mint a Real.
febr. 20
15:30
NFL: a Chargers és a Raiders stadiont építene LA-ben - kép (She)
Közösen építene stadiont Los Angeles vonzáskörzetében, Carsonban a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő San Diego Chargers és Oakland Raiders.
febr. 20
15:39
Hajléktalanokat gyilkoltak a fővárosban (Behaviour)
A fiatal pár a város megtisztításának céljával követte el a gyilkosságokat.
febr. 20
15:48
Bayern: Xabi Alonso a világ legrosszabb védője - Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, nem azért szerződtették a bajorok Xabi Alonsót, hogy labdát szerezzen, hanem hogy megtartsa azt.
febr. 20
15:50
Strandkézilabda: a Margitszigeten lesz a 2016-os vb (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség tanácsa döntött a 2016-os női és férfi strandkézilabda-világbajnokság rendezési jogáról. A tornára a Magyar Kézilabda-szövetség is beadta a pályázatát, és az IHF a magyar pályázatot ítélte a legjobbnak, így 2016 nyarán Budapesten, a Margitszigeten kerül sor a világbajnokságra.
febr. 20
15:51
Tenisz: Idén először döntőzhet Babos (Agroinform)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a dubaji keménypályás női tenisztorna döntőjébe.
febr. 20
16:06
Az MLSZ főtitkára Dárdai Pál kihívásairól (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára szerint nem optimális megoldás, hogy Dárdai Pált, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát ilyen hamar, ráadásul válsághelyzetben nevezték ki a német bajnokságban szereplő Hertha élére. Vági Márton bízik benne, hogy a szakember mindkét fronton helyt áll.

Keresés