2015. február 19. csütörtök

febr. 19
5:54
Hazsik Endre: a sport eredményességének kétharmadát a KSI fedi le (Infostart)
A KSI kapta a kétmillió forintos támogatással járó Az év műhelye-elismerést. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), a Decathlon és az Utánpótlássport.hu díjáról Hazsik Endre, az egyesület elnöke beszélt az InfoRádiónak.
febr. 19
6:00
Franz Beckenbauer síelés közben sérült meg (Síelők)
A németek legendás egykori játékosa és edzője is a síelés megszállottja. Vasárnap szerencsétlen balesetet szenvedett Obertauern síterepén. Beckenbauer ennek ellenére nem hagyta ki a Bajnokok Ligája fordulóját, és szakkommentátorként ott ült a tévéstúdióban, igaz arcsérülései miatt egy kicsit több sminkkel.
febr. 19
6:48
Kozák Danuta Portugáliában - A minőség a lényeg (Infostart)
Nem az edzések időtartama, hanem az intenzitása a legfontosabb - hangsúlyozta Kozák Danuta, aki március végéig nyolc hetet tölt kedvenc edzőtáborában, Portugáliában.
febr. 19
7:42
NHL: a Tampa Bay nyerte a rangadót; kikapott a Montreal (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Tampa Bay 4–1-re legyőzte az Anaheim Ducksot, míg az Ottawa Senators 4–2-re a Montreal Canadienst.
febr. 19
7:44
Ajánló: pályán Dzsudzsákék - meg a Roma, a Pool és az Ajax (She)
Bár Bajnokok Ligája-mérkőzést csütörtökön már nem rendeznek, a nemzetközi futball szerelmesei így sem unatkoznak ma este. Az Európa-liga kieséses szakaszában többek közt pályára lép a Roma, a Napoli, az Inter, a Liverpool, az Everton és az Ajax is. A Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva az Anderlecht otthonába látogat. Megyeri Balázs és az Olympiakosz a Dniprónál vendégeskedik.…
febr. 19
8:18
Európa Liga - Idegenben kezdenek a magyarok csapatai (Infostart)
A válogatott Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva Belgiumban, a kapus Gulácsi Pétert soraiban tudó Salzburg Spanyolországban, a szintén kapus Megyeri Balázs csapata, az Olimpiakosz pedig Ukrajnában kezdi meg csütörtökön szereplését a labdarúgó Európa Liga egyenes kieséses szakaszában.
febr. 19
8:36
Légiósok: Kádár szerint nem normális, hogy ennyit fizettek érte (She)
Kádár Tamásnak, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznan védőjének furcsa érzés volt a kispadról nézni csapata bajnokiját, de véleménye szerint hamarosan több lehetőséget kap, mivel Lengyelországban nem mindennapos, hogy egy védőért ennyit (sajtóhírek szerint 400 000–450 000 eurót) fizetnek ki.
febr. 19
8:38
F1: Hamilton betegség miatt nem körözhet tovább - ÉLŐ! (She)
Csütörtökön elkezdődik a Formula–1-es csapatok felkészülésének utolsó szakasza, ezen a héten és a jövő héten is négy-négy napon át tesztelnek együtt Barcelonában. Az első napon három világbajnok, Jenson Button, Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen mellett két tesztpilóta is autóba ül, Susie Wolff a Williamst, Pascal Wehrlein a Force India tavalyi kocsiját vezeti. Kövesse a tesztnap eseményeit frissülő…
febr. 19
9:12
Riói tenisztorna - De Bakker feladta a nyolcaddöntőt (Infostart)
A második helyen kiemelt spanyol David Ferrer úgy jutott a negyeddöntőbe az 1,548 millió dollár (418 millió forint) összdíjazású riói salakpályás férfi tenisztornán, hogy ellenfele, a holland Thiemo de Bakker a második játszmában feladta a szerdai mérkőzést.
febr. 19
9:12
Felismernéd? Vadonatúj frizurával pózol Hosszú Katinka (Blikk)
Budapest – Megújult külsővel köszöntötte rajongóit Hosszú Katinka (25) a Facebookon.
febr. 19
9:30
NHL - Menetel a címvédő (Infostart)
A címvédő Los Angeles Kings 4-1-re nyert a Colorado Avalanche otthonában, és ezzel sorozatban hatodik győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
febr. 19
9:30
Nyíregyháza: megjött Csányi levele; Törtei vállalja - meglesznek (She)
Az NSO a héten már többször foglalkozott a Paks–Nyíregyháza mérkőzés kapcsán kialakult helyzettel. Mátyus János vezetőedző a Nemzeti Sportnak adott interjúban szakmai szempontból próbálta értékelni a kialakult szituációt, míg a vezetőség részéről Brekk Jánost a legfrissebb fejleményekről kérdeztük.
febr. 19
9:33
Sportfogadás: Mely csapatoknak élet-halál kérdés az Európa Liga? (Agroinform)
Néhány nagycsapat bizonyára ráhajt a győzelemre, míg egyesek beáldozzák az EL-t a bajnoki sikerek oltárán.
febr. 19
9:48
A Nemzet Sportolói döntenek Buzánszky utódjáról (Metropol)
A legendás Aranycsapat hátvédje január 11-én halt meg.
febr. 19
10:06
A pontszerzéshez is bravúr kell Dárdaiéknak (Infostart)
Még a pontszerzéshez is bravúrra lesz szüksége a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-nek a német labdarúgó-bajnokság hétvégi, 22. fordulójában, amelyben a kilenc meccs óta veretlen, második helyen álló Wolfsburghoz látogat.
febr. 19
10:42
Videó: DVTK-Honvéd - öt gól 2015 első tétmeccsén (She)
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Budapest Honvéd 3–2-re legyőzte a Diósgyőri VTK-t. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
febr. 19
10:45
Sportfogadás: Tíz NBA-sztár, akik egymaguk alakítják a hendikepet (Agroinform)
Íme tíz olyan kosárlabdázó, akik egymaguk átírhatják egy mérkőzés oddsait és hendikepjeit.
febr. 19
11:18
A Nemzet Sportolói döntenek az új tagról (Infostart)
A Nemzet Sportolóinak új tagjáról a jövőben a régi tagok javaslata alapján dönt a kormány.
febr. 19
11:18
Videó: gólpassza után szép csellel csapták be a Real-védőt (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 2–0-ra nyert a Schalke otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az első madridi találatnál gólpasszt adó Daniel Carvajalt a szünet előtt parádés csellel verte át a gelsenkircheniek csatára, Eric Maxim Choupo-Moting. Íme!
febr. 19
11:21
Darts: Jön az év meccse, összecsap van Gerwen és Anderson (Agroinform)
Csütörtökön az angliai Liverpoolban folytatódnak a Premier League Darts küzdelmei - tippek.
febr. 19
11:36
Európa Liga - Összecsapások Rómában (Infostart)
Összecsaptak a holland szurkolók és a rendőrök a csütörtök este Rómában sorra kerülő AS Roma-Feyenoord Európa Liga-mérkőzés előtt.
febr. 19
11:45
Hat év börtön egy lottózó kirablásáért (Behaviour)
A 23 éves férfit a bűncselekmény után három héttel fogták el a rendőrök.
febr. 19
11:47
Frontális ütközésben súlyosan megsérült egy gyerek (Behaviour)
A csúszós úton karambolozó autót egy 38 éves nő vezette.
febr. 19
11:54
ETO: itthon a csapat, zárt kapus meccs a Slovannal (She)
Az előzetes terveknek megfelelően szerdán este hazatért a törökországi edzőtáborból a Győri ETO FC (az Újpesttel ellentétben) , amely szombaton zárt kapus edzőmeccset játszik a pozsonyi Slovannal, az lesz a gárda utolsó téli felkészülési találkozója a jövő heti bajnoki rajt előtt.
febr. 19
12:12
Női kézi: a politika nyújt segítő kezet a Larviknak (She)
Vestfold megye úgy döntött, hogy segítő kezet nyújt a norvég Larvik női kézilabdacsapatának, és majdnem egymillió koronával támogatja a klubot a csődhelyzet elkerüléséért folytatott harcban.
febr. 19
12:30
Nyíregyháza: a kapus csatárt szeretne játszani védő helyett (She)
Amint arról már beszámoltunk, Nyíregyházán a vezetőség már beletörődött abba, hogy szombaton Pakson meglehetősen foghíjas csapattal bajnokit kell játszani. A klub honlapja már a mai edzésről tudósított, arról milyen hangulatban várják a játékosok a találkozót.
febr. 19
12:33
Tipp: Folytatja európai menetelését az Everton? (Agroinform)
A svájci Young Boys otthonába látogat az Everton, amely a BL-indulás miatt szeretné megnyerni ezt a sorozatot.
febr. 19
13:06
FIFA: Európán kívüli országok bevonásával emelné 48 csapatosra a vb-t Figo (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, Luís Figo, a 42 éves aranylabdás korábbi futballista is harcba száll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki pozíciójáért. Ha megválasztják, a portugál első lépései között megemelné a világbajnokság csapatainak létszámát – kizárólag Európán kívüli csapatok bevonásával.
febr. 19
13:24
Tenisz: Babos párosban elődöntős Dubaiban (She)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott az elődöntőbe a 2.513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubai kemény pályás női tenisztornán.
febr. 19
13:24
Babosék az elődöntőben Dubajban (Metropol)
A magyar teniszező Kristina Mladenoviccsal az oldalán két játszmában győzött a Monica Niculescu, Alekszandra Panova román, orosz duó ellen.
febr. 19
13:26
Hertha: Dárdait nem izgatta fel a balhézás az edzésen (She)
A Berliner Morgenpost riportot közölt a Hertha szerdai edzéséről. A berlini lap elsősorban arra volt kíváncsi, hogy a Freiburg elleni mérkőzésen gyengén teljesítő és hibázó két középső védő, Jens Hegeler, illetve John Brooks mire számíthat a következő hetekben.
febr. 19
13:27
Bajnokok Ligája: Nem fogod elhinni, milyen brutális módon termeli a BL-gólokat CR (Agroinform)
A Real színeibein eddig 58 meccset játszott a legrangosabb európai kupasorozatban, brutális, mennyi gólt lőtt ezeken.
febr. 19
13:28
Atlétika: Barsim már csak két centire Sotomayor csúcsától (She)
A katari Mutaz Essza Barsim folytatta idei remeklését, s 241 centiméteres Ázsia-csúccsal nyerte meg a férfi magasugrást az Írországban rendezett nemzetközi fedett pályás atlétikai versenyen, ahol a 243 centiméteres világrekord megdöntésével is próbálkozott.
febr. 19
13:42
Babos párosban elődöntős Dubajban (Infostart)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott az elődöntőbe a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.
febr. 19
13:42
Hoffenheim: Szalai meggyógyult, akár játszhat is (She)
Szalai Ádám kigyógyult az influenzából, így újra csapata rendelkezésére állhat – írja a játékost foglalkoztató Hoffenheim hivatalos Twitter-oldala.
febr. 19
13:44
Férfi kézi: Niko Mindegia sikeres műtéten van túl (She)
Csütörtök reggel túlesett a műtéten a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol válogatott irányítója, Niko Mindegia, akinek sikerült a térdszalagplasztikája.
febr. 19
14:00
NB II: kiszállt a névszponzor, megdöbbent az ügyvezető (She)
A megváltozott gazdasági körülményekre hivatkozva váratlanul felbontotta a Szolnoki MÁV FC-vel és a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-vel 2013 decemberében kötött támogatási szerződést a névszponzor Stadler cég. A labdarúgó NB II-ben szereplő klub ügyvezetője, Földi Sándor megdöbbent azon, hogy a cég cserbenhagyja a szolnoki futballt – derül ki a klub honlapján megjelent közleményből.
febr. 19
14:00
Hamilton a pályán lett rosszul (Blikk)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton csütörtökön alig pár kör megtétele után rosszullét miatt abbahagyta a gyakorlást a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésén.
febr. 19
14:00
Hamilton rosszul lett a barcelonai tesztelésen (Metropol)
A Mercedes 30 éves brit pilótája alig pár kör megtétele után rosszullét miatt abbahagyta a gyakorlást.
febr. 19
14:02
Házasságközvetítő lett a világbajnok focista (Blikk)
Az olasz Internazionale futballcsapatának német világbajnok játékosának mondott köszönetet egy fiatal pár, akik éppen összeházasodnak. Ugyanis a világbajnok játékos Facebook-oldalán ismerkedtek össze, s románcuk gyorsan komolyra fordult, Brazíliában, Sao Paolóban lesz az esküvő.
febr. 19
14:18
Barsim már csak két centire Sotomayor világcsúcsától (Infostart)
A katari Mutaz Essza Barsim folytatta idei remeklését, s 2,41 méteres Ázsia-csúccsal nyerte meg a férfi magasugrást az Írországban rendezett nemzetközi fedettpályás atlétikai versenyen, ahol a 2,43 méteres világrekord megdöntésével is próbálkozott.
febr. 19
14:54
Átutazza a fél világot a Veszprém (Blikk)
Veszprém — Égen és földön is szeli a kilométereket az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapata, amely a nyár óta szinte folyamatosan úton van.
febr. 19
14:54
Kézilabda vb-t rendezne Magyarország (Metropol)
A Magyar Kézilabda Szövetség jelezte pályázati szándékát a 2021-es és 2023-as férfi világbajnokságra.
febr. 19
14:57
FIFA: 48 csapatos vb-vel kampányol az elnöki székért Luis Figo (Agroinform)
A visszavonult portugál aranylabdás futballista harcba száll Sepp Blatterrel a FIFA elnöki székéért.
febr. 19
15:12
Férfi kosár MK: elsőként a Szolnok jutott be az elődöntőbe (She)
A címvédő Szolnok magabiztosan legyőzte a Kaposvárt a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa csütörtöki első negyeddöntőjében a budapesti Tüskecsarnokban.
febr. 19
15:14
NB I: „A versenybizottság a fair play szellemében döntött” (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerint a versenybizottság a fair play szellemét szem előtt tartva döntött arról, hogy kik játszhatnak szombaton, az NB I 17. fordulójából elhalasztott Paks–Nyíregyháza mérkőzésen.
febr. 19
15:30
Tenisz: Fucsovics megint kikapott ukrán ellenfelétől (She)
A Wroclawban zajló, 85 ezer összdíjazású fedett pályás férfi tenisztorna második fordulójában Fucsovics Márton 87 perc alatt 6:4, 7:6-ra kikapott a hatodik helyen kiemelt Illja Marcsenkótól, így befejeződtek számára a küzdelmek. Az ukrán játékos az idei Australian Open selejtezőjében is megverte magyar riválisát.
febr. 19
15:51
Férfi kézilabda: Megműtötték a Szeged irányítóját (Agroinform)
Mindegía a svájci Schaffhausen otthonában rendezett Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást.
febr. 19
16:06
Katari vb-rajt novemberben? (Blikk)
New York — Novemberben és decemberben bonyolítják majd le a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot – erről értesült a Sports Illustrated.
febr. 19
16:24
Darts: a „Kígyómarás”, „Shrek”, netán „Peter Griffin”? - ki a legvagányabb? (She)
Csütörtök este Liverpoolban rendezik a darts Premier League harmadik fordulóját. Beharangozó gyanánt ismét szavazásra biztatjuk olvasóinkat – ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, megítélésük szerint melyik játékos a legvagányabb, avagy melyik dartsozónak a leginkább extravagáns a kinézete? A zárójelekben a jelöltek becenevét tüntettük fel.

Keresés