2015. február 6. péntek

febr. 6
0:15
Videó: csinos énekesnővel „erősítettek” a magyar röpisek (She)
Február 14-én a női, majd 15-én a férfi röplabda Magyar Kupa döntőjét rendezik a Fáy utcai sportcsarnokban. A mérkőzések mellett koncertekkel és családi programokkal várja a szurkolókat a Magyar Röplabda-szövetség.
febr. 6
0:33
NS: Dárdai felnőtt a Herthához; Hosszú Katinka: nem lehet megunni - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
febr. 6
6:33
Fed Kupa - Magyar siker a tét nélküli párosban (Infostart)
A már tét nélküli páros mérkőzésen Babos Tímea és Jani Réka három szettben legyőzte a szerb duót, így a magyarok 2-1-es vereséget szenvedtek csütörtökön a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.
febr. 6
7:27
MOB-közgyűlés: 2024-ről is lesz szó (Metropol)
Összeül ma a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése.
febr. 6
7:45
Ajánló: japánok ellen a Fradi, pályán a Paks és a Pécs - program (She)
Négy NB I-es labdarúgócsapat játszik felkészülési mérkőzést pénteken. A Ferencváros japán, a PMFC orosz, a Paks szlovák, a Dunaújváros pedig lengyel ellenféllel küzd meg. Program!
febr. 6
7:47
Ajánló: Schalke-Gladbach rangadó, francia és spanyol bajnoki - program (She)
A német, a francia és a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is mérkőzést rendeznek péntek este. A Bundesligában a hatodik helyen álló Schalke a tabellán harmadik Borussia Mönchengladbachot látja vendégül. Pályára lép a St. Étienne és a Deportivo La Coruna is. Program!
febr. 6
8:03
Légiósok: csereként, de kapitányként debütált Tamás (She)
Megérkezése után két nappal, a Domzale elleni felkészülési mérkőzésen már pályára is lépett új csapatában, a cseh Slavia Prahában Tamás Krisztián.
febr. 6
8:21
Női kosár: kivásárolták a PINKK válogatott játékosát (She)
Távozott a PINKK Pécsi 424 női kosárlabdacsapatától a 29 éves Ashley Key.
febr. 6
8:23
Bulgária: korábbi balhés Fradi-szélső Szófiában (She)
Liban Abdi, a Ferencváros korábbi norvég labdarúgója a török élvonalbeli Rizesportól a bolgár első osztályú Levszki Szófiához igazolt kölcsönbe.
febr. 6
8:25
NHL: száguld a St. Louis, ezúttal nullázott (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon a St. Louis Blues a Buffalo Sabres vendégeként nyert három góllal, ez volt a győztes csapat zsinórban hetedik sikere. A New York Islanders és a Carolina Hurricanes vendégként nyert szétlövéssel.
febr. 6
8:27
NBA: megvan a tucat, a Cleveland a Clipperst is elkapta (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában sorozatban tizenkettedik győzelmét aratta a Cleveland Cavaliers, amely ezúttal a LA Clippersnél bizonyult jobbnak.
febr. 6
8:39
MU: újabb holland vb-bronzérmes érkezik nyáron? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United első nyári szerzeménye a PSV Eindhoven 20 éves szélsője, Memphis Depay lesz.
febr. 6
9:15
Vidi: Nikolicsot a pénz nem motiválja, a válogatottság igen (She)
Mint megírtuk, a Videoton csatára, Nikolics Nemanja a nyugat-európai piaczárás hétfői határidejéig nem váltott klubot. A labdarúgó NB I őszi gólkirálya az NSO Tv-nek elmondta, még korainak érzi, hogy légióskodjon. A 27 éves támadó maradásáról Joan Carrillo, a Videoton edzője és a szintén válogatott Kovács István is elmondta véleményét.
febr. 6
9:17
NB II: van baj - helyzetjelentés a Balmaz sérültjeiről (She)
Több sérülés is nehezíti a Balmazújváros felkészülését. Szabó Balázs pályaedző a balmazfoci.hu-n adott helyzetjelentést.
febr. 6
9:33
Asztalitenisz: Póta győzelemmel kezdett az Európa Top 16-on (She)
Póta Georgina győzelemmel rajtolt a Bakiban pénteken megkezdődött asztalitenisz Top 16 bajnokságon: a B-csoport nyitófordulójában magabiztos játékkal, 3:0-ra verte a lengyelek honosított kínai játékosát, Li Qiant. A viadal honlapja alapján a meccs mindössze 23 percig tartott.
febr. 6
10:09
F1: nincs segítség, a riválisok nemet mondtak a Marussiának (She)
A rivális Formula–1-es csapatok elutasították a Marussia arra vonatkozó kérését, hogy a 2015-ös szezonban a 2014-es autóját használja, így a feltámadásban reménykedő csapat világbajnoki indulási esélyei minimálisra csökkentek.
febr. 6
10:09
Bundesliga: Újra nyerne a Bayern, Dárdai Mainzban debütál (Agroinform)
A Bayern és a Dortmund is idegenben lép pályára, Dárdai Pál a Mainz ellen szerezné meg első pontjait a Hertha élén.
febr. 6
10:27
Mi lesz a német Formula-1-es versennyel? (Infostart)
Franciaországban 2008 óta nem rendeznek Formula-1-es versenyt, és volt, hogy a belga pálya is kimaradt a versenynaptárból. Ezúttal a németek versenye van veszélyben.
febr. 6
10:45
Légióssors: Lech, DVTK két jó barát Belekben - kép (She)
Kádár Tamás, immár a Lech Poznan labdarúgójaként állt össze egy kép erejéig volt diósgyőri csapattársaival a beleki edzőtáborban, majd a fotót feltöltötte a Facebookra.
febr. 6
10:47
NB I: Schumachert ajánlják - Magyarországra szerződhet (She)
A Nemzeti Sport Online Portugáliából származó értesülései szerint akár Magyarországon is kiköthet a portugál élvonalbeli Académicától távozó brazil csatár, Thiago Maier dos Santos, aki Schumacher művésznéven futballozik.
febr. 6
10:49
Videó: Messi átadta a volánt, meghúzták a kocsiját (She)
Lionel Messi barátja, becenevén Dadi – aki egyben személyi edzője is az argentin sztárnak – korlátnak hajtotta a klasszis autóját. Az FC Barcelona futballistája az anyósülésről figyelte a tolatást, majd Pepe Costa, az edzői stáb tagja vizsgálta meg a „sérülést”, s jót mulatott a bakin.
febr. 6
11:21
Afrikai Nemzetek Kupája: Botrányba fulladt az elődöntő, de jöhet vasárnap az álomfinálé (Agroinform)
Az egyenlítői-guineai szurkolók nehezen emésztették meg, hogy csapatuk csak bronzmeccset játszhat.
febr. 6
11:39
Felkészülés: orosz első osztályú ellenféllel játszik a Békéscsaba (She)
Változott a Békéscsaba törökországi edzőtáborának programja, az orosz élvonalbeli Amkar Permmel mérkőzhet meg a csapat február 8-án.
febr. 6
11:41
Ligue 1: „Szívem szerint többször behúztam volna Ibrának” (She)
Rod Fanni, a francia élvonalbeli Marseille védője kiakadt Zalatan Ibrahimovicra, a rivális Paris Saint-Germain svéd csatárára, aki a bekk szerint arrogánsan viselkedik a mérkőzések közben.
febr. 6
11:57
Győri ETO: a szerb támadó az Újpesthez került - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján jelezte, a szerb Nemanja Andrics kölcsönbe az Újpesthez kerül.
febr. 6
11:59
NBA: tíz vereség - menesztették az Orlando edzőjét (She)
Menesztették Jacque Vaughn-t, az Észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Orlando Magic edzőjét.
febr. 6
12:01
NB II: visszautasította a Haladás a Mezőkövesd ajánlatát (She)
Amint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd kivásárolná szerződéséből a Haladás futballistáját, Kulcsár Kornélt. A borsodiak már tettek egy vételi ajánlatot a kölcsönben Kövesden szereplő játékosért, de a szombathelyiek ezt nem fogadták el.
febr. 6
12:33
Felkészülés: mégis játszik a Fradi, később kezd (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros találkozója fél órával később, a tervezett 14 óra helyett 14.30-kor kezdődik a japán Sonan Bellmare ellen.
febr. 6
12:33
Élsportolóknak nem ajánlott a Béres Csepp (Metropol)
A Magyar Antidopping Csoport vezetője nem ajánlja a sportolóknak a Béres Cseppet, mivel annak egyik összetevője felkerült a WADA január elsejétől érvényes tiltólistájára.
febr. 6
12:35
Real: van egyetem, ahol CR7 választható tantárgy lett (She)
Leendő szociológusok oktatásának részét képezheti Cristiano Ronaldo a kanadai British Columbia Egyetemen, ahol a Real Madrid sztárja bekerült a választható tantárgyak közé.
febr. 6
12:37
Real Madrid: nagyobb a baj - Ramosra 5-6 hét kihagyás vár (She)
A Real Madriddal kapcsolatban rendre jól értesült Radio Marca információi szerint Sergio Ramosra, a királyi gárda védőjére öt-hat hetes kényszerpihenő vár sérülés miatt.
febr. 6
12:51
Kilenc istállóval indul a Formula-1-es idény (Infostart)
Mindössze kilenc istálló összesen 18 autója áll majd a rajtrácson a Forma-1-es világbajnokság március 15-i, idénynyitó Ausztrál Nagydíján.
febr. 6
12:51
Olimpia: a MOB határatban támogatta a budapesti olimpia ügyét (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése határozatot hozott arról, hogy javaslatot tesz Budapestnek és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok pályázatának lehetőségét. Emellett társadalmi párbeszédet indít a gazdaságos olimpia és egy esetleges magyar pályázat kérdésében.
febr. 6
13:09
MOB: határozatban támogatták a budapesti olimpia ügyét (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése határozatot hozott arról, hogy javaslatot tesz Budapestnek és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésének lehetőségét. Emellett társadalmi párbeszédet indít a gazdaságos olimpia és egy esetleges magyar pályázat kérdésében.
febr. 6
13:09
Premier League: Mersey-parti derbi, ezúttal csak a középmezőnyben (Agroinform)
"Több, mint 90 perc, ez az életed" - hétvégén összecsap a Mersey-parti derbin a Liverpool és az Everton.
febr. 6
13:11
PAFC: fél szezon után távozik a balhátvéd (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC szerződést bontott Gohér Gergővel.
febr. 6
13:13
NB II: Kaposváron próbáznak a ZTE-től elengedett játékosok (She)
Amint arról beszámoltunk, Czirjék Zoltánt és Kocsis Adriánt a több játéklehetőség reményében kölcsönadná a ZTE FC. A Nemzeti Sport Online információi szerint a két labdarúgó – Károly Bálinttal egyetemben – szombaton a Kaposvár színeiben felkészülési mérkőzésen mutathatja meg tudását.
febr. 6
13:15
Haladás: a volt MU-játékos másfél évre aláír - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján jelentette be, hogy az olasz Davide Petrucci, akinek érkezését már januárban előrevetítettük, másfél évre ír alá a klubhoz.
febr. 6
13:27
Videó: Ronaldinho legendás BL-gólját idézte az ifjú barcás (She)
A Barca utánpótlás akadémiájának labdarúgója, Toni Caravaca megszólalásig hasonló gólt lőtt csapata meccsén, mint Ronaldinho 2005-ben a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Bár a katalán klub akkor nem jutott tovább a negyeddöntőbe, most a Barcelona honlapján azt írták, hogy ugyanazt a varázslatot vélik felfedezni az ifjú tehetség találatában, mint tíz évvel ezelőtt…
febr. 6
13:27
Javasolja Budapestnek az olimpiarendezést a MOB (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése pénteken úgy döntött, hogy javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét.
febr. 6
13:45
Dortmund: Klopp maximálisan elhivatott - nem mond le (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata tizenkilenc forduló után továbbra is az utolsó helyen áll a Bundesligában. Az Augsburg elleni 1–0-s hazai vereség után nem csitulnak a hullámok, Jürgen Klopp jövője is megkérdőjeleződött, de a vezetőedzője határozott választ adott a pletykákra: nem dobja be a törülközőt, folytatja!
febr. 6
14:03
Sergio Ramos izomszakadást szenvedett (Infostart)
Négy-hat hétig nem léphet pályára Sergio Ramos, a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid labdarúgója, mivel a pénteki vizsgálatok szerint izomszakadást szenvedett.
febr. 6
14:03
Játékossors: muszájból? Nem minden új igazolás „happy” (She)
A világsajtó internetes része döbbenettel vegyes szarkazmussal fogadta, amint Aaron Lennon új klubja, az Everton mezével pózol. Mint egy vérbeli profinak: abszolút érzelmektől mentes az arckifejezése, bár inkább a csalódottság látszódik rajta. Összeállításunkból kiderül: a futballtörténelem során nem egyedi jelenség, hogy az új igazolás nem csattant ki a jó kedvtől hivatalos bemutatásakor.
febr. 6
14:03
Izomszakadást szenvedett a Real Madrid klasszisa (Metropol)
Négy-hat hétig nem léphet pályára Sergio Ramos, a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid labdarúgója.
febr. 6
14:05
Sevilla: Benzema jött, a kapus két-három hónapra kidőlt (She)
Sajtóhírek szerint Beto, a spanyol élvonalbeli Sevilla portugál válogatott kapusa két-három hónapig nem állhat csapata rendelkezésére vállsérülés miatt.
febr. 6
14:21
Doppinglistára került a kobalt (Infostart)
Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője nem ajánlja a sportolóknak a Béres Cseppet, mivel annak egyik összetevője felkerült a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) január elsejétől érvényes tiltólistájára.
febr. 6
14:21
Pool: Gerrard az utolsó derbijén nagyon megverné az Evertont (She)
Steven Gerrard alighanem az utolsó derbijére készül. A Liverpool középpályása szombaton angol bajnokin utoljára lép pályára az Everton ellen, mielőtt távozik a „vörösöktől”, hogy a Los Angeles Galaxy játékosa legyen.
febr. 6
14:23
Videó: Lovrencsics mértani centerezését csak be kellett lőni (She)
Mint megírtuk, Lovrencsics Gergő gólpasszt adott a Lech Poznan–Levszki Szófia (2–2) felkészülési mérkőzésen. Kádár Tamás a szünetben állt be, Holman Dávid ezúttal nem kapott szerepet. Íme, Lovrencsics mértani centerezése.
febr. 6
14:39
Berlin: új szerződést kapott a rákkal diagnosztizált támadó (She)
Szívmelengető történet a német labdarúgó-bajnokság második vonalából: Benjamin Köhlernél, az Union Berlin labdarúgójánál Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak – erre klubja szerződéshosszabbítással reagált.
febr. 6
14:57
Felkészülés: FTC-Sonan Bellmare - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülési mérkőzésen a japán Sonan Bellmare ellen lép pályára. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével.

Keresés