2015. február 3. kedd

febr. 3
0:15
Marseille: karmester érkezett a rivális Monacótól (She)
Ahogyan az várható volt, az átigazolási időszak utolsó perceiben az AS Monaco argentin támadó középpályása, Lucas Ocampos aláírt a szintén francia élvonalbeli Olympique Marseille-hez.
febr. 3
0:33
NS: Simon két perce Münchenig; mire elég a DVTK 220 millió forintja? - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 3
1:09
NFL: a Patriots a hó ellen alulmaradt, tolják az ünneplést (She)
A Super Bowl-győztes New England Patriots amerikaifutball-csapata és Boston városa közösen úgy döntött, hogy a rendkívül rossz időjárás miatt szerdára halasztják a bajnokünneplést.
febr. 3
1:13
Ausztrália: a válogatottsági gólrekorder Kínában folytatja (She)
A New York Red Bulls csapatával szerződést bontó Tim Cahill Kínában, a Sanghaj Senhuában folytatja pályafutását.
febr. 3
1:17
MU: a záróra legmeglepőbb átigazolása a Unitedé (She)
A Manchester United tartogatott még egy meglepetést az angol átigazolási zárórára: a Bolton 21 éves védője, Andy Kellett az MU-hoz igazolt a kölcsönbe a Wanderershez kerülő Saidy Jankóért cserébe.
febr. 3
7:27
1860 München: Király már bizalmat szavazott Simon Krisztiánnak (She)
Magyar szempontból a topligák átigazolási záró napjának legfontosabb híre volt, hogy Simon Krisztián az Újpestből az 1860 Münchenbe igazolt. A német második ligában szereplő együttes volt kapusa, Király Gábor bízik abban, hogy Simon megállja a helyét az új környezetben.
febr. 3
7:27
Kevés az esély a Német Nagydíjra (Metropol)
Bernie Ecclestone azt mondja, még dolgoznak azon, hogy legyen verseny, de nem túl optimista.
febr. 3
7:45
Honvéd: Indonéziában folytatja az elküldött légiós (She)
Az indonéz Szuperligában folytatja pályafutását a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatának korábbi spanyol légiósa, Cristian Portilla.
febr. 3
8:03
NBA: sorozatban hét - egy ponttal nyert a Memphis (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában egymás után hetedik győzelmét aratta a Memphis Grizzlies, amely egy ponttal bizonyult jobbnak a Phoenix Suns vendégeként. A Cleveland Cavaliers sorozatban tizenegy győzelemnél jár, az Orlando Magic viszont megszakítás nélkül a kilencedik vereségét szenvedte el.
febr. 3
8:21
Ajánló: pályán a Bayern, az MU, a PSG és a Roma is - program (She)
Hétközi fordulót rendeznek a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), amelyben a Bayern München a Schalke ellen javíthat a Wolfsburgtól elszenvedett pénteki vereség után. Angliában megismételt mérkőzések lesznek az FA-kupában, a Manchester United másodszor is nekifut a negyedosztályú Cambridge kiejtésének. Olaszországban is lesz kupameccs, a Roma a Fiorentinával találkozik – program.
febr. 3
8:57
NB II: az FTC-nevelés hamarosan aláír a ZTE-hez (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Murai Márk egyre közelebb áll ahhoz, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE játékosa legyen, a közelmúltban Kaposvárról távozó támadó a héten írhat alá a zalai együtteshez.
febr. 3
8:59
F1: Räikkönen átveszi a száguldó Ferrari volánját - ÉLŐ! (She)
Sebastian Vettel a jerezi tesztelés első két napján megtette, amit lehetett, hétfőn nem csak hogy a leggyorsabb volt, két kör híján annyit teljesített, mint Lewis Hamilton a Mercedesszel. A Ferrari volánja mögé kedden Kimi Raikkönen ül be, míg a világbajnoki címvédő hétfőn meghibásodó Mercedesébe Nico Rosberg ül vissza. A Red Bullba Daniel Ricciardo, a McLarenbe Fernando Alonso ül vissza azzal a…
febr. 3
9:01
1860 München: Nagy perspektíva - a fradista az újpestiről (She)
Benjamin Lauth dicsérő szavakkal illette Simon Krisztiánt, miután az Újpestet elhagyó válogatott szélső a Ferencváros német labdarúgójának nevelőegyesületéhez, a másodosztályú 1860 München szerződött.
febr. 3
9:15
NFL: Minden fogadó jól járt Katy Perry melleivel (Agroinform)
Egy fogadóiroda nem tudta eldönteni, hogy mennyit is villantott az énekesnő, így pedig minden fogadó nyert.
febr. 3
9:33
Kevés az esély idén a Német Nagydíjra (Infostart)
Kevés az esély arra, hogy lesz idén Német Nagydíj Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnokság kereskedelmi jogait birtokló brit üzletember szerint.
febr. 3
9:33
Videó: ez vicc! - Henry az utolsó pillanatban aláírt a QPR-hoz (She)
A Sky Sports riporterei értik, hogyan kell show-műsort készíteni. A labdarúgók átigazolási időszakának utolsó napjáról készített adásban Thierry Henry, a csatorna szakértője is a stúdió vendége volt, s ha már megjelent, aláírt a QPR-hoz. Nem kell megijedni (vagy örülni), az egészet csak szimulálták...
febr. 3
9:33
Fa Nándorék is elérték az Indiai-óceánon (Metropol)
A magyar hajó hátránya kevesebb mint 400 mérföld a hatodik helyezettől.
febr. 3
9:51
Arsenal: Wenger miatt, sírva távoztam Londonból - Henry (She)
Thierry Henry, az Arsenal labdarúgócsapatának legendás csatára először beszélt arról, miért hagyta el az FC Barcelona kedvéért Londont 2007-ben.
febr. 3
9:53
FA-kupa: ér-e negyven fontot a középpályásnak Di María meze? (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Manchester United megismételt mérkőzésre kényszerült a Cambridge Uniteddel szemben. Ángel Di María, a manchesteriek játékosa Ryan Donaldsonnak ígérte oda a mezét kedd estére, a negyedosztályú klub középpályása azonban reméli, neki nem kell adnia cserébe semmit, a klub ugyanis nem engedheti meg magának a dresszcserét.
febr. 3
10:09
Íme a férfi kézilabda EHF-Kupa döntős menetrendje (Infostart)
Ismét Berlin ad otthont a férfi kézilabda EHF Kupa négyes döntőjének.
febr. 3
10:09
Tottenham: ötmillió fontot fizettek a harmadosztályú tehetségért (She)
A Tottenham Hotspur ötmillió fontot fizetett a harmadosztályú Milton Keynes Dons 18 éves, korosztályos angol válogatott labdarúgójáért, Bamidele Alliért. A támadó középpályás a tavaszi szezont még a League One-ban szereplő klubnál tölti.
febr. 3
10:09
Sportfogadás: Nem fagytunk le januárban (Agroinform)
Könnyen pótolhatták a karácsonyi kiadásokat a Protipp-rendszer vásárlói, hiszen parádés eredménnyel zárult a január.
febr. 3
10:11
Légiósok: Megnézték az agyi kapacitásomat is - Kádár T. (She)
Együtt játszik-e Lovrencsics Gergő, Holman Dávid és Kádár Tamás a Lech Poznanban? Milyen érzés lesz ellenfélként pályára lépni a krakkói Wislában futballozó Guzmics Richárd ellen? Ezekről is kérdeztük Kádár Tamást, aki pár napja Poznanba szerződött a DVTK-tól.
febr. 3
10:27
Sampdoria: Bonazzoli aláírt, de a tavaszt az Internél tölti (She)
Federico Bonazzoli, az olasz Serie A-ban szereplő Internazionale labdarúgócsapatának csatára a Sampdoriahoz szerződött, azonban a szezon végéig még a milánói klubot erősíti kölcsönben.
febr. 3
10:45
Esti csúcsrangadó a pólóbajnokságban (Infostart)
A bajnoki címvédő Eger a listavezető Szolnok otthonába látogat ma este a férfi vízilabda ob I. 16. fordulójában. A két legjobb magyar csapat rangadójának tétje, hogy az eddig pontveszteség nélkül álló szolnokiak győzelmükkel már 8 pontra növelnék előnyüket a tabellán, és ezzel gyakorlatilag alapszakaszgyőztesnek tekinthetnénk őket.
febr. 3
10:45
Super Bowl: váratlan kedvenc, 265 milliós Facebook-rekord (She)
A magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett XLIX. Super Bowl a közösségi oldalak felhasználóit is megmozgatta, összesen 265 millióan hozták szóba a Facebookon a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét. A kedvenc azonban meglepetésre nem egy sportoló volt.
febr. 3
11:03
Erre hajóznak most Fa Nándorék (Infostart)
Fa Nándor és új-zélandi társa, Conrad Colman kedd hajnalban áthaladt a Tű-foknál a Spirit of Hungaryvel, így a Barcelona World Race földkerülő vitorlásverseny mind a hét versenyben lévő hajója az Indiai-óceánon halad jelenleg.
febr. 3
11:03
Tipp: Nem várunk nagy dobást Miklós Edittől (Agroinform)
Február 3-án a hölgyek szuperóriás-műlesikló versenyével kezdetét veszi a Beaver Creek-i alpesi sí világbajnokság.
febr. 3
11:21
NHL: elvitte a Fehér Házba a Stanley-kupát a Los Angeles (She)
A hagyományokhoz híven az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) bajnoka, a Los Angeles Kings elvitte a Stanley-kupát a washingtoni Fehér Házba, ahol Barack Obama elnök fogadta a klub játékosait, vezetőit, edzőit.
febr. 3
11:23
Real Madrid: „C. Ronaldo imádja az MU-t, 400 millióért elvinnék” (She)
Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke állítja, a portugál klasszis remekül érzi magát a Real Madrid labdarúgócsapatában, és marad is, mivel jelenleg egyetlen csapat sem képes átigazolni.
febr. 3
11:39
NB II: újabb három játékos erősítheti tavasszal a Vasast (She)
Kenesei Krisztián és Czvitkovics Péter után Hangya Szilveszter, Murka Benedek, illetve Bori Gábor is a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasast erősítheti a tavaszi szezonban.
febr. 3
11:41
Férfi kézi EHF-kupa: ismét Berlinben lesz a négyes döntő (She)
Ismét Berlin ad otthont a férfi kézilabda EHF-kupa négyes döntőjének. Az európai szövetség (EHF) a honlapján jelentette be, hogy a német fővárosban május 16-án és 17-én találkoznak a sorozat legjobbjai.
febr. 3
11:43
DVTK: a Valenciában edződő Valencia és egy szerb érkezett (She)
Két próbajátékos csatlakozott a DVTK labdarúgócsapatához – közölte a klub hivatalos honlapja.
febr. 3
11:57
Haladás: Szombathelyen a Nyíregyházáról távozó védő (She)
A Haladáshoz szerződik a legutóbb Nyíregyházán futballozó Jánvári Gábor – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 3
11:57
Vízilabda: Szolnokon lepheti meg az Eger a Dózsát (Agroinform)
A szezonban harmadjára csap össze a Szolnok és az Eger, a tét ezúttal az OB I alapszakaszának első helye.
febr. 3
11:59
Videó: érdekes góllal bűnhődött lassúságáért a kapus (She)
Finoman fogalmazva, nem jött össze a kirúgás Michael Theónak, a Brisbane Roar kapusának a Wellington Phoenix elleni mérkőzésen az ausztráliai labdarúgó-bajnokságban. A 81. percben Theo ahelyett, hogy előrerúgta volna az ötös vonalára letett labdát, oldalra passzolt társához, aki, miután megtámadták, visszaadta a labdát Theónak. Ekkor történt a baj...
febr. 3
12:15
Svájc: albán középpályást választottak a liga legjobbjának (She)
Az FC Basel albán támadóját, Shkëlzen Gashit választották a svájci labdarúgó-bajnokság elmúlt évi legjobbjának.
febr. 3
12:17
Lombard: Kenesei megegyezett a klubbal a távozásról (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapata hivatalos honlapján tette közzé, hogy január 31-i dátummal, közös megegyezéssel megszüntette Kenesei Krisztián szerződését. Mint beszámoltunk róla, a veterán támadó már hétfőn véglegesítette az elköteleződését a Vasashoz, az angyalföldiek 2016. június 31-ig tudhatják piros-kékben a csatárt.
febr. 3
12:33
Az angol klubok szeretnek igazán költeni (Infostart)
Hétfő éjfélkor lezárult Nyugat-Euróában a labdarúgók téli átigazolási időszaka. A hajrá hozott néhány érdekes és meglepő klubváltást, de a trend nem változott: ez a periódus sokkal kevésbé hektikusabb, mint a nyári.
febr. 3
12:33
Éves játékosvásárlási rekord a Premier League (Metropol)
A téli átigazolási időszakban visszafogottak voltak a klubok, de éves szinten így is rekordot döntöttek.
febr. 3
12:33
Átigazolás: A Chelsea durrantotta a legnagyobbat (Agroinform)
A teljesség igénye nélkül összeválogattuk az utolsó 24 óra jelentősebb átigazolásait.
febr. 3
12:51
Honvéd: nyáron lehet esély a tehetség málagai szerződésére (She)
Múlt héten a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Honvéd U18-as válogatott játékosa, Varga Márkó a spanyol élvonalbeli Málaga korosztályos csapatához utazott néhány napos tesztelésre. Ennek eredményéről a védő menedzserét, Csengeri Istvánt kérdeztük.
febr. 3
13:09
Megyei foci: Erős Károly ismét munkát kapott (She)
Erős Károly lett a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nagykőrösi Kinizsi edzője – számolt be róla a hetihirek.hu.
febr. 3
13:11
Barcelona: „Mindig azt akarom, hogy a Real Madrid veszítsen” (She)
Jordi Alba, az FC Barcelona labdarúgócsapatának spanyol bekkje elmondása szerint csak a saját klubjára fókuszál, de azért mindig örül, ha veszít az ősi rivális Real Madrid.
febr. 3
13:13
BL: berlini medve üvölt a 2015-ös finálé merész labdáján (She)
Elérkezett a 2015-ös esztendő második hónapja, ami többek között azt jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk a Bajnokok Ligája, azaz az európai csúcsfutball tavaszi folytatásához. A nyugalmi állapotot kihasználva az Adidas megmutatta a 2014–2015-ös szezon júniusi (2015. 06.06.) fináléjának hivatalos labdáját.
febr. 3
13:15
Felkészülés: Rodenbücher kezdett, Balázs volt csapata ellen (She)
A Kecskemét felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Paksot. A találkozó egyetlen gólját Laczkó Zsolt szerezte.
febr. 3
13:27
Női kézi: Én nem akartam Görbicz helyére lépni - Tomori (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt a 2014-es Eb tapasztalatairól, többek között a pszichológus, a vezéregyéniség és a bemelegítés fontosságáról.
febr. 3
13:29
Videó: hol a kapus? - óriási erejű szabadrúgás 40 méterről (She)
Dariusz Kolodziej egészen hihetetlen nagy gólt szerzett szabadrúgásól a Pandurii Targu Jiu elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A lengyel élvonalban szereplő Podbeskidzie Bielsko-Biala játékosa 40 méterről lőhetett szabadrúgást. A 32 esztendős Kolodziej bizonyította, egészen jól használja a bal lábát. Persze a kapus is mozdulhatott volna gyorsabban. A meccset a Podbeskidzie nyerte meg…
febr. 3
13:31
Honvéd: Mancini és az Inter is hívta a fejlődni akaró argentint (She)
Fejlődni szeretne, ezért választotta a Budapest Honvédot Lucas Ontivero, a Galatasaray argentin labdarúgója, akit korábbi edzője, az isztambuliaknál vele dolgozó Roberto Mancini az Internazionaléhoz is vitt volna, a munkavállalási engedély hiánya miatt azonban végül nem jött össze a szerződés.
febr. 3
13:45
DVSC: nem megfelelő az állapota, kihagyja az edzőtábort (She)
A hétvégén két felkészülési mérkőzést játszott a DVSC-Teva labdarúgócsapata, az elsőn kiütéses győzelmet aratott a szintén NB I-es Nyíregyháza ellen, a másodikon pedig a Mezőkövesd nyert. Kondás Elemér vezetőedző a klubhonlapnak hangsúlyozta, nem különösképp számít az eredmény.

Keresés