2015. február 7. szombat

febr. 7
1:09
Honvéd: Filkor Kispesten vesz részt próbajátékon - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Milan kölcsönjátékosaként legutóbb a Serie B-ben szereplő Avellino labdarúgója, Filkor Attila a Budapest Honvédnál vesz részt próbajátékon.
febr. 7
7:27
NBA: Westbrook 48 pontja; a Hawks-siker az „elsők" csatáján (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján, a Thunder–Pelicans meccsen egészen elképesztő egyéni teljesítményeket láthattak a nézők: Russell Westbrook 48 ponttal, 11 assziszttal és 9 lepattanóval segítette győzelemhez a hazaiakat, a másik oldalon Anthony Davis 41-et szórt. A Keleti főcsoportot vezető Hawks megverte a nyugati éllovas Warriorst. Nem zártak jó napot a Los…
febr. 7
7:45
NBA: Westbrook 48 pontja; Hawks-siker a rangadón (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, az egyetlen vendégsikert hozó Thunder–Pelicans meccsen egészen elképesztő egyéni teljesítményeket láthattak a nézők: Russell Westbrook 48 ponttal, 11 assziszttal és 9 lepattanóval segítette a hazaiakat, míg a másik oldalon Anthony Davis 41-et szórt. A Keleti főcsoportot vezető Hawks megverte a nyugati éllovas Warriorst.…
febr. 7
8:03
NHL: hét gólt ütött a Columbus; négyet a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbb játéknapján a Keleti főcsoportban csak 14. helyen álló Columbus hazai pályán 7–1-re győzött a nyugaton dobogós St. Louis ellen. Nagyon sima meccsen nyert a Pittsburgh is: 4–0-ra a Calgary vendégeként.
febr. 7
8:06
Kína, más szemmel (Behaviour)
"Nem másolunk, jó ez így, ahogy van, egy icipicit csinosítunk rajta."
febr. 7
8:39
Ajánló: londoni, madridi derbi; Juve-Milan; Dárdai debütál (She)
Eseménydús napra számíthatnak azok, akik úgy döntenek szombaton, hogy a labdarúgó-mérkőzések oltárán áldozzák fel idejüket. 13.45-től rögtön Londonból láthatunk egy derbit (Tottenham–Arsenal), nem sokkal később Madridból (Atlético–Real), valamint Dárdai Pál bemutatkozását – megbízott edzőként a Hertha kispadján a Mainz ellen – is megtekinthetjük. A nap későbbi szakaszát az Afrika-kupa…
febr. 7
8:57
Juventus-Milan rangadó lesz (Infostart)
A múlt alapján ugyan rangadónak számít a Juventus és az AC Milan párharca, ugyanakkor az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában sorra kerülő mérkőzésen két olyan csapat találkozik, amely jelenleg nem képvisel azonos színvonalat.
febr. 7
8:57
Videó: Ancelotti kevés sikerrel utánozta C. Ronaldót (She)
A kérdés egyszerű: Cristiano Ronaldónak vagy Carlo Ancelottinak lazábbak az ízületei? Nem nehéz eldönteni a Real Madrid edzésén készült felvétel alapján...
febr. 7
8:59
Felkészülés: két DVSC-meccs, pályán az MTK, a Honvéd, a KTE (She)
Hat csapat is pályára lép a labdarúgó NB I-ből szombaton, többnyire NB II-es együttesek ellen Magyarországon, a Debrecen viszont Törökországban, szokásához híven megosztva a keretét – íme, a program.
febr. 7
9:15
Londonban és Liverpoolban is rangadót rendeznek (Infostart)
A Tottenham Hotspur és az Arsenal észak-londoni rangadójával indul szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulója, amelyben a két liverpooli rivális, az Everton és az FC Liverpool is összecsap egymással.
febr. 7
9:15
Premier League: Jön az észak-londoni derbi! (Agroinform)
Tottenham-Arsenal, West Ham-Manchester United, pikáns meccsek várnak ránk a hétvégén a Premier League-ben.
febr. 7
9:33
Sakk: Polgár Judit márciusban veszítheti el világelsőségét (She)
Polgár Judit márciustól várhatóan már nem világelsőként szerepel majd a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) világranglistáján. A kínaiak világbajnoka, Hou Ji-fan veheti át tőle az első helyet, amelyet 1989. január elseje óta őrzött.
febr. 7
9:51
UEFA: a Bayern-bukta után a Videoton Európa védelmei élén (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, vasárnap Guingampban pályára lépő Monaco nyolc bajnoki óta nem kapott gólt. Az uefa.com ennek apropóján vette számba Európa legjobban védekező csapatait a jelenlegi idényből – a listát a Videoton vezeti.
febr. 7
10:27
Férfi kézilabda: Mennyi marad meg a 18-ból? (Agroinform)
Újabb kötelező ujjgyakorlat vár az MKB-MVM Veszprém csapatára, amely a horvát ezüstérmes Nexe otthonába látogat
febr. 7
10:45
Karate: magyar érem a zürichi utánpótlás Eb-n (She)
Czagány Dóra szerezte a magyarok első érmét a zürichi kadet, junior és U21-es karate Európa-bajnokságon. Az MTK-Dynamic versenyzője a kadet lányok +54 kg-os súlycsoportjában bronzérmet nyert, bizonyítva, hogy nem volt véletlen a tavalyi Eb-n ugyanebben a kategóriában begyűjtött ezüstje.
febr. 7
10:47
Bundesliga: „Dárdai keményebb a Herthánál!” (She)
Dárdai Pál első mérkőzésére készül a német labdarúgó-élvonalban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC felnőttcsapatának élén. A bild.de összeszedte, miért bízhatnak a berliniek a magyar szakemberben.
febr. 7
11:03
Bundesliga: „Dárdai Pál keményebb a Herthánál!” (She)
Dárdai Pál első mérkőzésére készül a német labdarúgó-élvonalban (Bundesliga) utolsó előtti helyén álló Hertha BSC felnőttcsapatának élén. A bild.de összeszedte, miért bízhatnak a berliniek a magyar szakemberben.
febr. 7
11:21
Dunaújváros: bejelentették a csatár szerződtetését (She)
Amint arról a  Nemzeti Sport Online már beszámolt, Eppel Márton távozott Paksról, pályafutását Dunaújvárosban folytatja – tájékoztat új klubjának honlapja.
febr. 7
11:21
Sportfogadás: Megvan a hétvége legütősebb szelvénye! (Agroinform)
Új rovatot indít a hatharom.com, ezentúl minden hétvégére összeállítunk egy zsíros oddsal kecsegtető kombit!
febr. 7
11:39
A Fed Kupa: Belgium ellen az ötödik helyért (Metropol)
A belgák péntek este 2-1-re kikaptak a horvátoktól, így a D csoport másodikjaként az A csoportban másodikként végzett magyarokkal találkoznak.
febr. 7
11:57
Fed Kupa - Belgium ellen az ötödik helyért (Infostart)
A magyar válogatott Belgiummal küzd meg szombaton az ötödik helyért a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.
febr. 7
11:57
Videó: 113 éve is óriási hangulat volt az Everton-Liverpoolon (She)
Szombaton rendezik meg a 224. Merseyside Derbyként (Mersey-parti derbi) emlegetett ütközetet az angol labdarúgó-bajnokságban. Az első Everton–Liverpool mérkőzést 1894. október 13-án játszották a Goodison Parkban, 44 ezer néző előtt. Az alábbi ritka felvétel az egyik 1902-es találkozóról származik, és világosan kiderül belőle, hogy már akkor is nagy érdeklődés (40 ezer nézővel!) övezte a két…
febr. 7
12:15
Játékossors: Vágner Love elhagyta Kínát és hazatért (She)
Vágner Love elhagyta a kínai Santung Lunenget, és a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Corinthianshoz igazolt.
febr. 7
12:33
Kosárlabda: A mélyből törhet fel az Olaj (Agroinform)
Ez a célja a Szolnoknak, amely csapat vasárnap 43 pontos vereséget szenvedett. A Mega Leks ellen javíthat az Olaj.
febr. 7
13:09
Felkészülés: Ramos betalált - 3-0-ra nyert az MTK (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra győzött a Szigetszentmiklós ellen.
febr. 7
13:11
Liverpool: nagy meglepetés érte a BBC riporterét - videó (She)
„Emlékszik a hatvanhetes derbire?" – kérdezte a BBC riportere az utca emberét a szombat délutáni Everton–Liverpool labdarúgró-mérkőzéssel kapcsolatban. „Hogyne, játszottam azon a meccsen" – jött az igencsak meglepő válasz. Kiderült, hogy az interjúalany nem más, mint a kapus Tommy Lawrence, aki 306-szor szerepelt a Liverpool színeiben.
febr. 7
13:27
Honvéd: Marco Rossi váltja Csábit, ha megegyezik Hemingwayjel (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd korábbi vezetőedzője ismét Budapestre érkezett. A Nemzeti Sport megkeresésére az olasz szakember elmondta, ha megegyezik George F. Hemingway tulajdonossal, ismét ő lesz a kispestiek vezetőedzője.
febr. 7
13:45
MOB: a volt helyettes államtitkár is pozícióhoz juthat (She)
Jövő kedden új tagot választ a MOB nem olimpiai sportágakat tömörítő szakmai tagozata, amely ezt követően megválasztja új vezetőjét is. Értesülésünk szerint a választáson jó eséllyel méreti meg magát a Magyar Túrasport- és Terepfutó-szövetség elnöke, a korábbi helyettes államtitkár, Szabó László.
febr. 7
13:45
Serie A: Talán soha nem volt még ilyen reménytelen a Milan helyzete Torinóban (Agroinform)
A Milan szinte esélytelenként utazik Torinóba, ám ennek ellenére sem várható kiütés.
febr. 7
13:47
Felkészülés: Csizmadia gólja döntött a Lombard-ZTE-n (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Zalaegerszeget.
febr. 7
14:03
Férfi vízilabda ob I - Fölényes szolnoki siker Szegeden (Infostart)
A listavezető Szolnok könnyedén legyőzte a házigazda Szegedet a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 7
14:03
PL: Tottenham-Arsenal rangadó élőben az NSO-n! (She)
Eseménydús napra számíthatnak, akik úgy döntenek szombaton, hogy a labdarúgómeccsek oltárán áldozzák fel idejüket. 13.45-től rögtön (Észak-)Londonból láthatunk egy derbit: Tottenham–Arsenal. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével.
febr. 7
14:05
Honvéd: A bizalom addig él, míg meg nem hal - Hemingway Csábiról (She)
Csábi József vezetőedzővel eddig nem szerepel jól a Honvéd a felkészülési meccseken, hiszen az öt találkozóból háromszor is kikapott a csapat. Nem lenne meglepő, ha a szakember leváltása is szóba került volna – erről George F. Hemingwayt, a Honvéd tulajdonosát kérdeztük a mai, Mezőkövesd elleni mérkőzést megelőzően.
febr. 7
14:07
Paks: Csertői elégedett, nem érkezik új játékos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője, Csertői Aurél elégedetten nyilatkozott együttese Ruzomberok elleni sikerét követően, és a rangado.hu-nak elmondta, nem tervez újabb erősítést a csapatnál.
febr. 7
14:21
NHL - Továbbra sem megy a Torontónak (Infostart)
Sorozatban 11. mérkőzését is elveszítette a Toronto Maple Leafs az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), amelynek pénteki játéknapján a New Jersey Devils vendégeként maradt alul.
febr. 7
14:39
Női kézilabda: Pályán a Fradi, a Siófok és az Újváros (Agroinform)
Hétvégén beindul a nagyüzem a női KEK és EHF-kupában, pályán az Ferencváros, a Siófok és a Dunaújváros.
febr. 7
14:57
Felkészülés: szerb próbázó, nyert a Honvéd, de sok a kérdés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet, de a kispestieknél továbbra is sok a kérdés Csábi József jövőjével kapcsolatban. A Lombard Pápa Csizmadia Csaba szabadrúgásgóljával nyert a ZTE ellen, a Puskás Akadémia újpesti próbázóval kapott ki a Vasastól, a KTE legyőzte a Siófokot, az MTK pedig a Szigetszentmiklóst.
febr. 7
14:59
Férfi vízi ob I: fölényes szolnoki siker Szegeden (She)
A listavezetõ Szolnok könnyedén legyõzte a házigazda Szegedet a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 7
15:15
NBA - A címvédő San Antonio nyerte a tavalyi döntősök csatáját (Infostart)
A címvédő San Antonio Spurs legyőzte tavalyi nagydöntős ellenfelét, a vendég Miami Heatet az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján.
febr. 7
15:15
Felkészülés: a KTE Csillag Dárius góljával verte a Siófokot (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE felkészülési mérkőzésen Csillag Dárius góljával 1–0-ra nyert a másodosztályú Siófok ellen – adta hírül a KTE hivatalos honlapja.
febr. 7
15:17
Asztalitenisz Európa Top 16: Póta kikapott a negyeddöntőben (She)
Póta Georgina a második szombati mérkõzésén öt szettben kikapott a kínai származású, holland színekben versenyzõ Li Jiaótól, így a folytatásban az 5–8. helyért játszhat a Bakiban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokságon.
febr. 7
15:33
Eurofutball: Berlinben sem tört meg a bochumi átok (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 20. fordulójában az Union Berlin hazai pályán 2–1-re legyőzte a Bochumot.
febr. 7
15:35
Bundesliga: Dárdai Pál debütál - Mainz-Hertha élőben az NSO-n! (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a minap a német élvonalbeli Hertha felnőttcsapatának megbízott edzője lett. Első meccsén kiesés elől menekülő együttese a Mainz otthonában lép pályára. A meccset és a magyar kapitány debütálását nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 7
15:37
Bundesliga: Stuttgart-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
Az éllovas Bayern München az alsóházban szerénykedő VfB Stuttgarthoz látogat a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 7
15:51
Két-három hónapra kidőlt a Sevilla kapusa (Infostart)
Vállsérülés miatt kettő vagy három hónapig nem számíthat portugál válogatott kapusára, Betóra a spanyol labdarúgó-bajnokságban negyedik helyen álló Sevilla.
febr. 7
15:51
PL: a Tottenham fordított odahaza az Arsenal elleni derbin (She)
Az angol élvonalban 156. alkalommal csapott össze a bajnoki pontokért az Arsenal és a Tottenham: ezúttal a „sarkantyúsok" örülhettek a végén, bár az „ágyúsok" szereztek vezetést. A két csapat helyet cserélt így a tabellán. Arsene Wenger a 700. PL-meccsét vívta az Arsenal élén, már csak Sir Alex Ferguson áll előtte a liga örökrangsorában.
febr. 7
15:51
Fed Kupa: Babos nélkül a belgák ellen (Metropol)
Az első számú hazai játékos az antwerpeni fedettpályás torna selejtezőjében lép pályára estefelé az ukrán Katerina Bondarenko ellen.
febr. 7
15:53
Fed-kupa: Babos Tímea elutazott Antwerpenbe, nélküle folytatjuk (She)
Babos Tímea nélkül küzd meg ma a magyar női teniszválogatott Belgiummal az ötödik helyért a Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának tornáján, a budapesti Syma-csarnokban.
febr. 7
16:09
Póta Georgina kikapott a negyeddöntőben (Infostart)
Póta Georgina második szombati mérkőzésén öt szettben kikapott a kínai származású, holland színekben versenyző Li Jiaótól, így a folytatásban az 5-8. helyért játszhat a Bakuban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokságon.
febr. 7
16:09
Honvéd: Csábi távozik, Rossi az új vezetőedző - hivatalos (She)
Beigazolódtak a Nemzeti Sport Online értesülései, Marco Rossi váltja Csábi Józsefet a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kispadján. A magyar válogatott korábbi másodedzőjével szerződést bontottak – számolt be róla a kispestiek hivatalos honlapja.

Keresés