2015. február 10. kedd

febr. 10
0:12
Tenisz: nem kellett sokat várni egy kiemelt játékos kiesésére (She)
A hatodik kiemelt lett Ernests Gulbis két szettben kikapott az osztrák Dominic Thiemtől a Rotterdamban zajló kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójában. Az ötödikként rangsorolt bolgár Grigor Dimitrov két meccslabdát hárítva verte meg a francia Paul-Henri Mathieu-t.
febr. 10
2:36
61 évesen is verhetetlen Klampár (Blikk)
Budapest — Nem fog az idő Klampár Tiboron (61). A kétszeres világbajnok pingpong-legenda túl a hatvanon sem szakadt el szeretett sportágától.
febr. 10
2:54
15,5 milliárd forint múlik Dárdain (Blikk)
Berlin – A bennmaradás mellett milliárdokért harcol Dárdai Pál (38) a Hertha Berlin kispadján.
febr. 10
6:30
U20-as vb: Brazília a magyarok csoportjában a tornán (She)
Magyarország U20-as labdarúgó-válogatottja Brazíliával, Észak-Koreával és Afrika bajnokával került egy csoportba a 2015-ös új-zélandi világbajnokság sorsolásán.
febr. 10
6:48
NBA: újra nyert a Heat, tovább robog a Hawks és a Warriors (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszában érvényesült a papírforma, mindkét főcsoport éllovasa megnyerte saját mérkőzését: a Golden State Warriors a Philadelphia 76erst, az Atlanta Hawks pedig a Minnesota Timberwolvest múlta felül, míg a Miami Heat három vesztes mérkőzés után legyőzte New York Knickset.
febr. 10
7:06
U20-as vb: A legnehezebb csoportba kerültünk - Szalai L. (She)
Szalai László, a magyar U20-as labdarúgó-válogatott szövetségi edzője szerint korosztályos nemzeti csapatunk a legerősebb csoportba került az új-zélandi világbajnokságon, melyen Brazília, Afrika bajnoka és Észak-Korea lesz az ellenfele.
febr. 10
7:42
Légiósok: Szép jövő áll a csapat előtt - Németh Krisztián (She)
Németh Krisztián mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Sporting Kansas City 4–2-re legyőzze az FC Tucson legénységét a két csapat hétfői arizonai felkészülési mérkőzésén. A magyar támadó szerint szép jövő áll csapata előtt.
febr. 10
7:45
Az elődöntőbe jutás a tét (Metropol)
Második helyen végzett a magyar férfi felnőtt válogatott a toruni EIHC-tornán.
febr. 10
8:00
Hertha: „Palcsi egy versenyló, nem lehet visszafogni” (She)
Hamar képet kaphatunk arról, hogy milyen médiaérdeklődés irányul egy német élvonalbeli labdarúgócsapat edzőjére, ha belegondolunk a ténybe: már nemcsak Dárdai Pál, hanem neje, Mónika is cikket érdemelt ki a Bild hasábjain. Felesége szerint a magyar szövetségi kapitány, egyben a Hertha megbízott edzője mindig a legnehezebb utat választja.
febr. 10
8:18
Brazíliával kerültek egy csoportba a magyarok (Infostart)
A magyar válogatott Brazíliával, a Koreai NDK-val és az afrikai selejtező egyelőre nem ismert győztesével került egy csoportba a május 30-án kezdődő U20-as labdarúgó-világbajnokság keddi sorsolásán, melyet az új-zélandi Aucklandben rendeztek.
febr. 10
8:18
Honvéd: Cordella zsoldos, nincs hitele a szakmában - Csábi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd leváltott edzője, Csábi József szerint Fabio Cordellának, a kispestiek nemzetközi igazgatójának nincs hitelessége a szakmában.
febr. 10
8:18
Alpesi vb: Tina Maze második aranyát nyerte (Síelők)
A múlt pénteken lesiklásban is győztes szlovén Tina Maze nyerte hétfőn a női szuperkombinációt az egyesült államokbeli Beaver Creekben zajló alpesi sí-világbajnokságon.
febr. 10
8:21
U20-as vb: Brazíliával egy csoportban a magyarok (Metropol)
A magyar csapat a negyedik kalapban kapott helyet.
febr. 10
8:36
FIFA - Három ellenfele lesz Blatternek (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfő este megerősítette, hogy Joseph Blatter elnöknek három kihívója lesz a szervezet május végén Zürichben sorra kerülő tisztújító közgyűlésén.
febr. 10
8:54
Női kézi BL: magyarok tervezhetik az új trófeát (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája 21. kiírásában új trófeát emelhet fel a győztes csapat, amelyet a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bevonásával terveznek meg.
febr. 10
9:12
PSG: Ibra szelfizett képmásával; az egyik viasz, a másik acél - képek, videó! (She)
Zlatan Ibrahimovic, a PSG labdarúgócsapatának világklasszis svéd centere leleplezte a párizsi Grévin Múzeumban saját viaszképmását – a láthatóan jó hangulatba került csatár be is mutatta a szobrot és magát, mondván az egyik viasz, a másik viszont acél!
febr. 10
9:15
Premier League: A Chelsea akár le is zárhatja a Premier League-et (Agroinform)
A Chelsea a hétközi fordulóban tovább növelheti előnyét a Manchester Cityvel szemben, gálázhat a United. PL-előzetes.
febr. 10
9:30
Vb 2018: India-Nepál meccsel indulnak a selejtezők (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elkészítette a 2018-as világbajnokság ázsiai első selejtezőkörének beosztását – az oroszországi vb-re vezető út többek között India–Nepál meccsel indul.
febr. 10
9:32
Ajánló: Pool-Tottenham, pályán a Hali és az MTK - program (She)
Bár az igazi hétközi nagyüzem szokás szerint szerdán lesz, négy NB I-es labdarúgócsapatunk ma játszik felkészülési mérkőzést, így pályára lép az MTK, a Haladás, a Nyíregyháza és a Lombard Pápa. Angliában Liverpool–Tottenham meccset rendeznek, míg az Arsenal a Leicestert fogadja.
febr. 10
9:48
MU: 25 millió fontért érkezhet kapus, ha De Gea távozik (She)
Spanyol lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitednek már megvan a kiszemeltje David De Gea távozása esetén.
febr. 10
10:09
Tenisz: Vajon összejön Rotterdamban a Murray-Berdych visszavágó? (Agroinform)
A rotterdami elődöntőben találkozhat újra Murray és Berdych, azok után, hogy Ausztráliában parázs meccset játszottak.
febr. 10
10:24
Videó: Stieber tévedett, de a hannoveri játékos kisegítette (She)
Érdekes eset történt a múlt szombati Hamburg–Hannover (2–1) Bundesliga-mérkőzésen. Az egyik támadásnál a hazaiak játékosa, Stieber Zoltán úgy hallotta, hogy a játékvezető sípolt, és kézzel megfogva a labdát letette a földre a szabadrúgás elvégzéséhez. A hannoveriek – és Stieber is – jogosan reklamáltak, de a magyar válogatott középpályás sem értette a szituációt. Végül a vendégek védője, Christian…
febr. 10
10:24
Bikinben pózolt a szexi teniszező - videó! (Blikk)
Los Angeles - Eddig sem volt szégyellős Caroline Wozniacki (24), hiszen többször is posztolt már magáról pikáns fotókat közösségi oldalán.
febr. 10
10:26
Videó: Brazília? Hirtelen egyből felébredtem! - Varga Szabolcs (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar korosztályos labdarúgó-válogatott Brazíliával, Afrika bajnokával és Észak-Koreával került egy csoportba a nyári, új-zélandi U20-as világbajnokságon. A Heerenveen légiósa, Varga Szabolcs nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy a selecao az egyik csapat a kvartettben.
febr. 10
10:28
Olimpia: Politikától mentesen döntsenek az emberek - Borkai (She)
Borkai Zsolt szerint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legfontosabb feladata, hogy a lakosságnak azt a 40 százalékát is meggyőzze, amely jelenleg nem támogatja a 2024-es olimpiai pályázatot.
febr. 10
10:42
Borkai: politikamentes döntés kell az olimpiáról (Infostart)
Borkai Zsolt szerint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legfontosabb feladata, hogy a lakosságnak azt a 40 százalékát is meggyőzze, amely jelenleg nem támogatja a 2024-es olimpiai pályázatot.
febr. 10
10:42
Dunaújváros: aláírt a Fradi volt balhátvédje (She)
A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata 2015. június 30-ig szóló megállapodást kötött a Ferencvárosból érkező Hidvégi Sándorral.
febr. 10
10:45
Honvéd: "Ezek most jobbak" - kilenc új légiós Kispesten (Agroinform)
Kilenc külföldi labdarúgóval erősített a Honvéd, a tulajdonos szerint egy fokkal jobbak érkeztek, mint szoktak.
febr. 10
11:00
Hollandia: Otigba Kenneth szereti a piszkos munkát (She)
Szabadnapján is edz Hollandiában a forduló válogatottjába beválasztott Otigba Kenneth, akinek nem a látványra kell törekednie, mégis élvezettel látja el feladatát a Heerenveenben.
febr. 10
11:18
Arsenal: Wenger elcsenné a 16 éves franciát az MU orra elől (She)
Angol lapértesülés szerint az Arsenal is beszállt a francia Dayot Upamecano kegyeiért folytatott harcba.
febr. 10
11:20
La Liga: Khedira többet nem kezd a Realban - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhír szerint elképzelhető, hogy Sami Khedira többé nem lép pályára kezdőként a Real Madrid labdarúgócsapatában.
febr. 10
11:36
Boksz: Pacquiao szerint jövő héten bejelenethetik a szupermeccset (She)
Optimista hangvételben nyilatkozott a Floyd Mayweather elleni, május 2-ra tervezett szupermeccsről a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, Manny Pacquiao.
febr. 10
11:54
Női kézilabda: Pena lassan világklasszissá érik - Elek Gábor (She)
A KEK-siker a Tertnes Bergen ellen ujjgyakorlattá vált, a folytatásban a dán, francia és a magyar riválist kerülné el a Ferencváros női kézilabdacsapata, amelyből Elek Gábor vezetőedző Szikora Melindát emelte ki, hozzáfűzve: Nerea Pena lassan világklasszissá érik gárdájából. A tréner a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: pszichológussal keresik a Győr-szindróma okát, saját jövőjével…
febr. 10
11:54
Bajban a Force India csapata (Blikk)
A Forma–1-es istálló bejelentette, azt követően, hogy az első és a második spanyolországi hivatalos tesztet is kihagyta, március elején megrendezésre kerülő harmadikra sem készül el az új versenygépe.
febr. 10
11:56
Németh Krisztián meghódította Amerikát (Blikk)
Arizona – Szenzációsan sikerült Németh Krisztián (26) bemutatkozása új, egyesült államokbeli csapatában. A válogatott csatár a három gólt szerzett és egy találatot előkészített a Sporting Kansas City színeiben a Tucson ellen 4-2-re megnyert felkészülési mérkőzésen.
febr. 10
11:57
NBA: Ezredes lett a kőkemény Spurs-edző (Agroinform)
Gregg Popovich mester soha nem edzett más csapatot, így is a harmadik leggyorsabban érte el a bűvös számot.
febr. 10
12:12
Boksz: Pacquiao szerint jövő héten bejelenthetik a szupermeccset (She)
Optimista hangvételben nyilatkozott a Floyd Mayweather elleni, május 2-ra tervezett szupermeccsről a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka, Manny Pacquiao.
febr. 10
12:12
Bikiniben pózolt a szexi teniszező - videó! (Blikk)
Los Angeles - Eddig sem volt szégyellős Caroline Wozniacki (24), hiszen többször is posztolt már magáról pikáns fotókat közösségi oldalán.
febr. 10
12:14
F1: Akkor sem dől össze a világ, ha nem maradok itt - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen, a Ferrari világbajnok finn pilótája nem aggódik a jövője miatt, elmondása szerint akkor sem dőlne össze a világ, ha az olasz istálló nem tartaná meg 2016-ra.
febr. 10
12:15
Történelmi rögbieredmény Belgiumban (Metropol)
356-3-ra nyert a Kituro. Kicsit egyoldalú volt a mérkőzés.
febr. 10
12:16
Olaszország: vége a cirkusznak, Conte marad a válogatott élén (She)
Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya hétfőn személyesen találkozott Carlo Tavecchióval, a szövetség (FIGC) vezetőjével, és mint kiderült, a várakozásokkal ellentétben nem szándékozik lemondani posztjáról.
febr. 10
12:30
Rögbi: történelmi eredmény Belgiumban - 356-3 (She)
Minden idők legnagyobb különbségű rögbis győzelme született a hétvégén a belga bajnokságban, amikor a Kituro 356–3-ra verte a Soignies együttesét.
febr. 10
13:06
Újpest: Vignjevicsnek még legalább 3 kész játékos kell (She)
A Belekben edzőtáborozó Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics elmondta, még legalább három kész játékosra lenne szüksége, hogy meglegyen a versenyhelyzet a csapatba kerülésért.
febr. 10
13:09
Sportfogadás: Afrikai Nemzetek Kupája - a döntetlenek viadala (Agroinform)
Egyre több a remi az afrikai kontinenstornán, ez pedig két év múlva szép kis bevételt eredményezhet a fogadóknak.
febr. 10
13:24
Női kosárlabda: három évben egyeztek meg Svitekkel (She)
A magyar szövetség hároméves szerződésben állapodott meg a női kosárlabda-válogatott élére visszatérő Stefan Svitekkel, aki kihívásnak tekinti a júniusi magyar-román Európa-bajnokságot.
febr. 10
13:26
NB I: így néz majd ki a DVTK új stadionja - kép (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar kormány közigazgatási hatósági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Diósgyőri Stadion rekonstrukcióját, így annak megvalósítása felgyorsulhat. A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-nál ma sajtótájékoztató keretein belül bemutatták az új aréna terveit – fotók.
febr. 10
13:42
Anglia: eldobott egy mandarint, évekig nem léphet stadionba (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Sheffield Wednesday egyik szurkolója a következő három évben egyetlen angliai stadionba sem teheti be a lábát, mert az ellenfél szurkolói közé dobott egy mandarint.
febr. 10
13:44
Dortmund: vége a pletykáknak - Reus hivatalosan is hosszabbított (She)
A Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2019. június 30-ig szerződést hosszabbított a több európai topklub által is körüludvarolt német válogatott játékosával, Marco Reusszal.
febr. 10
13:45
Fucsovics kiesett Bergamóban (Metropol)
Fucsovics Márton az első fordulóban 6:1, 6:2-re kikapott a cseh Jan Hernychtől.
febr. 10
13:46
Tenisz: Fucsovics számára 48 percig tartott a bergamói torna (She)
A bergamói ATP Challenger tenisztorna 1. fordulójában a nyolcadik helyen kiemelt Fucsovics Márton két sima szettben kikapott az egykor a világranglista 59. helyén álló 35 éves cseh Jan Hernychtől. A mérkőzés csupán 48 percig tartott, Fucsovicsnak nem volt bréklabdája, Hernych pedig kilenc lehetőségéből néggyel is élt.

Keresés