2015. február 16. hétfő

febr. 16
16:51
Gyengült a forint (Behaviour)
Az eurót a kora reggeli 306,17 forint után 306,52 forinton jegyezték.
febr. 16
17:18
Zenit: a rubel nem probléma, Hulk 2019 nyaráig hosszabbított (She)
A brazil válogatott Hulk 2019 nyaráig szerzõdést hosszabbított a Zenit labdarúgócsapatánál.
febr. 16
17:21
Vélemény: De szívesen lennék én Filippo Inzaghi... (Agroinform)
A derék Pippo állása szilárdabb, mint valaha. A Milan haldoklik, váltani azonban nem fognak, ez egyre biztosabb.
febr. 16
17:36
Női kézi: az FTC az FCM-et, az Érd a Rosztovot is kaphatja (She)
Kedden 11 órakor az Európai Kézilabda-szövetség bécsi központjában sorsolnak a női KEK, és EHF-kupában, előbbiben a Ferencváros, míg utóbbiban az Érd várja negyeddöntős ellenfelét.
febr. 16
17:36
Így repültek 251,5 méterig a síelők - videó! (Blikk)
Vikersund – Hősök vagy inkább őrültek? Bátrak vagy vakmerőek? Nehéz eldönteni, de tény, hogy világszerte őszinte csodálattal tekintenek a síugrókra, versenyeik rengeteg nézőt vonzanak.
febr. 16
17:38
Játékossors: Dzsudzsák lehet a hatodik legértékesebb (szabad)fogás (She)
A 2014–2015-ös szezon végeztével jó nevű játékosok egész sora válik ingyen igazolhatóvá. Az orosz Sport Express összeállítást közölt a nyáron lejáró szerződésű labdarúgókról. A piaci értéken alapuló listán Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar légiósa az előkelő hatodik helyen szerepel.
febr. 16
17:54
Videó: nem lehet betelni a szárnyaló kapus védésével (She)
Vasárnap este a francia bajnokságban listavezető Lyon nem tudta kihasználni riválisai, a PSG és a Marseille korábbi botlását, 1–1-es döntetlent játszott a Lorient otthonában. Ez többek között Benjamin Lecomte pazar védésének volt betudható.
febr. 16
17:56
Női kézi: Groot távozik, a Randers edzőt vált, Masson marad Dániában (She)
Zajlik az élet a dán női kézilabdaklubok háza táján. A legérdekesebb hír, hogy a Midtjylland holland válogatott kiválósága, Nycke Groot távozik a nyáron, és más országban folytatja a karrierjét.
febr. 16
18:12
Berlusconi nem adná át a Milan irányítását (Infostart)
Nem tervezi eladni az AC Milant Silivo Berlusconi, az olasz futballklub első embere.
febr. 16
18:30
Contador 2016-ban visszavonulhat (Infostart)
A jelenkor legjobb országúti kerékpárosának tartott Alberto Contador nem tartja elképzelhetetlennek, hogy 2016-ban visszavonul a versenysporttól.
febr. 16
18:48
Videó: támad a kutya, ha meghallja a Man. United nevet (She)
Önök találkoztak már kutyával, amelyik morog vagy egyenesen támad, ha azt hallja, hogy „Manchester United"? Egy Leeds United–szurkoló betanította ebét, egyrészt, hogy imádja a Leedset, másrészt, hogy ideges legyen, ha a „Manchester United" nevet hallja.
febr. 16
18:50
Bajnokok Ligája: Ibrahimovic olyan, mint én - Drogba (She)
Didier Drogba a keddi Paris Saint-Germain–Chelsea Bajnokok Ligája-összecsapás előtt szót ejtett Zlatan Ibrahimovicról, a PSG csatár klasszisáról.
febr. 16
18:52
Magyar Kupa: itt a negyeddöntő időbeosztása, képernyőn a Fradi (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága hétfői ülésén elkészítette a Magyar Kupa negyeddöntőjének és elődöntőjének időbeosztását: íme, a program!
febr. 16
19:06
Videó: a Bayern München sztárja C. Ronaldót parodizálta (She)
Franck Ribéry a Bayern München ügyeletes mókamestere, de Thomas Müller sem akar kimaradni a nevettetésből: a világbajnok német támadó Cristiano Ronaldo villámléptű mozdulatait parodizálta a keddi BL-nyolccaddöntőre készülő bajorok edzésén.
febr. 16
19:09
Ökölvívás: Egyelőre nincs egyezség az évszázad meccsét illetően (Agroinform)
Még senki nem írt alá semmit, de mindenki szeretné, ha hamarosan egymásnak esne Pacquiao és Mayweather.
febr. 16
19:24
NB I, NB II: nyolc mérkőzést megmozdított az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága hétfői határozatában módosította néhány NB I-es és NB II-es mérkőzés kezdési időpontját. Íme, a változások!
febr. 16
19:42
Videó: bravúros védése után ráfázott az ünneplésre a kézikapus (She)
Amikor egy kézilabdakapus ziccert véd, szereti megünnepelni. Ám bravúr ide, bravúr oda, a meccs folytatódik tovább, s oda kell figyelni. A német férfibajnokságban szereplő Gummersbach világ- és Európa-bajnok kapusa, Carsten Lichtlein túlzásba vitte az ünneplést a Magdeburg elleni mérkőzés 38. percében, s pillanatokon belül iszonyúan kínos szituációba került.
febr. 16
20:00
Dubaji tenisztorna: Pliskova sikere (Infostart)
A múlt heti antwerpeni viadalon elődöntős Karolina Pliskova bejutott a második fordulóba a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán: a 17. helyen kiemelt cseh játékos az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát győzte le két játszmában.
febr. 16
20:00
Olimpia: Kemény Dénes szerint kell a 2024-es rendezés (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke, az olimpiai védnöki testület tagja szerint Magyarországnak szüksége van az olimpiára, amelyből csak haszna származhat.
febr. 16
20:18
Ajánló: BL- és El-meccsek, Ligakupa szerdán - heti program (She)
Visszatér téli álma után a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga is, előbbiben a nyolc, utóbbiban a 16 közé jutásért küzdenek a csapatok. A hétvégén pályára lépnek a topligákban az együttesek, de 2015-ben először Magyarországon is láthatunk tétmeccset: a Ligakupában és az NB I-ben is pótolnak találkozót – heti program.
febr. 16
20:18
Fenninger második diadala, Miklós Edit 40. (Metropol)
A szuper-óriásműlesiklásban is győztes osztrák Anna Fenninger nyerte csütörtökön a nők óriás-műlesikló versenyét.
febr. 16
20:20
BL-csata: David Luiz volt klubtársai ellen (Metropol)
A Sahtar 35 év után először győzne le otthon német klubot.
febr. 16
20:21
Sportfogadás: Köszi az ingyenpénzt, Leo! (Agroinform)
Több, mint két héttel ezelőtt írtunk arról, hogy megéri Lionel Messi spanyol gólkirályi címére fogadni. Megérte.
febr. 16
20:36
Elhunyt Törös Olga, az 1936-os olimpián bronzérmes tornász (Infostart)
Hétfő hajnalban életének 101. évében elhunyt Szemerey Andorné Törös Olga olimpiai bronzérmes tornász.
febr. 16
20:36
Hertha: Most már én is érzem, milyen veszíteni - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC megbízott edzője vasárnap este már megosztotta a publikummal a Freiburg elleni mérkőzés (0–2) utáni érzéseit – természetesen hétfőn a berlini sajtó is igyekezett megszólaltatni a helyi labdarúgók magyar szakvezetőjét.
febr. 16
20:38
BL: „Hősök leszünk, ha kiejtjük a Bayern Münchent” (She)
Kedden folytatódnak a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírásának küzdelmei. Az egyenes kieséses szakasz első játéknapján, a nyolcaddöntő első mérkőzésén a Bayern München a Sahtar Doneckhez látogat. A bajorok vezetőedzője, Pep Guardiola bízik benne, hogy holnap megteszik az első lépést a döntő felé vezető úton, míg az ukránokat irányító Mircea Lucescu szerint hősökként lesznek nyilvántartva, ha…
febr. 16
20:54
Vb 2018: megfelelően haladnak az előkészületek a FIFA szerint (She)
Néhány stadion építési munkálatainak várható csúszása ellenére minden rendben halad a 2018-as oroszországi világbajnokság leendő helyszínein a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerint.
febr. 16
21:12
Kemény Dénes szerint Magyarországnak kell az olimpia (Infostart)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke, az olimpiai védnöki testület tagja szerint Magyarországnak szüksége van az olimpiára, amelyből csak haszna származhat.
febr. 16
21:12
NB I: török származású kapust szerződtettek Pápán (She)
A Lombard Pápa fél évre szóló szerződést kötött a török származású utánpótlás-válogatott kapussal, Mehmet Kalenderrel – adta hírül a labdarúgó NB I 12. helyén telelő klub honlapja.
febr. 16
22:42
Videó: sokkoló üzenet a pólón keresztül a Valencia-Getafén (She)
Páratlan jelenetnek lehetett tanúja 40 ezer néző a Valencia–Getafe spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében szombaton. A klubnak szurkoló szerelmespár férfi tagja egy pólót vehetett át a kabalától a gyepen. A férfi aztán a nő felé fordította a trikót, s innentől mint a mesében... A jelenet önmagáért beszél.
febr. 16
22:44
La Liga: erre még nem volt példa az újonc történetében (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójának záró mérkőzésén az Eibar hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett az Elchétől, amely ebben a szezonban másodszor óvta meg kapuját a góltól. Az újonc sorozatban negyedszer kapott ki, amire rövid első osztályú története során eddig nem volt példa. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a házigazdák Federico Piovaccari piros…
febr. 16
22:46
FA-kupa: Beckham excsapatát legyőzte az MU - jöhet az Arsenal (She)
Az angol labdarúgó FA-kupában a Manchester United 1–0-s hátrányból fordított a Preston North End ellen, és bejutott a negyeddöntőbe, ahol az Arsenal lesz az ellenfele.
febr. 16
23:00
Férfi kosár: Hanga helytállt az olasz bajnok otthonában (She)
Hanga Ádám hasznosan és jól játszott az olasz bajnok otthonában, de nem tudott bravúrt elérni az Avellinóval: jól kezdő csapata végül 95–78-ra kikapott az Olimpia Milanótól az olasz kosárlabda-bajnokság hétfői játéknapján.
febr. 16
23:18
Leukémiás a Wigan hondurasi labdarúgója (Infostart)
Leukémiát diagnosztizáltak a Wigan Athletic hondurasi labdarúgójánál, Juan Carlos Garciánál.
febr. 16
23:18
Videoton: „Egy új kezdet a mostani a karrieremben" (She)
A télen Kolozsvárról igazolt macedón labdarúgó, Mirko Ivanovszki jól érzi magát a Videotonban, és már tudja, kik lesznek a legnagyobb ellenfelek az NB I-ben – derült ki a listavezető fehérváriak hivatalos honlapján megjelent rövid interjúból.
febr. 16
23:54
NS: BL újratöltve; Dárdaival Berlinben - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés