2015. február 7. szombat

febr. 7
16:11
La Liga: Atlético-Real Madrid rangadó élőben az NSO-n! (She)
Eseménydús napra számíthatnak, akik úgy döntenek szombaton, hogy a labdarúgó-mérkőzések oltárán áldozzák fel idejüket, Madridban például Atlético–Real csúcsrangadót rendeznek. Kövessék a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 7
16:13
Felkészülés: a Loki Rapid-verése a grúzok elleni iksze után (She)
Lejátszotta első beleki felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva, 2–2-es döntetlenre végzett a grúz Torpedo Kutaiszival, aztán nem sokkal rá megint játszott, és 2–1-re legyőzte a román Rapid Bucuresti együttesét – tudatta a hajdúságiak honlapja.
febr. 7
16:27
Milan: Berlusconi akart engem, most szabad vagyok - Del Piero (She)
Alessandro Del Piero napvilágra hozta, hogy a Milan anno megpróbálta megkaparintani, mielőtt a Juventushoz szerződött, és azzal viccelődött, hogy ha Silvio Berlusconi klubelnök még mindig érdeklődik a szolgálatai iránt, ő jelenleg szabadügynök...
febr. 7
16:27
Fed Kupa: ötödikek a magyarok (Metropol)
A belgák csak egy játékost állítanak ki a helyosztón, így a magyarok automatikusan megnyerték a párharcot.
febr. 7
16:45
Újra Rossi a Honvéd vezetőedzője (Metropol)
A hétfői edzést már az olasz szakember vezényli, aki korábban 2012 és 2014 között vezette az együttest.
febr. 7
17:03
Premier League - Kane duplázott, a Tottenham nyert (Infostart)
Harry Kane két góljának köszönhetően a Tottenham Hotspur hazai pályán hátrányból fordítva megnyerte a városi rivális Arsenal elleni észak-londoni rangadót az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 7
17:21
Fed Kupa - Ötödik helyen végeztek a magyarok (Infostart)
Ötödik helyen végzett a magyar válogatott szombaton a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.
febr. 7
17:21
Serie A: havazás miatt elhalasztottak egy mérkőzést (She)
Havazás miatt elhalasztották a Parma és a Chievo vasárnapra tervezett olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzését.
febr. 7
17:39
Újra Marco Rossi a Honvéd vezetőedzője (Infostart)
A Budapest Honvéd szombaton szerződést bontott Csábi József vezetőedzővel, akinek helyére a futballcsapatot korábban már irányító Marco Rossi érkezik.
febr. 7
17:39
Bundesliga: Dárdai Pál idegenbeli győzelemmel debütált (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC idegenben 2–0-ra nyert a Mainz ellen. Mindkét csapat tíz-tíz emberrel fejezte be a találkozót.
febr. 7
17:41
Bundesliga: megvan a Bayern és a Dortmund idei első győzelme (She)
Egy vereség és egy döntetlen után szombaton, a Stuttgart otthonában megszületett a Bayern München idei első győzelme (2–0) a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A 20. forduló szombati játéknapja győzelmet hozott az eddigi sereghajtónak, a Dortmundnak, valamint az éllovas Bayern mögött nyomuló Wolfsburgnak is. Mint külön tudósításunkban beszámoltunk róla, Dárdai Pál sikeresen…
febr. 7
17:57
Olaszország: a Novothny-show folytatódott - öt meccs, négy gól (She)
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság A-csoportjának 24. fordulójában a Novothny Somával felálló Südtirol hazai pályán 3–1-re megverte a Cremonesét. A házigazdák második gólját a 25. percben a meccset végigjátszó magyar csatár szerezte.
febr. 7
17:57
Dárdai győzelemmel debütált a Hertha kispadján (Metropol)
A berlini együttes négy nyeretlen bajnoki találkozó után szombaton a Mainz vendégeként győzött 2-0-ra.
febr. 7
17:59
PD: az Atlético Madrid kiütötte odahaza a Real Madridot (She)
Madridban Atlético–Real csúcsrangadót rendeztek a bajnokság 22. fordulójában, és a hazaiak 4–0-ra kiütötték fehér mezes ősi riválisukat.
febr. 7
18:01
Sílövészet: a szlovén világbajnok megköszönheti Fourcade-nak (She)
Jakov Fak győzelmével ért véget Nové Mestóban a férfi sílövők sprint világkupaversenye. A horvát származású, de szlovén színekben szereplő korábbi világbajnok hibátlanul lőtt.
febr. 7
18:03
Videó: Dárdai higgadt volt a gólnál, a pirosnál rögtön intézkedett (She)
Dárdai Pál a Mainz elleni 2–0-s idegenbeli győzelemmel debütált a Hertha BSC kispadján a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában. Nézze meg a meccs góljait és a magyar válogatott szövetségi kapitányának reakcióit!
febr. 7
18:15
Győzelemmel debütált Dárdai a Hertha kispadján (Infostart)
Győzelemmel debütált a Hertha BSC vezetőedzőjeként a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
febr. 7
18:15
PL: Milner mentette meg a Cityt, már hét pont a Chelsea előnye (She)
A Chelsea 2–1-re nyert az Aston Villa otthonában, míg a Manchester City hazai pályán szenvedett, és csak 1–1-es döntetlent játszott a Hull Cityvel. José Mourinho együttese már hétpontos előnnyel vezeti a Premier League tabelláját a manchesteriek előtt.
febr. 7
18:17
Anglia: Bajnerrel négy meccsen egy pont a Notts mérlege (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 29. fordulójában Tőzsér Dániel csapata, a Watford 1–0-s győzelmet aratott a Blackburn Rovers felett. A magyar válogatott középpályás a 89. percben, már a végeredmény kialakulása után lépett pályára. A Fulham Király Gábor nélkül ikszelt a Birmingham Cityvel, a Bolton a sérült Bogdán Ádám távollétében simán kikapott a Derby Countytól.
febr. 7
18:19
Videó: Dzsudzsák kapásból lőtt parádés gólt a döntőben (She)
A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata Dzsudzsák Balázs góljával 1–0-ra legyőzte a svéd Örebrót az Atlanti-kupa döntőjében. A magyar válogatott középpályás egy jobb oldali beadás után parádés mozdulattal vette be az ellenfél kapuját. Íme!
febr. 7
18:21
NB II: hatot vágott a Szeged, 11-esekkel nyert a Gyirmót (She)
Több másodosztályú csapat is pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A Csákvár Pozsonyban 3–1-re megverte a szlovák FK Samorin együttesét, míg a Szeged hat gólt vágott az Orosházának. Az Ajka és a Szolnok döntetlent játszott egymással, a Balmazújváros nem bírt a DVSC-DEAC-cal, a Cegléd pedig a Vácot nem tudta legyőzni. A Gyirmót az utolsó meccsét játszotta a horvátországi téli tornán,…
febr. 7
18:33
Férfi vízilabda ob I - Ötgólos FTC-győzelem (Infostart)
A Ferencváros öt góllal verte az utolsó helyezett Szentest a Népligetben a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 7
18:33
Álomdöntőre vár Afrika (Blikk)
MALABO – Ebola-járvány, sorsolásos továbbjutás, bíró- és szurkolóverés, varázslók a lelátón, vagyis nemcsak a labdarúgásról szólt idén az Afrikai Nemzetek Kupája.
febr. 7
18:51
Jégkorong: a nyolcgólos diadalt nem követte hasonló folytatás (She)
A magyar jégkorong-válogatott a lengyelországi Torunban zajló felkészülési torna második fordulójában 2–0-ra kikapott a házigazdák nemzeti csapatától. A mieink az első harmadban hátrányba kerültek, a második gólt pedig a hajrában kapták, miután lehozták a kapust.
febr. 7
18:51
Az Atlético nyerte a madridi rangadót (Metropol)
A sérülések és eltiltás miatt több alapemberét nélkülöző királyi gárda négygólos vereséget szenvedett a címvédőtől.
febr. 7
18:53
Hertha: Nem vagyok varázsló - Dárdai a győzelem után (She)
Dárdai Pál győzelemmel debütált a Hertha BSC edzőjeként. A berlini együttes a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójában 2–0-ra nyert a Mainz vendégeként. A magyar szakember szerint sikerült megvalósítaniuk a tervet, s jól kihasználták az emberelőnyt.
febr. 7
18:53
Fed Kupa: 3-0-ra nyertek a magyarok (Metropol)
Jani Réka belga ellenfele feladta az egyes mérkőzést, így a magyarok szombaton 3-0-ra nyertek az ötödik helyért rendezett párharcban.
febr. 7
19:09
Síugrás: Freund nagy fölénnyel verte meg a Négysánc bajnokát (She)
Severin Freund győzelmével ért véget Titisee-Neustadtban a férfi síugrók világkupaversenye. A német az első sorozat után még csak három tizeddel vezetett, a végén azonban több mint tízpontos előnnyel végzett az élen.
febr. 7
19:09
Három magyar arany a Bocskai emlékversenyen (Metropol)
Gálos Roland, Varga Miklós és Bernáth István tudott győzni a magyarok közül.
febr. 7
19:27
Afrika-kupa: a házigazdák elbukták a bronzmeccset (She)
A Kongói DK labdarúgó-válogatottja tizenegyesekkel legyőzte a házigazda Egyenlítői-Guineát a szombat esti helyosztón, így megszerezte a bronzérmet az idei Afrika-kupán.
febr. 7
19:29
Videó: Novothny közelről gyötörte be 4. bajnoki gólját (She)
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság A-csoportjának 24. fordulójában a Südtirol 3–1-re legyőzte a Cremonesét hazai pályán. A házigazdák második találatát Novothny Soma szerezte, akinek ez volt már a negyedik gólja a szezonban.
febr. 7
19:45
La Liga: a Real Mourinho első el Clásicója óta nem kapott ekkora verést (She)
Hatalmas pofont kapott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Real Madrid a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A „matracosok” 1979 óta először tudtak sorozatban hat, Real elleni tétmérkőzést veretlenül megvívni, míg a királyi gárda az 1000., a 2000. és a 3000. hivatalos meccse után a négyezrediket is elvesztette. Vigyázat, statisztikacunami jön!
febr. 7
19:45
Marian Cozmára emlékeztek Veszprémben (Metropol)
A 26 éves sportolót, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009. február 8-án késelték halálra egy veszprémi lokál előtt.
febr. 7
19:45
NB I: Marco Rossi visszatért Kispestre (Agroinform)
A Budapest Honvéd szombaton szerződést bontott Csábi József vezetőedzővel.
febr. 7
19:47
Rp gyorskorcsolya-vk: Liu Shaolin negyedik 1000 méteren (She)
Liu Shaolin Sándor a szombati nap legjobb magyar eredményét elérve negyedik lett 1000 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupáján, amelyen a férfi váltó bejutott az A-döntőbe.
febr. 7
19:49
Ligue 1: góllal mutatkozott be a Marseille monacói igazolása (She)
Tovább tart az Olympique Marseille idegenbeli nyeretlenségi sorozata: Marcelo Bielsa csapata 1–1-es döntetlent játszott a Rennes vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 7
19:51
Női kézi KEK: a Siófok öt góllal nyert a Hypo ellen (She)
A Siófok ötgólos előnyt szerzett az osztrák Hypo ellen a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében.
febr. 7
19:53
Adria-liga: az Olaj újra kiváló hajrájával kerekedett felül (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga 21. fordulójában a Szolnoki Olaj a 20 pontig jutó Vojvoda Dávid vezérletével 88–77-re legyőzte a szerb Mega Lekszet.
febr. 7
20:03
Hingis már nem játszik egyest (Infostart)
Nem vállalna már egyes mérkőzést Martina Hingis, aki a Magyar Tenisz Napja elnevezésű program díszvendége Budapesten.
febr. 7
20:03
Férfi kézi SEHA-liga: nem lassít a Veszprém, ezúttal 16-tal nyert (She)
Az MKB-MVM Veszprém fölényesen nyert a horvát RK Nexe otthonában a férfi kézilabda SEHA-liga 14. fordulójában, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén.
febr. 7
20:05
Női kézilabda NB I: simán nyert a Mosonmagyaróvár (She)
A Mosonmagyaróvár 30–20-ra nyert a Szeged ellen a női kézilabda NB I egyetlen szombati mérkőzésén.
febr. 7
20:07
La Liga: 2005 óta nem látott formában a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Villarreal hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Granadát. A „sárga tengeralattjáró” sorozatban a 16. élvonalbeli meccsén vette be az ellenfél kapuját, amire 2005 novembere óta nem volt képes – akkor 18 meccs után szakadt meg a széria.
febr. 7
20:09
Serie A: győzelem Toniék ellen is, megállíthatatlan a Torino (She)
Folytatta sikersorozatát a Torino: a „bikák" 3–1-re győztek a Hellas Verona vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 7
20:21
Férfi kosár NB I: a Jászberény és a Kaposvár otthon nyert (She)
A férfi kosárlabda NB I 22. fordulójában a Jászberény és a Kaposvár hazai pályán nyert. Kikapott a MAFC és a Körmend.
febr. 7
20:23
Női kosár NB I: hosszabbításos meccsen 100 fölött a PINKK (She)
A női kosárlabda NB I 15. fordulójában a listavezető Sopron 69–51-re nyert a Vasas vendégeként. A PINKK-Pécsi 424 hosszabbításban legyőzte a MTK-t, míg a Győr 22 pontot vert a Ceglédre. A DVTK a ZTE, a PEAC-Pécs a Szekszárd ellen diadalmaskodott.
febr. 7
20:39
Martina Hingis örömmel jött Budapestre (Blikk)
BUDAPEST – Az elmúlt év után ismét magyar felmenőkkel rendelkező sztárjátékos érkezett a Magyar Tenisz Napjára.
febr. 7
20:39
Videó: Casillas hatalmas lepkéje, Saúl látványos ollózása (She)
Az Atlético Madrid 4–0-ra kiütötte a Real Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójának rangadóján. A királyiak kapusa, Iker Casillas megint nagyot hibázott, Thiago Mendes lövését védte be, de a meccs legszebb találata Saúl Níguez nevéhez fűződik, aki az ötösről ollózott a Real kapujába. Íme, a gólok!
febr. 7
20:39
Női kézilabda KEK: előnyben az FTC és a Siófok (Metropol)
Az FTC és a Siófok is győzött párharca első, szombati mérkőzésén a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében.
febr. 7
20:41
Bundesliga: Stieber Zoltán megint szerzett egy fél gólt (She)
Stieber Zoltán csapata, a Hamburg hazai pályán 2–1-re legyőzte a Hannovert a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
febr. 7
20:43
PL: Gerrard helyzetekkel, a két csapat gól nélkül búcsúzott (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában nem született gól az Everton–Liverpool derbin.

Keresés