2015. augusztus 15. szombat

aug. 15
0:30
NS: mit vár Leandro és László Csaba az örökrangadótól? – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
aug. 15
0:34
Szombati sportműsor: DVTK-DVSC, Borussia-Borussia (She)
A mostani szombaton az NB I mellett már nemcsak az angol, hanem többek között a német labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élvezhetjük. A kanadai tenisztornákon a döntő lesz a tét, a Ferencváros női kézilabdacsapata rangos felkészülési tornát rendez, a gyorsaságimotoros-vb Cseh Nagydíján pedig kialakulnak a rajtsorrendek. Íme, a mai sportműsor.
aug. 15
1:06
Férfi kosárlabda: game over – Báder Márton visszavonul (She)
Harmincnégy évesen visszavonul Báder Márton, a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának korábbi kapitánya, aki a hatszoros magyar bajnok klub valaha volt legeredményesebb játékosaként fejezi be a pályafutását.
aug. 15
1:42
Eurofutball: nem akármilyen meccsen debütált a magyar (She)
A bajnok Viktoria Plzen elleni pénteki mérkőzésen (2–2) lépett pályára először ebben a cseh bajnoki szezonban Balázs Benjámin, a Teplice magyar labdarúgója.
aug. 15
7:06
MTK: Olaszországba igazol a magyar válogatott kapus (She)
Az MTK női labdarúgócsapatának magyar válogatott kapusa, Szőcs Réka az olasz élvonalbeli bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző ACF Firenzéhez szerződik.
aug. 15
7:24
Németország: tesztelték a magyar csatárt, duplázott (She)
A német harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Rot-Weiss Erfurt pénteki felkészülési mérkőzésén 13–0-ra nyert, a találkozón Stieber András két gólt szerzett.
aug. 15
8:00
Az örökrangadó lehet a Ferencváros 25. veretlen bajnokija (Infostart)
A mezőnyben egyedüliként százszázalékos Ferencváros az MTK elleni örökrangadón folytathatja menetelését a labdarúgó OTP Bank Ligában.
aug. 15
8:00
Törökország: ennyibe kerülhet Dzsudzsák a Bursaspornak (She)
„Dzsudzsák Balázs jön” címmel közli legfrissebb információit a török Bursasporral hírbe hozott magyar szélső ügyében a Bursasporda Bugün portál.
aug. 15
8:03
Egy 16 éves lány ölt meg egy férfit (Behaviour)
Az eset Cegléden történt, a rendőröket a mentők értesítették.
aug. 15
8:05
Már hajnalban bedugult az M1-es baleset miatt (Behaviour)
aug. 15
8:07
Az olasz léghajók „sikerei" Póla fölött (Behaviour)
Nem túl sikeres az ellenség az új fegyvernemmel. Eddigi kirándulásaikat, anélkül, hogy nekünk kárt okoztak volna, két legjobb léghajójuk elvesztésével fizették
aug. 15
8:54
Spanyol Szuperkupa: Nem önteltség, fordíthatunk – Luis Enrique (She)
A Barcelona hatalmas pofont kapott a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén, de a Bilbaótól elszenvedett 4–0-s vereség ellenére a katalánokat irányító Luis Enrique amondó, a Barca képes lehet megfordítani a párharcot a hétfői visszavágón (a meccset 22 órakor rendezik a Camp Nouban), míg Javier Mascherano jelezte, senki se higgye halottnak őket.
aug. 15
9:12
Spanyol Szuperkupa: Nem vagyunk halottak – Mascherano (She)
A Barcelona hatalmas pofont kapott a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén, de a Bilbaótól elszenvedett 4–0-s vereség ellenére a katalánok játékosa, Javier Mascherano jelezte, senki se higgye, hogy feladják a párharcot.
aug. 15
9:18
Bundesliga: Bemutatkoznak Dárdaiék és Szalaiék (Agroinform)
Dárdai Pál Herthájára és a Szalai Ádámot soraiban tudó Hoffenheimre is nehéz feladat vár a Bundesliga nyitófordulójában.
aug. 15
9:30
Tenisz: Nadal kiesett, Murray követte Djokovicsot Londonba (She)
A világelső Novak Djokkovics és a világranglista-3. brit Andy Murray is bejutott a montreali ATP 1000-es tenisztorna elődöntőjébe.
aug. 15
9:32
Újpest: szerződtették a Juventus szenegáli csatárát! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a szenegáli Mbaye Diagnét. A 23 éves játékos eddig az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus alkalmazásában állt.
aug. 15
10:09
Kiütötték a Barcelonát (Metropol)
A Spanyol Szuperkupa péntek esti első mérkőzésén az Athletic Bilbao 4-0-ra győzött a katalán sztárcsapat ellen.
aug. 15
10:30
NB I: Megbuktatja-e edzőjét a Vidi? (Agroinform)
Ha a bajnok Videoton az újonc Vasas otthonában sem nyer, alighanem Casoni edző szedheti a sátorfáját Székesfehérvárról.
aug. 15
10:42
Videó: bizarr és aljas! Az ultrák meztelenre vetkőztették (She)
Megdöbbentő és aljas jelenetnek lehettek tanúi a Katowice–Zaglebie Sosnowiec (0–1) lengyel másodosztályú labdarúgó-mérkőzésre kilátogatók. A vendégek ultrái arra kényszerítettek egy, a vendégszektorba merészkedő Katowice-drukkert, hogy ruháit hátrahagyva, meztelenül távozzon onnan. Többen úgy nyilatkoztak az esetről, hogy jobban járt volna a fiú, ha inkább megverik, mint hogy egy egész stadion…
aug. 15
11:00
NB I: „Magyarországon nem szeretnék máshol játszani” (She)
Bartha László a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen 150. alkalommal öltötte magára a Paksi FC mezét, az ezért járó emlékplakettet a Honvéd elleni mérkőzésen vehette át, a Haladás elleni idegenbeli bajnoki (szombat, 18.00) előtt pedig a klubhonlapnak beszélt eddigi tolnai pályafutásáról.
aug. 15
11:02
Lech Poznan: fellélegezhetünk, nem tört el Lovrencsics válla (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint a legrosszabbtól nem kell tartani Lovrencsics Gergő sérülésével kapcsolatban: a Lech Poznan magyar válogatott játékosának válla nem tört el az első vizsgálatok szerint.
aug. 15
11:04
Roma: Cole elhagyja a klubot, visszavágyik a PL-be (She)
Úgy tűnik, hogy Ashley Cole-nak nem jött be az itáliai kiruccanás. Az angol játékos visszavágyik a Premier League-be, így minden bizonnyal nem tölti ki tavaly nyáron aláírt kétéves szerződését.
aug. 15
11:06
Premier League: Londonban számítunk a forduló legjobb mérkőzésére (Agroinform)
Ha csak egy meccset nézünk meg szombaton Angliából, akkor válasszuk a Kalapácsosok és a Rókák összecsapását.
aug. 15
11:18
Női kosár: a két fiatal is a DVTK őszi keretében (She)
A következő bajnokságban is az Aluinvent-DVTK-ban játszik Sikora Emőke és Arad Zsófia, miután újabb szerződést kötöttek a klubbal. A dvtk.eu tájékoztatása szerint Sikorának és Aradnak elsősorban az U23-asoknál lesz szerepe, de az első csapattal edzenek.
aug. 15
11:20
Videó: Douglas Costa kihasználta a védőhibát, és „robbenezett” (She)
Douglas Costa góllal vette ki a részét a Bayern München Hamburg felett aratott 5–0-s győzelméből, ezzel megszerezte első találatát a bajorok színeiben a Bundesliga nyitó fordulójában. A Bayern München nyári szerzeményének kapóra jött Matthias Ostrzolek csapata tizenhatosán belül elkövetett hibája, aki Arjen Robbenhez hasonlóan ballal megtolta a labdát, majd könnyedén kilőtte a jobb alsó sarkot,…
aug. 15
11:36
Bayern: ő az egyetlen, akinek nem parancsol Guardiola (She)
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2015–2016-os szezonjának rajtja előtt lefektette a játékszabályokat futballistái előtt – számolt be róla a müncheni öltöző rezzenéseiről jól értesült Bild.
aug. 15
11:54
Sokkoló: így verte meg 4-0-ra a Bilbao a Barcelonát! (Infostart)
A kedden az európai Szuperkupában négy kapott gólja ellenére győztes Barcelona 4-0-s vereséget szenvedett Bilbaóban a spanyol Szuperkupa-döntő első felvonásán az Athletictől. Lionel Messi és Luis Suárez is végigjátszotta a mérkőzést. Ter Stegen 47 méterről kapott gólt, Aduriz mesterhármast szerzett. A Barcelona két egymást követő mérkőzésen 15 éve nem kapott négy-négy gólt.
aug. 15
11:54
Női kézi: a Fradi 18 góllal nyert a lengyel bajnok ellen (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata könnyedén legyőzte a Selgrost Lublint a népligeti Elek Gyula-kupa elnevezésű nemzetközi kétnapos torna első mérkőzésén. A Vácról érkező új átlövő, Hornyák Dóra vezérletével a Fradi félidőben már nyolc góllal vezetett, és a különbséget a második játékrészben is folyamatosan növelve 18 góllal nyert.
aug. 15
12:00
Bundesliga: Gólparádéra fel! (Agroinform)
Gólgazdag mérkőzést játszhat egymással a Dortmund és a Mönchengladbach a Bundesliga nyitófordulójában.
aug. 15
12:30
Női kézi: Komcsi-aláírás a DVSC-mezen, több pénz (She)
Több pénzből gazdálkodhat a DVSC-TVP női kézilabdacsapata az új idényben, ezért jobb szereplést is remélnek a csapattól – derült ki a klub pénteki sajtótájékoztatóján.
aug. 15
12:30
Djokovic elődöntős, Nadal nem Montrealban (Infostart)
A világranglistát vezető, első helyen kiemelt Novak Djokovic vesztes állást megfordítva biztosította helyét a legjobb négy között a 4,18 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztornán.
aug. 15
12:32
Kvíz: egres vagy alma? BVB vagy Bayern? – érdekességek Dárdairól (She)
Egy tehetséges fiatalember szerződött 1996-ban az akkor a labdarúgó NB I-ben szereplő BVSC-hez. A klub egyik neves játékosa kijelentette, hogy „mellettem az utódom”. Csaknem két évtizeddel később a tényleg kitűnő labdarúgó kissé dühössé vált vele kapcsolatban. Nem Dárdaira lett mérges, azzal a kinevezéssel volt baja, amely alaposan felkavarta a magyar labdarúgás állóvizét. Erről is szó lesz…
aug. 15
12:36
NB I: Borítékolható a Fradi sikere? (Agroinform)
Örökrangadóra készül szombaton a Ferencváros és az MTK, a hétvégi mérkőzésen pedig ismét a IX. kerületiek az esélyesek.
aug. 15
12:48
Spanyol Szuperkupa: Messiék arca mindent elmond… – galéria (She)
Mint beszámoltunk róla, valóságos sokkot és négy gólt kapott a spanyol bajnok és Király-kupa-győztes FC Barcelona az utóbbi döntőben vesztes Athletic Bilbao otthonában a spanyol Szuperkupa első felvonásán. Íme, a találkozó legjobb és legbeszédesebb fotói!
aug. 15
12:50
U21: azt hitték, Balotellit látják a magyar meccsen, de tévedtek (She)
Szerdán az U21-es magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott Olaszországgal. A vendégek egyik csatára, Kingsley Boateng vicces történetbe keveredett.
aug. 15
12:52
Barca: nagy gólt lőtt Tajti, de mi történt utána? (She)
Mint beszámoltunk róla, Tajti Mátyás góllal járult hozzá az FC Barcelona PSV elleni 2–0-s győzelméhez az Otten-kupa elnevezésű utánpótlástornán. A magyar középpályás gólját követően készült fotón úgy tűnik, az ünneplés közben vulkánként törtek fel az érzelmek a társak gratulációját fogadó Tajtiból. Becsapós a kép, vagy tényleg ennyire elragadták az érzelmek a Barcelona magyarját?
aug. 15
12:54
Baseball: így üzent az ősi rivális a rákos menedzsernek (She)
Rákkal kezelik John Farrellt, ezért helyettese, Torey Lovullo irányítja a szezon hátralévő részében a Boston Red Sox baseballcsapatát.
aug. 15
12:56
Videó: döbbenetes – tank húzott el a bringások mellett (She)
Elsőre ijesztő, utólag mondhatjuk, mosolyogtató meglepetésben volt része az Arctic Race of Norway kerékpárverseny résztvevőinek az Evenskjer és Setermoen közötti 155 kilométeres szakaszon. Az augusztus 13-tól 16-ig között tartó norvégiai viadal második napján két kilométerrel a cél előtt nem hétköznapi kísérője akadt a mezőnynek. Egy katonai jármű haladt el a bringások mellett, majd irányt…
aug. 15
13:06
Úszás: Béla bácsi tarol – újabb két csúcs a 95 éves úszótól (She)
Lassan Hosszú Katinkát idézi Bánki Horváth Béla, aki ma két számban is indult a kazanyi masters-világbajnokságon – három óra leforgása alatt előbb 200 mellen, majd 100 háton is aranyérmes lett, mindkét esetben új Európa-csúccsal – írja a Magyar Úszószövetség Facebook-oldala.
aug. 15
13:24
Serena Williams elődöntős Torontóban (Infostart)
A világranglistát vezető Serena Williams gond nélkül vette a negyeddöntős akadályt a 2,5 millió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztornán, ahol első kiemeltként jutott a legjobb négy közé.
aug. 15
13:24
Videó: CR7 nővére világsikerre vágyik, elindulna az Eurovízión (She)
Katia Aveiro, azaz Cristiano Ronaldo nővére szeretne részt venni a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon. A háromszoros aranylabdás labdarúgó testvére már több éve foglalkozik a zenével, és az eddigieknél is nagyobb kihívásra vágyik.
aug. 15
13:42
Férfi kézi: Kemény Dénes átvette a Veszprém irányítását – fotók (She)
Különleges, frissítő, de aligha könnyítő edzésen van túl az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata. A veszprémi együttes a klub Facebook-oldalán megjelent képek tanúsága szerint ma a Margitszigeten gyakorolt, medencében. Az edzést pedig nem más vezényelte, mint a háromszoros olimpiai bajnok korábbi vízilabda-kapitány, Kemény Dénes.
aug. 15
14:00
Platini is részvétét nyilvánította Puskás Ferencné halála miatt (Infostart)
A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), továbbá a Real Madrid elnöke is levélben nyilvánította ki részvétét Puskás Ferencnének, a legendás Aranycsapat kapitánya özvegyének halála miatt.
aug. 15
14:06
NB I: Az edzők állása a tét a keleti rangadón? (Agroinform)
Bekő Balázs és Kondás Elemér sincs irigylésre méltó helyzetben, egy esetleges vereség munkájuk elvesztésével járhat.
aug. 15
14:18
Arsenal: így focizz a lakásban, akkor baj nem lehet! (She)
Santi Cazorla, az „ágyúsok” játékosa egy videót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen Nacho Monreallal gyakorol egy megterített étkezőasztal felett.
aug. 15
14:36
Everton: Muhamed Besic iránt a Besiktas érdeklődik (She)
Bosnyák sajtóhírek szerint a török Besiktas labdarúgócsapata szerződtetné a Ferencváros korábbi, bosnyák válogatott játékosát, a tavaly nyáron az angol Evertonhoz szerződő Muhamed Besicet.
aug. 15
14:38
Bundesliga: Kahn és a Császár Matthäus álomcsapatában (She)
Szemet gyönyörködtető a látvány, ahogy egyben láthatjuk az az álom tizenegyet, amelyet Lothar Matthäus állított össze a Bundesligában meghatározó szerepet betöltő játékosokból. A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya rendesen keverte a generációkat, de az biztos, hogy bombaerős csapatott alkotott meg.
aug. 15
15:12
Kína: túl későn jött Huszti Szabolcs időhúzó cseréje (She)
A Huszti Szabolcsot és Elek Ákost is foglalkoztató Csangcsun Jataj 2–2-es döntetlent játszott a Tiencsin TEDA-val a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Huszti kezdő volt, és a 94. percben cserélték le, míg Elek a 85. percben állt be, a duplázó Marcelo Moreno helyét foglalta el.
aug. 15
15:14
PL: Lukaku eltalált egy nőt, mégis őt tapsolta a szektor (She)
Az Everton az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, és 3–0-ra nyert a Southampton elleni idegenbeli angol bajnoki (Premier League) mérkőzésen, a liverpooliak első két találatát Romelu Lukaku szerezte. A belga csatár már a mérkőzés előtt is főszereplővé vált.
aug. 15
15:18
Montreali tenisztorna: A túlélők harca (Agroinform)
Djokovics-Chardy és Nisikori-Murray elődöntőket rendeznek Montrealban, előbbire van egy tuti tippünk.

Keresés