2015. augusztus 28. péntek

aug. 28
7:03
NBA: beperelték Derrick Rose-t – a vád csoportos nemi erőszak (She)
Csoportos nemi erőszak vádjával perelte be az NBA egyik klasszisát, Derrick Rose-t egy nő, akit állítása szerint a kosaras az eset előtt elkábított.
aug. 28
7:21
US Open: Fucsovics nem lesz főtáblás, kikapott egy némettől (She)
Fucsovics Mártonnak nem sikert feljutnia a főtáblára a US Openen, miután a selejtező második fordulójában simán kikapott a német Peter Gojowczyktól.
aug. 28
7:39
MTK: Mervó Bence olasz élvonalbeli csapathoz kerülhet (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Palermo labdarúgócsapata érdeklődik Mervó Bence, az NB I-ben szereplő MTK támadója iránt.
aug. 28
7:57
Bővítik a paksi stadiont (Metropol)
Mintegy 3000-3500 férőhelyessé bővítik a Paksi FC stadionját.
aug. 28
7:59
Nikolicsék a főtáblán (Metropol)
A Nikolics Nemanjával felálló lengyel Legia Warszawa kettős győzelemmel jutott az EL-csoportkörbe.
aug. 28
8:15
US Open - Fucsovics búcsúzott a selejtezőben (Infostart)
Fucsovics Márton a selejtező második fordulójában búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 28
8:15
FTC: a Heerenveen nem adná el Otigbát, de van megoldás (She)
Hans Vonk, a holland első osztályú Heerenveen sportigazgatója elismerte, az NB I-ben éllovas Ferencváros valóban érdeklődik Otigba Kenneth iránt, ám a kék-fehérek nem akarják eladni a középhátvédet.
aug. 28
8:17
Átigazolás: a megye I helyett albán élcsapatnál a védő (She)
Az albán élvonalban szereplő KF Tirana együttesében folytatja pályafutását Dejan Karan, a Kecskeméti TE korábbi légiósa.
aug. 28
8:33
Hertha: Dzsudzsákhoz közelebb voltunk, mint Dibuszhoz – Petry (She)
Petry Zsolt, a Hertha kapusedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a német együttessel nyáron hírbe hozott két magyar labdarúgóról, Dibusz Dénesről és Dzsudzsák Balázsról. Petry szerint a szélső megszerzéséhez lényegesen közelebb voltak, mint a kapuséhoz.
aug. 28
8:35
Atlétikai vb: Madarász 15. lett 20 kilométeres gyaloglásban (She)
Madarász Viktória a 15. helyen végzett 20 kilométeres gyaloglásban a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 28
9:09
Magyar–román: nemek helyett igeneket remél Böjte Csaba (She)
Az elutasítás, a gyűlölet és a harag ellen emelte fel szavát Böjte Csaba ferences rendi szerzetes a magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtti üzenetében.
aug. 28
9:11
NB I: a Puskás Akadémia Csákvárra adta kölcsön védőjét (She)
Vaszicsku Gergő, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC védője egy éven át a Csákvár kölcsönjátékosa lesz.
aug. 28
9:15
Bajnokok Ligája: Néhány gondolat a csoportokról (Agroinform)
A csoportkör csak egy előzetes a film előtt, de néhány érdekesség így is szemet szúrhat majd nekünk.
aug. 28
9:45
Cselgáncs-vb: Joó és Tóth győzött, Vér kiesett (She)
A 78 kilogrammos Joó Abigél, valamint a 90 kilós Tóth Krisztián győzelemmel kezdett, míg utóbbi súlycsoportjában Vér Gábor egy vereséggel búcsúzott az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs világbajnokság pénteki napján.
aug. 28
9:47
Tenisz: Kvitová és Wozniacki is remekelt, elődöntősök (She)
Petra Kvitová és Caroline Wozniacki is kétjátszmás mérkőzésen biztosította helyét az elődöntőben a kemény pályás New Haven-i tenisztornán. A második helyen kiemelt cseh teniszező a hetedikként rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanskát, a tornán korábban négyszer első, harmadik kiemelt dán a francia Caroline Garciát búcsúztatta csütörtökön. A két legmagasabban rangsorolt továbbjutó egymással…
aug. 28
9:51
Bundesliga: Duplázhatunk a Wolfsburggal! (Agroinform)
A Bundesliga 3. fordulójának nyitómérkőzésén a Farkasok minden nehézség nélkül legyőzhetik a Schalke együttesét.
aug. 28
10:03
Videoton: Magyar edző is képben van – Kovács Zoltán (She)
Kovács Zoltán, a Videoton közelmúltban kinevezett sportigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: magyar edzőjelöltjük is van a fehérváriak kispadjára. A sportvezető beszélt az El-búcsúról és a játékoskeret átalakításának a lehetőségéről is.
aug. 28
10:05
Tenisz: idén már 42.2 millió dollár a tét a US Openen (She)
Csaknem négymillió dollárral (940 millió forint) nőtt idén az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open összdíjazása, az év utolsó Grand Slam-tornáján már 42.2 millió dollárt osztanak szét a játékosok között.
aug. 28
10:07
Vívás: Szilágyi Áron hét év után elköszön edzőjétől (She)
Hét évi együttes munka után – amelynek mesterműve a 2012-es londoni olimpián kivívott győzelem volt – Szilágyi Áron elköszön Somlai Béla mesteredzőtől, és alig egy esztendővel a riói ötkarikás versenyek előtt új segítőtársat keres magának – értesült vívósporti körökből a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársa. A hírt a jelenleg Távol-Keleten tartózkodó kardvívó maga erősítette meg.
aug. 28
10:21
FTC: Lipcsei terrorja – kivágta a vállát vonogató tehetséget (She)
Lipcsei Péter, a Ferencváros második csapatának vezetőedzője elmondta, ahhoz, hogy az előző idényben az U21-es csapatot a hetedik helyről a bajnoki címig vezesse, be kellett keményítenie, ezért kivágta a keretből az egyik meghatározó játékosát.
aug. 28
10:39
DVTK: Manjrekar James az Újpest ellen már bevethető (She)
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője már a hétvégi, Újpest elleni bajnokin számíthat a napokban szerződtetett Manjrekar James játékára, miután megérkezett a kanadai légiós játékengedélye. Erről az NB I-es klub hivatalos Twitter-oldala számolt be.
aug. 28
10:39
Magyarország 33. a klubrangsorban (Metropol)
Liechtenstein mögött vagyunk Európában, ami a klubok rangsorát illeti.
aug. 28
10:57
UEFA: már Kazahsztán is megelőzi hazánkat – rangsor (She)
Magyarország csak a 33. helyen áll abban a rangsorban, amelyet a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőjének végeztével az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) készített el a klubcsapatok szereplése alapján.
aug. 28
10:59
Vidi: „Még nem tudom, hogy lesz” – Gyurcsó a lengyel érdeklődésről (She)
Mint megírtuk, Lengyelországból érdeklődnek a Videoton egyik legértékesebb futballistájának számító Gyurcsó Ádám iránt. A 24 éves, 12-szeres válogatott szélső a Lech Poznan elleni Európa-liga-mérkőzést követően nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban az NSO Tv-nek.
aug. 28
11:03
Taktikai Zóna: Böde, vagy Szalai? (Agroinform)
Erőcsatár kell a magyar válogatottnak, de vajon ki az alkalmasabb? Böde, vagy Szalai?
aug. 28
11:15
Elrajtolt a 20. Magyar Borok Útja Rali (Infostart)
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter péntek reggel a Városligeti Műjégpálya elől rajtoltatta el a jubileumi 20. Magyar Borok Útja Ralit.
aug. 28
11:21
Premier League: Igazi bravúr lenne, ha jövő héten még Advocaat lenne a Fekete Macskák trénere (Agroinform)
Advocaat is menne és az eredmények sem jönnek, így a válogatott szünetben könnyen lehet, hogy váltani fog a csapat.
aug. 28
11:33
Cselgáncs-vb: Tóth a vigaszágon, Joó helyezetlen (She)
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián második győzelme után kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytatja szereplését az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság pénteki napján. A 78 kilós Joó Abigél viszont kikapott második meccsén, így helyezetlenül zárt az olimpiai kvalifikációs versenyen.
aug. 28
11:35
Lech: az alelnök szerint nem kell felfújni a Kádár-kritikákat (She)
A Videoton kettős vereséggel búcsúzott el az Európa-ligától a playoffkörben, miután a Lech Poznan idegenben és hazai pályán is legyőzte a székesfehérvári együttest. Magyar csapat így nem került a főtáblára a lengyeleknél azonban három magyar légiós is szerepel. Maciej Skorza vezetőedző után ezért Piotr Rutkowskit, a Lech alelnökét is megkérdeztük róluk.
aug. 28
11:51
UEFA - Magyarország csak 33. a klubrangsorban (Infostart)
Magyarország csak a 33. helyen áll abban a rangsorban, amelyet a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőjének zárultával az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) készített el a klubcsapatok szereplése alapján.
aug. 28
11:51
MU: LvG váratlan húzása, 100 millió a „meglepetésemberre”? (She)
Angol lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere 100 millió eurót költhet a nyári átigazolási szezonban. Ezt meg is teszi a hírek szerint a holland, és egy emberre „szórja el" a pénzt.
aug. 28
11:51
Szilágyi Áron új edzővel folytatja (Metropol)
A Vasas SC 25 éves versenyzője hat év után szakított eddigi edzőjével.
aug. 28
12:09
FTC: Doll nem szeretné, hogy utolérje őket a „Zseljo-effektus” (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC vezetőedzője szerint a magyar labdarúgók nem mernek hibákat elkövetni. A német szakember az Európa-liga-búcsúról is beszélt.
aug. 28
12:27
FTC: Doll nem szeretné, hogy utolérje őket a „Zseljo-effektus” (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC vezetőedzője szerint a magyar labdarúgók nem mernek hibákat elkövetni. A német szakember az Európa-liga-búcsúról is beszélt.
aug. 28
12:29
F1: forradalmi biztonsági ötlettel állt elő a Mercedes – videó (She)
Jules Bianchi és Justin Wilson halálát követően – mindketten súlyos fejsérülést szenvedtek – ismét a versenyautók még biztonságosabbá tétele jelenti a legfőbb szempontot a tervezők számára. Az Egyesült Államokban népszerű IndyCarban versenyző autók számára ebből a szempontból a vadászrepülők jelentik a követendő példát – a jövő hónapban kezdődnek a tesztelések –, míg a Formula–1-ben, ahol a jóval…
aug. 28
12:45
Filmbeillő jelenettel győztek a magyar pólósok Amerikában (Infostart)
Vendégjátékosként hat magyar pólós is részese volt a Chino Hills Area Water Polo egyesület korosztályos vízilabda-bajnoki címének megszerzésének Egyesült Államok U18-as évjáratú vízilabda-bajnokságában. Lévai András a bajnoki cím mellett a gólkirályi titulust is megszerezte, és az InfoRádiónak elmondta, hogy a bajnokságot filmbeillő körülmények között nyerték meg.
aug. 28
12:45
MLSZ: ugyanannyiért nézhetjük Feröert, mint a románokat (She)
Már szeptember elsejétől megválthatóak a belépők az október 8-i Magyarország–Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúttal sem változtat az Eb-selejtezők korábbi jegyárain.
aug. 28
12:47
Anglia: további három klub, ahol képben van Tőzsér – sajtóhír (She)
A Daily Mail információi szerint a QPR-nál ma délután orvosi vizsgálatra várt Tőzsér Dániel után további három Championship-klub, a Fulham, a Hull City és a Derby érdeklődik.
aug. 28
13:03
Szilágyi Áron új edzővel folytatja (Infostart)
Hét év közös munka után szakít eddigi edzőjével, Somlai Bélával Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó.
aug. 28
13:03
Magyar-feröeri: kedden indul a jegyértékesítés (Metropol)
A belépők ára megegyezik a korábbi Eb-selejtezőkével, így 3500, 4500, 8000 illetve 11000 forintba kerülnek.
aug. 28
13:21
PSG: az új igazolás olyat tett, amit Ibra miatt bánhat! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hosszas huzavona után végül megszerezte nem kevés pénzért az AS Monaco bekkjét, Layvin Kurzawát. Igen ám, de akad egy kis probléma az új szerzeménnyel.
aug. 28
13:39
Ifi BL: Ajax, Villarreal? Kedden kap ellenfelet a Puskás Akadémia (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön kisorsolta a Bajnokok Ligája csoportbeosztását, s ezzel együtt az Ifjúsági BL kvartettjeit is. A 32 főtáblás együtteshez hamarosan további 32 együttes csatlakozik – így a Puskás Akadémia is.
aug. 28
13:45
Premier League: Az Ágyúsok ezúttal is bevehetik a St. James' Parkot (Agroinform)
Zsinórban a nyolcadik győzelmét arathatja Arséne Wenger a Newcastle ellen a Premier League-ben.
aug. 28
13:57
Magyar-feröeri - Kedden indul a jegyértékesítés (Infostart)
Kedden kezdődik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet október 8-án Feröer-szigetek csapatával vív a Groupama Arénában.
aug. 28
13:57
Kajak-kenu: Douchev-Janics triplázott 200 méteren (She)
Douchev-Janics Natasa egyesben, illetve győri klubtársaival párosban és négyesben is a leggyorsabbnak bizonyult 200 méteren a szolnoki kajak-kenu országos bajnokságon.
aug. 28
13:59
El: Lovrencsicsék Sousa volt és jelenlegi klubja ellen – sorsolás (She)
A BL-csoporkör sorsolásának másnapján Monacóban kisorsolták a második számú nemzetközi kupasorozat, az Európa-liga csoportkörét. Magyar szempontból különösen az I-csoport lesz érdekes, ahová a Videotont búcsúztató lengyel Lech Poznant sorolták – keretében három magyar légióssal, Holman Dáviddal, Kádár Tamással és Lovrencsics Gergővel –, valamint a fehérváriak volt portugál szakvezetőjének,…
aug. 28
14:15
Blog: Fehérvár, Kazahsztán, Azerbajdzsán (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásának a témája az új rendszerben működő magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság és a hazai csapatok nemzetközi szereplése.
aug. 28
14:33
Európa Liga - Bogdán és Vanczák találkozhat egymással (Infostart)
A selejtező utolsó fordulójában a Videotont búcsúztató Lech Poznan - amelynek három magyar játékosa van Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő és Holman Dávid személyében - a Basellel, a Fiorentinával, valamint a Belenensessel találkozik a labdarúgó Európa Liga csoportkörében.
aug. 28
14:33
Videó: úgy megalázta cseleivel, erőből nyakon rúgták! (She)
Nem könnyű elviselni a futballpályán, ha valaki jobb nálad, különösen, ha trükközni is támad kedve. Őszinték leszünk, nem sokat tudunk a videó eredetéről – a Redditen indult világhódító útra az Instagram bejegyzés –, egy valami azonban biztos: a hölgy nem tűri jól, ha lecselezik…
aug. 28
14:33
Megőrült Malmö Ibrahimovic visszatérésétől (Blikk)
Párizs – A svéd csatár újra pályára lép nevelőklubja stadionjában, a hírre összedőlt a Malmö honlapja.

Keresés