2015. augusztus 4. kedd

aug. 4
0:33
Keddi sportműsor: magyar–olasz negyeddöntő, Real–Spurs, Bayern–Milan (She)
A keddi nap kiemelt sporteseménye férfi vízilabdázóink negyeddöntője Kazanyban: Benedek Tibor világbajnoki címvédő csapata 19.10 órakor játszik a négy közé jutásért Olaszországgal. A vizes vb-n szurkolhatunk még a nap során Horváth Dávidért, Hosszú Katinkáért, Verrasztó Evelynért, Cseh Lászlóért, Bernek Péterért, Gyurta Gergelyért és a már biztosan döntős Kapás Boglárkáért is. Labdarúgásban négy…
aug. 4
5:57
Közös énekléssel ért véget a fesztivál (Behaviour)
Az Europa Cantat kórusfesztivál 10 napra a kórusvilág fővárosává avatta Pécset.
aug. 4
5:59
Megújul a Budai Vigadó (Behaviour)
Nagyjából öt és félmilliárd forintból felújítják a Corvin Téren álló épületet.
aug. 4
6:01
Fantasztikus képi csodák (Behaviour)
Mitologikus mese a Nap és a Hold elrablóiról az új francia animációs filmben.
aug. 4
6:03
Közelkép - Erdélyi mindenes (Behaviour)
Írt, előadott, kommunikációs tanszéket is alapított Kolozsvárott.
aug. 4
6:05
Pákh: állami szakértők verik le a Golgota árát (Behaviour)
A tulajdonos már kétmillió dollárért is eladná a Munkácsy Mihály-festményt.
aug. 4
6:07
Kétszázezren a Művészetek Völgyében (Behaviour)
Idén rekordszámú jegy kelt el.
aug. 4
6:51
Macron-kupa: dán diadal, 4. a Honvéd, 5. a Puskás Akadémia (She)
A dán Aalborg BK labdarúgócsapata nyerte meg a IV. Honvéd-Macron-kupa utánpótlástornát, miután a döntőben 3–2-re legyőzte az angol West Bromwich Albiont. A házigazda Bp. Honvéd-MFA 1–0-ra kapott ki a bronzmeccsen a szerb Partizan Beogradtól, így a 4. helyen végzett, az 5. az osztrák Admira Wacker ellen 5–3-ra győző Puskás Akadémia lett.
aug. 4
6:53
Magyar–román: telt ház, minden jegy elkelt a meccsre (She)
Minden jegy elkelt a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtezőre – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség.
aug. 4
7:27
Tenisz: a volt világranglista-2. az első körben kiesett (She)
A világranglista korábbi második helyezettje, a 2012-es döntős német Tommy Haas már az első fordulóban kiesett a washingtoni kemény pályás tenisztorna első fordulójában, miután két szettben kikapott az amerikai Donald Youngtól.
aug. 4
7:45
NB II: ballábas szélső jött Romániából Zalaegerszegre (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszeg bejelentette, hogy három évre szerződtette Szalkai Róbertet.
aug. 4
8:03
Faragó: Győznünk kell a vízben az olaszok ellen (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatottra nehéz meccs vár az olaszok elleni keddi negyeddöntőben a kazanyi világbajnokságon - vélekedett az InfoRádiónak Faragó Tamás. Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó szerint a világbajnokság mezőnyében egyre több és erősebb csapat bukkan fel és ennek megfelelően már nem az elődöntő, hanem a negyeddöntő a legfontosabb mérkőzés.
aug. 4
8:03
PSG: késik a klubváltás, Di María nem állt készen az orvosira (She)
Ángel Di María, a Manchester United labdarúgócsapatának argentin klasszisa megérkezett Dohába, hogy a klubváltása előtt átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon a Paris Saint-Germainnél, de annyira fáradt volt, hogy egyelőre nem teljesítette a teszteket.
aug. 4
8:09
Kazanyi vizes vb: Némileg túlértékelik a bukik Kapást (Agroinform)
Nagyot kaszálhatunk a TippmixPro-nál, ha a magyar úszó a hatodik helynél hátrébb végez
aug. 4
8:39
Férfi kosár: 193 cm-es amerikai hátvéd Nyíregyházán (She)
Az amerikai Tate Unruhhal erősített a következő évadra a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Nyíregyháza.
aug. 4
8:57
Vizes vb: Cseh a legjobb idővel középdöntős 200 m pillangón (She)
A kazanyi vizes világbajnokság úszóprogramjának harmadik versenynapján Cseh László a legjobb idővel jutott be a 200 méteres pillangóúszás középdöntőjébe. Hosszú Katinka a 200 gyors előfutamában kikapott az amerikai Katie Ledeckytől, de továbbjutott, Verrasztó Evelyn azonban kiesett. Ötven mellen a dél-afrikai Cameron van der Burgh világcsúcsot úszott, Horváth Dávid nem jutott tovább.…
aug. 4
8:57
11,2 milliárdból gazdálkodhat Dárdai (Blikk)
Berlin – A német labdarúgó élvonalban érdekelt Hertha Berlin szponzorokkal tárgyal, mert szeretne több pénzt adni a magyar edzőnek átigazolásokra.
aug. 4
8:59
Férfi kosár: másodszor már nem kértek belőlünk a szerbek (She)
Az eredeti tervek szerint kétszer csapott volna össze Magyarország és Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja, ám a vasárnap esti felkészülési mérkőzés után – amelyet a szerbek 81–61-re nyertek meg – a két szakmai stáb a szerbek javaslatára úgy döntött, az az egy találkozó is elég volt.
aug. 4
9:15
Videó: brutális csapás, a ringből is kiütötte ellenfelét (She)
A Nigériában született, lengyel állampolgár, Izu Ugonoh könnyen lehet, hogy az év kiütését hozta össze. A nehézsúlyú bokszoló Will Quarrie-vel csapott össze, akit egy elképesztő jobbossal nem csupán a földre küldött, de a ringből is kiütött.
aug. 4
9:15
20 óra alatt elfogytak a jegyek a magyar-román mérkőzésre (Metropol)
Annyian akartak jegyet venni, hogy az online értékesítő felület is lelassult.
aug. 4
9:17
Jégkorong: Szlovákiában és Németországban a Fehérvár (She)
Nagyjából összeállt a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának felkészülési programja, benne szlovákiai és németországi túrával, valamint a rajt előtt hagyományosan megrendezendő hazai tornával.
aug. 4
9:33
MU: Valdés üres szekrényt talált, Van Gaal kiköltöztette (She)
Üres szekrényt talált Víctor Valdés a Manchester United öltözőjében, miután azt a holland menedzser, Louis van Gaal kérésére kiürítették. A megdöbbent spanyol labdarúgó cuccai a tartalékok öltözőjébe kerültek.
aug. 4
9:39
Vízilabda: Az olaszok testén keresztül vezet az út a négy közé (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott öldöklő csatára készül az olaszok ellen kedden a kazanyi világbajnokságon.
aug. 4
9:51
Minden jegy elkelt a magyar-román mérkőzésre (Infostart)
Minden jegy elkelt a szeptember 4-én a Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 4
9:51
Videó: Guardiola magasztalta Schweinsteigert, majd odaszúrt neki (She)
Josep Guardiola, a Bundesligában szereplő Bayern München vezetőedzője legutóbbi sajtótájékoztatóján szólt néhány szót Bastian Schweinsteigerről, aki néhány hete szerződött az angol Manchester Unitedhez. Nem volt igazán gáláns.
aug. 4
10:09
Videó: Guardiola magasztalta Schweinit, majd odaszúrt neki (She)
Josep Guardiola, a Bundesligában szereplő Bayern München vezetőedzője legutóbbi sajtótájékoztatóján szólt néhány szót Bastian Schweinsteigerről, aki néhány hete szerződött az angol Manchester Unitedhez. Nem volt igazán gáláns.
aug. 4
10:11
Televízió: a La Liga, az NFL és az NBA is marad a Sport Tv-n (She)
A Barcelona és Real Madrid meccsei továbbra is a Sport1 és a Sport2 kínálatában kapnak helyet – olvasható a televíziós csatorna keddi közleményében. Íme, a sport1tv.hu-n megjelent cikk!
aug. 4
10:13
MU: úgy lövi a szabadrúgásokat az új igazolás, mint Beckham (She)
Denis Irwin, a Manchester United korábbi hátvédje szerint Memphis Depaynak megvan a tehetsége hozzá, hogy olyan hatékonysággal lője a szabadrúgásokat, mint David Beckham.
aug. 4
10:15
El: a félbeszakadt meccset 3–0-val kapták meg Nikolicsék (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi és etikai bizottsága úgy döntött, hogy az 52. percben félbeszakadt Kukësi–Legia Warszawa El-selejtező mérkőzést 3–0-val a vétlen lengyel együttesnek adja. Viszont az albánokat nem zárták ki, a csütörtöki visszavágón pályára is lépnek. A hírt a lengyel klub hivatalos oldala közölte.
aug. 4
10:27
Videó: bajuszos CR az utcán trükközött, nem ismerték fel (She)
Cristiano Ronaldo álruhás akciójáról 2015 januárjában már elkezdett keringeni az interneten egy rövid felvétel, akkor azonban csupán másodperceket láthattunk az álbajusszal és parókával felszerelt portugál klasszis „hajléktalannapjából”. Most itt a teljes felvétel. Te is így reagálnál, ha az utcán a Real Madrid ásza próbálná elvinni melletted a labdát?
aug. 4
10:27
Vizes vb - Cseh a legjobb, Hosszú a második idővel elődöntős (Infostart)
Cseh László 200 méter pillangón a legjobb, Hosszú Katinka pedig 200 méter gyorson a második idővel jutott a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek délutáni elődöntőjébe.
aug. 4
10:45
Gyász: váratlanul elhunyt a 22 éves olasz kerékpáros (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 22 éves olasz kerékpáros, Chiara Pierobon. Az első feltételezések szerint halálát tüdőembólia okozta.
aug. 4
11:03
HSV: vége a német kalandnak, vált a korábbi ZTE-csatár (She)
Elhagyja a Hamburger SV labdarúgócsapatát, és Görögországba szerződik Artjoms Rudnevs. A lett játékos német beszámolók szerint Szalonikibe utazott, hogy az átigazolás utolsó lépéseként orvosi vizsgálaton vegyen részt a PAOK-nál.
aug. 4
11:21
PSG: Silva szerint előrelépés Di Maríának a váltás (She)
Thiago Silva, a Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain 30 éves labdarúgója szerint csapatánál a világon jelenleg csak két jobb van: a Barcelona és a Real Madrid.
aug. 4
11:39
BL: Feczesin is a keretben, 18 játékossal utazott el a Vidi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kedden reggel busszal elindult a Liszt Ferenc repülőtérre, majd repülővel ment tovább Minszkbe – tudatta a klub hivatalos honlapja.
aug. 4
11:41
PL: a szakértő szerint újabb átigazolási rekord jöhet (She)
Ezen a nyáron már több mint 500 millió fontot (219 milliárd forint) költöttek a Premier League csapatai átigazolásokra. Ez a tavalyi rekordtól, a 835 millió fonttól ugyan elmarad, ám négy hét még hátra van a transzferidőszakból, és az utolsó napokban még jócskán várható pörgés.
aug. 4
11:43
Vizes vb: tempó a vízben, Cseh és Hosszú a középdöntőben – galéria (She)
Cseh László és Hosszú Katinka is kvalifikálta magát a középdöntőbe a vizes vb kedd délelőtti úszóprogramjában, amelyben egy világcsúcs is született. Tekintse meg a legjobb képekből összeállított galériánkat!
aug. 4
11:57
Hosszú Katinka: "soha senki nem úszott még ilyen gyorsan" (Infostart)
Világcsúccsal nyert aranyérmet a kazanyi vizes világbajnokságon 200 méteres vegyesúszásban Hosszú Katinka. A négyszeres világbajnok az M1-nek nyilatkozott sikeréről.
aug. 4
11:57
Sportfogadás: 100 forint, négy meccs, 200 ezres nyeremény! (She)
A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. A 31. játékhéten egy egészen különleges fogadás „fosztotta ki” az irodát, csupán négy meccsel valaki megkétezerszerezte pénzét.
aug. 4
11:59
Tenisz: „Szerencsétlen volt a szövetség kommunikációja” (She)
Beszámoltunk róla, hogy az U18-as teniszező lányok bejutottak a csapat Európa-bajnokság franciaországi fináléjába, ám ott gyakorlatilag két legjobbjuk, Gálfi Dalma és Stollár Fanny nélkül játszanak, mert a két játékos fegyelmezési okokból kikerült a válogatottból.
aug. 4
12:15
Paks: „A PAFC antifutballt, mi szép focit akartunk játszani” (She)
A labdarúgó NB I harmadik fordulójában a Paks idegenben 1–0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia FC-től. A Tolna megyei csapat támadója, Fröhlich Roland úgy véli, a felcsútiakkal ellentétben a szép futballra törekedtek, de ennek ezúttal nem lett meg az eredménye.
aug. 4
12:21
Felkészülés: Bale a Tottenham ellen, a Bayern a címvédésért lép pályára az Audi Kupán (Agroinform)
A Real Madrid kulcsjátékosainak kidőlésével a házigazda bajor csapat a müncheni torna favoritja.
aug. 4
12:33
El: az U21-es válogatott reméli, játszhat a Loki ellen (She)
A Rosenborg U21-es norvég válogatott védekező középpályása, Ole Selnaes csípő- és gerincsérülése ugyan még nem jött teljesen rendbe, de a Sarpsborg elleni bajnoki második félidejében így is pályára lépett, és reményei szerint ezt megteheti a DVSC-Teva elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján is csütörtökön.
aug. 4
12:33
Nikolicsék nyerték a botrányos meccset (Metropol)
Az UEFA úgy döntött a Legia 3-0-ra nyerte meg azt az Európa Liga meccset, ahol a magyar csatár csapattársát fejbedobták.
aug. 4
12:51
Rióban 140-150 fős lehet a magyar csapat (Infostart)
Eddig 33 magyar sportoló szerzett kvótát az egy év múlva, 2016. augusztus 5-én kezdődő riói, XXXI. nyári olimpiai játékokra.
aug. 4
12:51
Rio 2016: egy évvel az olimpia előtt 33 kvótánk van (She)
Eddig 33 magyar sportoló szerzett kvótát az egy év múlva, 2016. augusztus 5-én kezdődő riói, XXXI. nyári olimpiai játékokra.
aug. 4
12:51
Mobiltelefont kapnak a rabok - Uniós gyakorlathoz igazodva (Behaviour)
Drága mulatság a börtönből telefonálni – Jól üzlet a Vamzer-rendszer.
aug. 4
12:53
Atlétika: kiderült, kit támogat a szövetség az elnökválasztáson (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) Sebastian Coe-ra fog szavazni a nemzetközi szövetség (IAAF) bő két hét múlva esedékes elnökválasztó kongresszusán.
aug. 4
12:55
FIFA 16: 9 új stadionnal bővül a lista, itt a teljes felhozatal! (She)
Az EA Sports hivatalos honlapján adta hírül, hogy mely stadionok szerepelnek majd a szeptemberben megjelenő FIFA 16-ban. Összesen kilenc új létesítmény kapott helyet a listán.
aug. 4
12:57
Videó: nem egészen így képzelnénk el egy jó bokszkiállást (She)
A NASCAR legutóbbi, pennsylvaniai futamán Brad Keselowski, az egyik autóversenyző kicsit nagyobb elánnal érkezett meg a bokszba, mint kellett volna, gumiabroncsai pedig annyira elkoptak már, hogy alig fogott a kocsi féke – két szerelője bánta.

Keresés