2015. augusztus 11. kedd

aug. 11
0:15
Keddi sportműsor: trófeaosztás, itt az európai Szuperkupa! (She)
A Barcelona és a Sevilla az európai Szuperkupával „rúgja be” a kontinentális futballidény motorját kedden, Hosszú Katinkáék a kazanyi vizes vb után már akcióba lendülnek a moszkvai világkupa-viadalon, meccs a labdarúgó Magyar Kupában – íme, a keddi kiemelt sportműsor!
aug. 11
0:51
Hertha: Hozzátartoznak az álmok a futballhoz, az élethez – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője okos és fegyelmezett futballt látott csapatától az Arminia Bielefeld otthonában megnyert kupamérkőzésen.
aug. 11
7:27
Idegenben jutott tovább a Hertha (Metropol)
Dárdaiék a legutóbb elődöntős , másodosztályú Arminia Bielefeld felett arattak győzelmet.
aug. 11
8:03
Dinamo: hamarosan Dzsudzsák lehet a legértékesebb játékos (She)
Francia sajtóhírek szerint távozik Mathieu Valbuena, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva francia labdarúgója. A válogatott középpályás az Olympique Lyonhoz szerződik.
aug. 11
8:03
Simán nyert a Manchester City (Metropol)
Yaya Touré duplázott, könnyedén nyertek a West Bromwich Albion ellen.
aug. 11
8:39
FTC: a Fenerből érkezhet cseh válogatott játékos – sajtóhír (She)
Török sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros érdeklődik a Fenerbahce középhátvédje, Michal Kadlec iránt. A 60-szoros cseh válogatott játékos 2008 és 2013 között a Bayer Leverkusenben játszott, piaci értéke hárommillió euró körül mozog.
aug. 11
8:57
Újpest: Kabát Péter csütörtöktől újra a csapattal edz (She)
Az NB I-ben legutóbb márciusban szereplő, de az előző szezonban végig sérülésekkel bajlódó újpesti Kabát Péter hamarosan újra az első csapattal készülhet.
aug. 11
8:59
Vasas: adminisztratív okokból hiányoztak az új fiúk (She)
Még tart az ügyintézés a Vasas labdarúgócsapatának két új játékosa, a montenegrói  Marko Vukaszovics és a szerb Vojo Ubiparip esetében, ezért nem mutatkozhattak be a Békéscsaba elleni szombati, 2–0-ra megnyert bajnokin.
aug. 11
9:15
Barca: „Kár, hogy nem játszhat, szükség van ilyen őrültekre” (She)
Daniel Alves, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona brazil labdarúgója elismerően beszélt a klub nyári szerzeményéről, Arda Turanról. A 32 esztendős jobbhátvéd sajnálja, hogy török csapattársa nem léphet pályára a Sevilla elleni európai Szuperkupán.
aug. 11
9:17
U21: Az olasz válogatott a legtökéletesebb ellenfél – Kilin (She)
Az Eb-selejtezőkre készülő magyar U21-es labdarúgó-válogatott szerdán 21.00 órától az olaszokkal játszik felkészülési mérkőzést Telkiben. Robert Kilin szövetségi edző szerint a lehető legtökéletesebb ellenféllel találkozunk az Eb-selejtező sorozat nyitánya előtt: szeptember 3-án Liechtensteinben játszunk.
aug. 11
9:19
Barca: „Van Gaal tönkreteszi az MU-t, őt is elrontaná…” (She)
Az aranylabdás Hriszto Sztoicskov továbbra sem szereti visszafogni éles nyelvét, és ha kérdezik, mindig odavágja nem épp visszafogott véleményét. A bolgár ikon Louis van Gaalnak ment neki. Újra.
aug. 11
9:33
Videó: domborultak az idomok, bizarr mozdulatok az esküvőn (She)
A Chicago Blackhawksból ismert jégkorongozó, Kris Versteeg, valamint a Dallas Stars védője, Jason Demers két társával együtt nem mindennapi öltözékben, furcsa tánccal lepte meg esküvőjén Devin Setoguchit, a San Jose Sharks egykori játékosát. A jelenleg szabadon igazolható hokis élvezte a műsort, arája azonban belepirult a látványba, amely minden bizonnyal a legbizarrabb esküvői tánc, amelyet…
aug. 11
9:36
UEFA Szuperkupa: Grúziában szerezheti meg első trófeáját a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona és a Sevilla Tbilisziben csap össze az Európai Szuperkupáért. A katalánok beérhetik a rekorder AC Milant.
aug. 11
9:51
Olimpia 2024: Los Angelesnek megérné, profitra számít (She)
Amennyiben Los Angeles lépne Boston helyére az Egyesült Államokból a 2024-es olimpia rendezésért folyó versenyben, úgy 4,1 milliárd dolláros költségvetéssel és jelentős profittal számolna.
aug. 11
9:53
Tenisz: Venus Williamst az első szettben lenullázták (She)
A 14. helyen kiemelt amerikai Venus Williams úgy kapott ki a Torontóban zajló WTA-torna első fordulójában, hogy az első szettben lenullázta őt a német Sabine Lisicki. Az egyoldalú mérkőzés 67 percig tartott.
aug. 11
9:55
U19-es válogatott: három nap alatt két meccs a csehek ellen (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott kedden és csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik Csehország korosztályos csapatával.
aug. 11
10:27
Videó: Piqué otthon trükközött, torkon rúgta Shakirát (She)
Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapatának védője egy pillanatra sem tud elszakadni a futballtól. A spanyol otthonában focizott egy kicsit, de most lecsúszott a lövés, és barátnője, Shakira torkát találta el. „Ilyen egy futballistával élni” – kommentálta Twitteren a videót a popsztár.
aug. 11
10:45
Vízi: összekerült a Szolnok és az Eger – bajnoki és kupasorsolás (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség elkészítette az első osztályú bajnokságok és a Magyar Kupa sorsolását. A 2015–2016-os élvonalbeli férfibajnokság tizenhat csapattal indul, míg a nőknél felső- és alsóházi alapszakasz lesz.
aug. 11
11:03
Labdarúgás: brazil világbajnoké lesz a kezdőrúgás Nyíregyházán (She)
Szeptember 3-án Magyarországra érkezik Edú, az 1970-es világbajnok brazil válogatott tagja.
aug. 11
11:05
Tenisz: Federer után Kvitová is csókbetegségben szenvedett (She)
Mononukleózis miatt gyengélkedett az év első felében Petra Kvitová, a csehek kétszeres wimbledoni bajnok teniszezője.
aug. 11
11:07
Női BL: a Ferencváros kedd este megkezdi a szereplését (She)
Kedd este megkezdi szereplését a női labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros, amely Hollandiában a házigazda Twente mellett az izraeli ASA Tel-Avivval és a luxemburgi Jeunesse Junglinsterrel küzd meg a főtáblára jutásért. A magyar bajnok az első mérkőzését a csoport legerősebbnek tartott csapatával, a belga-holland közös bajnokság ezüstérmesével, a Twentével vívja.
aug. 11
11:21
Német Kupa: újrajátszanák Gulácsiék az eldurvult meccset (She)
A szurkolói rendbontás miatt hétfő este félbeszakadt, Osnabrück elleni Német Kupa-mérkőzés megismétlését ajánlotta fel a két magyar játékost, a kapus Gulácsi Pétert és a középpályás Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig.
aug. 11
11:21
Durva nyereséget vár Los Angeles az olimpiától (Blikk)
Los Angeles – Amennyiben Los Angeles lépne Boston helyére az Egyesült Államokból a 2024-es olimpia rendezésért folyó versenyben, úgy 4,1 milliárd dolláros (1160 milliárd forintos) költségvetéssel és jelentős profittal számolna.
aug. 11
11:23
Videó: Balotelli flegma gólja, CR zseniális csele a PL-topban (She)
Nagyszerű összeállítást tett közzé a Sky Sports az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára. A televíziócsatorna felidézte a Premier League leglátványosabb góljait és több zseniális cselt az elmúlt huszonhárom évből, köztük Cristiano Ronaldo, Balotelli és Henry mozdulatát is.
aug. 11
11:24
NB I: Az Újpest lesz a Fradi legnagyobb ellenfele a bajnoki címért? (Agroinform)
A fogadóirodák szerint igen, mi pedig alaposan meglepődtünk a szorzókon!
aug. 11
11:25
Real Madrid: Bale bakizott, kapott is a rajongóktól… – kép (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid labdarúgócsapata Oslóban 0–0-s döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a norvég Valerengával, Gareth Bale pedig örült, hogy végre vége – csak épp túl hamar.
aug. 11
11:39
Atlétika: nemet mondott a szponzornak, nem mehet vb-re (She)
Szponzorvita miatt nem indul a 800 méteren legutóbb ezüstérmes amerikai Nick Symmonds a jövő szombaton kezdődő pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 11
11:41
Ligue 1: Kloppot akarják, de még nincs ideje a visszatérésnek (She)
A bajnoki nyitányon elszenvedett hazai vereség után váratlanul lemondó Marcelo Bielsa utódjának Jürgen Kloppot nézte ki magának az Olympique Marseille. A német szakember menedzsere azonban rövidre zárta a lehetőséget.
aug. 11
11:57
Hamburg: Stieber Zoltán a Barcából kaphat vetélytársat (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg sportigazgatója, Peter Knäbel megerősítette azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a HSV érdeklődik az FC Barcelona horvát válogatott játékosa, Alen Halilovic iránt.
aug. 11
12:15
Videó: tökéletes hibrid, CR a GTA V-ben randalírozott! (She)
Egy lelkes YouTube-felhasználó megvalósította minden játékos álmát, és összedolgozta a FIFA 15-ből Cristiano Ronaldót és a Grand Theft Auto V-öt. Sajnálatos módon azonban nem egy valós játékról beszélünk, a hibrid csupán egy videó erejéig jött létre.
aug. 11
12:33
Premier League: mélyponton az angol futballisták létszáma (She)
Mélypontra süllyedt a hazai labdarúgók aránya az angol Premier League-ben, amelynek a hétvégén rajtolt el a 2015–2016-os idénye.
aug. 11
12:36
Sportfogadás: Íme, a hétközi bukisokkoló (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal nemzetközi kupamérkőzések szerepelnek szelvényünkön.
aug. 11
12:51
NB I: lengyel megfigyelő járt a Videoton–Fradi rangadón (She)
Marcin Wróbel, a lengyel élvonalbeli Lech Poznan megfigyelője a helyszínen tekintette meg a Videoton–Ferencváros NB I-es mérkőzést (1–3), hogy feltérképezze a bajnoki címvédőt a közelgő Európa-liga-meccs előtt.
aug. 11
12:53
Atlétikai vb: Bolt az ötvenhárom fős jamaicai csapat élén (She)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt vezeti az augusztus 22-én kezdődő pekingi atlétikai világbajnokságra nevezett ötvenhárom fős jamaicai válogatottat.
aug. 11
13:27
Svédország: a bíró regisztrált a Facebookra, szidhatja, aki akarja (She)
Meglepő, de dicséretes döntésre szánta el magát Mohammed Al-Hakim svéd élvonalbeli játékvezető, aki beregisztrált a Facebookra, amelyen hozzászólások formájában bárki kifejtheti véleményét a tevékenységéről. A 30 éves sportember az egyik mérkőzése után a közösségi oldalon ismerte el, egy alkalommal hibás döntést hozott.
aug. 11
13:27
Mélyponton az angol futballisták aránya a PL-ben (Metropol)
220 pályára lép játékosból csupán 73 volt angol.
aug. 11
13:45
Haladás: négy játékos távozása is hivatalossá vált (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Andrij Jefremov, Kulcsár Kornél, Nagy Olivér és Farkas Márk is szerződést bontott a szombathelyi csapattal.
aug. 11
14:03
Wolfsburg: De Bruyne aligha marad, elcsavarják a fejét (She)
Újabb ajánlattal jelentkezett a Manchester City a Wolfsburgnál Kevin De Bruyne-ért, miközben a németek sportigazgatója, Klaus Allofs továbbra is mindent elkövet a 24 éves belga támadó középpályás maradásáért. Azt azonban érzi: a feladat egyre nehezebb...
aug. 11
14:05
Atlétika: Kővágó riválisa nem védheti meg vb-címét Pekingben (She)
Nem indul a jövő szombaton kezdődő pekingi atlétikai világbajnokságon Robert Harting, a férfi diszkoszvetés címvédője.
aug. 11
14:06
Montreali tenisztorna: Robredo ismét nagy csatára kényszerítheti Murrayt (Agroinform)
Megduplázhatjuk a pénzünket a TippmixPro-nál, ha Tommy Robredo és Andy Murray ismét drámai meccset vív egymással.
aug. 11
14:07
Légiósok: Pintér tárgyal a Fradival, szerződést nem kötöttek (She)
Elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül még a hónap elején, hogy a görög Levadiakosszal szerződést bontó Pintér Ádám a Ferencvároshoz szerződhet. A futballista menedzsmentje érdeklődésünkre megerősítette a tárgyalások tényét.
aug. 11
14:57
Kép: egy arsenalos üzenet miatt kiakadt Anglia, mentegetőznek (She)
A futball szerelmeseinek talán egyértelműnek tűnik, hogy az Arsenal az Emirates Stadionban játssza hazai találkozóit, úgy tűnik azonban, akad, akinek ez még meglepetést okoz.
aug. 11
14:59
Bundesliga: a Bayern az átigazolási piacon is bajnok lett (She)
Bár az átigazolási időszak augusztus végéig tart, szinte biztosan megdől az új labdarúgók vásárlására fordított összeg a német Bundesligában.
aug. 11
15:01
Barca: kimaradt a keretből, a Premier League-et választotta (She)
Egybehangzó angol és spanyol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Aston Villában folytatja a pályafutását Adama Traoré, a Barcelona tizenkilenc éves támadója. A spanyol korosztályos válogatott játékos azután döntött a távozás mellett, hogy nem utazhatott el a katalánok egyesült államokbeli túrájára.
aug. 11
15:15
Dárdaiékat nem zavarta meg a motoros támadás (Infostart)
Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, együttesére nem volt különösebb hatással, hogy vasárnap este egy motoros rálőtt a gárda buszára.
aug. 11
15:15
Magyar Kupa: mégsem lesz zárt kapus a Paks meccse (She)
A labdarúgó-szövetség képviselői kedden rendkívüli pályabejárást tartottak a Kertész Károly Stadionban, és engedélyezték, hogy szurkolók is megtekinthessék a Maglódi TC–Paksi FC Magyar Kupa-mérkőzést – olvasható a Maglódi TC közleménye a Paksi FC hivatalos oldalán.
aug. 11
15:15
Dárdaiékat nem zavarta meg a motoros támadás (Metropol)
"A klub profin kezelte a helyzetet, és távol tartott minket az esettől."
aug. 11
15:36
Tipp: Rutinfeladat előtt a Birmingham City (Agroinform)
A Birmingham a bajnokságban is sikerrel indította a szezont, most a kupában nyeretjük őket.
aug. 11
15:51
NB II: a DPASE is bejelentette, Fradi-nevelésű támadó érkezett (She)
Két napja beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE-ben folytatja pályafutását Murai Márk, ezt most a klub is bejelentette a hivatalos oldalán.
aug. 11
15:51
Rekordösszegért vásárolnak a Bundesliga klubjai (Metropol)
A 18 élvonalbeli egyesület eddig 280,85 millió eurót adott ki 123 játékosra a nyáron.

Keresés