2015. augusztus 9. vasárnap

aug. 9
0:01
NB I: Kivégeztük saját magunkat az MTK ellen – Bekő (She)
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője, László Csaba, az MTK vezetőedzője, valamint Koman Vladimir és Kanta József értékelt az NSO Tv-nek az MTK–Diósgyőr (5–0) NB I-es mérkőzés után.
aug. 9
0:33
NB I: …és Hajnal Tamás esete? – Szolnoki Roland (She)
Piros lap itt, ott viszont nem. A kiállítás döntően befolyásolta a végeredményt a Videoton–FTC (1–3) NB I-es labdarúgó-mérkőzést. Thomas Doll, Böde Dániel és Szolnoki Roland értékelése.
aug. 9
0:51
Felkészülés: az Atlético a 3. szombati meccsét megnyerte (She)
Azok után, hogy a Guadalajara és a Leganés elleni 45 perces mérkőzéseken nem szerzett gólt, harmadik szombati felkészülési meccsét már megnyerte a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid, amely 2–0-ra győzött a Real Sociedad ellen. A fővárosi csapat Markel Bergara öngóljával szerzett vezetést, majd a második félidőben Antoine Griezmann állította be a végeredményt.
aug. 9
1:09
Vasárnapi sportműsor: városi derbi a PL-ben, Hosszú 400 vegyest úszik (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójának vasárnapi játéknapján az Arsenal hazai pályán csap össze városi riválisával, a West Ham Uniteddel, míg a Liverpool a Stoke Cityhez látogat. A Német Kupában megkezdi szereplését a Bayern München, az NB I-ben DVSC–Haladás meccsre kerül sor. A kazanyi vizes világbajnokság záró napján Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna,…
aug. 9
1:27
Vasárnapi sportműsor: derbi a PL-ben, Hosszú 400 vegyesen úszik (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójának vasárnapi játéknapján az Arsenal hazai pályán csap össze városi riválisával, a West Ham Uniteddel, míg a Liverpool a Stoke Cityhez látogat. A Német Kupában megkezdi szereplését a Bayern München, az NB I-ben DVSC–Haladás meccsre kerül sor. A kazanyi vizes világbajnokság záró napján Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna,…
aug. 9
7:45
Tenisz: az elődöntőben 6:7 után lenullázták a 2. kiemeltet (She)
Az 1. és a 2. helyen kiemelt teniszező is az elődöntőben búcsúzott Washingtonban zajló, a 250 ezer összdíjazású WTA-tornán. Amíg azonban Jekatyerina Makarova (orosz, 1.) a második szett után, a döntő játszma előtt a küzdelem feladására kényszerült, addig Samantha Stosur (ausztrál, 2.) két játszmában kapott ki, ráadásul a rövidítésben eldőlt első szett után a másodikban lenullázták.
aug. 9
8:21
Hertha: a volt kapitány után a csatár is az újoncnál (She)
A Herthától távozó Sandro Wagner két évre szóló szerződést írt alá a Bundesligában újonc SV Darmstadt 98 labdarúgócsapatához.
aug. 9
8:39
Vizes vb: Hosszú a legjobb, Verrasztó D. a 2. idővel döntős 400 m vegyesen (She)
Hosszú Katinka a legjobb, Verrasztó Dávid a második idővel döntős 400 m vegyesen a kazanyi vizes világbajnokságon. Jakabos Zsuzsanna (11. hely) és Grátz Benjámin (13.) viszont lemaradt a fináléról. Miként a férfi 4x100 m-es vegyes váltónk is, amelyet rossz váltás miatt zártak ki. Pedig az időeredmény alapján a harmadik helyen léphetett volna tovább.
aug. 9
8:57
Bajnokot vert a hibátlan Ferencváros (Metropol)
A Ferencváros 3-1-re nyert a címvédő Videoton otthonában, és ezzel négy forduló után is százszázalékos.
aug. 9
9:15
NB II: a Fradi-nevelés a DPASE-ben, 35 percet kapott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújvárosi PASE-ban folytatja pályafutását a Ferencvárosban nevelkedett 19 éves támadó, Murai Márk.
aug. 9
9:17
Videó: soha nem látott szögből nézheti a Barcelona meccsét! (She)
Egy speciális technikai eljárásnak köszönhetően egyedülálló szögből nézhetjük meg újra a Joan Gamper-kupa keretein belül rendezett Barcelona–AS Roma (3–0) mérkőzést. Egyszerre figyelhetjük, hogy mi történik a pályán és a lelátón. Izgalom, öröm és magával ragadó látvány a Camp Nouból.
aug. 9
9:54
Premier League: Az Ágyúsok lebombázhatják a Kalapácsosokat (Agroinform)
Vasárnap már jön is az első londoni derbi, hiszen az Arsenal a West Ham United együttesét fogadja az Emiratesben.
aug. 9
10:09
Vidi–FTC: fehérváriak veszekedtek a pályán – fotók (She)
Nem múlt el balhé nélkül a labdarúgó NB I 4. negyedik fordulójának rangadója, a Videoton–Ferencváros összecsapás. A két szurkolótábor egymás mellett, békében buzdította kedvenceit, ám a fehérváriak két játékosa, a kiállítás sorsára jutott Paulo Vinícius és a kapus Braniszlav Danilovics nem bírt az indulataival, és összeveszett egymással. Tekintse meg az esetről készült képeinket!
aug. 9
10:30
Premier League: Visszavág-e a Liverpool a Stoke-nak? (Agroinform)
A tavalyi utolsó fordulóban a Fazekasok 6-1-re verték a Liverpoolt, a Vörösök most visszavágnának.
aug. 9
10:45
Vizes vb: íme, Cseh László ezüstje és Hosszú Katinka bronzérme! (She)
Cseh László ezüstérmes lett 100 méteres pillangóúszásban, míg Hosszú Katinka a harmadik helyen végzett 200 méter háton a kazanyi vizes világbajnokságon. Nézze meg újra a két magyar klasszis döntőjét!
aug. 9
11:03
Vizes vb - Hosszú az első, Verrasztó a második helyen döntős 400 méter vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka az első, Verrasztó Dávid pedig a második idővel jutott 400 méter vegyesen a kazanyi vizes világbajnokság vasárnapi, zárónapi döntőjébe.
aug. 9
11:03
Videó: így néz ki a vizes vb fantasztikus otthona, a Kazan Arena! (She)
A kazanyi vizes világbajnokság helyszínéül szolgáló uszoda valójában a Rubin Kazany labdarúgócsapatának stadionja. Az NSO Tv most bemutatja az átalakítható létesítményt!
aug. 9
11:03
Hosszú első helyen döntős 400 méteren (Metropol)
Hosszú Katinka az első, Verrasztó Dávid pedig a második idővel jutott 400 méter vegyesen a kazanyi vizes vb zárónapi döntőjébe.
aug. 9
11:05
Strandfoci: kétszeri vezetés után hatgólos vereség Svájctól (She)
A jelenlegi világranglista ötödik helyén álló – korábbi vb-ezüstérmes – svájci strandlabdarúgó-válogatott a siófoki MLSZ Beach Arénában sorra kerülő Euro Beach Soccer League (EBSL) sorozat utolsó állomásának második fordulójában hatgólos győzelmet aratott a házigazda magyar együttes ellen.
aug. 9
11:21
Videó: így néz ki a vizes vb fantasztikus otthona, a Kazany Arena! (She)
A kazanyi vizes világbajnokság helyszínéül szolgáló uszoda valójában a Rubin Kazany labdarúgócsapatának stadionja. Az NSO Tv most bemutatja az átalakítható létesítményt!
aug. 9
11:23
Vizes vb: osztályozza férfi pólósaink teljesítményét! (She)
A hatodik helyen végzett a kazanyi vb-n az oda címvédőként érkező magyar férfi vízilabda-válogatott. Osztályozza 1–10-es skálán a játékosok teljesítményét!
aug. 9
11:57
Barca: a katalánok mumpszos sztárja lemarad Szuperkupákról (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy brazil sztárja, Neymar mumpszos, így két hétig nem számíthat rá Luis Enrique vezetőedző. A támadó kénytelen kihagyni a Szuperkupa-meccseket.
aug. 9
11:59
Hertha: Nem vagyok bolond – Dárdai Pál kifakadt (She)
Nincs egyezség Nico Schulz és a Hertha között a közös jövőt illetően, a berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál nem is ment el szó nélkül a patthelyzet mellett.
aug. 9
12:15
Barca: a mumpszos sztár lemarad a Szuperkupákról (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy brazil sztárja, Neymar mumpszos, így két hétig nem számíthat rá Luis Enrique vezetőedző. A támadó kénytelen kihagyni a Szuperkupa-meccseket.
aug. 9
12:33
NB I: hetven év alatt háromszor sikerült, összejön-e most? (She)
Egy mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB I 4. köréből, a DVSC-Teva a Szombathelyi Haladást fogadja. Érdekességek a forduló záró meccse elé.
aug. 9
12:35
Vizes vb: Gyurta edzője, Széles Sándor kórházba került (She)
Egészségügyi problémák miatt az egyik kazanyi kórházban ápolják Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét.
aug. 9
12:37
Rögbi: ausztrál trónfosztás; argentin sporttörténelem (She)
Az ausztrál rögbiválogatott nyerte meg a 2015-ös Négy Nemzet-kupán, miután a harmadik fordulóban legyőzte az előző három kiírást megnyerő, vb-címvédő Új-Zélandot. A harmadik helyen Argentína végzett, amely dél-afrikai győzelmével sporttörténelmet írt.
aug. 9
12:51
MU: De Gea és Valdés elkapott fintora a lelátón – fotó (She)
David De Gea és Victor Valdés is csak a lelátóról nézte csapatuk, a Manchester United Tottenham elleni sikerét a Premier League új idényének nyitányán.
aug. 9
13:09
Videó: az élő interjúból rángatta ki ellenfelét a dühös pilóta (She)
Parázs jelenetekkel végződött a NASCAR Xfinity Series utolsó, a Watkins Glen-i pályán rendezett versenye. Regan Smith az élő interjúban azért rontott rá Ty Dillonra, mert szerinte szándékosan lökte ki a verseny egyik korábbi újraindításnál. A vétkét végül elismerő Dillon az ötödik helyen ért célba, Smith a huszadik lett.
aug. 9
13:27
Serie A: Cassano két évre aláírt szeretett klubjához (She)
Antonio Cassano visszatér a Sampdoriához: a 33 éves labdarúgó 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá. A támadó számára nem ismeretlen a genovai terep, korábban 2007 és 2010 között három és fél idényen át volt a klub alkalmazásában.
aug. 9
13:45
NB I: kiderült, kinek üzent a Videoton csatára a gólja után (She)
A Videoton Mirko Ivanovszki góljával egyenlített a Ferencváros elleni mérkőzésen (1–3). A macedón válogatott csatár a találat után a kispadhoz rohant, ahonnan egy fehér pólót mutatott a lelátó felé.
aug. 9
14:03
Vizes vb: Phelps 100 pillangón is megmutatta, jobbat tud (She)
Egy nappal azt követően, hogy 200 méter pillangón megúszta a világ idei legjobbját, 100 méter pillangón is az esztendő legjobb eredményét érte el Michael Phelps.
aug. 9
14:05
Premjer-Liga: a Lyon elvinné Dzsudzsák csapattársát (She)
A francia Lyon klubelnöke, Jean-Michel Aulas megerősítette, hogy bejelentkeztek Mathieu Valbuenáért, Dzsudzsák Balázs moszkvai klubtársáért.
aug. 9
14:07
Chelsea: Mourinho a klub csinos orvosát kritizálta (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a „naiv” orvosi stábot kritizálta a Swansea elleni döntetlen után.
aug. 9
14:21
PL: a 16 éves „csodagyerek” is kezd az Arsenal ellen (She)
Slaven Bilic, a West Ham United labdarúgócsapatának menedzsere meglepetésre a kezdőcsapatba jelölte a 16 éves Reece Oxfordot az Arsenal elleni bajnokira.
aug. 9
14:23
Légiósok: Tőzsér visszatérhet Görögországba – sajtóhír (She)
A LiveSport újság értesüléseire hivatkozva az sdna.gr hírportál arról számolt be, hogy a Panathinaikosz ajánlatot tett Tőzsér Dánielnek.
aug. 9
14:24
NFL: Hogyan fogadj az előszezonra? (Agroinform)
Néhány hasznos tanács, érdekesség azoknak, akik nem bírnak várni az alapszakaszig, és már az előszezonra is fogadnának.
aug. 9
14:39
Phelps 100 méter pillangón is "legyőzte" a kazanyi világbajnokot (Infostart)
Az oroszországi világbajnokságról eltiltás miatt hiányzó Michael Phelps a 200 után a 100 méteres pillangóúszásban is jobb időt úszott, mint a kazanyi világbajnok.
aug. 9
14:39
Fekvenyomó Eb: két érem és két országos magyar csúcs (She)
A csehországi Pilsenben megrendezett fekvenyomó Európa-bajnokságon a magyar versenyzők két érmet szereztek és két országos csúcsot döntöttek meg. A kontinensbajnokságon négy női és három férfi versenyző képviselte a magyar színeket.
aug. 9
14:41
Eredivisie: meggyőző sikerrel kezdett az Ajax (She)
Az elmúlt szezonban egyaránt dobogós AZ (3.) és Ajax (2.) csatája egyoldalú meccset hozott a holland labdarúgó-bajnokság első fordulójában. Az amszterdamiak már a 40. percben 3–0-ra vezettek, és előnyüket meg is őrizték a meccs végéig.
aug. 9
15:33
Neymar mumpsz miatt két hétre kidőlt (Infostart)
Neymarnál, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil támadójánál mumpszot diagnosztizáltak, emiatt várhatóan 15 napig nem állhat Luis Enrique vezetőedző rendelkezésére.
aug. 9
15:51
NB III: Pölöskey Péter triplája szomorította el az újpestieket (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a Nyíregyháza Spartacus Pölöskey Péter triplájának is köszönhetően 4–1-re legyőzte az Újpest második csapatát. A Nyugati csoportban a Marek Strestíkkel felálló MTK II 2–2-es döntetlent játszott a III. Kerülettel.
aug. 9
15:53
Rg vk: remek végjáték Vass Dórának; orosz dupla bukta - meglepetés! (She)
A vasárnapi szerenkénti döntőkkel zárult szinte teljes telt ház előtt a Syma-csarnokban a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupaverseny, nem kevés meglepetéssel – és Vass Dóra karikadöntős 9. helyével. A legmeglepőbb: a sportág abszolút domináns hatalmának számító oroszok nem tudták tisztára söpörni az aranyéremkészletet, egy-egy elsőséget az ukránok és az olaszok is elvittek előlük.
aug. 9
15:55
Hertha: ha kiesnek a kupából, csak Dárdai lesz a hibás (She)
A Hertha BSC hétfőn játssza szezonbeli első tétmeccsét a 2015–2016-os szezonban: Dárdai Pál csapata a Német Kupa főtáblájának első fordulójában az Arminia Bielefeld otthonában lép pályára.
aug. 9
16:09
Először úszott át nő a Farallon-szigetekről San Franciscóba (Infostart)
Az új-zélandi Kim Chambers az első nő, aki átúszta a Farallon-szigetek és San Francisco közötti 50 kilométeres távot, melyet az egyik legveszélyesebbnek tartanak a világon.
aug. 9
16:09
Tour de Hongrie: először nyert luxemburgi kerékpáros (She)
A Gyöngyös és Budapest közötti 106 kilométeres szakasszal véget ért az idei Tour de Hongrie. A budai Várkert Bazár előtti befutónál hosszú, magányos szökés végén a szlovén Jan Tratnik ért célba először, a sárga trikót azonban senkinek sem sikerült elvennie Tom Thilltől, a luxemburgi kerékpáros nyerte meg a Tour de Hongrie idei kiírását. A budapesti befutónál született meg a mieink első dobogós…
aug. 9
16:11
NB I: lassan annyi kiállításnál jár a Vidi, mint tavaly (She)
Szenved a labdarúgó NB I-ben a címvédő  Videoton: négy forduló után egy győzelem és három vereség a mérlege. Ráadásul a fehérváriak a legutóbbi kilenc tétmeccsükön négy piros lapot gyűjtöttek be – ez feltűnően sok. Aligha meglepő: a 2014–2015-ös szezonban nem voltak ilyen fegyelmezetlenek a székesfehérváriak…
aug. 9
16:27
Női kézi: Pineau ezt a rekordot nem akarta megdönteni (She)
Felkészülési mérkőzésen súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Allison Pineau, a HCM Baia Mare női kézilabdacsapatának francia válogatott irányító-átlövője.
aug. 9
16:29
FTC: Somália magyarul köszönt el a szurkolóktól – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil Somália a francia élvonalbeli (Ligue 1) Toulouse-ban folytatja pályafutását. A fradi.hu videójában a középpályás beszél érzéseiről, és elköszön a magyar drukkerektől.
aug. 9
16:45
Tour de Hongrie - Thill diadala (Infostart)
A szlovén Jan Tratnik győzött a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny utolsó, vasárnapi szakaszán; Lovassy Krisztián pedig harmadikként futott be a Gyöngyös és Budapest közötti 105 kilométeres etapon, ezzel az idei viadal első magyar dobogós helyezését szerezte meg.

Keresés