2015. augusztus 26. szerda

aug. 26
0:09
NS-ajánló: Hajnal utolsó lehetősége, Kenesei haragszik – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
aug. 26
0:27
Bajnokok Ligája - Öt spanyol csapat a főtáblán (Infostart)
A Valencia 2-1-re kikapott az AS Monaco vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörének keddi visszavágóján, ám az első mérkőzésen aratott 3-1-es győzelmének köszönhetően így is a főtáblára jutott.
aug. 26
0:27
Szerdai sportműsor: betelik a BL-főtábla; rajt a férfi kézi NB I-ben (She)
A szerdai öt BL-mérkőzést követően kialakul a főtábla mezőnye. Atlétikában és cselgáncsban folytatódik a világbajnokság, a Vueltán az ötödik szakasz vár a mezőnyre. A vb után három nappal megkezdődik a kajak-kenusok ob-ja, indul a férfi kézilabda NB I.
aug. 26
7:39
NB I: a két legutóbbi bajnok meccsén Vad II fúj - bíróküldés (She)
Vad II István vezeti a két legutóbbi bajnok, a címvédő Videoton és a DVSC presztízsmeccsét a labdarúgó NB I 7. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az éllovas Ferencváros mérkőzését Solymosi Péter, a második helyezett Bp. Honvédét Kassai Viktor vezeti – derült ki az MLSZ honlapjáról.
aug. 26
7:39
Balotelli egy bajnoki gól után hazatér (Metropol)
A nyáron már jó néhány jelentős klubváltás történt, de az átigazolási időszak utolsó napjai is tartogathatnak érdekességeket.
aug. 26
7:41
BL: ilyen még nem volt – öt spanyol a főtáblán! (She)
A Valencia főtáblára kerülésével eldőlt, hogy először ad egy nemzet – jelesül a spanyol – öt (!) klubot a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
aug. 26
8:15
Atlétikai vb: Orbán és Gyurátz kiesett, Baji továbbjutott (She)
Orbán Éva csoportjában a 14., Gyurátz Réka a 9. helyen végzett a női kalapácsvetés selejtezőjében, így egyikük sem jutott tovább a döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 26
8:15
Tótka Sándor – Önmagukat is meglepték az aranyéremmel (Metropol)
A Molnár Péterrel 200 méteren világbajnoki címet szerző kajakozó csak egy percig bosszankodott a megismételt döntő miatt, és úgy érzi, jövőre még erősebbé válik az egységük.
aug. 26
8:17
Női labdarúgás: 12 szerzett gól, két magyar győzelem (She)
Korosztályos női válogatottjaink két győzelmet is arattak kedden: az U19-esek Kaján Zsanett négy góljára építve 10–0-ra verték Ciprust Bükön, míg az U17-esek idegenben, Ballymenában győzték le 2–1-re Észak-Írországot.
aug. 26
8:33
Cselgáncs-vb: Karakas olimpiai bajnokot vert a nyitó körben (She)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig győzelemmel kezdett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.
aug. 26
8:51
Atlétikai vb - Baji Balázs elődöntős (Infostart)
Baji Balázs 110 méter gáton bejutott az elődöntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 26
8:51
FTC: a szezon végén visszavonul a zöld-fehérek középpályása (She)
Vladan Csukics szombaton játékosként tért vissza a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosba, a Debrecen elleni, 3–0-s idegenbeli győzelemmel végződő találkozón lépett pályára. A szerb középpályás úgy érzi, ez lesz az  utolsó profi szezonja, ám azt követően is szeretne a zöld-fehér klubnál dolgozni.
aug. 26
8:51
Baji Balázs elődöntős (Metropol)
Baji Balázs 110 méter gáton bejutott az elődöntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján.
aug. 26
8:53
Kajak-kenu: 2020-ra eljöhet a nemek egyenjogúsága? (She)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) végrehajtó bizottsága javaslata szerint az eredetileg 2024-re időzített tervekkel szemben várhatóan már 2020-ra megvalósul a nemek egyenjogúsága a sportágban, azaz hat-hat férfi és női versenyszám szerepelhet a tokiói játékok műsorán – írta a Napi Gazdaság szerdán.
aug. 26
9:09
Cselgáncs-vb - Karakas olimpiai bajnokot vert a nyitókörben (Infostart)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig győzelemmel kezdett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.
aug. 26
9:09
Retro: Mervóék már tízévesen is őrületbe kergették a védőket (She)
Tízéves felvétel került fel Mervó Bence Facebook-oldalára, amelyen a magyar válogatottba meghívást kapó csatár (11-esben) és Kalmár Zsolt (3-asban) bontogatja a szárnyait. Tíz évvel később a két játékos együtt játszott az U20-as világbajnokságon.
aug. 26
9:11
Atlétikai vb: Baji Balázs továbbjutott, a női kalapácsvetőink nem (She)
Baji Balázs 110 méter gáton bejutott az elődöntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján. A magyar versenyző idei legjobbjától mindössze egy századdal elmaradva, 13.45 másodperccel ért célba a harmadik előfutamban, amelyből harmadik helyezettként lépett tovább a csütörtöki második körbe. A biztos továbbjutáshoz az első négy között kellett végezni.
aug. 26
9:15
Tipp: Tegu után Pekingben is Jamesé lehet az arany (Agroinform)
A pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján Grenada legnagyobb sztárja, Kirani James hozhat a konyhára.
aug. 26
9:27
NB II: fiatal támadót vett kölcsön az élvonalból a Csákvár (She)
A labdarúgó NB II-ben remekül kezdő Csákvár egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia fiatal támadóját, Makrai Gábort.
aug. 26
9:27
Szombaton rajtol az „5próba Rióba” eseménysorozat (Metropol)
Öt sportágból - futás, úszás, kerékpározás, kajak-kenu, gyaloglás - helyszínenként háromban tehetik próbára magukat az érdeklődők.
aug. 26
10:03
Atlétikai vb: veseátültetés vár a 110 gát olimpiai bajnokára (She)
A futásán nem látszott, de komoly teherrel kezdte meg szereplését a pekingi atlétikai világbajnokságon a 110 méter gát olimpiai bajnoka, az amerikai Aries Merritt, aki hamarosan veseátültetésen esik át.
aug. 26
10:21
Storcz Botond: ezzel az eredménnyel jövőre is elégedett lennék (Infostart)
A magyar kajak-kenu válogatott már a Milánóban megszerzett olimpiai kvótákkal meg tudja oldani, hogy minden számban legyen indulója Rióban, de ennél fontosabb cél az eredményes szereplés jövő augusztusban - hangsúlyozta Storcz Botond az InfoRádió Aréna című műsorában. A vezetőedző jelezte, hogy a milánói vb-n az olimpiai számokban elért 2 arany- és 4 ezüstéremmel elégedett lenne egy év múlva is.
aug. 26
10:21
Olimpia 2024: Los Angeles 4,1 milliárd dollárral számol (She)
Esetleges kandidálása esetén 4.1 milliárd dolláros (1127 milliárd forint) költségvetéssel számol a 2024-es olimpiára Los Angeles városa. Ehhez az összeghez hozzájön még 400 millió dollár az előre nem látható eseményekre és 150 millió dollár biztosításra.
aug. 26
10:23
MU: megvan a titkos csatár, erre tényleg senki sem számított! (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere néhány hete egy új támadóról beszélt, akire senki sem számított. A holland legutóbbi sajtótájékoztatóján leleplezte azt a bizonyos „titkos csatárt”.
aug. 26
10:25
Cselgáncs-vb: Karakas és Ungvári nyolcaddöntős (She)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig és a 73 kilós Ungvári Miklós bejutott a nyolcaddöntőbe az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.
aug. 26
10:39
NB I: az Újpestről elküldött játékos a Honvédban köthet ki (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint elképzelhető, hogy Dusan Vasziljevics újra az NB I-ben, méghozzá a Bp. Honvédban futballozik a jövőben.
aug. 26
10:41
FTC: Unom már ezt a témát – Kopunovics a BL-csoportkörről (She)
A hétvégén volt húsz éve, hogy a Ferencváros az Anderlecht elleni 1–1-es döntetlennel kiharcolta a főtáblára jutást. A hazai összecsapáson gólt szerző Goran Kopunovics jelenleg az NB II-ben szereplő Siófok vezetőedzője, a Kisvárda elleni hétvégi bajnoki után az 1995-ös eseményekről faggatták. A korábbi támadó elmondása szerint nagyon unja már a témát, és kívánja minden magyar labdarúgónak,…
aug. 26
10:43
Tenisz: Sarapova és az exe együtt „haknizott” New Yorkban (She)
Egy héttel az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) rajtja előtt a világ egyik vezető sportszergyártója a sportág legnagyobb sztárjaival keltette életre a kilencvenes évek ikonikus reklámját.
aug. 26
10:57
Cselgáncs-vb - Karakas és Ungvári nyolcaddöntős (Infostart)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig és a 73 kilós Ungvári Miklós bejutott a nyolcaddöntőbe az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.
aug. 26
11:03
NFL: Kulcsjátékosát vesztette a Green Bay - reagáltak a bukik (Agroinform)
Jordy Nelson kiválása a legtöbb bukinál azonnal felvitte a Packers végső győzelmének szorzóját.
aug. 26
11:15
Milan: cigi-, ital- és bulistop Balotellinek – szigorú szerződés (She)
A helyes viselkedésre vonatkozó bekezdés is belekerül a szerződésébe Mario Balotellinek, aki a Liverpooltól kölcsönbe érkezik az AC Milan labdarúgócsapatához.
aug. 26
11:17
Női kézi: „A torna legjobb meccse a mieinké volt” (She)
Az ifjúsági (U17) női kézilabda-válogatott értékes bronzérmet szerzett a macedóniai Európa-bajnokságon, amelyről Andorka Sándor, az európai szövetség versenybizottságának tagja rövid értékelést mondott a Nemzeti Sportnak.
aug. 26
11:19
El: Három gól a Vidi ellen? Elég kell, hogy legyen – Lovrencsics (She)
Holnap elérkezik az igazság pillanata, a három magyar játékost (Holman Dávid, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő) foglalkoztató Lech Poznan és a Videoton másodszor is összecsap az Európa-liga csoportkörébe jutásért. A lengyel klub háromgólos előnyben várja a visszavágót, de Lovrencsics szerint még felesleges a poznaniak továbbjutásáról beszélni.
aug. 26
11:33
Cselgáncs-vb - Ungvári a vigaszágon (Infostart)
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós a vigaszágon folytatja szereplését az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 26
11:33
Hertha: egy mocskos 0–0 – ez Dárdai célja a Dortmund ellen (She)
Dárdai Pál nem kertelt. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője őszintén elmondta, a csúcsformában lévő Borussia Dortmund ellen csapatával nincs más célja, mint hogy 0–0-val végezzék a mérkőzést.
aug. 26
11:33
Szerződés kötelezi Balotellit a jó viselkedésre (Metropol)
A klubot vezető Adriano Galliani a bekezdés megfogalmazásakor az olasz légierőnél alkalmazott szabályokat vette alapul.
aug. 26
11:35
Cselgáncs-vb: Karakas a nyolc között, Ungvári a vigaszágon (She)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig bejutott a negyeddöntőbe az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokságon. Ugyanez nem sikerült a 73 kilogrammos Ungvári Miklósnak, ő a vigaszágon folytatja szereplését.
aug. 26
11:51
Cselgáncs-vb - Karakas már a negyeddöntőben (Infostart)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig bejutott a negyeddöntőbe az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokságon.
aug. 26
11:51
Arsenal: Benzema ajtót mutatott, de máris megvan a helyettes? (She)
Karim Benzema hétfő este egyértelművé tette, a pletykák ellenére nem áll szándékába a Real Madridot elhagyni, az angol lapok pedig már azt is tudni vélik, kire összpontosul ezt követően a hoppon maradt Arsenal figyelme.
aug. 26
11:53
Gyász: 67 éves korában elhunyt az MTK korábbi labdarúgója (She)
Életének 67. esztendejében a közelmúltban hunyt el Siklósi János, az MTK csapatával korábban bajnoki bronzérmet szerzett kiváló labdarúgó – számolt be róla az mtkbudapest.hu.
aug. 26
12:27
Faragó nem lenne kapitány, hiába magát tartja a legjobbnak (Blikk)
Budapest – Augusztus 31-én ülésezik a Magyar Vízilabda-szövetség elnöksége, hogy a szövetségi kapitányok jövőjéről döntsön: Benedek Tibor helye biztos, de a női csapat élére találni kell valakit. Úgy tűnik, szűkült a lista.
aug. 26
12:27
Cselgáncs-vb: Ungvári után Karakas is a vigaszágon (She)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytatja szereplését az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.
aug. 26
12:29
Real: még átigazolási rekordért sem engedik Bale-t az MU-hoz (She)
Az ESPN FC információja szerint a Real Madrid még akkor sem engedné el Gareth Bale-t, ha a Manchester United átigazolási világrekordot jelentő összeggel próbálkozna be.
aug. 26
12:33
Bajnokok Ligája: Főtáblát érhet a Lazio remek idegenbeli szériája (Agroinform)
A tartalékos Lazio a BayArenában egygólos előnyét szeretné megőrizni, de ehhez a németeknek is lesz egy-két szavuk.
aug. 26
12:45
Szerződés kötelezi Balotellit a jó viselkedésre (Infostart)
A helyes viselkedésre vonatkozó bekezdés is belekerül a szerződésébe Mario Balotellinek, aki a Liverpooltól kölcsönbe érkezik az AC Milan labdarúgócsapatához.
aug. 26
13:03
Videó: Ribéry öccsének mesés góljával győzött a Bayern II (She)
Franck Ribéry testvére, a tizenkilenc éves Steeven szenzációs győztes gólt szerzett a Bayreuth–Bayern München II (1–2) német negyedosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A Bayern fiatal támadója a 68. percben talált be, tökéletesen helyezte a labdát a kapuba. Íme!
aug. 26
13:21
Juventus: Khedira már a bajnoki szünetben elkezdhet edzeni (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus középpályása, Sami Khedira olasz lapértesülés szerint már szeptemberben visszatérhet a pályára.
aug. 26
13:39
Légiósok: 10 ezer lájk – Bogdán küldi is a mezt a szurkolónak (She)
Az egyik rajongó azt kérdezte a Facebookon Bogdán Ádámtól, hogy ha 10 ezer lájkot összegyűjt a TrollFocin, akkor kaphat-e egy válogatott mezt tőle. Miután a Liverpool kapusa belement a játékba, Niki több mint 30 ezer kedvelést kapott, Bogdán pedig szerdán a Facebook-oldalán reagált.
aug. 26
13:41
Arsenal: közel a megegyezés, orosz támadó érkezik? (She)
A Sky Sports az orosz Gazetára hivatkozva arról számolt be, hogy az Arsenal közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Alekszandr Kokorint.
aug. 26
13:43
Vidi: három játékos távozása elé nem gördítenek akadályt (She)
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton új sportigazgatója a legégetőbb feladatokról, az edzőjelöltekről, első benyomásairól és céljairól beszélt, valamint elmondta, Marko Pajac, Álvaro Brachi és Kleinheisler László távozhat Székesfehérvárról.

Keresés