2015. augusztus 19. szerda

aug. 19
0:09
Tenisz: Bencic ott folytatta, ahol Torontóban abbahagyta (She)
A torontói versenyt megnyerő 18 éves Belinda Bencic két szettben legyőzte a 2012-es döntős Angelique Kerbert a cincinnati kemény pályás női tenisztorna első fordulójában. A svájci játékos a következő körben az olasz Flavia Pennettával találkozik. A tizenegyedikként rangsorolt német mellett a kiemeltek közül a spanyol Carla Suárez-Navarro és az olasz Sara Errani is búcsúzott.
aug. 19
0:27
Bajnokok Ligája - Előnyben a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 3-1-es győzelmet aratott a vendég és az utolsó 10 percben emberhátrányban futballozó FC Bruges felett a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörének keddi első mérkőzésén.
aug. 19
0:45
Felkészülés: Marcelo gólját CR is megirigyelhetné, nyert a Real – videó (She)
A Real Madrid hazai pályán 2–1-re megverte a Galatasarayt a Santiago Bernabéu-kupáért rendezett mérkőzésen. A hazaiaknál a sztárok közül Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és James Rodríguez is pályára lépett, a gólokat azonban két védő, Nacho Fernández és Marcelo szerezte. Az isztambuli csapatnál a blancók korábbi játékosa, Wesley Sneijder volt eredményes.
aug. 19
1:21
Szerdai sportműsor: Valencia-Monaco és még négy BL-meccs (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörének első mérkőzésén a nem bajnoki ágon a Valencia a Monacót, míg a Rapid Wien a Sahtar Donecket fogadja. Németországban Szuperkupa-meccset rendeznek a Kiel és a Flesnburg kézilabdacsapatának részvételével, míg Cincinnatiben folytatódnak a férfi és a női tenisztorna küzdelmei. Íme, a szerdai sportműsor.
aug. 19
7:21
Sebastian Coe lett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke (Infostart)
A brit Sebastian Coe-t választották meg szerdán Pekingben a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elnökének négy évre.
aug. 19
7:39
Férfi kézi: magyar jobbszélső a spanyol bajnoki hatodiknál (She)
A spanyol élvonalban szereplő Benidorm kézilabda-csapatában folytatja pályafutását Fodor Krisztián.
aug. 19
7:57
Roma: Gyömbér egy évre kölcsönben a fővárosiaké (She)
Kedden megérkezett Rómába Gyömbér Norbert, a Catania háromszoros szlovák válogatott védője, aki a következő egy évben kölcsönben szerepel az AS Románál.
aug. 19
8:15
Pars az éremért küzd a Madárfészekben (Infostart)
Hét évvel a pekingi olimpia után ismét a Madárfészekben lép dobókörbe Pars Krisztián. A magyar kalapácsvető 2008-ban negyedik volt az ötkarikás játékokon, majd a fehéroroszok doppingbotránya miatt egy ideig ezüstérmesnek érezhette magát, s a papírforma szerint a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon is a második helyet célozhatja meg.
aug. 19
8:15
Everton: argentin válogatott védő érkezik – Stones mehet? (She)
A River Plate bejelentette, hogy megegyezett az Evertonnal válogatott védője, Ramiro Funes Mori eladásáról. A Libertadores-kupa döntőjében gólt szerző 24 éves játékosért 7.2 millió eurót fizet a liverpooli klub.
aug. 19
8:33
Németország: „Fizikailag rendben van” – így a magyarról (She)
Stieber András, a legutóbbi a Győri ETO-ban és a Lombard Pápánál szereplő támadó a napokban a német harmadosztályú Rot-Weiss Erfurtnál szerepel tesztelésen. A játékos duplázott a csapat pénteki, 13–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésén, Christian Preusser vezetőedző pedig elmondta véleményét a 23 éves játékosról.
aug. 19
8:51
Barca: Piqué bocsánatot kért, de szerinte „nem sértegetett” (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának védője, Gerard Piqué a közösségi médiában kért bocsánatot azt követően, hogy az Athletic Bilbao elleni vesztes spanyol Szuperkupa-párharc visszavágóján kiállították.
aug. 19
9:45
Federer győzelemmel tért vissza (Infostart)
A hatszoros bajnok Roger Federer magabiztos győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
aug. 19
9:45
El: „Egy szemnek mindig Nikolicson kell lenni!” (She)
A csoportkörbe jutásért küzd a Legia Warszawa az Európa-liga playoffkörében, a lengyel csapat ellenfele az ukrán Zorja Luhanszk, amely a párharc első meccsén csütörtökön 19 órakor fogadja a nyáron Nikolics Nemanjával megerősített varsói együttest.
aug. 19
9:47
PL: a keddi orvosi után öt évre aláír az argentin Manchesterben (She)
Megállapodott ötéves szerződéséről a Manchester Cityvel az argentin Nicolás Otamendi, aki a Sky Sports szerint a keddi orvosi vizsgálata után alá is írja szerződését.
aug. 19
9:51
Bajnokok Ligája: Itt egy merész tipp, ami igazából tuti (Agroinform)
Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mi a legtutibb tipp a Celtic-Malmö Bajnokok Ligája mérkőzésre.
aug. 19
10:21
Videoton: Juhász edz és utazik, Feczesin és Rudolf itthon marad (She)
Juhász Roland kedden edzésbe állt a Videotonnál, amely szerda délelőtt elutazott Poznanba, a csütörtöki Európa-liga-selejtező helyszínére. A keretben szerepel a válogatott védő is, Feczesin Róbert viszont itthon maradt.
aug. 19
10:39
FTC: „Most minden csapat meg akarja törni a sorozatunkat” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása, Hajnal Tamás szerint az első öt fordulót követően továbbra is százszázalékos együttes minden sikere után azt keresi, miben lehetne még fejlődni, és ez a mentalitás viszi előrébb a csapatot.
aug. 19
10:57
U18: biztató játék, de vereség a házigazda csehektől (She)
A házigazda cseh válogatott 2–0-ra legyőzte U18-as csapatunkat a Václav Jezek-emléktorna első játéknapján – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
aug. 19
10:59
Úszás: Mi van, ha az olimpia hetén beteg leszek? – Hosszú félelme (She)
Hosszú Katinka és férje-edzője, Shane Tusup az M4 Televízió délutáni magazinműsorának vendége volt. Az ötszörös világbajnok a kazanyi világbajnokság mellett beszélt magánéletéről és a jövőbeli céljaikról is.
aug. 19
11:01
Férfi kézi BL: okt. 17., Kiel; okt. 25., PSG – Veszprém-program (She)
Október végéig elkészült az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának pontos Bajnokok Ligája-menetrendje. Nagy Lászlóék az első körben Plockban lépnek pályára, október közepén pedig bő egy héten belül következik a THW Kiel, illetve a PSG.
aug. 19
11:21
Cincinnati tenisztorna: Újabb skalpra készül Babos (Agroinform)
A magyar játékos szerdán a torna nyolcadik kiemeltje ellen lép pályára a Cincinnatiben zajló teniszviadalon.
aug. 19
11:33
Zárt kapuk helyett több ezer néző várja a Videotont Poznanban (Infostart)
Az európai szövetség (UEFA) felfüggesztette a lengyel Lech Poznan labdarúgócsapatára kiszabott zárt kapus büntetést, így a Videoton több ezer hazai szurkoló előtt lép majd pályára csütörtök este, az Európa Liga negyedik selejtezőkörének első mérkőzésén.
aug. 19
11:33
Bursaspor: kilencmillió euró Dzsudzsák kivásárlási ára (She)
Török lapinformációk szerint a Bursaspor kilencmillió euróban határozta meg Dzsudzsák Balázs kivásárlási árát.
aug. 19
12:09
Dopping: a WADA az egész országot kizárná az olimpiáról is (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálja, hogy javasolja-e a gyakorta doppingbotrányba keveredő országok kizárását többsportágas eseményekről, például olimpiáról.
aug. 19
12:11
Légiósok: gólja után dicsérte Stiebert a HSV edzője (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg vezetőedzője, Bruno Labbadia dicsérte Stieber Zoltánt a keddi felkészülési mérkőzést követően.
aug. 19
12:13
PAFC: végleg az NB II-be került a támadó középpályás (She)
A Soproni VSE szerződtette Károly Bálintot – tudatta közleményében a soproni klub. A játékos a Puskás Akadémiától került Sopronba, korábban a Békéscsaba és a Zalaegerszeg kölcsönjátékosaként is szerepelt az NB II-ben.
aug. 19
12:15
Ferencváros: Pintér Ádám aláírt – hivatalos (She)
Amint azt a Nemzeti Sport Online elsőként, már augusztus 1-jén előre jelezte, a Ferencváros szerződtette a több poszton is bevethető, válogatott Pintér Ádámot. A játékos érkezését hivatalos honlapján jelentette be a fővárosi klub.
aug. 19
12:45
Videoton: rövid és sikertelen időszak után Casoni is távozott – hivatalos (She)
A Videoton hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést bontott Bernard Casoni vezetőedzővel – nem sokkal az után, hogy Burcsa Győző klubigazgató is távozott a klubtól.
aug. 19
12:47
NB I: Csukics játékosként marad a Fradiban – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vladan Csukics új szerződést írt alá a klubbal. A szerb középpályás az elmúlt héten a Nemzeti Sport Online-nak már elmondta, hogy marad a klubnál, most az is kiderült, hogy mindezt játékosként teszi.
aug. 19
12:51
Bajnokok Ligája: Történelmet írhat a Valencia (Agroinform)
Még soha nem szerepelt öt spanyol csapat a BL főtábláján, a Valencia a tavalyi negyeddöntős Monacóval csap össze.
aug. 19
13:03
Barcelona: Piqué négymeccses eltiltást kapott (She)
Első fokon négy mérkőzésről tiltották el Gerard Piquét, a Barcelona spanyol válogatott játékosát, akit hétfőn azt követően állítottak ki a Bilbao elleni Szuperkupa-visszavágón, hogy megsértette a játékvezető asszisztensét.
aug. 19
13:21
Juventus: közeledik a megegyezés Draxler ügyében? (She)
Olasz lapértesülés szerint könnyebb lehet a Juventus dolga, miután a német Schalke megenyhült, és nem feltétlenül egyben szeretne 30 millió eurót kapni Julian Draxler játékjogáért.
aug. 19
13:23
DVSC: az NB II-es Váchoz szerződhet a debreceni támadó (She)
Az NB II-es Váchoz szerződhet a DVSC-Teva futballistája, a legutóbb kölcsönben Sopronban szereplő Kovács Ádám – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
aug. 19
13:27
Magyar foci: Újabb magyar válogatott játékos a Fradiban (Agroinform)
Szerdán a Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződést kötött Pintér Ádámmal. Csukics is marad.
aug. 19
13:57
PL: a Napolitól vett rutinos svájcit a Leicester City (She)
A Premier League-ben szereplő Leicester City bejelentette, hogy három évre szerződtette a svájci válogatott Gökhan Inlert az olasz Napolitól.
aug. 19
13:59
Dinamo: a klubnál „nem tudnak” Dzsudzsák átigazolásáról (She)
Bár a Bursaspor már két napja bejelentette Dzsudzsák Balázs átigazolását, a Dinamo Moszkva honlapján és közösségi felületein még semmi híre annak, hogy eladták volna a magyar válogatott játékost.
aug. 19
14:15
Női kézi: mosolygós győriek Prágában, de mit csinál Tomori? (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata két felkészülési mérkőzést is játszik a Thüringer HC-vel Németországban. Az együttes útba ejtette Prágát is, ahol egy éjszakát töltött el, a fotók alapján jól halad az új játékosok beépítése.
aug. 19
14:17
Real: bemutatták a horvátot, már a számát is megkapta (She)
A Real Madrid szerdán hivatalosan is bemutatta az Internazionalétól megszerzett Mateo Kovacicot, aki a 16-os mezt kapja meg a spanyol fővárosi klubnál.
aug. 19
14:19
Elismerés: Novotny Zoltán kapta a Szepesi-díjat (She)
Novotny Zoltán rádiós sportriporter kapta a Szepesi-, míg Czibor Zoltán húga és családja az Östreicher-díjat, melyet most első alkalommal ítélt oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány.
aug. 19
14:33
Manchester United: 60 millió fontos ajánlatot tettek Müllerért? (She)
A Sky Sports német lapértesülésre hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester United 60 millió fontos ajánlatot tett a Bayern Münchennek Thomas Müllerért.
aug. 19
14:35
Férfi kézi: a Kiel máris megtalálta Jícha utódját (She)
A korábbi híreknek megfelelően a THW Kiel férfi kézilabdacsapata a norvég Erlend Mamelund személyében találta meg a Barcelonába távozó Filip Jícha utódját.
aug. 19
14:37
Vizes vb: „Saját arculatunkra kell formálnunk a budapesti eseményt” (She)
Két év múlva Budapest családias hangulatú, barátságos vizes világbajnokságot szeretne rendezni Kósa Lajos, a szervezőbizottság elnöke szerint.
aug. 19
14:39
Videoton: Juhász felépült, elutazott Poznanba (Agroinform)
A Lech elleni meccsen már nem Bernard Casoni irányítja a Vidit, Kovács Zoltán a klub új sportigazgatója.
aug. 19
14:54
Csak négymeccses eltiltást kapott Piqué (Metropol)
Négy mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Spanyol Labdarúgó Szövetség Gerard Piquét.
aug. 19
15:09
Búvárúszás: újabb magyar aranyak a libereci vb-n (She)
Kedden további két aranyéremmel bővült a 11 fős magyar válogatott gyűjteménye a tájékozódási búvárúszók felnőtt világbajnokságán és junior Európa-bajnokságán, a csehországi Liberecben.
aug. 19
15:45
Vasas: szerződésbontás lett a földhöz vágott mezből (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott Bori Gáborral.
aug. 19
16:03
Négymeccses eltiltást kapott Gerard Piqué (Infostart)
Négy mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) Gerard Piquét, a bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona válogatott védőjét a hétfői Szuperkupa-mérkőzésen tanúsított viselkedése miatt.
aug. 19
16:03
Öttusa Eb: két szám után hatodik a magyar férfi váltó (She)
Az úszást és a vívást is a hatodik helyen zárta, így összesítésben is hatodik a lovaglás előtt a Harangozó Bence, Málits István páros az angliai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 19
16:05
Lazio: Klose hosszú időre a partvonalon kívül rekedhet (She)
A Serie A-ban szereplő Lazio német támadója, Miroslav Klose úgy tűnik, hogy hosszabb időre a partvonalon kívül rekedhet, miután megsérült a Bayer Leverkusen elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtezőn.
aug. 19
16:07
Négyesfogat-hajtó Eb: Lázár Zoltán a 2. helyről folytatja (She)
A díjhajtás első napja után Lázár Zoltán a második helyen áll az Aachenben zajló négyesfogat-hajtó Európa-bajnokságon.

Keresés