2015. augusztus 3. hétfő

aug. 3
0:30
PSG: Di María megérkezett Dohába az orvosi vizsgálatokra (She)
Ángel Di María megérkezett Dohába, a jelek szerint már tényleg csak az orvosi vizsgálatok választják el attól, hogy a Manchester United labdarúgócsapatából a Paris Saint-Germainbe szerződjön.
aug. 3
6:15
Böde-dupla, Vidi-dráma (Behaviour)
Ezúttal sem tudták megszorongatni a Fradit – A fehérváriak kettőt lőttek a hosszabbításban.
aug. 3
6:17
Rosszul sikerült Dárdaiék főpróbája (Behaviour)
A Hertha BSC 2-0-ra kikapott az olasz bajnokság hatodik helyezettje, a Genoa ellen.
aug. 3
6:19
Jól kezdtek Hosszúék (Behaviour)
Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott a 200 méter vegyes mai fináléjába a vizes világbajnokságon.
aug. 3
6:21
A WADA bombája (Behaviour)
A hetvenes évek végén meghívtak az NDK-s sportolók edzőtáborába. Egy feltételt szabtak: bármiről beszélgethetünk – kivéve a doppingolásról.
aug. 3
6:23
Ferenc pápa keresztje (Behaviour)
A pápa a közösségi gazdaság, a szakszervezetek, és általában a „népi mozgalmak” megerősödését ajánlja.
aug. 3
6:25
Cecile (Behaviour)
Az egész világ felháborodott azon a borzalmon, amit egy amerikai fogorvos Zimbabwéban tett.
aug. 3
6:27
Hogyan legyünk diktátorok? (Behaviour)
A költségvetést és könyvelést úgy kell kezelni, mintha államtitok volna.
aug. 3
7:06
10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a magyar-román meccsre (Infostart)
Augusztus 3-án kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A találkozóra szurkolói kártyával és anélkül is lehet jegyet venni.
aug. 3
7:06
NOB: Sepp Blatter hétfőtől nem tagja a szervezetnek (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke hétfőtől nem tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) – jelentette be az utóbbi szervezetet elnöklő Thomas Bach.
aug. 3
7:24
Kikapott a férfi kosárválogatott a szerbektől (Infostart)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott felkészülési mérkőzésen kikapott a világbajnoki ezüstérmes szerbektől a szlovéniai Kranjska Gorában.
aug. 3
7:42
DVTK: Hülyeséget csináltam, én vagyok a hibás – Koman (She)
Koman Vladimir, a Diósgyőr középpályása nagyot hibázott a Videoton elleni bajnokin, amikor 1–0-s vezetésnél emberelőnyben a mérkőzés végén gyakorlatilag gólpasszt adott a székesfehérvári Filipe Oliveirának, ráadásul néhány perc múlva a találkozót is elveszítette a DVTK. A csapat kapitánya magára vállalta a felelősséget.
aug. 3
7:51
Kazanyi vizes vb: Hosszú győzelme borítékolható, Cseh is érmet szerezhet (Agroinform)
Hétfőn Hosszú Katinka révén megszülethet az első magyar aranyérem a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 3
8:03
Baseball: szörnyű tragédia történt ütés közben (She)
Hétfőre virradóra meghalt az a kilencéves kisfiú, akit szombaton baseballütővel véletlenül fejen találtak egy kansasi egyetemi mérkőzés során.
aug. 3
8:21
Török Ferencnek nincs túl jó véleménye a mai öttusáról (Metropol)
Augusztus 3-án ünnepli 80. születésnapját Török Ferenc olimpiai bajnok öttusázó, szövetségi kapitány, olimpiai bajnok.
aug. 3
8:39
Real Madrid: „Sz.rok az egészre…” – CR felkapta a vizet! (She)
Cristiano Ronaldo továbbra sem lett a riporterek álma. Nem is olyan rég a Real Madrid portugál klasszisa egy Sergio Ramos távozására vonatkozó kérdés miatt kapta fel a vizet, és hagyta faképnél az őt kérdező újságírót. A blancók hetesével most a CNN készített (volna) interjút, amikor azonban szóba került a FIFA és a korrupciós botrány, CR csupán ennyit válaszolt: „FIFA? Sz.rok az egészre...” Majd…
aug. 3
8:45
Vízilabda: Kanadát már illene legyőznünk (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott maximum a 9. helyet szerezheti meg vb-n, de ehhez hétfőn Kanadát kellene legyőzni.
aug. 3
8:57
Hertha: Dárdai Pál úgy érezte, most erőt kell mutatnia (She)
Dárdai Pált, a Hertha BSC vezetőedzőjét kissé felzaklatta a szombati felkészülési mérkőzésen tapasztalt gólképtelenség, és ezt érzékeltette labdarúgóival is – írja hétfői cikkében a Bild.
aug. 3
8:59
Magyar–román: 10 órakor kezdődik a jegyárusítás (She)
Hétfőn 10 órakor kezdődött meg a jegyárusítás a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 3
9:33
Vizes vb: Hosszú volt a leggyorsabb, de visszalép a 100 háttól (She)
Hosszú Katinka országos csúccsal, 58.78-as idővel nyerte meg az 5. előfutamot női 100 méter háton a kazanyi vizes világbajnokságot, ám a középdöntőben a feszített menetrend miatt már nem indul.
aug. 3
9:33
Hosszú Katinka újabb országos csúcsot úszott (Metropol)
Hosszú Katinka országos csúccsal jutott 100 méter háton az elődöntőbe a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján.
aug. 3
9:35
Videó: óriási gól! Megvan az idei Puskás-díj egyik jelöltje? (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) legutóbbi fordulójában a Vojvodina 2–0-ra legyőzte a Javor Ivanjicát. A mérkőzés második gólját a 21 esztendős Ognjen Ozegovics szerezte: a támadó egy beadást követően, tizenkét méterről ollózott a kapu jobb felső sarkába. Ha tippelnünk kéne, szerintünk ezt a találatot szinte biztosan jelölik majd a 2015-ös Puskás-díjra…
aug. 3
9:35
Hosszú Katinka visszalép az országos csúcs után (Metropol)
100 méter háton visszalép az elődöntőtől, mert nem akarja a 200 méter vegyes döntőjét kockáztatni.
aug. 3
9:51
NB I: több mint 12 éve nem volt ilyen az élvonalban! (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulója után így fest a tabella élmezőnye: 1. Ferencváros, 2. Újpest, 3. Bp. Honvéd – azaz jelenleg kizárólag fővárosi csapatok állnak a dobogón. Néhány évtizeddel ezelőtt ez – mondhatni – természetes „állapot” volt, az utóbbi években azonban változott a helyzet. Megnéztük, mikor fordult elő hasonló eset – nos, nem mostanában…
aug. 3
9:53
Bundesliga: megsérült Szalai Ádám egyik vetélytársa (She)
Több támadót is igazolt a nyáron Szalai Ádám klubja, a német Hoffenheim, de a hétvégi, Bournemouth elleni felkészülési mérkőzésen a magyar csatár egyik riválisa, Mark Uth súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.
aug. 3
10:09
Hosszú Katinka visszalép 100 méter háton (Infostart)
Hosszú Katinka, bár országos csúccsal jutott 100 méter háton az elődöntőbe a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján, visszalép az elődöntőtől, mert nem akarja a 200 méter vegyes döntőjét kockáztatni.
aug. 3
10:09
Tenisz: Nadal egyet javított, Babos kettőt rontott (She)
Nem történt változás az elmúlt egy hétben a férfi teniszezők világranglistájának közvetlen élcsoportjában, a rangsort továbbra is Novak Djokovics vezeti nagy fölénnyel, a Hamburgban vasárnap győztes Rafael Nadal egy helyet javítva kilencedik.
aug. 3
10:11
Heti program: BL- és El-sorsolás, rajtol az angol bajnokság (She)
Augusztus második hétvégéjén végleg búcsút inthetünk a topfutball nélküli nyárnak, elkezdődik ugyanis az angol Premier League 2015–2016-os idénye. A francia élvonalban is útjára indul a labda, de előtte, péntek délben megtudhatjuk, ki kivel játszik a Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójában, az úgynevezett playoff-körben, amelyben a Manchester United, a Valencia, a Lazio és a Leverkusen…
aug. 3
10:13
Liverpool: ma átesik az orvosin a Barca-szélső? (She)
A katalán Sport napilap értesülései szerint hétfőn Liverpoolba repül a Barcelona szélsője, Adama Traoré, hogy orvosi vizsgálatokon essen át a Liverpool FC-nél.
aug. 3
10:27
Magyar–román: „Neptun-feeling” – egyelőre nehéz jegyet venni (She)
Tíz órától megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A nagy érdeklődés miatt azonban egyelőre esélytelen a belépők megvásárlása.
aug. 3
10:51
Heti műsor: Talpon marad-e a Vidi és a Loki? (Agroinform)
Nem túl rózsás helyzetből várják kupacsapataink a hétközi visszavágókat.
aug. 3
11:03
Vizes vb: világcsúcs az 1500 előfutamában, Kapás döntős (She)
Kapás Boglárka 16:06.25 perces idővel, a hatodik helyen jutott be a női 1500 méteres gyorsúszás fináléjába. A legjobban az amerikai Katie Ledecky teljesített, aki 15:27.71-tel világcsúcsot úszott.
aug. 3
11:05
Videó: Priskin a kapuba bombázott, de nem ünnepelte a gólját (She)
Mint megírtuk, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában 1–1-re végződött Dunaszerdahelyen a DAC–Slovan Bratislava presztízsmérkőzés. A Slovan vezető gólját Priskin Tamás szerezte a 15. percben, a válogatott csatár kisodródott helyzetből vágta a labdát a léc alá.
aug. 3
11:21
Videó: Priskin a kapuba bombázott, de nem ünnepelt (She)
Mint megírtuk, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában 1–1-re végződött Dunaszerdahelyen a DAC–Slovan Bratislava presztízsmérkőzés. A Slovan vezető gólját Priskin Tamás szerezte a 15. percben, a válogatott csatár kisodródott helyzetből vágta a labdát a léc alá. A center nem ünnepelte gólját, Slovan-színekben játszó felvidéki magyarként így is kapott bőven a dunaszerdahelyi…
aug. 3
11:39
Lengyelország: nincs irgalom, Kádár Tamást kikezdték (She)
Kádár Tamás, a Lech Poznan magyar labdarúgója mostanában sok kritikát kap a lengyel sajtótól, és sajnos a Wisla Kraków elleni szombati lengyel bajnoki (0–2) újabb muníciót adott a fejét követelőknek.
aug. 3
11:39
A WADA foglalkozik a doppinggyanúval (Metropol)
Két újság 5000 atléta vérminta-elemzését szerezte meg, és 800 sportolónál bukkantak doppinggyanús értékekre.
aug. 3
11:41
Válogatott: 15-szörös terhelés, elnézést kért az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúton kér elnézést a Magyarország–Románia Eb selejtezőre az interneten jegyet vásárolni szándékozó azon szurkolóktól, akik az online rendszert támogató szerver akadozása miatt jelenleg nem tudnak jegyhez jutni – tudatta a szövetség.
aug. 3
11:57
Spanyolország: „Dögölj meg!” – így fogadták a válogatott csatárt (She)
A szurkoló nem felejt: nemrégiben hazatért Paraguayból Spanyolországba Daniel Güiza, az Európa-bajnok támadó, de új klubjánál nem mindenki fogadta tárt karokkal.
aug. 3
11:59
Juventus: Isco, Oscar és Guarín nem, Mascherano talán (She)
Zajlik az élet a címvédésre készülő olasz Juventusnál, amelynél Giuseppe Marotta sportigazgató elismerte ugyan, hogy Iscót és Oscart sohasem tudják megszerezni, az interes Fredy Guarín ügynöke pedig kizárta, hogy a középpályás Torinóba igazolna, de a Juve egy védekező szakembert megcsíphet a Barcelonától.
aug. 3
12:15
Legia: „Örömünkre szolgál, hogy Nikolics a miénk” (She)
Nikolics Nemanja remek formában futballozik, vasárnap két góllal vezette győzelemre a Legiát a Górnik Leczna (2–0) elleni lengyel bajnokin – a varsói csapat vezetőedzője, Henning Berg méltatta is a nyáron igazolt magyar válogatott támadót.
aug. 3
12:17
Videó: három piros, 40 szabálytalanság – eddig bírták a szurkolók (She)
Vasárnap a bolgár CSZKA Szófia az izraeli Ironi Asdoddal játszott felkészülési mérkőzést, a találkozót barátságosnak nevezni nem nagyon lehetett. Az Asdod labdarúgói összesen 40 (!) szabálytalanságot követtek el a bolgár csapat játékosai ellen, aminek meg is lett az eredménye, a játékvezető három piros lapot is kiosztott. A Szófia szurkolóinál a 90. percben, az utolsó kiállításnál telt be a pohár…
aug. 3
12:33
Magyar-román meccs: összeomlott a jegyértékesítő rendszer (Infostart)
Nem sokkal a 10 órás kezdés után összeomlott a jegyárusító rendszer, illetve az mlsz.hu oldal is elérhetetlenné vált. Ennek oka, hogy igen nagy volt az érdeklődés a szeptember 4-i Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre - számolt be a nemzetisport.hu.
aug. 3
12:33
Vizes vb: legyőztük Kanadát, a 9. helyért játszhatunk (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 10–7-re legyőzte Kanadát a kazanyi vizes világbajnokság 9–12. helyért vívott rájátszásában. Merész András csapata a Kazahsztán–Brazília párharc győztesével csap össze a 9. helyért, szerdán 11.10-től.
aug. 3
12:35
Vizes vb - A 9. helyért játszhat a magyar női vízilabdacsapat (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-7-re nyert hétfőn a kanadai csapat ellen a kazanyi világbajnokságon, így szerdán a kilencedik helyért játszhat a kazah-brazil találkozó győztesével.
aug. 3
12:35
PL: a Lyon elnöke elismerte, az MU védője aláír hozzájuk (She)
Jean-Michel Aulas a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon elnöke elmondta, Rafael, a Manchester United védője hamarosan aláír a csapathoz.
aug. 3
12:51
Kapás Boglárka döntős 1500 gyorson (Infostart)
Kapás Boglárka 1500 méter gyorson bejutott a keddi döntőbe a kazanyi világbajnokság hétfői előfutamából, amelyben az amerikai Katie Ledecky világcsúccsal nyert.
aug. 3
12:51
Werder Bremen: egy amerikai csatár megelőzi Szalait? (She)
Többször is beszámoltunk már arról, hogy a Hoffenheimben a „sor végére szoruló″ Szalai Ádám iránt érdeklődik a Werder Bremen, de nem tudni egyelőre, milyen hatással lesz a magyar csatár ügyére az amerikai Aron Jóhannsson biztosra mondott megvétele.
aug. 3
13:09
Románia: Miriuta nem tűri az ilyen tiszteletlenséget (She)
Miriuta László csapata, a marosvásárhelyi ASA – holtversenyben a Steauával – vezeti a román labdarúgó-bajnokság tabelláját, de a trénert nem csak a Craiova elleni döntetlenről (0–0) kérdezték a vasárnapi meccs után.
aug. 3
13:11
Vizes vb: Még sebtapasznak sem jó egy ilyen győzelem - Merész (She)
Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Kanada elleni 10–7-es sikert követően arról beszélt, hogy még sebtapasznak sem jó egy ilyen győzelem.
aug. 3
13:13
Képek: Mourinhónak nem kellett, valakit nagyon boldoggá tett (She)
Mint beszámoltunk róla, José Mourinho érthetően nem volt túl boldog az angol Szuperkupa-mérkőzésen az Arsenaltól elszenvedett vereség után. A Chelsea portugál mestere előbb elkerülte Arsene Wengert, majd az öltözőbe ment, de közben feldobta az érmét a nézőtérre. Bár a Special One-nak nem kellett az ezüst, a nézőtéren helyet foglaló egyik fiatalnak hatalmas örömet szerezett.

Keresés