2015. augusztus 24. hétfő

aug. 24
0:09
NS: Az Ezüst-tó aranya; „Magyarromán” – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
aug. 24
0:13
Hétfői sportműsor: Arsenal–Pool, női 100 m a vb-n (She)
Igazi rangadót rendeznek hétfő este az angol Premier League-ben, az Arsenal a Liverpoolt fogadja. A spanyol forduló kevésbé rangos meccsel zárul, a Granada–Eibar nem is kerül képernyőre. Pekingben az atlétikai vb napi programja a nők 100 méteres síkfutásának döntőjével zárul.
aug. 24
2:15
Eurofutball: Kovács Péterék sikere, Vanczákék veresége (She)
Második vereségét szenvedte el a svájci labdarúgó-bajnokságban Vanczák Vilmos együttese, a Sion hazai pályán 3–1-re kapott ki a Young Boystól. A magyar válogatott védő a kispadról nézte végig a meccset.
aug. 24
4:39
Meglepetéssel indul a szezon a Real Madrid számára (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes Real Madrid meglepetésre gól nélküli döntetlent játszott az élvonalba három év után visszatért Sporting Gijón vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
aug. 24
4:57
Federer legyőzte Djokovicot a döntőben (Infostart)
Roger Federer legyőzte Novak Djokovicot az egyesült államokbeli Cincinnatiben rendezett keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjében.
aug. 24
7:21
Hetven éves az újjáépített Nemzeti Sportuszoda (Infostart)
Hetven éve, 1945. augusztus 25-én nyitották meg az újjáépített Nemzeti Sportuszodát a Margitszigeten. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának anyaga:
aug. 24
7:21
Vidi: Pető Kassait és Casonit kritizálta; horvát utód jön? (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójának záró mérkőzésén a Videoton az MTK-tól is kikapott, ezzel a címvédő az utolsó előtti helyre esett vissza. Pető Tamás, a Videoton megbízott vezetőedzője elődjét, Bernard Casoni mellett a Juhász Rolandot kiállító Kassai Viktort kritizálta.
aug. 24
7:24
Serena Williams győzött Cincinnatiben (Metropol)
A világelső amerikai két játszmában múlta felül a harmadik helyen kiemelt román Simona Halepet.
aug. 24
7:39
IndyCar: az életéért küzd a korábbi F1-es pilóta (She)
Életveszélyes állapotban szállították kórházba Justin Wilson korábbi F1-es pilótát az IndyCar vasárnapi futamáról. A Pocono Speedwayen megtartott versenyen Sage Karam csapódott a falnak az egyik kanyarban, a mögötte haladó Wilsont a roncsról lerepülő törmelékek egyike találta fejbe.
aug. 24
7:57
F1: elhunyt Guy Ligier francia pilóta és csapatfőnök (She)
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Guy Ligier korábbi Formula–1-es versenyző és csapatfőnök, akinek istállója kilenc futamot nyert meg.
aug. 24
8:00
Fradi: hatból hat (Metropol)
A 6. forduló rangadóján a továbbra is pontveszteség nélkül menetelő Ferencváros Debrecenben ütötte ki a DVSC-t.
aug. 24
8:15
Primera División - Idegenbeli győzelemmel rajtolt a Celta (Infostart)
A Celta Vigo 2-1-re győzött a Levante otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
aug. 24
8:33
Barca: Alvesre hosszabb kihagyás vár, mint Busquetsre (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Barcelona két labdarúgójára, Daniel Alvesre és Sergio Busquetsre többhetes kihagyás vár sérülés miatt.
aug. 24
8:35
Real: Ilyen összeszokott csapat ellen nem volt könnyű – Benítez (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid döntetlennel kezdte a 2015–2016-os spanyol bajnoki szezont: 0–0-t játszott a Sporting Gijónnal idegenben. A találkozó után Sergio Ramos és Rafa Benítez csalódottan értékelt.
aug. 24
8:36
Havasra cserélték le Hajóst (Behaviour)
Pedig a műsorvezetőnek pár éve már meggyűlt a baja a csatornával.
aug. 24
8:51
Úszás: vb-aranyra boldogító igen – megnősült Cseh László! (She)
Összeházasodott kedvesével Cseh László, a kazanyi vizes világbajnokságon arany-, ezüst- és bronzérmet nyerő magyar úszóklasszis, aki a nagy nap boldog pillanatairól két képet is megosztott Facebook-oldalán.
aug. 24
8:53
DVSC: Balogh szerint két 11-est nem kaptak meg a Fradi ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 3–0-ra nyert Debrecenben az NB I hatodik fordulójában. Balogh Norbert, a DVSC támadója szerint Szabó Zsolt játékvezető két tizenegyest sem adott meg nekik.
aug. 24
9:09
Férfi tenisz-világranglista - Federer feljött a második helyre (Infostart)
A Cincinnatiben rendezett keménypályás torna vasárnapi fináléjában győztes svájci Roger Federer feljött a második helyre a férfi teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is döntőbeli ellenfele, a szerb Novak Djokovic vezet.
aug. 24
9:09
Real: Ilyen összeszokott csapat ellen nem volt könnyű – Benítez (She)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid döntetlennel kezdte a 2015–2016-os spanyol bajnoki szezont: 0–0-t játszott a Sporting Gijónnal idegenben. A találkozó után Sergio Ramos és Rafa Benítez csalódottan értékelt.
aug. 24
9:11
Vidi: Más irányba indultunk el, elkezdtünk edzeni – Pető (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójának záró mérkőzésén a Videoton az MTK-tól is kikapott, ezzel a címvédő az utolsó előtti helyre esett vissza. Pető Tamás, a Videoton megbízott vezetőedzője a változásokról, a célokról és a lehetőségekről is beszélt az NSO Tv-nek.
aug. 24
9:15
Premier League: Összecsap az Arsenal és a Liverpool (Agroinform)
Folytatja-e jó sorozatát az Arsenal hazai pályán a Liverpool ellen? Ez a hétfői meccs egyik legnagyobb kérdése.
aug. 24
9:27
Kajak-kenu vb: Amiért jöttünk, az sikerült – Storcz Botond (She)
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott vezetőedzője azt mondta: amiért jöttek, azt sikerült megcsinálniuk a vasárnap befejeződött, milánói, olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, s elégedett a szerepléssel.
aug. 24
9:29
NB I: ezért nem játszott Suljic? A Videoton vinné – sajtóhír (She)
A Blikk információja szerint a Videoton szerződtetné Asmir Suljicot a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest támadóját. Ugyanakkor szélső mellett csatár és edző is hamarosan érkezhet Fehérvárra, a jelöltek listáján egy „régi jó ismerős” neve is szerepel.
aug. 24
9:30
Storcz Botond: amiért jöttünk, az sikerült (Metropol)
A magyar küldöttség 3 arannyal, 6 ezüsttel és 4 bronzzal zárta a milánói világbajnokságot.
aug. 24
9:31
Real: CR7 saját magát idézte, így üzent a kritikusoknak (She)
Cristiano Ronaldo az Instagramon üzent a kritikusoknak a Real Madrid bajnoki nyitányát követően. A királyi alakulat csalódást keltő eredménnyel, a Sprting Gijón otthonában elért 0–0-s döntetlennel kezdte a 2015–2016-os spanyol bajnoki szezont.
aug. 24
9:45
Női tenisz-világranglista - Babos 10 helyet javított (Infostart)
A Cincinnatiben rendezett keménypályás tornán döntős román Simona Halep feljött a második helyre a női teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is óriási fölénnyel vezet a vasárnapi fináléban győztes amerikai Serena Williams.
aug. 24
9:45
Megyei foci: bírófejelés miatt félbeszakadt a békési derbi (She)
Az 58. percben Sándor Imre játékvezető félbeszakította a Telekgerendási SC–Gerendási ISE labdarúgó-mérkőzést azt követően, hogy a hazaiak egyik játékosa, Patka Gábor piros lapja után lefejelte őt.
aug. 24
10:03
Cselgáncs-vb: Csernoviczki Éva fél perc alatt jutott a 16 közé (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva könnyed győzelemmel kezdett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitó napján.
aug. 24
10:05
PSG: megállapodtak a Real Madriddal a védőről – sajtóhír (She)
A L’Équipe és a Le Parisien is arról számolt be, hogy a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kölcsönveszi a Real Madridtól Fábio Coentraót, utóbbi lap szerint pedig már a megállapodás is megszületett a felek között.
aug. 24
10:07
Légiósok: Még édessé tehetjük ezt a vereséget – Nikolics (She)
Sorozatban másodszor szenvedett vereséget a lengyel labdarúgó-bajnokságban a Legia Warszawa. A fővárosiaknál hiába talált be újra a nyáron a Videotontól érkező Nikolics Nemanja, aki továbbra is vezeti a góllövőlistát, csapata 2–1-re kikapott otthon a Korona Kielcétől. A magyar válogatott játékos a meccs után egyértelműen utalt rá, jelenleg nem a bajnokság élvezi a prioritást számukra.
aug. 24
10:21
Cselgáncs-vb - Csernoviczki már a 16 között (Infostart)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva könnyed győzelemmel kezdett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitónapján.
aug. 24
10:21
Hertha: Dárdaiék hárommillióért vesznek középpályást (She)
Sajtóhírek szerint a német élvonalbeli Hertha BSC hárommillió euróért megvásárolja Niklas Starkot, a másodosztályú Nürnberg 20 éves labdarúgóját.
aug. 24
10:39
Videó: kidőlt a kapus a góltól, a labdaszedővel ünnepelték (She)
Aaron Pierre góljától hanyatt vetette magát a vendégek kapusa az angol negyedosztályú Wycombe Wanderers–Dagenham & Redbridge (1–1) labdarúgó-mérkőzés 95. percében. A hazaiak gólöröme sem mondható mindennapinak, a labdaszedő fiú is beszállt az ünneplésbe.
aug. 24
10:41
Bursaspor: Dzsudzsákot állva ünnepelte a közönség (She)
Bár a Bursaspor vereséget szenvedett a Gaziantepsportól a török labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnapi mérkőzésén, az új igazolás, Dzsudzsák Balázs játékával elégedett volt a hazai közönség, helyi beszámolók szerint a magyar légióst vastapssal köszöntötték.
aug. 24
10:43
La Liga: trolltámadás érte a Real Madrid csapatbuszát (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) nyitó fordulójában a Sporting Gijón otthonában 0–0-s döntetlent játszó Real Madrid csapatbuszát az ősi rivális Barcelona címerével matricázták fel a mérkőzés előtt.
aug. 24
10:45
Heti műsor: Magyarország búcsúzik Európától (Agroinform)
A szép búcsú és a tisztes helytállás a célja a Videotonnak a Lech Poznan elleni Európa Liga-selejtező visszavágón.
aug. 24
10:57
NB I: Juhászt korábban még sosem állították ki (She)
Vasárnap az MTK–Videoton (1–0) bajnokin ismét piros lapot kapott a fehérvári csapat, ebben a szezonban már negyedszer. A most bűnhődő Juhász Rolandot NB I-es pályafutása során először állították ki.
aug. 24
10:59
Cselgáncs-vb: Csernoviczki Éva a vigaszágon folytatja (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva könnyed győzelemmel kezdett, majd a harmadik mérkőzésén elszenvedett vereségével a vigaszágra került az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitó napján.
aug. 24
11:01
MU: a Barca edzője megszólalt a Neymar-üggyel kapcsolatban (She)
Mint beszámoltunk róla, egészen hihetetlennek tűnő pletykáról ír napok óta a The Sun, amely szerint Neymart a Manchester United labdarúgócsapata szerződtetné. A híresztelésekkel kapcsolatban Louis van Gaal után Luis Enriquét is megkérdezték.
aug. 24
11:15
MU: a liverpooliak is szívesen látnák soraikban Januzajt (She)
Angol sajtóhírek szerint az Everton Adnan Januzaj kölcsönvételével erősítené meg a keretét. A Liverpool Echo szerint Roberto Martínez menedzser bízik benne, hogy az állandó játéklehetőség miatt el tudják csábítani a 20 éves belgát a Manchester Unitedtól.
aug. 24
11:17
Videó: a 89. percben tökéletesen beverte, ledermedt a kapus (She)
Önmagában is megállta volna a helyét Morten Nordstrand látványos találata, azonban azzal, hogy a 89. percben mentett vele pontot a Köbenhavn–AGF (2–2) dán élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen, a zsenialitásba emelte a vendégek harminckét éves támadóját. Nézze meg, hogyan lepte meg Nordstrand a hazaiak kapusát!
aug. 24
11:19
Real: ügynöke szerint 1000 százalék, nem távozik a támadó (She)
Karim Benzema, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid támadójának ügynöke szerint „ezer százalék”, hogy az Arsenal nem veszi meg a franciát.
aug. 24
11:33
Kerékpár: húzatta magát Nibali, kizárták a Vueltáról – videó (She)
A végső győzelemre is esélyesnek tartó olasz Vincenzo Nibalit kizárták a Vuelta a Espana kerékpáros-körversenyről.
aug. 24
11:51
Paralimpia 2016: kajak-kenu az első, 4 kvóta már biztos (She)
A hétvégén zárult milánói integrált kajak-kenu világbajnokságon Váczi Anita érdemelt ki kvótát a KL1-es sérültségi kategóriában elért ötödik helyével. Ezzel ő lesz a magyar para kajak-kenu sportág első résztvevője paralimpián, ugyanis a sportág Rióban szerepel először a hivatalos programban.
aug. 24
11:53
Hoffenheim: volt klubjánál Szalai Ádám lehet a B-terv (She)
Sajtóhírek szerint a német élvonalbeli Mainz kölcsönvenné Szalai Ádámot, a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgóját.
aug. 24
11:55
Sárkányhajózás: hat magyar érem a kanadai vb-n (She)
Három ezüst- és három bronzérmet szerzett a magyar válogatott az augusztus 19. és 23. között a kanadai Wellandben megrendezett sárkányhajó-világbajnokságon.
aug. 24
12:09
Milan: megváltozik, ha mehet – Balotelli állítólag ígéretet tett (She)
A Gazzetta World kiszivárgott beszélgetést tett közzé, melyben Mario Balotelli megígérte Szinisa Mihajlovicsnak, ha újra a Milanban játszhat, megváltoztatja viselkedését, mivel édesapja halála óta máshogy látja a világot.
aug. 24
12:11
Újpest: öt éve nem látott szériában – csak a Fradié hosszabb (She)
Tizenhárom bajnoki mérkőzés óta veretlen az elmúlt hétvégén a Haladással ikszelő Újpest, jelenleg csak a Ferencváros pozitív sorozata (26) hosszabb ennél. A lila-fehéreknek legutóbb 2010-ben volt hasonlóan jó szériájuk.
aug. 24
12:15
Tenisz: Ezzel a tenisz kombival megháromszorozhatod a pénzed (Agroinform)
Íme három tenisz-tipp, amellyel a hét első napján megkopaszthatjuk a bukmékereket.
aug. 24
12:27
Magyar–román: a játékos, akit hiába követelnek a keretbe (She)
Constantin Budescu, az éllovas Astra Giurgiu vezéregyénisége a hétvégén újabb két gólt szerzett, és adott egy gólpasszt a román bajnokságban, a sport.ro szerint pillanatnyilag ő a szezon embere, ám hiába a román sajtó erősödő nyomása, nem tűnik valószínűnek, hogy a támadó középpályás ott lesz a Magyarország és Görögország elleni, ősz eleji Eb-selejtezőkön a román labdarúgó-válogatottban.

Keresés