2015. augusztus 13. csütörtök

aug. 13
0:15
Videó: így sem láttuk még Dárdai Pált – kibabrált a játékosaival (She)
Nem akármilyen látványban volt részük azoknak a szurkolóknak, akik kilátogattak a Hertha BSC legutóbbi edzésére. A berliniek egymás elleni játéka során a vezetőedző, Dárdai Pál állt a kapuba, és néhány alkalommal megmentette csapatát a góltól. Dárdai kapuba kényszerülésének oka: Thomas Kraft megsérült és kezelésre szorul – egyelőre nem tudni, vállalja-e az FC Augsburg elleni idénynyitót.
aug. 13
0:19
Csütörtöki sportműsor: Nyíregyházára látogat a Putnok (She)
Csütörtökre egy mérkőzés maradt a labdarúgó Magyar Kupából. A Putnok nyíregyházi vendégjátékát az M4 élőben közvetíti 20 órától. Tovább folytatódik a Benelux kerékpáros-körverseny, míg a gyönyörű norvég tájakat érintő Arctic Race of Norway ma kezdődik. A teniszvilág legjobbjai Torontóban és Montrealban ütik tovább a labdát.
aug. 13
5:21
Vészesen fogynak a delfinek a vitorlásversenyek helyszínén (Infostart)
Komoly veszélyben vannak a delfinek a Rio de Janeiro melletti Guanabara-öbölben, ahol a jövő évi nyári olimpia vitorlásversenyeit rendezik majd meg.
aug. 13
7:09
Észak-Amerika: Németh gólja után kupadöntős a Sporting KC (She)
A Sporting Kansas City bejutott az észak-amerikai US Open Cup elnevezésű labdarúgó-sorozat fináléjába, miután az elődöntőben 3–1-re felülmúlta hazai pályán a Real Salt Lake-et. Az SKC harmadik gólját Németh Krisztián szerezte.
aug. 13
8:21
Átigazolás: van út az NB II-ből a szlovén élvonalba (She)
A szlovén élvonalban szereplő Rudar Velenje együtteséhez igazolt az előző három idényben Zalaegerszegen futballozó szlovén középpályás, Denis Grbic.
aug. 13
8:23
Légiósok: összehasonlították a Dzsudzsáknak tett ajánlatokat (She)
Szerdán robbant a bomba, hogy Dzsudzsák Balázs Törökországba, a Bursasporhoz utazott látogatóba, amit később a játékos hivatalos Facebook-oldalán ismert el. Ahogy fogalmazott: számára más klub – a Nemzeti Sportnak adott interjúból kiderül, hogy a Hertha – a prioritás, de a végtelenségig nem várhat. Német sajtóinformációk szerint ugyanakkor a Bursaspor jobb ajánlatot tett a berlinieknél…
aug. 13
8:39
Törökország: Dzsudzsák ma esik át az orvosin – sajtóhír (She)
Ahogy szerdán megírtuk, a Bursaspornál vendégeskedett Dzsudzsák Balázs, aki ugyan Németországba vágyik, ám nem vár a végtelenségig. Elképzelhető, hogy a magyar válogatott játékos ma átesik az orvosi vizsgálaton is.
aug. 13
8:41
Átigazolás: az Újvárosba alig fért be, a svéd II-ben bizonyíthat (She)
A svéd másodosztályban szereplő IF Brommapojkarna labdarúgócsapatában kötött ki az előző szezonban még a Dunaújvárosban futballozó szerb támadó, Nikola Grubjesics.
aug. 13
9:15
Chelsea: össztűz alatt Mourinho, „az orvos sem szól bele a 4–3–3-ba” (She)
Kritikai össztűz zúdul José Mourinhóra, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzserére, miután a hírek szerint a hétvégén nem ülhet le a kispadra Eva Carneiro, a londoni kékek csapatorvosa. Carneiro bűne Eden Hazard – Mourinho szerint elhamarkodottan intézett – ápolása a Chelsea–Swansea (2–2) bajnoki mérkőzésen.
aug. 13
9:15
Rekordra tör a Bayern (Behaviour)
A müncheni csapat történelmet írhat a Bundesliga 1963 óta íródó történetében.
aug. 13
9:17
Szifilisz, tífusz és HIV terjed a menekültek között? (Behaviour)
A Napi Gazdaság azt írja: több migránsnál fertőző kórokat mutattak ki.
aug. 13
9:33
Videoton: Feczesin még kicsit dühös Nalepa belépője miatt (She)
Feczesin Róbert, a Videoton támadója nehezen viselte, hogy lemaradt a Bajnokok Ligája-selejtezőről. A 29 esztendős játékos a Ferencváros elleni Szuperkupa-meccsen sérült meg, a kemény belépő miatt még kicsit dühös Michal Nalepára, és hogy nem büntették meg kellően a Fradi hátvédjét.
aug. 13
9:35
Videó: Dzsudzsák látogatásáról a török tv is beszámolt (She)
Szerdán robbant a bomba, hogy Dzsudzsák Balázs Törökországba, a Bursasporhoz utazott látogatóba, amit később a játékos hivatalos Facebook-oldalán is elismert. Az egyik török tv-társaság több ízben beszámolt a magyar légiós érkezéséről, aki a sajtóhírek szerint csütörtökön esik át az orvosi vizsgálaton. A Bursaspor szurkolói Dzsudzsák Balázsról készített video-összeállításokkal kedveskedtek az…
aug. 13
9:36
Bundesliga: Borítékolható a Bayern München bajnoki címe (Agroinform)
Nagy az esély rá, hogy idén is utcahosszal nyeri a Bayern München a Bundesligát.
aug. 13
9:51
Rio 2016: elégedett a szemlebizottság vezetője (Infostart)
Elégedett a jövő évi riói olimpia tesztviadalainak rendezésével és hangulatával Naval el-Mutavakel, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottságának vezetője, ugyanakkor kiemelte: a szabadtéri vizes versenyek helyszínén a környezetszennyezést fel kell számolni.
aug. 13
9:51
Barcelona: nem hízott el, ez a mumpsz – így néz ki Neymar! (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be vasárnap, hogy brazil sztárja, Neymar mumpszos, így két hétig nem számíthat rá Luis Enrique vezetőedző. A katalánok csatára most egyik barátja Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan mutat a betegség hatására.
aug. 13
9:53
Tenisz: Wawrinka sérülés miatt feladta, Kvitová korai búcsúja (She)
Hátsérülés miatt feladta a második fordulós mérkőzését a harmadik helyen kiemelt svájci Stan Wawrinka a montreali kemény pályás férfi tenisztornán. A harmadik helyen kiemelt cseh Petra Kvitová már a második fordulóban búcsúzott a torontói kemény pályás női tornán.
aug. 13
10:09
Olimpia 2024: Los Angeles lehet az amerikai befutó (She)
Ha az Egyesült Államokból jelentkezik város a 2024-es nyári olimpia megrendezésére, akkor Los Angeles lesz a pályázó.
aug. 13
10:27
Los Angeles lehet az amerikai pályázó a 2024-es olimpiára (Infostart)
Ha az Egyesült Államokból jelentkezik város a 2024-es nyári olimpia megrendezésére, akkor Los Angeles lesz a pályázó.
aug. 13
10:27
Újpest: szállt a lila füst, szólt a „Kovács Zoli, lőj egy gólt!” (She)
Az Újpest 14–1-re nyert Vértessomlón a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójában. A találkozón az újpesti szurkolók a csapat büntetőrúgása előtt a jól ismert „Kovács Zoli, lőj egy gólt!” rigmust skandálták. Alighanem arra céloztak, hogy – a nyáron szerződtetett, első újpesti tétmérkőzésén védő – Kovács Zoltán kapus menjen előre, és ő szerezzen gólt tizenegyesből. Nézzék meg, milyen volt a hangulat a…
aug. 13
10:45
Bursaspor: Dzsudzsák után belga centert és szélsőt várnak (She)
Török sajtóhírek szerint a Bursasporhoz – amelynél szerdán Dzsudzsák Balázs vizitált, hogy a közös jövőről egyeztessen – ma belga center és szélső érkezik. A lapok úgy tudják, hogy Tom de Sutter és Geoffrey Mujangi Bia már alá is írhat.
aug. 13
11:03
Arsenal: „Ha Benzema nem igazol át, megbüntethettek!” (She)
Jeinny Lizarazo kinézete és munkája miatt hamar ismertté vált, amióta azonban elmondta, a Real Madrid csatára, Karim Benzema az Arsenalhoz tart, elképesztő hírnévre tett szert. És továbbra is tartja magát sztorijához!
aug. 13
11:06
Magyar Kupa: Villanyfényes rangadó az első fordulóban (Agroinform)
Érdekes kupatalálkozót rendeznek Nyíregyházán, melyet az M4 is közvetít.
aug. 13
11:21
Tenisz: „Megdöngették a barátnődet. Sajnálom” – videó (She)
A pályán és az öltözőben is nézeteltérésbe keveredett az ausztrál Nick Kyrgios és a svájci Stan Wawrinka a montreali kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 13
11:23
Dinamo: a 10 milliós kapitány megelőzheti Dzsudzsákot (She)
Amíg Dzsudzsák Balázs még javában futja a köreit, hogy hol folytassa a pályafutását, addig a Dinamo Moszkva csapatkapitánya, Alekszandr Kokorin már meg is találta következő állomáshelyét: orosz sajtóhírek szerint a 24 éves center megállapodott a Zenittel.
aug. 13
11:39
Rio 2016: LeBron James még nem tudja, ráhajt-e a 3. aranyra (She)
Családjának hozzáállásától és egészségi állapotától teszi függővé a részvételt a jövő évi riói olimpián LeBron James, a címvédő amerikai válogatott kosarasa.
aug. 13
11:57
Női kézilabda-vb - Telt ház lesz a dán-magyar meccsen (Infostart)
Szinte biztos, hogy telt ház, 14 ezer néző előtt játszanak majd a házigazda dánok - többek között a magyarok ellen is - a decemberi, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságon.
aug. 13
11:57
Dárdai a Hertha új kapusa - videó! (Blikk)
Berlin – A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hét végi rajtjára készülő fővárosi csapat tréningjén szokatlan szerepkörben volt látható a magyar vezetőedző.
aug. 13
11:57
Real: Benítez költene, de nemet mondtak a kiszemeltjére? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője szeretne egy csatárt szerződtetni a 2015–2016-os idény kezdete előtt, a vezetőség azonban nem szeretné, ha a spanyol mester kiszemeltje felhúzná a blancók mezét.
aug. 13
11:59
Real Madrid: Zidane a fiát tette meg csk-nak a Castillában (She)
Zinedine Zidane a fiát nevezte ki az általa irányított Real Madrid Castilla csapatkapitányának az új szezonra.
aug. 13
12:15
Hertha: Dárdai idegein táncolt, Nápolyban köthet ki (She)
A Genoa után a Napoli is élénken érdeklődik a Hertha saját nevelésű, 22 éves labdarúgója, Nico Schulz után. Amint arról korábban már beszámoltunk: a balhátvéd nem akarja meghosszabbítani 2016 nyarán lejáró szerződését a berlinieknél, amivel magára haragította a Herthát, illetve az együttes magyar trénerét, Dárdai Pált.
aug. 13
12:15
Durva! Feldagadt Neymar arca a mumpsztól! (Blikk)
Barcelona – A kedden az Európai Szuperkupát megnyerő Barcleona labdarúgócsapatából hiányzott betegsége miatt a brazil csatár, mint a képen látszik eléggé rossz bőrben van.
aug. 13
12:33
Real: Ramos 2020-ig hosszabbít, hétfőn ír alá – sajtóhír (She)
Sergio Ramos világ- és Európa-bajnok védő három évvel meghosszabbítja a szerződését a Real Madrid labdarúgóklubbal - írta csütörtökön egybehangzóan a madridi sajtó.
aug. 13
12:33
Ramos 2020-ig hosszabbít a Real Madriddal (Metropol)
Sergio Ramos világ- és Európa-bajnok védő három évvel meghosszabbítja a szerződését a Real Madrid labdarúgóklubbal.
aug. 13
12:35
Arsenal: megvan a 3. mez, már reklamálnak a drukkerek – kép (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalosan bemutatta új, harmadik számú szerelését. A londoniak trikója nem hatotta meg a drukkereket, az „ágyúsok” szimpatizánsai ugyanis közölték, ez csak egy másolat, és pontosan úgy néz ki, mint a Newcastle meze – amelyet a „szarkák” szurkolói szerint pedig a Paris Saint-Germain szereléséről koppintottak.
aug. 13
12:36
Montreali tenisztorna: Pályán Karlovic, garantált a tie-break?! (Agroinform)
A horvát szervagép zsinórban 23. alkalommal játszhat olyan meccset, amelyen minimum egy szettben rövidítés dönt.
aug. 13
12:51
MK: „Nem sakk ez, te!” – Nyúlat fogott a Haladás (She)
A Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában a Haladás a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság első osztályában szereplő Loland-Nyúl SC-vel találkozott. A remek hangulatú meccs a nyúli labdarúgás ünnepe volt, ráadásul az eredmény is inkább a hazaiakra nézve hízelgő. Riportunk a 3–1-es vendégsikerrel végződött összecsapásról.
aug. 13
12:51
A hírnév és a címlapok bódították Kucserát? (Blikk)
Kucsera Gábor (32) a könnyebb utat választotta a siker felé - írja a Story magazin.
aug. 13
12:53
Barca: kavar a horvát gyémánt, Dortmundba menne – sajtóhír (She)
Bár német és horvát sajtóhírek is szinte biztosra vették, hogy Alen Halilovic a Hamburghoz kerül kölcsönbe, a barcelonai kiadású MundoDeportivo arról számolt be, hogy a katalánok 19 éves horvát tehetsége Dortmundba vágyik.
aug. 13
13:27
Barca: „A Real megb...hatja magát!” – így üzent Piqué? (She)
Gerard Piqué nem bírta ki, az FC Barcelona labdarúgócsapatának spanyol védője állítólag a Szuperkupa-siker után újra szájára vette az ősi rivális Real Madridot.
aug. 13
13:29
Férfi kosárlabda: amerikai vándort fogott a MAFC (She)
Az élvonalbeli MAFC férfi kosárlabdacsapatához szerződött a 23 éves amerikai irányító, Deville Smith.
aug. 13
13:45
Ramos 2020-ig hosszabbít a Real Madriddal (Infostart)
Sergio Ramos világ- és Európa-bajnok védő három évvel meghosszabbítja a szerződését a Real Madrid labdarúgóklubbal - írta csütörtökön egybehangzóan a madridi sajtó.
aug. 13
13:45
El: finn játékvezető a Videoton lengyelországi meccsén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése alapján finn játékvezetői négyes működik közre a Lech Poznan–Videoton Európa-liga-playoff összecsapáson. A vezetőbíró a 37 éves Mattias Gestranius lesz, aki 2009 óta vezet nemzetközi meccseket.
aug. 13
13:47
Légiósok: Dzsudzsák állítólag gondolkodási időt kért (She)
A Bursaspor vezetőségének tagja, Necmettin Kocaman a török sajtónak elmondta, szívesen látnák a soraikban Dzsudzsák Balázst, és a labda gyakorlatilag már nem a klub térfelén csapat.
aug. 13
14:03
Férfi kézi: Kiel-veréssel kezdett a Barcelona (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapata nyerte meg „Unser Norden-Cup" elnevezésű felkészülési tornát, miután a döntőben 21–16-ra legyőzte a THW Kielt.
aug. 13
14:05
Úszó vk: Hosszú Katinka máris a pontverseny élén (She)
Hosszú Katinka máris az élre állt a pontversenyben: négy számban győzött, egyben második, egyben harmadik lett az úszók kétmillió dollár összdíjazású világkupa-sorozatának moszkvai nyitó állomásán.
aug. 13
14:06
Bundesliga: Ki, ha nem Lewandowski? (Agroinform)
Igaz, hogy kicsi az odds, de kockázatot sem nagyon látunk a tippben, mely szerint a lengyel lesz a gólkirály.
aug. 13
14:07
Románia: Hagi fia a legfiatalabb román csapatkapitány (She)
A legendás Gheorghe Hagi tizenhat éves fia, Ianis lett a román élvonalbeli labdarúgás történetének legfiatalabb csapatkapitánya.
aug. 13
14:21
150 milliós Lamborghinit vesz Ronaldo a fiának (Blikk)
Mardid – A háromszoros aranylabdás futballsztár kisfiával és az egyik luxusautójával pózol azon a képen, amelyet megosztott közösségi oldalán.
aug. 13
14:21
Hosszú Katinka máris a pontverseny élén (Metropol)
négy számban győzött, egyben második, egyben pedig harmadik lett az úszók világkupájának nyitóállomásán.

Keresés