2015. augusztus 7. péntek

aug. 7
0:33
El: a Dortmund, az Ajax és a Bilbao is jöhet Fehérvárra (She)
A Videoton labdarúgócsapata alacsony UEFA-együtthatója miatt nem lesz kiemelt az Európa-liga-selejtező playoffkörének pénteki, nyoni sorsolásán, ami egyet jelent azzal, hogy csak jelentős játékerőt képviselő ellenfelet kaphat. Pénteken 13 órakor ellenfelet kap az egyetlen állva maradt magyar kupacsapat az Európa-ligában, 12 órától pedig a Bajnokok Ligája rájátszását sorsolják ki az UEFA nyoni…
aug. 7
0:37
Pénteki sportműsor: Gyurta aranyért úszik, ellenfelet kap a Vidi (She)
Gyurta Dániel 17.55-től az aranyéremért úszik a 200 m mell döntőjében a kazanyi vb-n, de rajta kívül is lesz kiért izgulnunk ma. A Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőjének playoffkörét is kisorsolják, a Videoton labdarúgócsapata az utóbbiban lesz érdekelt 13 órától. Íme, a pénteki sportműsor.
aug. 7
6:33
Vizes vb - A szerb férfi pólósok is döntősök (Infostart)
Az Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes szerb válogatott döntőbe jutott a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, mivel 10-6-ra legyőzte a londoni ötkarikás játékokon második, Eb-bronzérmes olasz csapatot a csütörtöki elődöntőben.
aug. 7
6:35
Európa Liga - Kiesett a Ferencvárost búcsúztató Zeljeznicar (Infostart)
Az előző körben a Ferencvárost búcsúztató bosnyák Zeljeznicar odahaza is kikapott a belga Standard Liége-től az Európa Liga-selejtező 3. fordulójának csütörtöki visszavágóján, így kiesett.
aug. 7
6:37
Európa Liga - Továbbjutott az osztrák SCR Altach (Infostart)
Ismét győzött az osztrák SCR Altach a portugál Vitória SC ellen az Európa Liga-selejtező 3. fordulójának csütörtöki visszavágóján.
aug. 7
6:39
Gyurta negyedszer győzhet, Hosszú célba veszi Egerszegi rekordját (Infostart)
Gyurta Dániel rekordot állíthat be a kazanyi vizes világbajnokságon pénteken: a 200 méter mellúszás döntőjére készülő olimpiai bajnok a harmadik olyan úszó lehet - az ausztrál Grant Hackett és az amerikai Ryan Lochte után -, aki sorozatban a negyedik vb-győzelmét aratja ugyanabban a számban.
aug. 7
6:51
Budapest-Baja evezős regatta huszonötödször (Infostart)
Huszonötödik alkalommal teljesítik a 165 kilométeres távot pénteken a Budapest-Baja evezős regatta versenyzői.
aug. 7
7:27
Honvéd: 26 perc az NB I-ben, de a cseh élvonalba igazolt (She)
A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Slováckóban folytatja a pályafutását a Budapest Honvédtól távozó Francis Koné.
aug. 7
7:29
1860 München: 15 hónap börtön vagy Bayern-mez az áldozatnak (She)
Egy német bírónő nem mindennapi ítéletet hozott két magáról megfeledkező 1860 München-szurkoló ügyében: az általuk megtámadott Bayern München-hívőt fel kellett ruházniuk annak kedvenc csapatának mezével – vagy 15 hónapra börtönbe vonulnak.
aug. 7
7:31
BL: a playoffban MU–Lazio, BATE–Skënderbeu is összejöhet (She)
A 13 órakor kezdődő Európa-liga-sorsolás előtt 12 órakor a Bajnokok Ligája playoffkörének sorsolását bonyolítják le az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni központjában. A nem bajnoki ágon már valódi sztárcsaták lesznek, a bajnoki ágon pedig óriási lehetőség előtt áll az albán Skënderbeu és a kazah Asztana.
aug. 7
7:45
F1: gázzal ütötték ki Buttont és feleségét, kirabolták őket (She)
Rablás áldozata lett nyaralás közben a 2009-es Formula–1-es világbajnok Jenson Button és felesége, Jessica Michibata. A párt Saint Tropez-ben rabolták ki, mintegy 450 ezer amerikai dollár értékű tárgyat tulajdonítottak el tőlük.
aug. 7
8:03
NB III: mégsem vonult vissza a korábbi Fradi-középpályás (She)
Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy visszavonul az előző szezonban a másodosztályú Soroksár labdarúgócsapatában szereplő Lannert Bence, a középpályás úgy döntött, hogy mégis folytatja pályafutását és már pályára is lépett új együttesében.
aug. 7
8:05
El: a DVSC-t kiejtő Rosenborg edzője tart a Dortmundtól (She)
Kare Ingebrigtsen, a norvég élvonalbeli Rosenborg labdarúgócsapatának vezetőedzője a DVSC-Teva kiejtését követően elkerülné az erős ellenfeleket az Európa-liga playoffkörében – így a Borussia Dortmundot is.
aug. 7
8:06
Kazanyi vizes vb: Gyurta Dani történelmet írhat (Agroinform)
A magyar klasszis sorozatban negyedik alkalommal lehet a 200 méteres mellúszás legjobbja.
aug. 7
8:07
Rg: ennél szebb sportprogram nem lesz a hétvégén! (She)
Szebb sportprogram aligha akad augusztus 7. és 9. között Budapesten, magasabb színvonalú se nagyon. Avagy: rg-világkupaversenyt rendez – immár negyedszer – Magyarország, először nyáron, és először „tízpontos” sztármezőnnyel. Olyannal, amilyenhez hasonló erősségű a 2003-as olimpiai kvalifikációs vb óta egyszer sem járt hazánkban.
aug. 7
8:21
Vasas: érdeklődnek a Vidi korábbi válogatott védője iránt (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas NB I-es labdarúgócsapata érdeklődik a Videoton korábbi balhátvédje, Stopira iránt.
aug. 7
8:23
Real Madrid: a BBC éke sérülés miatt lemarad a nyitányról (She)
Az előzetesen vártnál hosszabb ideig lesz harcképtelen Karim Benzema, a spanyol élvonalbeli Real Madrid francia labdarúgója.
aug. 7
8:25
FTC: francia élvonalbeli klub érdeklődik Somália iránt (She)
A szélsőként és védekező középpályásként is bevethető brazil Somália, a Ferencváros labdarúgócsapatának egyik alapembere a francia első osztályba mehet, mégpedig a Ligue 1-ben épphogy bent maradó Toulouse-hoz.
aug. 7
8:27
Átigazolás: újabb példa, az NB I-ből is el lehet jutni az MLS-be! (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában, az MLS-ben folytatja pályafutását a Budapest Honvédtól nyáron távozó középpályás, Aníbal Godoy.
aug. 7
8:39
Vizes vb: Cseh országos csúcsa, ő és Hosszú is a legjobb időt úszta (She)
A kazanyi vizes világbajnokság pénteki versenynapján vb-érmeseink közül Cseh László, Hosszú Katinka és Kapás Boglárka is ismét úszik, a délutáni programban pedig az aranyért száll vízbe Gyurta Dániel – kövesse a nap eseményeit a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 7
8:39
Durva! Rablók kábították el Buttont és feleségét, majd kirabolták őket (Blikk)
A McLaren-Honda versenyzője nyári szünetét töltötte feleségével és a barátival egy Saint Tropez-i kastélyban, amikor ismeretlen tettesek elgázosították őket, majd mindent elvittek, ami mozdítható volt. Az eddigi vizsgálatok szerint legalább fél millió dollárnyi zsákmányra tettek szert a betörők.
aug. 7
8:57
Kosár: Szolnokon folytatja az NBA-címvédő rekordere (She)
A Szolnoki Olajnál folytatja pályafutását Aaron Craft. A 24 éves amerikai kosarast az előző idényben az NBA D-league legjobb védekező játékosának választották meg. A hírt Misko Raznatovics, a játékos menedzsere jelentette be a Twitteren.
aug. 7
8:59
DVTK: a karját törő támadó a bajnoki szünet előtt visszatérne (She)
Nikházi Márk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK játékosa várhatóan több hetet hagy ki kartörés miatt, ám a támadó még augusztusban pályára lépne.
aug. 7
9:15
El: Van Persie-ék is a Vidi útjába kerülhetnek – a lehetséges ellenfelek (She)
Szűkítette az Európai Labdarúgó-szövetség az Európa-liga-playoffkör sorsolása előtt a mezőnyt, és kialakította a sorsolási csoportokat. A Videoton FC a hármas csoportba került, nem kiemeltként – lehetséges ellenfelei között sztárcsapat is van.
aug. 7
9:33
Tenisz: Gasquet, Dimitrov és Wozniacki is korán búcsúzott (She)
A nyolcaddöntőben búcsúzott a washingtoni ATP-tornától Richard Gasquet (francia, 4.), akihez hasonlóan további öt kiemeltnek is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, például Grigor Dimitrovnak (bolgár, 6.).
aug. 7
9:51
Légiósok: a Spezia bejelentette Tamás Krisztián érkezését (She)
Az olasz másodosztályban szereplő Spezia labdarúgócsapata a klub honlapján jelentette be a magyar korosztályos válogatott védő, Tamás Krisztián szerződtetését.
aug. 7
9:53
PL: lecsúsztak Ödegaardról, most övék az új csodagyerek (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool szerződtette a norvég labdarúgás legújabb csodagyerekét, Edvard Tagsethet – számolt be róla a helyi sportsajtó.
aug. 7
9:54
Vízilabda: Szoros meccsek várhatóak a női helyosztókon (Agroinform)
A végéhez ért a női vízilabda vb, pénteken már a helyosztókra kerül sor. Naná, hogy mind a négy meccsre van tippünk!
aug. 7
9:55
El: székdobálás a főtéren, lovasrendőrök raktak rendet (She)
A holland rendőrség legalább 60 futballszurkolót vett őrizetbe a Vitesse és az angol Southampton szurkolóinak összetűzését követően, kevéssel a két csapat csütörtöki Európa-liga-selejtezője előtt.
aug. 7
10:09
Vizes vb - Cseh fantasztikus országos csúccsal elődöntős 100 méter pillangón (Infostart)
Cseh László fantasztikus, 50.91 másodperces új országos csúccsal az első helyen jutott a 100 méter pillangó délutáni elődöntőjébe a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.
aug. 7
10:09
FTC: az osztrák negyedosztályba kerülhet a saját nevelésű játékos (She)
Az osztrák negyedosztályú USV Erler Haus Neuhofen i. I./SV Ried Amateure csapatában folytathatja pályafutását a Ferencváros saját nevelésű játékosa, Haris Attila.
aug. 7
10:11
FIFA 16: mókás újdonság, már csak ez hiányzott (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság után a 2014–2015-ös idényben a topligák sem mondtak nemet a játékvezetők munkáját segítő jelölősprayre, és nem volt ezzel másként a szeptemberben megjelenő FIFA 16 futballszimulációs játék gyártója, az EA Sport sem.
aug. 7
10:27
Vizes vb - Hosszú 200 méter háton a legjobb idővel elődöntős (Infostart)
Hosszú Katinka 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét a délutáni folytatásban a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.
aug. 7
10:27
Cseh fantasztikus országos csúcsa 100 méter pillangón (Metropol)
50.91-gyel az első helyen jutott a 100 méter pillangó délutáni elődöntőjébe.
aug. 7
10:29
Kábítógázzal rabolták ki Jenson Buttonékat (Metropol)
A McLaren pilótája feleségével és barátaikkal egy St. Tropez-i házban pihent, ott történt a betörés.
aug. 7
10:45
Európa Liga - Félszáz szurkolót vettek őrizetbe a Vitesse-Southampton meccs előtt (Infostart)
A holland rendőrség legalább 60 futballszurkolót vett őrizetbe a Vitesse és az angol Southampton szurkolóinak összetűzését követően, kevéssel a két csapat csütörtöki Európa Liga-selejtezője előtt.
aug. 7
10:45
Vizes vb: Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodába (She)
Péntek délelőtt a legjobb idővel, 2:07.17-tel nyerte a kétszáz méteres női hátúszás előfutamát és jutott a középdöntőbe Hosszú Katinka, aki a futam után mosolyogva mesélt el egy reggeli történetet. A biztonsági őrök egy technikai gubanc miatt nem akarták beengedni az uszodába.
aug. 7
10:47
El: a DVSC két kellemetlen sorozata is folytatódott (She)
Két kellemetlen sorozata is folytatódott a DVSC-Teva labdarúgócsapatának az európai kupaporondon: immár tizenhárom mérkőzésre nyúlt a debreceniek idegenbeli nyeretlenségi szériája, a buta kiállítások tekintetében pedig eggyel bővült a már így is nyomasztóan hosszú lista.
aug. 7
10:49
Hertha: a svájci légiós maradt Dárdai bizalmi embere (She)
Eldőlt, hogy továbbra is Fabian Lustenberger lesz a Hertha csapatkapitánya. A bz-berlin.de információi szerint ezt a berlini labdarúgócsapat vezetőedzője, Dárdai Pál jelentette be a péntek reggeli edzésen.
aug. 7
11:21
Amerikai irányító érkezik a Szolnoki Olajhoz (Infostart)
Aaron Craft személyében amerikai irányító érkezik a magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatához.
aug. 7
11:21
Real: C. Ronaldót saját barátja ugratta a hiú ágaskodással (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája az utóbbi időben szokást csinált abból, hogy mindenképp neki kell a legmagasabbnak lennie a csapatképeken. A biztos siker érdekében a fotókon lábujjhegyre áll a portugál szupersztár.
aug. 7
11:21
Hosszú is a legjobb idővel elődöntős (Metropol)
Hosszú Katinka 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét a délutáni folytatásban a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján.
aug. 7
11:23
Kábítógázzal rabolták ki Jenson Buttonékat (Infostart)
Gázzal elkábították és kirabolták a 2009-ben világbajnok Jenson Button brit Forma-1-es autóversenyzőt és társaságát Dél-Franciaországban.
aug. 7
11:23
MU: 2018-ig hosszabbított a válogatott szélső (She)
Az angol élvonalbeli Manchester United bejelentette, Ashley Young, a klub angol válogatott labdarúgója 2018-ig meghosszabbította szerződését.
aug. 7
11:25
Tenisz: örökös eltiltás bundázás miatt két olasznak (She)
Az Olasz Tenisz Szövetség bundázás miatt örökös eltiltással sújtotta Potito Staracét és Daniele Braccialit.
aug. 7
11:39
NB II: lesz meccs Vácon, eredményt hozott az öthetes munka (She)
A tegnapi stadionbejárás után eldőlt, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC teljesítette a stadionjára vonatkozó infrastrukturális követelményeket, így a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezte a klub számára, hogy hazai mérkőzéseit a váci stadionban rendezhesse meg a szezonban – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
aug. 7
11:41
Oroszország: a CSZKA Moszkva vezetőedzője lett a kapitány (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség a CSZKA Moszkva vezetőedzőjét, Leonyid Szluckijt nevezte ki szövetségi kapitánynak.
aug. 7
11:43
FTC: a Fradi megkapta, amit Mateosért kért a liláktól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján megerősítette az észak-amerikai Orlando City korábbi bejelentését, miszerint David Mateos az Egyesült Államokba szerződik.
aug. 7
11:45
FTC: Somáliát is eladták, nem tudtak versenyezni a Toulouse-zal (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy eladta Somália játékjogát a francia bajnokságban szereplő Toulouse-nak.
aug. 7
11:57
PL: lesújt a szövetség kardja, eltiltás járhat a színészkedésért (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a 2015–2016-os szezontól eltiltással büntetheti azokat a labdarúgókat, akik színészkedéssel, szimulálással harcolnak ki piros lapot az ellenfél játékosa számára.

Keresés