2015. augusztus 5. szerda

aug. 5
0:33
Szerdai sportműsor: pályán a Vidi, a Bayern, a Real, a Barca (She)
Vajon továbbjut-e a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójából? Ki nyeri az Audi-kupát, a Bayern München vagy a Real Madrid? Hogyan úszik szerdai döntőjében Hosszú Katinka és Cseh László, s vajon lesznek-e újabb magyar finalisták a kazanyi vizes világbajnokságon? Ezekre a kérdésekre is választ kap, ha a sportcsatornák műsorát választja szerdán.
aug. 5
1:09
Tenisz: Kohlschreiber a 16 között, Vesely kiesett (She)
A hatodikként rangsorolt német Philipp Kohlschreiber honfitársa, Jan-Lennard Struff legyőzésével 16 közé jutott az ausztriai Kitzbühelben zajló, 439 ezer euró (135.1 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
aug. 5
2:21
NB I: ezen a nyáron már másodszor vezet Vidi–Fradit (She)
Andó-Szabó Sándor fújja a sípot a Videoton–Ferencváros rangadón a labdarúgó NB I 4. fordulójának szombati játéknapján – derült ki az MLSZ honlapjára szerdára virradóra feltöltött bíróküldésből.
aug. 5
6:33
Bajnokok Ligája - Nem jutott tovább az Ajax (Infostart)
A holland Ajax Amsterdam nem jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában, miután az idegenbeli 2-2-es döntetlent követően a keddi visszavágón hazai környezetben 3-2-re kikapott az osztrák Rapid Wientől.
aug. 5
7:45
Haladás: Nem sikerült megegyeznünk – Bajner (She)
Nem lesz a Haladás labdarúgója Bajner Bálint. Erről a játékos nyilatkozott a rangado.hu-nak. A Nemzeti Sport Online korábban beszámolt róla, hogy a szombathelyi nevelésű 24 éves csatár a helyszínen tekintette meg a Haladás–MTK bajnokit.
aug. 5
7:45
Riói rajt egy év múlva (Metropol)
A 2016-os játékokra eddig 33 kvótát szereztek a magyarok, Rióban 140-150 tagú lehet a csapat.
aug. 5
7:51
Kazanyi vizes vb: Főszerepben ismét Hosszú és Cseh (Agroinform)
Négy magyar éremnek örülhettünk eddig Kazanyban, ehhez Hosszú Katinka és Cseh László tehet hozzá újabbakat szerdán.
aug. 5
8:03
El: 18 játékossal indul el a DVSC Trondheimbe (She)
Tizennyolc játékost visz magával Kondás Elemér vezetőedző a DVSC-Teva trondheimi Európa-liga-talákozójára. Az utazók névsorát a dvsc.hu adta hírül.
aug. 5
8:21
Paks: jobbhátvéd távozhat, fiatal támadó érkezik? (She)
Nagy vonalakban már az idény rajtjára kialakult a keret a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapatánál, de a Nemzeti Sport Online információi szerint egy-két mozgás még lehet a következő napokban.
aug. 5
8:21
Időutazzon velünk! - Fotóriport a Szent János kórházról (Behaviour)
Egészségügyi körökben régóta téma a rekonstrukció, de eddig nem kapott segítséget az intézmény.
aug. 5
8:23
NB II: a Mezőkövesd kölcsönadta középpályását a Sopronnak (She)
Az NB II-es mezőkövesdi labdarúgócsapat honlapja megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi információját: a Mezőkövesd Zsóry egy évre kölcsönadta a szintén másodosztályú Soproni VSE-nek Baracskai Rolandot.
aug. 5
8:23
"Azt hallottam kisangyalom" - Balog miniszter megmutatta (Behaviour)
A miniszter ezúttal nem vádolható holmi vizet prédikálással.
aug. 5
8:27
Vízilabda: Borítékolható a 9. hely (Agroinform)
Legutóbb 14 góllal vertük a brazilok, most is csak a különbség a kérdés a szerdai helyosztón.
aug. 5
8:39
Vizes vb: Hosszú és Szilágyi is úszik ma délelőtt (She)
A középdöntőbe jutásért úszik ma délelőtt Kazanyban a magyarok közül Takács Krisztián, Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána.
aug. 5
8:41
Vizes vb: Cseh László nem indul 200 vegyesen (She)
Nem indul vegyes számban a kazanyi úszó-világbajnokságon Cseh László, miután visszalépett a 200 méteres távtól.
aug. 5
9:15
Argentína: „Messi helyében már lemondtam volna a válogatottságot” (She)
Karakán nyilatkozatot adott Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki kiállt sokat kritizált klasszisa, Lionel Messi mellett. A szakember elmondta: a támadó helyében ő már régen lemondta volna a szereplést a nemzeti csapatban.
aug. 5
9:17
Barca: megszavazták a játékosok az új csapatkapitányt (She)
Xavi Hernández távozása után Andrés Iniesta lesz a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona csapatkapitánya.
aug. 5
9:33
Cseh László nem indul 200 méter vegyesen (Infostart)
Cseh László visszalépett a 200 méter vegyes küzdelmeitől a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek szerdai napján.
aug. 5
9:33
Ökölvívás: Kontrecz Márk lett a hónap bokszolója az AIBA-nál (She)
Az AIBA-hoz beérkezett szavazatok száma alapján a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség nyilvánosságra hozta, hogy július legjobb öklözője a magyar Kontrecz Márk lett. (A szűkített listán három, az előző hónapban kitűnőt nyújtó sportember neve szerepelt.) A 17 éves versenyző azzal nyerte el a kitüntető címet, hogy a szabadkai Aranykesztyű-tornát nem csak hogy megnyerte, de a 20 nemzetet felvonultató…
aug. 5
9:35
Atlétika: a IAAF tagadja az ARD és a Sunday Times vádjait (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség kategorikusan visszautasította az ARD televízió által készített műsorban és a The Sunday Times című lap vasárnapi cikkében ismertetett vádakat, melyek szerint az IAAF több száz versenyző gyanús véreredményeit tárolta évekig úgy, hogy nem tett semmit a doppingolásra utaló jelek ellenére.
aug. 5
9:37
NB II: a Soroksár–Gyirmót meccset adja először a tv (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB II-ből először a 3. fordulóra kiírt Soroksár–Gyirmót mérkőzést közvetíti élőben a televízió, egészen pontosan az M4.
aug. 5
9:39
Sportfogadás: Naná, hogy a BL-re is vannak tippjeink! (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.
aug. 5
9:51
Az IAAF tagadja az ARD és a Sunday Times vádjait (Infostart)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kategorikusan visszautasította az ARD televízió által készített műsorban és a The Sunday Times című lap vasárnapi cikkében ismertetett vádakat, melyek szerint az IAAF több száz versenyző gyanús véreredményeit tárolta évekig úgy, hogy nem tett semmit a doppingolásra utaló jelek ellenére.
aug. 5
9:51
Tenisz: Hewitt hét gémet engedélyezett honfitársának (She)
Győzelemmel mutatkozott be Lleyton Hewitt a Washingtonban zajló, 1.75 millió dollár összdíjazású ATP-tornán. A 34 éves ausztrál honfitársa, a nála nyolc évvel fiatalabb John-Patrick Smith ellen nyert két játszmában úgy, hogy a vesztesnek mindössze hét gémet engedélyezett.
aug. 5
9:51
Cseh László nem indul 200 méter vegyesen (Metropol)
Délután a 200 méter pillangó döntőjére a legjobb idővel készül.
aug. 5
10:09
NB II: Budaörsön elkezdték a hiánypótlást, épül a sajtópáholy (She)
A másodosztályú Budaörs labdarúgócsapatánál nemcsak bíznak, hanem tesznek is azért, hogy megoldódjanak a problémák, és pótolják a hiányosságokat. A klub hazai pályáján épül a sajtópáholy.
aug. 5
10:11
Videó: akkora kötényt adott Modricnak, megismerte a világ (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid James Rodríguez és Gareth Bale góljával 2–0-ra legyőzte a müncheni Audi-kupán a Tottenhamet. A gólok mellett egy elképesztő kötény miatt is gyakran szóba kerül a keddi találkozó,
aug. 5
10:13
Manchester City: megegyeztek a Romával Dzeko vételáráról? (She)
A Sky Sports értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City megegyezett az olasz AS Romával Edin Dzeko vételáráról.
aug. 5
10:27
Magyar Nagydíj: 2008 óta csak négy jobb futam volt (She)
Az erősen sportágspecifikus oldal, az f1fanatic.co.uk szerint az idei Formula–1-es Magyar Nagydíj magasan a legjobb verseny volt eddig 2015-ben, de a közelmúlt viadalait nézve is bőven állja az összehasonlítást: 2008 óta csak négy jobb futam akadt nála.
aug. 5
10:45
Szilágyi és Hosszú is elődöntős 200 méter pillangón (Metropol)
Döntőt ért a most először vb-szám vegyesváltók 400-as vegyesúszásban elért hetedik legjobb idő is a magyar csapatnak.
aug. 5
10:45
Wolfsburg: De Bruyne már eladó! De csak 50 millió fontért (She)
Angol lapértesülések szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg hajlandó megválni legnagyobb értékétől, Kevin De Bruyne-től, de ennek ára van.
aug. 5
10:47
Vizes vb: Szilágyi a 3., Hosszú a 6. idővel ment tovább, döntős a „vegyes vegyes” (She)
Szilágyi Liliána a harmadik, Hosszú Katinka a hatodik helyen került a női 200 méteres pillangóúszás délutáni középdöntőjébe a kazanyi világbajnokságon. Cseh László nem állt rajthoz 200 méter vegyesen, Takács Krisztián nem jutott tovább 100 méter gyorson. Fináléba jutott az új számban, a vegyes csapatok 4x100 méteres vegyes váltójában a magyar együttes.
aug. 5
11:03
Videó: nézze meg Kapás bronzérmet érő úszását (She)
Mint megírtuk, a kazanyi vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek 3. napján Kapás Boglárka az 1500 méter női gyors döntőjében bronzérmet szerzett. Az alábbi videón megtekintheti a teljes finálét!
aug. 5
11:05
MU: jön a PRD – ez Van Gaal ajánlata a Barca-játékosnak? (She)
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere angol sajtóhírek szerint tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot Pedrónak, az FC Barcelona szélsőjének, aki alapembere lehet az angol gárdának.
aug. 5
11:07
MU: plusz 3 millió fontot hoz a konyhára Di María dohai képe? (She)
Drága közös kép készült Ángel Di Maríáról Dohában, legalábbis angol sajtóhírek szerint a Manchester United erre hivatkozva akar plusz 3 millió fontot kapni a PSG-től az argentin támadóért.
aug. 5
11:21
FTC: nagyon megnőtt az élő Fradi-sas, ilyen lett a kabala! – kép (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n közölt újra képeket a klub kabalaállatáról, az élő Fradi-sasról. A beszámoló szerint úgy terveznek, hogy a sassal ősszel találkozhat először az Üllői úti stadion közönsége.
aug. 5
11:39
Olaszország: Barca ellen duplázó csatár a magyarok ellen (She)
Luigi Di Biagio, az olasz U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kijelölte 26-os keretét. A korosztályos együttes augusztus 12-én Telkiben a magyarok ellen játszik felkészülési találkozót.
aug. 5
11:45
Bajnokok Ligája: Ennyire csak nem esélytelen a Vidi... vagy mégis? (Agroinform)
A fogadóirodák oddsai talán kicsit elcsúsztak, így ha bátrak vagyunk, találhatunk értéket a fehérváriak sikerében.
aug. 5
11:57
Benedek: nem hibáztunk az olaszok elleni meccsen (Infostart)
Nem jutott a legjobb négy közé a magyar férfi vízilabda válogatott a kazanyi vizes világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 8-7-re vesztett az olasz csapattal szemben. "Amikor azt mondom egy meccs előtt, hogy ha jobb az ellenfél, és megemeljük a kalapunkat, merthogy nem hibáztunk, akkor ez az a mérkőzés, azt gondolom." - fogalmazott Benedek Tibor a meccs után.
aug. 5
11:59
Európa Liga - Bravúr kell a debreceni továbbjutáshoz (Infostart)
Bravúrra lenne szüksége a Debrecen labdarúgócsapatának ahhoz, hogy a Rosenborggal szemben bejusson az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójába, mivel a múlt heti első mérkőzésen, hazai pályán vereséget szenvedett.
aug. 5
12:15
Videó: Sergio Ramost felrúgták, mire ő nekiment ellenfelének (She)
Mint megírtuk, a Real Madrid labdarúgócsapata a müncheni Audi-kupán 2–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt. A mérkőzésen akadtak szép megmozdulások is – mint amikor a mindössze 19 éves angol Dele Alli Toni Kroost és Luka Modricot is csúnyán átverte –, de a játék nagy hevében a balhé sem maradhatott el, ezt Sergio Ramos és Erik Lamela szolgáltatta.
aug. 5
12:33
Vizes vb - A brazilok kiütésével kilencedik a magyar női vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott a kilencedik helyen végzett a kazanyi vizes világbajnokságon: Merész András szövetségi kapitány együttese a szerdai helyosztón rendkívül könnyedén, 22-7-re győzte le a brazil csapatot.
aug. 5
12:33
Videó: nézze meg Kapás bronzérmet érő úszását (She)
Mint megírtuk, a kazanyi vizes világbajnokság medencés úszóversenyeinek 3. napján Kapás Boglárka az 1500 méter női gyors döntőjében bronzérmet szerzett. Az alábbi videón megtekintheti a teljes finálét!
aug. 5
12:35
Vizes vb: 15 gólos kiütés, 9. helyezett a női válogatott (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 22–7-re legyőzte Brazíliát a kazanyi világbajnokság helyosztóján, így a kilencedik pozícióban zárta a tornát.
aug. 5
12:51
Besiktas: Dzsudzsák kezet adott, januárban érkezik – sajtóhír (She)
A Sözcü című török lap arról számolt be – a hírt lehozta a Hurriyet is –, hogy Dzsudzsák Balázs és a Besiktas képviselői kezet adtak egymásnak, s a magyar válogatott csapatkapitánya moszkvai szerződésének lejártával, januártól az isztambuli klub játékosa lesz.
aug. 5
12:53
PL: „Hiába a nagy igazolások, a City a négyben sem lesz!” (She)
David James, a Manchester City és az angol válogatott korábbi kapusa szerint az együttes hiába költött el ebben az átigazolási szezonban eddig 71 millió fontot, nemhogy a bajnoki címet nem szerzi vissza a Chelsea-től, de még a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekről is lemarad.
aug. 5
13:09
Rio 2016: a létesítmények megvannak, a hangulat még nincs (She)
Kereken egy év múlva, 2016. augusztus 5-én kezdődnek a XXXI. nyári olimpiai játékok Rio de Janeiróban. Eddig 33 magyar sportoló szerzett kvótát az eseményre, de a Magyar Olimpiai Bizottság ennek a sokszorosával, 140-150 fős kerettel számol.
aug. 5
13:15
Tipp: Troicki Stuttgart után Washingtonban is legyőzheti Groth-ot (Agroinform)
A washingtoni tenisztorna szerdai játéknapján a Sam Groth-Viktor Troicki meccsből húznánk hasznot.
aug. 5
13:27
NB III: kivédte Youla büntetőjét, most a Cigánd ellen készül (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Somos SE együttesében folytatja a pályafutását az élvonalban büntetőt védő volt pápai kapus, Horváth Gábor, aki már be is mutatkozott új csapatában az Újpest II ellen 1–1-re végződő vasárnapi bajnokin.
aug. 5
13:29
Vizes vb: Merész András felajánlotta a lemondását (She)
Merész András, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Brazília elleni mérkőzés után beszélt Kemény Dénes elnökkel, és felajánlotta a lemondását.

Keresés