2015. augusztus 21. péntek

aug. 21
1:03
NS: Tőzsér és a pénz, Dzsudzsák és a pincér, Massa és az élet (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 21
7:03
Chelsea: Mourinho telefonon győzte meg Pedrót (She)
A Manchester United és a Chelsea versengett a Barcelona támadója, Pedro Rodríguez kegyeiért – végül az utóbbi győzött a világ- és Európa-bajnok aláírásáért folytatott küzdelemben. Pedro a Chelsea honlapjának elmondta: José Mourinho győzte meg az átigazolásról.
aug. 21
7:05
Leverkusen: 12 millióért vették, elszakadt az Achillese (She)
Nagy csapás érte a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatát: edzésen Achilles-ín-szakadást szenvedett a klub nyári sztárigazolása, a 12 millió euróért megvásárolt chilei Charles Aranguíz, akinek az őszi szezonja ezzel véget is ért.
aug. 21
7:39
Tenisz: Babosék minimális különbséggel kikaptak (She)
A Cincinnatiben zajló WTA-tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjében a tavaly Wimbledonban döntőig jutó Babos Tímea és Kristina Mladenovic minimális különbséggel kikapott a tajvani Csuang Csea-csing, Hszie Szu-vej kettőstől. A magyar, francia páros 6:4-re megnyerte az első játszmát, az ázsiaiak viszont hasonló eredménnyel hozták a második szettet, és a szuper-tie-break 13–11-es…
aug. 21
8:15
Real: Kovacic már az edzésen nagyon érezte a kaput – videó (She)
Túl van első edzésén Mateo Kovacic, a Real Madrid új igazolása. A 21 éves horvát játékos remekül érezte magát a tréningen.
aug. 21
8:33
FTC: Tőzsér Dániel a jövő héttől a zöld-fehérekkel készül (She)
Tőzsér Dániel klubja, a Parma csődbe ment a nyáron, a játékos pedig a Watforddal (amely klubnál az előző idényt kölcsönben töltötte) nem tudott megegyezni, így továbbra is klub nélkül van. A magyar válogatott középpályás a jövő héttől a Ferencvárossal készül, és nem zárja ki a közös folytatást sem.
aug. 21
8:51
Több tucat gratuláció a 2024-es budapesti olimpiai pályázathoz (Infostart)
Több tucat ország sportvezetője gratulált a 2024-es budapesti olimpiai pályázathoz Rio de Janeiróban, a jövő nyári ötkarikás játékok csapatvezetői találkozóján.
aug. 21
8:51
Real: a kapusok rémálma lesz a frissen igazolt sztár? (She)
Túl van első edzésén Mateo Kovacic, a Real Madrid új igazolása. A 21 éves horvát játékos láthatóan remekül érezte magát a tréningen, amelyen megmutatta, nemcsak a passzokban jeleskedik, a kapu előtt sincs elveszve, és a góllövés is nagyon megy neki.
aug. 21
9:09
Babosék búcsúztak a páros negyeddöntőjében (Infostart)
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal nagy csatában kikapott a Csuang Csia-jung, Hszie Szu-vej tajvani kettőstől az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna női párosversenyének negyeddöntőjében.
aug. 21
9:09
El: „17 éves? Ő? Mi a f...!” – a vb-győztes nem hitt a fülének (She)
Csütörtök este a Borussia Dortmund 0–3-ról felállva nyert 4–3-ra a norvég Odd Grenland vendégeként az Európa-liga playoffkörének első mérkőzésén. A találkozó után a BVB világbajnok hátvédje, Mats Hummels a norvégok bal- és jobbszélsőjét dicsérte, elmondása szerint sok problémát okoztak nekik, és fognak is a visszavágón.
aug. 21
9:12
Babosék búcsúja a negyeddöntőben (Metropol)
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal nagy csatában kikapott a Csuang Csia-jung, Hszie Szu-vej tajvani kettőstől Cincinnatiben.
aug. 21
9:27
Így kapott ki a Videoton Poznanban (Infostart)
A Videoton 3-0-ás vereséget szenvedett idegenben a - Lovrencsics Gergőt, Kádár Tamást és Holman Dávidot is foglalkoztató - lengyel Lech Poznantól az Európa Liga negyedik selejtezőkörének első mérkőzésén csütörtökön.
aug. 21
9:27
Belgium: Mindegy, beton vagy Wembley, győzni kell – Köteles (She)
Nagyszerűen kezdte a bajnokságot a Genk labdarúgócsapata a belga élvonalban. A Köteles Lászlót is soraiban tudó együttes négy forduló után hét ponttal a negyedik helyen áll, péntek este pedig az ugyancsak hét pontot gyűjtő Sint-Truiden elleni derbin folytathatja a remek szereplést.
aug. 21
9:33
Bundesliga: Tovább menetelhetnek Dárdaiék (Agroinform)
A Hertha ezúttal a Brement győzheti le, míg Stieber Zoltán Hamburgjára újabb gólgazdag 90 perc várhat.
aug. 21
9:45
Roma: az olaszok szerint a Fradi is érdeklődött Gyömbér iránt (She)
Olasz sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is érdeklődött Gyömbér Norbert, a Roma új szerzeménye iránt.
aug. 21
9:48
Ismét a Juventus az esélyes (Metropol)
Ugyan meghatározó játékosokat veszített el a holtszezonban, ennek ellenére is a Juventus a favoritja a szombaton rajtoló olasz labdarúgó-bajnokságnak.
aug. 21
10:03
El: a BVB sztárjait is lenyűgözte, amit a szurkolók tettek (She)
Már nagyon sokszor leírtuk, hogy az európai labdarúgásban semmi sem fogható a Borussia Dortmund szurkolóihoz. A mennyiséget és a minőséget tekintve sem. Csütörtökön is kitettek magukért, a kedvenceket is lenyűgözték.
aug. 21
10:05
Vitorlázás: korosztályos világbajnok lett Érdi Mária (She)
Aranyérmes lett Érdi Mária a Laser Radial női olimpiai hajóosztály korosztályos világbajnokságán.
aug. 21
10:07
F1: Belga Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A hét végén Belgiumban újraindul az F1-es nagyüzem. A helyszín Spa-Francorhamps, ahol általában a friss hegyi levegő a jellemző, de ezen a hétvégén a grillsütéssel együtt járó füstös illatok terjengenek az Ardennek fái között. A hét kilométeres pályán pedig az F1-es autók suhannak körbe. Kövesse az első szabadedzést frissülő cikkünkkel!
aug. 21
10:09
PL: hiába vinné az MU, a támadó ígéri, „szent” marad – videó (She)
Sadio Mané, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton 23 esztendős szenegáli játékosa a Manchester United érdeklődése ellenére is ígéretet tett csapata egyik fiatal rajongójának, hogy marad jelenlegi klubjánál. Kijelentését Ronald Koeman menedzser is megerősítette.
aug. 21
10:39
Hertha: „Egyszer újra kapitány lennék” – Dárdai a jövőről (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC edzője hosszú interjút adott a Berliner Morgenpost című helyi lapnak, amelyben beszélt távoli jövőt érintő terveiről is. A magyar válogatott szövetségi kapitánya elárulta, a Hertha után egyszer visszatérne a nemzeti csapat élére.
aug. 21
11:15
El: Lovrencsicset kritizálták; „az úthenger átment a Videotonon” (She)
A Lech Poznan 3–0-ra legyőzte otthon a Videotont a labdarúgó Európa-liga playoffkörében, így magyar szempontból egyetlen pozitívuma lehetett csak a mérkőzésnek – a hazaiak második találata előtt Lovrencsics Gergő adta a gólpasszt. A lengyel sajtó ennek ellenére nem volt elégedett a magyar válogatott támadóval, annál inkább a csapattal – sajtószemle.
aug. 21
11:21
Francia foci: Tovább várhatnak Di Maríára a párizsiak (Agroinform)
Péntek este sem Ángel Di María, sem Zlatan Ibrahimovic nem lesz ott a PSG soraiban, ám a fővárosiak így is favoritok.
aug. 21
11:33
Úszás: ki nem találná, ki disznózta le Hosszú Katinkát! (She)
Humoros bejegyzéssel lepte meg rajongóit Hosszú Katinka a Facebookon péntek délelőtt. A második házassági évfordulóját Máltán ünneplő magyar úszóklasszis saját állítása szerint „átváltozott" a pihenés közben, és férjére, Shane Tusupra „támadt”.
aug. 21
11:36
LMP: Tessék nyilvánossá tenni a földértékesítésről szóló döntéseket! (Behaviour)
Tessék tájékoztatni az országot a legalább négyezer milliárd forintos ügylet terveiről.
aug. 21
12:09
Korosztályos világbajnok lett a vitorlázó Érdi Mária (Infostart)
Aranyérmes lett Érdi Mária a Laser Radial női olimpiai hajóosztály korosztályos világbajnokságán.
aug. 21
12:11
Baráth Etele: szenzációs szereplésre képes a kajak-kenu csapat (Infostart)
Minden eddiginél felkészültebb és kiegyensúlyozottabb mezőnyt vár a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke a vasárnapig tartó milánói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Baráth Etele az InfoRádióban latolgatta az esélyeket.
aug. 21
12:27
Rosberg nyerte az első szabadedzést (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája autózta a leggyorsabb kört a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
aug. 21
12:27
Európa-liga: Szeretnénk szépen búcsúzni a sorozattól – Kovács I. (She)
Mint ismert, a Videoton 3–0-ra kikapott a Lech Poznan vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének playoffkörében, így igencsak nehéz helyzetből várja a jövő heti visszavágót. Kovács István, a fehérváriak középpályása a klub hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, jól kezdett a csapat, de a lengyelek vezető góljuk után már magabiztosan játszottak és megérdemelten…
aug. 21
12:45
A Dinamo mestere alázta Dzsudzsákot (Blikk)
Bursa – Beszólt Andrej Kobelev (46), a Dinamo Moszkva vezetőedzője a klub korábbi focistájának, Dzsudzsák Balázsnak (28), aki néhány napja igazolt át a török Bursasporhoz.
aug. 21
12:45
Videó: Messi is büszke lenne unokatestvére góljára (She)
Lionel Messi egyik unokatestvére, Maxi Biancucchi a brazil első osztályban szereplő Bahia labdarúgócsapatában futballozik, csütörtökön pazar győztes gólt szerzett a Sport Recife ellen a Copa Sudamericana sorozatban.
aug. 21
12:48
Rosberg nyerte az első szabadedzést (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája autózta a leggyorsabb kört a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
aug. 21
13:21
Az UEFA megbüntette a románokat (Infostart)
Szurkolóinak rendbontása és tiltott transzparens kifüggesztése miatt 17 ezer eurós (5,25 millió forint) bírságot kapott a Román Labdarúgó Szövetség az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságától.
aug. 21
13:21
Videó: Ronaldinho ismét varázsolt, mellel adott óriási passzt (She)
Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Ronaldinhót, a Barcelona és a Milan korábbi brazil sztárját. A 35 esztendős zseni jelenleg a Fluminense labdarúgója, és természetesen még mindig akadnak klasszis megmozdulásai. A Paysandu elleni mérkőzésen például egészen fantasztikus passzt adott csapattársának, Frednek.
aug. 21
13:27
Kerékpár: Spanyolországban is Froome-Quintana csata várható (Agroinform)
Szombaton elrajtol a szezon utolsó háromhetes kerékpárversenye, a Vuelta, amely idén a 80. születésnapját ünnepli.
aug. 21
13:39
Videoton: A Lech semmivel sem jobb csapat, mint mi – Pető (She)
Mint megírtuk, a lengyel Lech Poznan hazai pályán 3–0-s, sima győzelmet aratott a súlyos válságban levő Videoton felett a labdarúgó Európa-liga rájátszáskörében. Pető Tamás, a magyar klub megbízott vezetőedzője szerint csapata óvodás gólokat kapott, a teljes kerettel viszont egészen másként alakult volna a mérkőzés.
aug. 21
13:41
El: megtámadták a Videoton-drukkereket Lengyelországban (She)
Az nb1.hu információi szerint megtámadták a Lech Poznan elleni Európa-liga-selejtezőre utazó Videoton szurkolóit Lengyelországban, ami azért is váratlan, mert a mérkőzésen még a két nép közti barátságot hirdető, kétnyelvű molinót is kifeszítették a stadionban.
aug. 21
13:43
Arsenal: halála után is a klub korábbi játékosát ekézi – kép (She)
Nem mindenki van jó véleménnyel Alekszandr Hlebről, az Arsenal és a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi játékosáról, ráadásul van, aki még a síron túlról is „üldözi” a 34 esztendős középpályást.
aug. 21
13:45
MU: nem átlagos WAG – bolti eladó az új sztár csinos barátnője (She)
Barátja – nagyjából – heti 100 ezer fontot keres a Manchester Unitedben, de Camille Sold örül, hogy saját keresete van, és büszkén vállalja hétköznapi munkáját. Ismerjék meg Morgan Schneiderlin 21 éves barátnőjét, aki bolti eladóként dolgozik egy manchesteri sportboltban.
aug. 21
13:47
Játékossors: a szerb élvonalban a Pécsről távozó légiós (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Szuboticánál folytatja pályafutását a Pécsről távozó Eke Uzoma.
aug. 21
13:57
NBA: hosszabbított litván centerével a Toronto (She)
Négy évvel meghosszabbította szerződését litván centerével, Jonas Valanciunasszal az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Toronto Raptors.
aug. 21
13:59
Videó: káprázatos csel, a védő azt sem tudta, hol a labda (She)
Eirik Hestad, a norvég Molde labdarúgócsapatának 20 éves játékosa az Európa-liga playoffkörében a Standard Liege védőjét parádés trükkel verte át. Nem irigyeljük a belga gárda játékosát, aki az elastico nevezetű csel után azt sem tudta, hol a labda.
aug. 21
14:15
Játékossors: Azerbajdzsánban a Nyíregyházát elhagyó csatár (She)
A Nyíregyháza Spartacustól távozó L’Imam Seydi az azerbajdzsáni élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Khazar Lankarannál folytatja pályafutását.
aug. 21
14:33
Döntőben a két kajaknégyes (Infostart)
Az 1000 méteres férfi és az 500 méteres női kajaknégyes is megnyerte előfutamát a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s ezzel mindkét egység bejutott a vasárnapi döntőbe, s karnyújtási közelségbe került a riói kvóták megszerzésétől. A többi, pénteken bemutatkozott magyar hajó többsége a délutáni, illetve szombati középfutamban folytatja szereplését.
aug. 21
14:33
Chelsea: nincs megállás – 100 millió fontért jöhetnek Pogbáék? (She)
Angol lapértesülés szerint a Chelsea 100 millió fontot készül elkölteni azért, hogy a gyenge kezdés után visszatérjen a győztes útra, és harcba szálljon a címvédésért.
aug. 21
14:51
Légiósok: Vécsei felkészültebb a Serie A-ra – Cordella (She)
A bolognai Stadio című lap megkérte Fabio Cordellát, a Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatóját, hogy jellemezze Vécsei Bálintot, aki a napokban került a magyar NB I-ből az olasz élvonalbeli Bolognához, amely viszont rögtön kölcsönadta őt a harmadik ligás Leccéhez.
aug. 21
14:53
Real: meghosszabbították Pepe szerződését – hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette, hogy meghosszabbította portugál védője, Pepe szerződését.
aug. 21
15:09
Kolumbia: ha megoldódik doppingügye, aláír az exkispesti (She)
Még mindig csapat nélküli Edixon Perea, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi kolumbiai támadója, de hamarosan hazájában folytathatja, ám ehhez még a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) pozitív ítéletére is szükség van.
aug. 21
15:11
Légiósok: szerződtetné a lengyel edző Bajner Bálintot, de… (She)
Mint beszámoltunk róla, Bajner Bálint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Korona Kielcénél edzett a napokban. A magyar labdarúgó már hazatért Magyarországra, ám eközben folynak a tárgyalások, Marcin Brosz vezetőedző ugyanis szerződtetné.
aug. 21
15:15
Cincinnati tenisztorna: Federer Lópezen is átgázolhat (Agroinform)
Pazar formában a svájci legenda, két sima meccs után a negyeddöntős akadályt is könnyedén veheti.

Keresés