2015. augusztus 14. péntek

aug. 14
0:15
Pénteki sportműsor: pályán az MU, a Bayern és a Barca is (She)
Már pénteken lejátssza hétvégi bajnokiját a Manchester United és a Bayern München is, míg Spanyolországban Szuperkupa-mérkőzést rendeznek. Tovább folytatódik a Benelux kerékpáros-körverseny, valamint a gyönyörű norvég tájakat érintő Arctic Race of Norway. A teniszvilág legjobbjai Torontóban és Montrealban ütik tovább a labdát, a gyorsaságimotoros-vb-n pedig a Cseh Nagydíj következik.
aug. 14
3:33
Vakvágány Dzsudzsák török szerződése? (Blikk)
Bursa — Nem ajánlják a törökországi légióskodást Dzsudzsák Balázsnak (28). A Dinamo Moszkvánál mellőzött, télen lejáró szerződésű válogatott futballista szerdán a Bursaspor együtteséhez utazott, hogy ismerkedjen a körülményekkel
aug. 14
6:51
Froome helyesli, hogy Farah közzéteszi vértesztjei eredményét (Infostart)
Christopher Froome helyesli és támogatja Mo Farah döntését, miszerint a kétszeres olimpiai bajnok futó nyilvánosságra hozza doppingtesztjeinek eredményét.
aug. 14
7:09
Trófeáit is eladja a csődbe jutott Parma (Infostart)
Trófeáit, nevét és bútorait is eladja az FC Parma labdarúgóklub, amely csődeljárás miatt a negyedik osztályban kezdi meg a következő idényt.
aug. 14
7:27
Légiósok: A reptérről majdnem visszafordultam... – Dzsudzsák (She)
Mint arról beszámoltunk, szerdán a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspornál járt Dzsudzsák Balázs, aki gondolkodási időt kért a klub vezetőitől, számára ugyanis még mindig a Hertha az elsődleges opció. A Dinamo Moszkva magyar válogatott támadója a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, nagyon tetszett neki, amit Törökországban tapasztalt, igaz, érkezése után…
aug. 14
7:27
Tűz volt a Jahn Ferenc kórházban (Behaviour)
aug. 14
7:29
Olcsóbb lett a benzin ára (Behaviour)
A 95-ös benzin literenkénti átlagára 363-364 forintra mérséklődött.
aug. 14
8:03
Chelsea: így durrant el Mourinho agya, így üvöltött Carneiróékkal (She)
Nagy vihart kavart a napokban José Mourinho esete a Chelsea orvosi stábjával. Részleteket már láthattunk az ominózus ügyről, most azonban előkerült egy videó, amely részletesen is megmutatja, mi történt. Tekintse meg, hogyan borult el a portugál szakember agya, s hogy miként teremtette le az Eden Hazard-hoz berohanó Eva Carneirót!
aug. 14
8:57
Alpesi sí: megsérült edzés közben Lindsey Vonn (She)
Edzés közben bokasérülést szenvedett Lindsey Vonn, az amerikaiak olimpiai és világbajnok, négyszeres összetett világkupa-győztes alpesi sízője.
aug. 14
8:59
El: fellebbezés – lehet, hogy lesznek hazai szurkolók a Vidi ellen (She)
Elképzelhető, hogy lesznek hazai szurkolók a lelátón a Lech Poznan–Videoton Európa-liga-mérkőzésen. Az UEFA ugyanis tárgyalja a lengyel csapat fellebbezését.
aug. 14
9:00
Darts: Nagyot szakíthatunk Anderson győzelmével (Agroinform)
Két tippel indulunk harcba a bukik ellen a Perth Darts Masters első fordulójában.
aug. 14
9:15
Németország: Stieber András 3. ligás csapatban lép pályára (She)
A német harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Rot-Weiss Erfurt pénteki felkészülési mérkőzésén pályára lép Stieber András is, aki a Győri ETO kölcsönjátékosaként legutóbb Pápán játszott.
aug. 14
9:33
El: a Lech mindent megtesz – a védő ott lehet a Vidi ellen (She)
A Lech Poznan orvosi stábja mindent megtesz, hogy a csapat védője, Barry Douglas pályára tudjon lépni a Videoton elleni Európa-liga-selejtezőn.
aug. 14
9:35
Tenisz: Kyrgios kiesett, fegyelmi balhéja miatt el is tilthatják (She)
Nick Kyrgios, aki szerdán sportszerűtlenségével hívta fel magára a figyelmet a svájci Stan Wawrinka elleni meccsén, másnap John Isnertől kikapott és kiesett a 4,18 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás férfi tenisztornán. A világelső Serena Williams viszont könnyedén győzött Andrea Petkovic ellen, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé Torontóban a 2,5 millió dollár összdíjazású…
aug. 14
9:36
Bundesliga: Újabb pofont kaphatnak Stieberék (Agroinform)
A Jena elleni szégyenteljes kupabúcsú után ezúttal a Bayern München láthatja el a Hamburg baját.
aug. 14
9:37
Liverpool: íme, a sztori, ami miatt nem játszhat Balotelli! (She)
Minden jel arra mutat, Mario Balotelli a Liverpool labdarúgócsapatánál is megbukott – most az is kiderült, mi volt az utolsó csepp a pohárban.
aug. 14
9:51
Légiósok: Tudtam, hogy eljön a mi időnk – Németh Krisztián (She)
Mint ismert, a Sporting Kansas City a kitűnő formában futballozó Németh Krisztián góljának is köszönhetően bejutott az észak-amerikai US Open Cup labdarúgó-sorozat fináléjába, miután az elődöntőben hazai pályán 3–1-re felülmúlta a Real Salt Lake-et. A magyar válogatott támadó a mérkőzést követően klubja hivatalos honlapjának elmondta, akkor sem kételkedett a győzelemben, amikor a vendégek…
aug. 14
10:27
Haladás: megúszta a kapus, néhány nap múlva ismét edzhet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 3–1-es győzelmet aratott a Nyúl otthonában a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában. A szombathelyi csapat kapuját a mostani szezonban először Rózsa Dániel védte, a rutinos kapus azonban nem sok időt tölthetett a pályán, hiszen a 25. percben megsérült.
aug. 14
10:45
Videó: a „nyugdíjas” Pirlo passzolt, David Villa bevágta (She)
Andrea Pirlo remek passzal indította David Villát, aki két védő szorításában szerzett gólt a New York City–DC United észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 80. percében. A két legenda összjátékát követően az utolsó percekben Kwadwo Poku is betalált, így a New York City 3-1-re megnyerte a találkozót. Korábban a New York Red Bulls drukkerei molinóval bírálták az olasz labdarúgó korát, Pirlo…
aug. 14
10:47
MotoGP: Mint amikor összecserélik a gyerekeket – Rossi (She)
A hétvégén a csehországi Brnóban folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság. Valentino Rossi csupán kilenc ponttal vezeti az összetettet csapattársa, Jorge Lorenzo előtt, de a harmadik helyezett Marc Márqueznek is „csak" 56 pont a hátránya, ami egyfelől nem kevés, másfelől viszont a regnáló világbajnok visszatalált tavalyi formájához, és az utolsó két futamot meg is nyerte.
aug. 14
11:03
Sportlövészet: Sidi és Péni egy körre az összetett döntőjétől (She)
Az egyaránt olimpiai kvótás Sidi Péter és Péni István mindössze egy körrel maradt le a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses számának döntőjéről az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen.
aug. 14
11:05
Videó: őrület az ötödiken – megszállták a CR-ek a hátát (She)
Könnyen lehet, hogy ráakadtunk a világ legőrültebb Cristiano Ronaldo-imádójára. Sok fura történetet hallottunk már a fanatikusokról – elég, ha csak a portugálra hasonlítani vágyó fiatalt hozzuk fel –, most azonban új magasságokba emelkedett a CR-láz. Valaki ugyanis öt Cristiano Ronaldót tetováltatott a hátára.
aug. 14
11:06
Premier League: A United lehet a forduló nyertese (Agroinform)
Feltéve, ha Louis van Gaalék nyernek Birminghamben, és a City-Chelsea meccsen nem születik hazai győzelem.
aug. 14
11:21
Tokió 2020: olcsóbbá faragják a Nemzeti Stadion terveit (She)
A sokat bírált eredeti terveket törölték, pénteken már elfogadják a központi stadion tervezésének és építésének új ütemezését a 2020-as tokiói olimpiára.
aug. 14
11:21
Janics műtött dereka még mindig fáj (Blikk)
A milánói kajak-kenu-világbajnokságra készül Janics Natasa K-2 200 méteren. Ha nem figyel eléggé oda az edzéseken, visszatérnek korábbi fájdalmai.
aug. 14
11:23
Bundesliga: Preetz állítja, Dárdai az adu a Herthánál (She)
Michael Preetz, a Hertha BSC labdarúgócsapatának igazgatója szerint Dárdai Pál lehet az adu a berlinieknél a pénteken rajtoló Bundesliga-szezonban.
aug. 14
11:39
Hamburg: Stieber nem kerettag a Bayern ellen – távozik? (She)
Német sajtóértesülések szerint Stieber Zoltán még a nyári átigazolási időszakban elhagyhatja a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Hamburg labdarúgócsapatát. A magyar válogatott szélső a Bayern München elleni pénteki szezonnyitón sem lép pályára.
aug. 14
11:42
NB I: Belgiumból igazolt a Puskás Akadémia (Agroinform)
Robert Jarni újabb horváttal bővítette az akadémisták keretét, ám Stipe Bacelic-Grgic nem tűnik rossz vételnek.
aug. 14
11:57
Sportlövő vk - Sidi és Péni épphogy lemaradt a döntőről (Infostart)
Az egyaránt olimpiai kvótás Sidi Péter és Péni István mindössze egy körrel maradt le a férfi kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses számának döntőjéről az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupaversenyen.
aug. 14
12:15
Légiósok: Dzsudzsákkal viccelődnek a törökök – segítség! (She)
Arra, hogy Dzsudzsák Balázs esetleges Bursasporba szerződése komolyan foglalkoztatja a törököket, már az is bizonyíték, hogy percenként repkednek a hírek a magyar légióssal kapcsolatban. Most azonban új szintre emelkedett az őrület, már karikatúrás/vicces/képregényes/mémes alkotást is készítettek róla. Ufuk Bircan Özkan Twitter-oldalán találtuk az alábbi, kimagasló művészeti értékkel bíró…
aug. 14
12:33
Tenisz: az év trükkjét hozta össze, az ütő is repült! – videó (She)
Nisioka Josihito könnyen lehet, hogy élete ütését hozta össze. A 19 esztendős japán teniszező Jared Donaldson ellen próbálkozott vesztett helyzetből egy trükkös ütéssel, és legnagyobb meglepetésére sikerrel járt. Örömében még az ütőjét is eldobta a teniszező – nem csoda, ezt szinte biztos, hogy nem fogja megismételni!
aug. 14
12:35
Német Kupa: nem kaptak gólt, mégis 0–2 a vége – Gulácsiék továbbjutottak (She)
Mint arról beszámoltunk, a Német Kupa első fordulójában rendezendő Osnabrück–RB Leipzig mérkőzés a 71. percben a hazaiak 1–0-s vezetésénél Martin Petersen játékvezető fejbe dobása miatt félbeszakadt. A sportági szövetség döntése értelmében 2–0-s eredménnyel a lipcsei együttes jutott tovább a második körbe.
aug. 14
12:37
Vasas: Görgényit elengedné az angyalföldi klub (She)
Noha jövő nyárig még szerződés köti Görgényi Dávidot a Vasashoz, a Nemzeti Sport értesülései szerint a klub vezetői közölték a játékossal, hogy elengedik, ha lesz jelentkező érte.
aug. 14
12:51
Real: Isco egy laza csel után mesterien betekerte – videó (She)
Isco nem csak a meccseken parádézik. A spanyol középpályás gyönyörű gólt rúgott a Real Madrid edzésén, a mozdulatot társai állva nézték.
aug. 14
12:51
Preetz szerint Dárdai az adu (Infostart)
Michael Preetz, a Hertha BSC labdarúgócsapatának menedzsere szerint Dárdai Pál lehet az adu a berlinieknél a pénteken rajtoló Bundesliga-szezonban.
aug. 14
12:53
FTC: „Nem idegeskedtem, biztos voltam benne, hogy nyerünk” (She)
A női labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a Ferencváros 2–1-re legyőzte az izraeli ASA Tel-Avivot, ezzel fennállása első győzelmét aratta a BL-ben. A Fradi győztes góljára a 89. percig kellett várni, Dörnyei Balázs vezetőedző azonban egy percig sem kételkedett benne, hogy megnyerik a találkozót.
aug. 14
12:55
Ironman: 58 ezer nézőt várnak a budapesti állomásra (She)
Négynapos sportfesztivállá bővült a jövő hét végén másodszor sorra kerülő Ironman 70.3 triatlonverseny.
aug. 14
12:57
El: Juhász elmondta, honnan vannak plusz infói a lengyelekről (She)
Az Európa-liga utolsó selejtezőkörében esedékes Lech Poznan–Videoton párharccal kapcsolatban a lengyel Przeglad Sportowy interjút készített Juhász Rolanddal. A bajnokcsapat védője elmondta, korábbi csapattársa révén is tájékozódik a lengyel együttesről.
aug. 14
13:09
Kajak-kenu: új motorcsónakot kapott a válogatott, a cél: Rio (She)
Fábiánné Rozsnyói Katalin, a férfi kajaknégyes edzője vette át pénteken annak az új motorcsónaknak a kulcsait, amelyet a jövőben a kajak-kenu-válogatott használhat Szolnokon, a Holt-Tiszaparti Vízisporttelepen.
aug. 14
13:09
Cseh László: Jól oldották a feszültséget (Metropol)
A kazanyi világbajnokságról arany-, ezüst- és bronzéremmel hazatérő úszó úgy érzi, jövőre még többet fejlődhet.
aug. 14
13:11
Kézi: Megdöglünk a sikerért, ezért leszünk szerethetőek – Elek (She)
A BL-főtáblás Ferencváros női kézilabdázói készülnek a hétvégi Elek Gyula-kupára és a 2015–16-os szezonra. A Sport TV Mai helyzet című műsorában a megreformált erőnléti felkészülésről és a szezonnal kapcsolatos elvárásokról beszélt a csapat vezetőedzője, Elek Gábor és irányítója, Szucsánszki Zita.
aug. 14
13:12
Ligue 1: Egész jó oddsot kapunk a Monacóra (Agroinform)
Hervé Renard együttese még távolról sincs kész, Monacóban azonban sikerült pótolni a távozókat.
aug. 14
13:13
NB I: változott a Vidi–DVSC kezdési időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította az augusztus 30-i Videoton–DVSC bajnoki találkozó kezdési időpontját. A 7. forduló vidéki rangadója a tv-közvetítés miatt egy órával később kezdődik.
aug. 14
13:15
Barcelona: 12 millió fontért vitték el a 19 éves támadót (She)
A korábbi híreknek megfelelően az Aston Villa labdarúgócsapata szerződtette Adama Traorét, aki a Barcelonát hagyta el az angol klub kedvéért.
aug. 14
13:27
Videó: sugárban kapták a szurkolók a vizet, állt a játék (She)
Percekig állt a játék az Inverness CT–Partick Thistle (0–0) skót élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen, miután elszabadult az egyik locsoló. A kapu mögött ülő drukkerek egy része új helyre költözött, de akadt olyan szimpatizáns is, akit nem zavart a vízsugár.
aug. 14
13:29
NB I: nem eladandó portéka a zöld-fehérek vezére (She)
Bartha László az előző szezonban nyolc találatával főszerepet játszott abban, hogy a Paksi FC története második legjobb bajnoki eredményét elérve az 5. helyen zárt a labdarúgó NB I-ben. Az új idényben eddig gólpasszaival hívta fel magára a figyelmet.
aug. 14
13:45
El: felfüggesztett büntetés – lesznek nézők a Vidi ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elfogadta a Lech Poznan fellebbezését a zárt kapus büntetés ellen, így a Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot foglalkoztató lengyel együttes nézők előtt fogadhatja a Videotont az Európa-liga playoffkörének első mérkőzésén.
aug. 14
13:47
Képek: gyerekek élesztették fel a legnagyobb futballbalhékat! (She)
Tökéletes fotósorozattal rukkolt elő a dazandtom.com. Darren Urquhart és Thomas Smith a fotós George Logan  segítségével létrehozta a „Bad Boy FC-t”, amelyben fiatalok a futball rosszfiúinak bőrébe bújtak, és újjáélesztették a labdarúgás legikonikusabb balhéit.
aug. 14
14:03
Barcelona: sokba kerültek a hibák, kimaradt a keretből (She)
A spanyol bajnok és Király-kupa-győztes FC Barcelona pénteken a kupadöntős Athletic Bilbao otthonában lép pályára a spanyol Szuperkupáért rendezendő párharc első meccsén. A katalánok utazó keretében nem kapott helyet Jérémy Mathieu, aki nem bajlódik egészségügyi problémákkal.
aug. 14
14:05
Rio: az 53 éves Birgit Fischer újra rajthoz állna (She)
Az 53 éves Birgit Fischer nem zárja ki, hogy rajthoz áll a jövő évi riói olimpián.

Keresés