2015. augusztus 30. vasárnap

aug. 30
0:09
NS: A Casoni-interjú utóélete; Összefogás a magyar–román előtt – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
aug. 30
0:13
Eurofutball: óriási sorozatot épített a magyar kapus klubja (She)
Sorozatban negyedszer is Turi Géza csapata, a Víkingur nyerte meg a labdarúgó Feröeri Kupát, miután a szombat esti fináléban 3–0-ra legyőzte a kapuban Gángó Andrást felvonultató NSÍ-t.
aug. 30
0:17
Vasárnapi sportműsor: Vidi–DVSC; Dárdaiék Dortmundban (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójából egy mérkőzés maradt hátra: azon az előző két idény bajnoka, a Videoton és a Debrecen feszül egymásnak Székesfehérváron. A külföldi labdarúgóműsorból kiemelendő a Dortmund–Hertha BSC, a Roma–Juventus és a Sevilla–Atlético Madrid találkozó.
aug. 30
0:27
DVTK: Mit üzent Bognár Dzsudzsáknak a győzelem után? (She)
A DVTK a hosszabbításban fordított az Újpest ellen, s nyert 2–1-re a labdarúgó NB I 7. fordulójában. Az egyik gól szerzője, Bognár István, valamint Bekő Balázs és Balogh Balázs értékelt.
aug. 30
0:31
La Liga: James Rodríguez remekelt, a Real simán nyert (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában a remek formát mutató James Rodríguez vezérletével a Real Madrid hazai környezetben könnyedén intézte el a Betist. A kolumbiai légiós két látványos gólja mellett egy nem kevésbé látványos gólpasszt is kiosztott.
aug. 30
1:03
Nagyot ment a Real Madrid (Infostart)
A spanyol labdarúgó-bajnokság, a La Liga második fordulójában James Rodríguez és Gareth Bale két-két góljával a Real Madrid hazai környezetben győzött 5:0-ra a Betis ellen.
aug. 30
1:07
Primera División - Otthon tartotta a három pontot a Barcelona (Infostart)
Egygólos győzelmet aratott a Barcelona a vendég Málaga felett a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójának második szombati mérkőzésén.
aug. 30
7:21
Légiósok: Németh gólpasszal hangolt a románok ellen (She)
A 47. percben Németh Krisztián remek szólóját, illetve Dominic Dwyer gólját követően a Sportong Kansas City 1–0-ra vezetett a Colorado Rapids otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján, de végül 2–1-es vereséget szenvedett.
aug. 30
8:15
Serie A: Sousából előtörtek a székesfehérvári emlékek (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójában a Paulo Sousa által irányított Fiorentina a Torino otthonában lép pályára. A Videoton korábbi vezetőedzője, Paulo Sousa vasárnap ünnepli a 45. születésnapját, ezzel kapcsolatban pedig kellemes, magyar vonatkozású emléket elevenített fel a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján.
aug. 30
8:51
Megnősült Michelisz Norbi! (Blikk)
Budapest – A jelenleg legmagasabban jegyzett magyar autóversenyző elvette szerelmét, Johannát.
aug. 30
8:57
Bundesliga: Dárdai idei legsúlyosabb meccse következik (Agroinform)
Dárdaiéknak nem sok esélyt adnak a bukik, de vajon a Hertha tényleg ennyire esélytelen a Dortmund otthonában?
aug. 30
9:27
FTC: „Térj vissza!” – a gólszerző a kapitánynak üzent (She)
Roland Lamah, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója a Paks elleni győzelem után különös gólöröméről és az Újpest elleni rangadóról is nyilatkozott.
aug. 30
9:29
PL: az biztos, ő sosem feledi el a Pool elleni sikert – kép (She)
Mint megírtuk, a Premier League 4. fordulójában a Liverpool hazai pályán nagy meglepetésre simán, 3–0-ra kikapott a West Ham Unitedtól. A „kalapácsosok” egyik szurkolója a nem mindennapi siker után magára tetováltatta az összecsapás végeredményét, valamint a gólszerzők nevét.
aug. 30
9:33
Premier League: Megkapja-e első bajnoki gólját a United? (Agroinform)
Szerintünk a walesi gárda megtöri a jeget és vasárnap első ízben beveszi Sergio Romero kapuját a Premier League-ben.
aug. 30
10:03
Barcelona: Neymar és az MU? A brazil válasza egyértelmű (She)
A Barcelona hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Málagát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) második fordulójában. A mérkőzést követően az újságírók arról faggatták Neymart, hogy hajlandó lenne-e elhagyni a katalánokat a Manchester United kedvéért. A győztes gólt szerző Thomas Vermaelennel kapcsolatban pedig érdekes statisztikai érdekesség látott napvilágot...
aug. 30
10:57
Hertha: megérkezett a várva várt csatár – másfél éve nem lőtt gólt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart és a Hertha mindenben megegyezett egymással Vedad Ibisevic klubváltásának ügyében, így a bosnyák válogatott támadó Dárdai Pál csapatánál folytatja pályafutását. A felek nem hozták nyilvánosságra az átigazolás részleteit.
aug. 30
11:03
NB I: Atomjaira hullott csapatok rangadója a hét mérkőzése (Agroinform)
A Videoton hat vereség, a Debrecen pedig egy hatalmas hazai égés után nyerne bűnbocsánatot szurkolóitól.
aug. 30
11:33
Videoton: Gyurcsóért sorban állnak a lengyel klubok? (She)
A héten a Nemzeti Sport Online jelezte elsőként, hogy a Videoton szélsője, Gyurcsó Ádám iránt Lengyelországból érdeklődnek, és a játékos kérdésünkre el is mondta, hogy ő is hallott arról, hogy a Legia Warszawa figyeli. Hírünket azóta a lengyel sajtó is megerősítette, és újabb lehetséges kérőről is ír.
aug. 30
11:33
Cselgáncs-vb: jókor jött a figyelmeztetés (Metropol)
Így értékelte az olimpiai kvalifikációs asztanai világbajnokságon szerzett öt hetedik helyet Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke.
aug. 30
11:35
Videó: két percen belül két hangrobbanás Diósgyőrben (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I hetedik fordulójában a DVTK a hosszabbítás utolsó perceiben lőtt két góllal fordította meg a mérkőzést és nyert 2–1-ra az Újpest ellen. Azokban a pillanatokban kétszer is „felrobbant" a stadion, a szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek a diósgyőri arénában – videó.
aug. 30
11:51
Videó: az év helyzetét hagyta ki, megbosszulta magát (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) szombati játéknapján a Toronto FC a Montreal Impactet fogadta. Az összecsapás hetedik percében a Montreal támadója, a ghánai Dominic Oduro szemfüles volt, megszerezte a labdát, ki is cselezte az ellenfél kapusát, ám ami ezután történt… A 30 éves játékos talán az év legnagyobb bakiját követte el.
aug. 30
11:53
Boksz: egyszer csak letérdelt a veterán klasszis – Mosley-KO (She)
Hét evvel az első összecsapásukat követően ismét egymásnak feszült a két veterán, korábbi világbajnok Shane Mosley (48–9–1, 40 KO) és Ricardo Mayorga (31–9–1, 25).
aug. 30
12:09
Kamion Eb - Meglepték Kisst a vasárnapi időmérőn (Infostart)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a második helyen végzett a kamion Európa-bajnokság csehországi Mostban zajló versenyhétvégéjének vasárnap délelőtti időmérőjén.
aug. 30
12:45
Dárdaiék újabb igazolása (Infostart)
A német élvonalban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Vedad Ibisevic.
aug. 30
12:45
Ibisevic a Herthában folytatja (Metropol)
A 31 éves bosnyák támadót 2008-ban hazája legjobb futballistájának választották.
aug. 30
13:03
Újpest: új játékost jelentettek be; válogatott kiszemelt (She)
Belga sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest érdeklődik Djibril Paye, a Zulte Waregem guineai balhátvédje iránt. A lila-fehérek időközben hivatalosan is bejelentették Kecskés Ákos kölcsönvételét.
aug. 30
13:21
Atlétikai vb - Sprintbefutó döntött a női maratonon (Infostart)
Ritkán látható szoros befutót követően az etióp Mare Dibaba nyerte a nők maratoni futóversenyét a pekingi atlétikai világbajnokság vasárnapi zárónapján.
aug. 30
13:21
Ütközött a kis Schumacher a Forma-4-ben! (Blikk)
Chemnitz – Parádésan kezdett, de kieséssel folytatta Forma–4-beli szereplését Mick Schumacher.
aug. 30
13:39
Női kosár NB I: ígéretes amerikai hátvéd érkezik a DVTK-hoz (She)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő Aluinvent DVTK Miskolc a 22 éves amerikai Ivory Crawford erősíti meg a keretét – adta hírül a dvtk.eu.
aug. 30
13:41
Atlétikai vb: sprintbefutó döntött a női maratonin (She)
Ritkán látható szoros befutót követően az etióp Mare Dibaba nyerte meg a nők maratoni futóversenyét a pekingi atlétikai világbajnokság vasárnapi záró napján.
aug. 30
13:45
Serie A: Két fordulót követően is pont nélkül állhat a bajnok (Agroinform)
A Roma és a Juventus is beragadt a rajtnál, így különösen fontos lesz az ősz derbijének eredménye.
aug. 30
13:57
Cselgáncs-vb: „Jókor jött, nagyon komoly figyelmeztetés” (She)
Jókor jött figyelmeztetésként értékelte az olimpiai kvalifikációs asztanai világbajnokságon szerzett öt hetedik helyet Tóth László, a Magyar Judoszövetség (MJSZ) elnöke.
aug. 30
14:33
NB I: az utóbbi két bajnok 50 éve még az NB I B-ben „tolta” (She)
A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában vasárnap is rendeznek egy mérkőzést. Az Európa-ligától a héten búcsúzó Videoton fogadja az El-ből egy körrel korábban kieső DVSC-t. Ötven évvel ezelőtt még a másodosztályban rugaszkodtak egymásnak... Néhány statisztikai érdekesség a találkozó elé.
aug. 30
14:35
Kvíz: kidurrant labdával gól? Hat ember egy csapatban? – megint 10 nehéz kérdés (She)
Első két szabályismereti kvízünk után itt a harmadik. Ha van néhány perce, és kíváncsi néhány érdekességre a labdarúgás reguláiról, akkor kattintson az alábbi kvízre! Jó játékot kívánunk!
aug. 30
14:51
Kamion Eb - Kiss Norbert második a vasárnapi első futamon Mostban (Infostart)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a második helyen végzett a kamion Európa-bajnokság csehországi Mostban zajló versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán, de az összetett élén így is növelte az előnyét.
aug. 30
14:51
Kép: helyére került a puzzle – Michelisz megnősült (She)
Az egyik legfontosabb puzzle a helyére került – írta Michelisz Norbert képaláírásként egy fotó fölé, amelyen ő és párja, dr. Hohmann Johanna szerepel. Nagy képzelőerő nem kell ahhoz, hogy kitaláljuk, ez mit jelent: a túraautó-világbajnokságon szereplő magyar pilóta feleségül vette menyasszonyát. Sok boldogságot az ifjú párnak!
aug. 30
14:53
Moto2: trükkös verseny - a vb-éllovas növelte előnyét (She)
A francia Johann Zarco nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es futamát a Brit Nagydíjon. A második helyen Álex Rins ért célba, míg a harmadik Tito Rabat lett.
aug. 30
14:55
Légiósok: nem találná ki, melyik Real-játékos Vécsei példaképe (She)
Mint ismert, a Bologna által szerződtetett Vécsei Bálint a szezont az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leccénél tölti el. A Honvédot elhagyó 22 éves középpályás elmondta, mindenképpen ki szeretett volna próbálni egy másik bajnokságot, nagyszerű társaságba és gyönyörű városba csöppent, és kitért a példaképére is.
aug. 30
14:57
Kamion Eb: Kiss Norbert a 2. a vasárnapi 1. futamon Mostban (She)
A címvédő Kiss Norbert, az Oxxo Racing-Axxyss Motorsport pilótája a második helyen végzett a kamion Európa-bajnokság csehországi Mostban zajló versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán, de az összetett élén így is növelte az előnyét.
aug. 30
15:09
Bayern: távozik a belső védő, a Wolfsburgban folytatja (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának középhátvédje, Dante a VfL Wolfsburgban folytatja pályafutását. A két klub nem hozta nyilvánosságra a brazil válogatott játékos vételárát. A bajorok közben megegyeztek a Juventusszal Kingsley Coman ügyében.
aug. 30
15:15
Francia foci: Monacóban sokkolhatja tovább a mezőnyt a PSG (Agroinform)
A fővárosiak még hibátlanok a bajnokságban, ha vasárnap is nyernek, oda is adhatjuk nekik az újabb bajnoki címet.
aug. 30
15:27
Hollandia: a PSV-é a rangadó, már csak az Ajax hibátlan (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 4. fordulójában az Ajax hazai pályán 4–0-ra legyőzte a hágai ADO-t.
aug. 30
15:29
PL: a WHU-játékos három liverpooliból csinált bohócot – GIF (She)
Dimitri Payet, a Premier League-ben szereplő West Ham United június végén szerződtetett labdarúgója a Liverpool elleni 3–0-s siker alkalmával megmutatta, miért is igazolta le csapata. A 28 esztendős középpályás három játékos közül hozta ki gyönyörűen a labdát.
aug. 30
15:45
PL: a WHU-s három liverpooliból csinált bohócot – GIF (She)
Dimitri Payet, a Premier League-ben szereplő West Ham United június végén szerződtetett labdarúgója a Liverpool elleni 3–0-s siker alkalmával megmutatta, miért is igazolta le csapata. A 28 esztendős középpályás három játékos közül hozta ki gyönyörűen a labdát.
aug. 30
15:45
Atlétikai vb: elképesztő magasugró verseny (Metropol)
A legizgalmasabb küzdelmet a férfi magasugró viadal hozta.
aug. 30
15:47
Atlétikai vb: a férfi 4x400-at már az amerikaiak nyerték meg (She)
A 4x400 méteres döntőkben a férfiaknál amerikai, a nőknél pedig jamaicai győzelem született a pekingi atlétikai világbajnokság vasárnapi záró napján.
aug. 30
15:51
La Liga: Meglepően jó oddsot kapunk az Atlético Madridra (Agroinform)
A Sevilla öt éve nem tudta legyőzni az Atltético Madridot, ráadásul az idényt sem kezdték jól az andalúzok.
aug. 30
16:03
Dante a Wolfsburghoz igazolt (Infostart)
A WfL Wolfsburg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Dante: a brazil válogatott védő három év után hagyta el a Bayern Münchent.
aug. 30
16:03
Bayern: kölcsönvették a Juve válogatott támadóját – hivatalos (She)
A Bayern München és a Juventus megállapodásának értelmében Kingsley Coman a következő két évben kölcsönben a német rekordbajnokot erősíti, a bajoroknak ezután opciós joguk lesz a 19 éves francia U21-es válogatott támadó megvásárlására.
aug. 30
16:21
Evezős-vb - Jó magyar kezdés (Infostart)
A nyitónapon bemutatkozott mindhárom magyar egység jól teljesített a franciaországi Aiguebelette tavon vasárnap megkezdődött, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.

Keresés