2015. augusztus 25. kedd

aug. 25
14:19
Videó: Dárdai futballmunkásnak állt – ilyen a futószalagmunka (She)
A futball életforma,  amelynek, úgy tűnik, Dárdai Pál minden részletét ismeri. A Hertha BSC labdarúgócsapatának trénere az edzések és a mérkőzések mellett a futószalagmunkából is kiveszi a részét, mint egy jó munkásember. Nézze meg, hogyan működik a Hertha-gyár!
aug. 25
14:21
Real Madrid: Még ne temessük Benitezt - De la Red (Agroinform)
A korábbi Real-játékos szerint időt kell adni a spanyol mesternek és úgy véli, a Barcánál is lesznek gondok.
aug. 25
14:33
Román matricatámadás a Ferencváros stadionja ellen - Fotók! (Blikk)
Budapest – A román ultrák is megkezdték a ráhangolódást a Magyarország-Románia labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőre. A másodosztályú kolozsvári Universitatea drukkerei klubjuk matricáival ragasztották tele a találkozónak otthont adó ferencvárosi stadiont, a Groupama Arénát.
aug. 25
14:33
Légiósok: Ázsiában is kiköthet a válogatott középpályás (She)
A 40-szeres válogatott Vadócz Krisztián az előző fél évet a svájci élvonalbeli Grasshoppersnél töltötte, de az már korábban eldőlt, távozik a klubtól. A középpályás tavaly ősszel az indiai Pune Citynél is megfordult, és az sem zárható ki, hogy visszatér Ázsiába.
aug. 25
14:51
MTK: a spanyol vonal még mindig él Mervó Bencénél (She)
Az MTK július végén szerződtette az U20-as vb-n remeklő Mervó Bencét, aki azonban a szerződése értelmében augusztus 31-ig külföldre igazolhat, ha lesz rá módja, és még nem is mondott le erről a lehetőségről.
aug. 25
14:53
Úszás: négy századon múlt a döntő a junior-vb-n (She)
A szingapúri junior úszó-világbajnokság nyitó napjának délelőttjén Szokol Szonjának sikerült továbbjutnia az előfutamokból: 32.40 másodperces idővel, nyolcadikként kvalifikálta magát 50 mellen a középfutamba. Délután aztán igazán kevésen múlt, hogy nem ment el a fináléig: bár idején javított (32.30), végül 10. lett, csupán 4 századdal maradva le a nyolcadiktól.
aug. 25
15:09
DVSC: Kulcsárnak veseköve van, Lázár infúzión (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a részleges combfeszítőizom-szakadás miatt két bajnoki mérkőzést kihagyó Tisza Tibor a kontrollvizsgálatok alapján a felépülés útjára lépett, így ismét csatlakozhat a kerethez.
aug. 25
15:11
Románia: nyolc forduló után megváltak Selymestől (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga I) szereplő Petrolul Ploiesti közös megegyezéssel szerződést bontott Selymes Tiborral.
aug. 25
15:12
Bolt a közösségi médiában is a legnagyobb sztár (Metropol)
Twitter-oldalát közel 4 millióan követték vasárnap.
aug. 25
15:15
Tipp: Ezúttal hazai pályán üthetik ki az újoncot (Agroinform)
Nem sok esélyt látunk arra, hogy az újonc Carpi meglepi a megerősített Internazionalét.
aug. 25
15:27
PL: „Nem voltam lesen!” – videobírót sürget az arsenalos (She)
A videobíró bevezetését sürgeti Aaron Ramsey, az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása azt követően, hogy a hétfő este játszott, Liverpool elleni bajnoki mérkőzésen az asszisztens tévesen jelzett leshelyzetet a góljánál.
aug. 25
15:29
Atlétikai vb: Bolt a közösségi médiában is a legnagyobb sztár (She)
Nemcsak a pályán, a közösségi médiában is a legnagyobb sztárok közé tartozik Usain Bolt, akinek Twitter-oldalát közel 4 millióan követték vasárnap, amikor megnyerte a férfi 100 métert a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 25
15:45
Bolt a közösségi médiában is nagyon hasít (Infostart)
Nem csupán a pályán, a közösségi médiában is a legnagyobb sztárok közé tartozik Usain Bolt, akinek Twitter-oldalát közel 4 millióan követték vasárnap, amikor megnyerte a férfi 100 métert a pekingi atlétikai világbajnokságon.
aug. 25
15:45
Süper Lig: Dzsudzsák a szélen, csapatként a Galata az élen (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) hétvégi fordulójában a Galatasaray próbálkozott a legtöbb támadásvezetéssel, de Dzsudzsák Balázs is kiemelkedőt alakított statisztikailag.
aug. 25
16:09
Taktikai Zóna: Tényleg legyőzheti a Liverpool az Arsenalt? (Agroinform)
Kicsit mélyebben mögénézve egy-két meccsnek olyan információkhoz juthatunk, amik a fogadásban is segíthetnek bennünket.
aug. 25
16:11
Taktikai Zóna: Wenger, mint a Bourbonok (Agroinform)
Az Arsenal francia edzője semmit nem tanult, és semmit nem felejtett, kis híján rá is ment a Liverpool elleni rangadó.
aug. 25
16:21
Bundesliga: volt edzője viheti Stiebert, a leírás pont rá passzol (She)
A Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) és a Rheinische Post (RP) szerint a Fortuna Düsseldorf csapatához igazolhat Stieber Zoltán, az élvonalban szereplő Hamburger SV magyar válogatott labdarúgója.
aug. 25
16:23
Barcelona: elárulták, hogyan válaszolnak Neymar csábítóinak (She)
Egy ideje gerjed már a pletyka Neymar Manchester Unitedbe igazolásáról, legutóbb 330 millió eurós ajánlatról számoltunk be az angol sajtó alapján – időközben Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke is megszólalt az ügyben.
aug. 25
16:39
Storcz Botond: a kvótaszerzési elvárásokat jól teljesítettük Milánóban (Infostart)
Érdemi előnyt szerzett a magyar kajak-kenu válogatott a riói olimpia előtt a legnagyobb riválisokhoz képest. A milánói világbajnokságon szinte minden célját valóra váltotta a csapat - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Storcz Botond vezetőedző.
aug. 25
16:39
Juventus: aláírt a kolumbiai válogatott szélső (She)
A sikeres orvosi vizsgálat után aláírta szerződését az olasz Juventus labdarúgócsapatánál Juan Cuadrado, aki egy évre kölcsönbe érkezik a Chelsea-től.
aug. 25
16:57
Real: két év után, ára feléért térhet vissza a középpályás (She)
Korábban a Liverpoollal is szóba hozták, de most úgy tűnik, mégis marad Spanyolországban Asier Illarramendi, a Real Madrid középpályása.
aug. 25
16:57
Aranyérmével fizetett a taxiért a részeg világbajnok kalapácsvető - Videó! (Blikk)
Peking – Pawel Fajdek (26) emlékezetesen ünnepelte meg, hogy Pekingben újra világbajnok lett kalapácsvetésben. Az éremátadás után bulizni indult, de hazafelé a taxira már nem jutott pénze.
aug. 25
16:59
Dárdai Pál a futószalagnál is megállja a helyét (Blikk)
Berlin – A futballedzőnek nemcsak a pályán vagy az oldalvonal mellett kell helytállnia, hanem az irodában is.
aug. 25
17:00
Balotelli visszatér a Milanhoz (Metropol)
Az olasz válogatott "fenegyereke" a Liverpooltól kölcsönbe érkezik a piros-feketékhez.
aug. 25
17:15
Balotelli visszatér a Milanhoz (Infostart)
Visszatér az AC Milan labdarúgócsapatához Mario Balotelli, az olasz válogatott "fenegyereke" a Liverpooltól kölcsönbe érkezik a piros-feketékhez.
aug. 25
17:15
Atlétika: Pars legyőzője, a részegség és a meglepett taxis (She)
Ön ünnepelte már meg sportsikerét úgy, hogy másnap hiába kereste a díját, nem találta sehol? Pontosan ez történt Pars Krisztián nagy ellenfelével, Pawel Fajdekkel, a kalapácsvetés lengyel világbajnokával Pekingben. De nem akárhogy.
aug. 25
17:17
Tereprali: Szalayék „marsjárót” építettek Hollywoodnak (She)
Az Opel Dakar Team legújabb kalandja a Mentőexpedíció. Ezúttal nem arról van szó, hogy a csapat versenyzői, Szalay Balázs és Bunkoczi László segítettek valakin a sivatagban (bár ez is számtalanszor megtörtént, hiszen a Szahara tiszteletre és önzetlenségre nevel), hanem arról, hogy a csapat újabb szuperjárművet épített egy hollywoodi mozihoz.
aug. 25
17:19
Bundesliga: így még biztosan nem hallotta a BVB himnuszát (She)
A WDR (Westdeutscher Rundfunk) rádió zenekara a szurkolókkal közösen feljátszotta az öt legnagyobb nyugatnémet Bundesliga-csapat himnuszát. A komolyzenei kísérettel feldolgozott műveket most versenyre bocsátjuk: önnek melyik tetszik a leginkább? Írja meg kommentben!
aug. 25
17:33
Női kosár NB I: a DVTK-nál a lengyel liga pontkirálya (She)
Aláírta szerződését az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabda csapatával az amerikai Alyssia Brewer. A 190 cm magas erőcsatár hétvégén érkezik majd Miskolcra és jövő hét elején csatlakozik a társakhoz – tudatta az együttes hivatalos honlapja.
aug. 25
17:35
Videó: döbbenetesen klassz trailert kapott az NBA 2k16! (She)
Nem csak a FIFA 16-ról szól a játékvilág, a sport szerelmesei az őszhöz közeledve az NBA virtuális másának idei kiadását, az NBA 2k16-t is tűkön ülve várják. A játék most kapott egy tökéletes előzetest, mely tele van újdonsággal. Elég, ha csak a fogvédőjén csámcsogó LeBron Jamest emeljük ki…
aug. 25
17:37
NB II: Devecseri egy évig kölcsönben Mezőkövesden (She)
A Szombathelyi Haladás válogatott labdarúgója, Devecseri Szilárd a másodosztályú Mezőkövesd Zsórynál folytatja pályafutását. Ezt a mezokovesdzsory.hu adta hírül.
aug. 25
17:51
Vidi: Pajovics már a helyszínen szurkol az El-meccsen (She)
Egy héttel azután, hogy a Videoton kapusa, Filip Pajovics koponyasérülést szenvedett az edzésen, már haza is engedték a kórházból. A légiós a helyszínen fog szurkolni a csapatnak a Lech Poznan elleni csütörtöki Európa-liga-visszavágón.
aug. 25
17:53
MU: De Gea a BL-visszavágóra sem utazik – érik a távozás? (She)
A Manchester United spanyol kapusa, David de Gea kimaradt az együttes Belgiumba utazó BL-keretéből – számoltak be róla a brit lapok.
aug. 25
18:09
Dopping: „A kenyaiakat értesítették a tesztelésekről” (She)
Az ARD német televízió legújabb információi szerint a kenyai atlétákat korábban rendre értesítették a versenyen kívüli doppingellenőrzések idejéről, a helyi sportági vezetők pedig hajlandóak voltak pozitív eseteket eltusolni.
aug. 25
18:11
Wolfsburg: nincs MU, van Bayern, de a City a favorit De Bruyne-ért? (She)
A Sky Sports belga forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Wolfsburg belga gólpasszkirálya, Kevin De Bruyne nem lépett kapcsolatba, és nem áll tárgyalásban a Manchester Uniteddel.
aug. 25
18:13
Szaúd-Arábia: egy évre aláírt a vb-döntős holland mester (She)
A következő egy esztendőben Bert van Marwijk lesz Szaúd-Arábia labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya. A hollandokkal 2010-ben vb-döntőt játszó 63 éves szakvezető megbízatása szeptember első napján lép életbe.
aug. 25
18:15
Kosár: Lóránt aláírt Fehérváron, megvan az első légiós (She)
Aláírta szerződését, az elkövetkező szezonban a TLI-Alba Fehérvárt erősíti az egyik legjobb honi kosaras, Lóránt Péter, valamint a kanadai irányító, Kenny Chery.
aug. 25
18:27
Videó: James boldoggá tett egy rajongót, kettővel csúnyán kitolt (She)
James Rodríguez, a Real Madrid labdarúgója gyorsan távozni akart a hétfői edzésről. Egy rajongó még elérte, hogy autogramot kapjon, de másik kettővel nem bánt túl finoman.
aug. 25
18:33
US Open: Nagyot vágtak a bukik Federer oddsán Cincinnati után (Agroinform)
A svájci klasszis ismét legszebb napjait idézően játszik, nem csoda, hogy a fogadóirodák is bíznak benne.
aug. 25
19:03
NB III: mégsem érkezik a brazil világbajnok – egyelőre (She)
Korábban arról számolt be a labdarúgó NB III-ban induló Nyíregyháza Spartacus, hogy Edú, az 1970-es világbajnok brazil válogatott tagja szeptemberben Magyarországra érkezik, és a klub meghívásának eleget téve találkozik a szurkolókkal, részt vesz egy utánpótlás-mérkőzésen és elvégzi a kezdőrúgást a Nyíregyháza–Cegléd bajnokin. Ez azonban elmarad.
aug. 25
19:21
Bayern München: így kell csapatfotót készíteni! – videó (She)
A Bayern München labdarúgócsapata szokásos fotózáson vett részt a Paulaner sörmárka kedvéért. A vidámság természetesen nem maradhatott el. Franck Ribéry és Mehdi Benatia a társakkal ellentétben vallási okokból nem vett sört a kezébe.
aug. 25
19:23
DVTK: szeptember 4-én felkészülési meccs Kövesden (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a válogatott mérkőzések miatt bajnoki szünet alatt, szeptember 4-én, pénteken felkészülési mérkőzést játszik Mezőkövesden – tudatta a dvtk.eu.
aug. 25
19:27
Tipp: Kedden a Sahtarba fektetünk (Agroinform)
Az ukrán csapatnak hazai pályán sem okozhat gondot a Rapid Wien legyőzése.
aug. 25
19:39
Női kézi: nyolcgólos sikerrel hangolt a Győr a Szuperkupára (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen 29–21-re nyert hazai pályán az Érd ellen.
aug. 25
19:41
Magyar–román: „Ha nem nyerünk, szétcsapjuk a stadiont” (She)
Túlzás nélkül állítható, hogy a magyar sportrajongók számára év legfontosabb eseménye a szeptember 4-i Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező. A szurkoló, a játékos (Juhász Roland, Varga József, Simon Ádám, Király Gábor, Hajnal Tamás nyilatkozott) és honlapunk is gőzerővel készül a megméretésre.
aug. 25
19:43
Haladás: Martínez „csak” húzódott, tíz nap kényszerpihenő (She)
Bár az első várakozások pesszimistábbak voltak, Leandro Martínez belső oldalszalagja „csak” meghúzódott, így körülbelül tíz nap kényszerpihenő vár rá – tudatta a haladas.hu.
aug. 25
20:15
PL: a Chelsea kiszemeltje átadólistára kérte magát – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton védője, John Stones átadólistára kérte magát.
aug. 25
20:33
PL: hiába emelt a Tottenham, ezúttal is kikosarazás a vége (She)
Angol lapértesülés szerint a Tottenham új, megemelt ajánlattal állt elő a West Bromwich Albionnak Saido Berahinóért, de ezúttal is kikosarazta a gárdát a birminghami együttes.
aug. 25
21:09
FTC: szelfi kecskével, őzzel; menhelyen járt a klub – fotók, videó (She)
A Ferencváros játékosai Thomas Doll vezetőedzővel kedden a Noé Állatotthonba látogattak, hogy felhívják a figyelmet a menhelyekről történő örökbefogadás fontosságára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 25
21:45
Románia: 3.7 millió euró – négyszeres(!) szponzori bevétel (She)
A héten újabb két céggel ír alá szerződést a Román Labdarúgó-szövetség, amely így a 2013–2014-es időszak szponzori bevételének a négyszeresét(!), 3.7 millió eurót könyvelhet el.

Keresés