2015. augusztus 4. kedd

aug. 4
19:29
Római főpolgármester: nem tudunk ennyi migránst befogadni (Infostart)
Aggodalmát fejezte ki a Rómába eddig érkezett migránsok nagy száma miatt Ignazio Marino, az olasz főváros főpolgármestere egy parlamenti bizottság előtti keddi felszólalásában.
aug. 4
19:29
Cseh és Hosszú is döntős (Metropol)
Cseh László 200 méter pillangón a legjobb, Hosszú Katinka pedig 200 méter gyorson a negyedik idővel jutott a döntőbe a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek keddi napján.
aug. 4
19:31
Magyar-román: az elmúlt húsz évben nem volt ilyen roham jegyekért (She)
Hétfőn soha nem látott mértékű terhelés zúdult a Jegymester Kft. rendszerére a szeptember 4-i Magyarország-Románia labdarúgó Eb-selejtező belépőinek értékesítése miatt. A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfőn több alkalommal is elnézést kért a szurkolókat érintő kellemetlenségek miatt. Papp Gábor, a Jegymester ügyvezetője elmondta az NSO Tv-nek: a rendszer nem omlott össze, viszont a rendkívüli…
aug. 4
19:45
NB II: a KTE-t elhagyó fiatal támadó Budaörsön folytatja (She)
Csillag Dárius személyében fiatal támadót szerződtetett a Budaörs – jelentette be kedden honlapján a labdarúgó NB II-ben újoncként induló zöld-fehér csapat.
aug. 4
20:03
Videó: közvetítésben kiáltotta a főnök, lökje ki az ellenfelét (She)
Egészen megdöbbentő eset után zárták ki Timo Scheidert, a német túraautós sorozat Red Bull Ringen megrendezett futamán. Az Audi német versenyzője az utolsó körben nekiment az előtte haladó Mercedes-pilótának, Robert Wickensnek akinek autója lesodródott a pályáról, és magával vitte Pascal Wehrlein Mercedesét is. De a történet nem ilyen egyszerű...
aug. 4
20:05
NB II: az élvonalban is lőtt már gólt, mostantól Vácon teheti (She)
A Vác szerződtette Frank Richárdot, aki a legutóbbi szezonban a PMFC labdarúgója volt – tudtuk meg az NB II-es újonc hivatalos Facebook-oldaláról.
aug. 4
20:21
PSG: Di María túl van az orvosi vizsgálaton (She)
Sajtóhírek szerint kedden megtörtént az orvosi vizsgálat, már csak a hivatalos bejelentés hiányzik ahhoz, hogy Ángel Di María a Paris Saint-Germain labdarúgója legyen.
aug. 4
20:23
MLSZ: ötmeccses eltiltás, súlyosan megsértette a bírót (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n bejelentette az augusztus 4-i fegyelmi bizottsági határozatokat – a szurkolói rendzavarásokkal, illetve rendezési hiányosságokkal kapcsolatos ügyekben hozott döntéseket csütörtökön hozzák nyilvánosságra.
aug. 4
20:25
Tour de Hongrie: Kusztor Péter nyolcadik a prológon (She)
Kusztor Péter, az Amplatz-BMC pekingi olimpián szerepelt versenyzője legjobb magyarként a nyolcadik helyen zárt a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny keddi prológján.
aug. 4
20:39
Felkészülés: James bólintott, Bale bombázott – nyert a Real a Spurs ellen (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a müncheni Audi-kupán a Tottenham Hotspurt James Rodríguez és Gareth Bale góljával.
aug. 4
20:39
Drámai meccs! Egy góllal kaptak ki pólósaink a vébén (Blikk)
Kazany - A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott nem jutott be legjobb négy közé a világbajnokságon.
aug. 4
20:39
BL: telt ház várja a Videotont (Metropol)
A BATE Boriszov honlapja szerint két nappal a meccs előtt elkelt minden jegy, vagyis 13.000 néző előtt játszik majd a Videoton.
aug. 4
20:41
Vizes vb: a magyar pólósok kikaptak az olaszoktól (She)
A magyar válogatott 8–7-re kikapott Olaszországtól a kazanyi vizes világbajnokság keddi játéknapján – a Benedek-csapat nem jutott be a legjobb négy közé a férfi vízilabdatornán.
aug. 4
20:57
Vizes vb: Az olaszok eggyel jobban akarták – Benedek (She)
Benedek Tibor szövetségi kapitány az M4-nek értékelte a 8–7-es magyar vereséggel záruló Magyarország–Olaszország találkozót a férfi vízilabdatornán a kazanyi vizes vb-n.
aug. 4
21:15
BL: elképesztő meccs, ezt nem lesz könnyű felülmúlni! (She)
Hosszú még a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os idénye – még csak a selejtező harmadik fordulójának visszavágóinál tartunk –, de alighanem nehéz lesz felülmúlni azt a forgatókönyvet, amely kedd este a Dinamo Zagreb továbbjutásához vezetett a házigazda Moldéval szemben. A keddi játéknapon a Monaco, a Rapid Wien és az APOEL harcolta még ki a továbbjutást.
aug. 4
21:15
Elbukott a pólócsapat (Metropol)
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé Kazanyban.
aug. 4
21:17
Férfi kézi: a Veszprém nem adja vissza Pálmarssont a Kielnek (She)
Híre ment Veszprémben annak, hogy a német bajnok THW Kiel – a Barcelonába csábított cseh Filip Jícha távozásától tartva – sürgősen szeretné visszavásárolni a magyar listavezető együttestől az izlandi Aron Pálmarssont, aki még éppen, hogy csak megérkezett Magyarországra és jelenleg újdonsült játékostársaival együtt készül az új idényre.
aug. 4
21:33
Női kézi BL: megvan a Győr selejtezőjének pontos időpontja (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta a Győri Audi ETO-t is érintő szeptember 12-13-i női Bajnokok Ligája-selejtezőtorna mérkőzéseinek kezdési időpontjait.
aug. 4
21:51
Vizes vb: „Néztük a magyarok edzését, láttuk, hogy félnek” (She)
Nem túl hízelgően beszélt a magyar férfi vízilabda-válogatottról Alex Giorgetti, az olasz nemzeti csapat játékosa a kazanyi világbajnokság negyeddöntője után. Mint ismert, az olaszok 8–7-re legyőzték a mieinket.
aug. 4
21:53
Vizes vb: a szerbek a négy között, mi az amerikaiakkal játszunk (She)
A szerb férfi vízilabda-válogatott 12–7-re legyőzte az Egyesült Államokat a kazanyi világbajnokság negyeddöntőjében, így utolsóként bejutott az elődöntőbe, amelyben a mieinket legyőző Olaszország lesz az ellenfele.
aug. 4
22:09
Az Egyesült Államokkal játszik a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
A szerb válogatott öt góllal legyőzte az Egyesült Államok legjobbjait a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának keddi negyeddöntőjében.
aug. 4
22:15
Tipp: Ismét előre fogadunk (Agroinform)
A találkozót vasárnap rendezik, de ezt a tippet egyszerűen már muszáj most megjátszani.
aug. 4
22:27
BL: az Ajax hazai pályán bukta el a továbbjutást (She)
A Rapid Wien idegenben 3–2-re legyőzte az Ajaxot a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének keddi játéknapján, vagyis e párharcból az osztrák csapat jutott be a playoffkörbe.
aug. 4
22:29
NB I: egy időben öt meccs, a Fradi–MTK is szombaton (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB I 5. fordulójának pontos menetrendjét. Öt találkozó is egy időben kezdődik augusztus 15-én, de a hatodik, a Ferencváros–MTK örökrangadó is szombaton lesz. A televízió két mérkőzést közvetít.
aug. 4
22:45
BL: gólfesztivál Monacóban, El Shaarawy is betalált (She)
Az idegenbeli siker után a Monaco kedd este hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Young Boyst, és magabiztosan jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének playoffkörébe. Stephan El Shaarawy csak a hajrában kapott játéklehetőséget, de három perc elég volt neki ahhoz, hogy a kapuba találjon.
aug. 4
23:03
Felkészülés: szépségdíjas gól, Bayern-henger a Milan ellen (She)
A Bayern München labdarúgócsapata 3–0-s győzelmet aratott az Audi-kupa második elődöntőjében az AC Milan felett, így a fináléban a Tottenhamet 2–0-ra legyőző Real Madriddal találkozik.
aug. 4
23:39
Videó: Guardiola szájkaratéja De Jonggal a Bayern-Milanon (She)
Nigel de Jongot a Milan emberinek kellett visszafognia, nehogy nekimenjen Josep Guardiolának az Audi-kupán játszott Bayern München–Milan (3–0) mérkőzésen. Maradt a szájkarate.
aug. 4
23:41
NS: higgadt Vidi; kismama a kéziválogatottban – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
aug. 4
23:57
Bajnokok Ligája - Továbbjutott a Dinamo Zagreb (Infostart)
Az otthoni 1-1 után a horvát Dinamo Zagreb 3-3-as döntetlent ért el a norvég Molde ellen idegenben a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának keddi visszavágóján, így idegenben lőtt több góllal jutott tovább.

Keresés