2015. augusztus 8. szombat

aug. 8
13:30
Premier League: Meglepi-e a Swansea a Chelsea-t? (Agroinform)
Nincs rá sok esély, de a walesieknek tavaly a nyitófordulóban, az Old Traffordon sikerült nyerniük.
aug. 8
13:31
Férfi kézi: Iváncsik-gólok a Veszprémnek és a Veszprémben (She)
Hétgólos győzelemmel kezdte az ehingeni Sparkassen-kupát az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely első csoportmeccsén 36–29-re nyert a román bajnok HCM Minaur Baia Mare ellen.
aug. 8
13:45
Videó: Van Gaal mindenkit a földbe tipor a legdurvább kirohanásaiban (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere nem az az ember, aki magában tartja a dühét. A spanyol napilap, az AS online verziója készített egy összeállítást a holland edző eddigi kirohanásairól.
aug. 8
13:45
Hosszú újabb világcsúcsot úszna (Metropol)
Még két száma hátra van, de Hosszú Katinka már most élete legjobb versenyeként emlegeti a kazanyi vb-t.
aug. 8
13:47
Vizes vb: Hosszú számára a 400 vegyes világcsúcsa az új cél (She)
Még két száma hátravan, de Hosszú Katinka már most élete legjobb versenyeként emlegeti a kazanyi vizes világbajnokságot, s az a következő célja, hogy 400 méter vegyesen is világcsúcsot ússzon.
aug. 8
13:49
PL: Manchester United–Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Véget ért a böjt, az angol labdarúgás szerelmesei 76 nap után láthatnak újra Premier League-mérkőzést. A 2015–2016-os szezon első találkozóján a Manchester United fogadja a Tottenham Hotspurt. Kövessék velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 8
14:03
Phelps Cseh László világbajnok idejénél is jobbat úszott (Infostart)
A kazanyi világbajnokságról eltiltás miatt hiányzó Michael Phelps egészen kiváló, 1:53 percen belüli eredménnyel nyerte meg hazája bajnokságát 200 méter pillangón.
aug. 8
14:21
Pepe is sérült a Real Madridnál (Metropol)
Ronaldo és Benzema után a védő is kidőlt a sorból.
aug. 8
14:39
Hosszú Katinka számára a 400 vegyes világcsúcsa a következő cél (Infostart)
Még két száma hátra van, de Hosszú Katinka már most élete legjobb versenyeként emlegeti a kazanyi vizes világbajnokságot, s az a következő célja, hogy 400 méter vegyesen is világcsúcsot ússzon.
aug. 8
14:39
PL: az MU-é a szezon első gólja, de a Tottenham rúgta - videó (She)
A Manchester United szerezte Premier League 2015–2016-os szezonjának első gólját, de mégsem. A találatot a „vörös ördögök" neve mellé jegyezték fel, ám a gólt a Tottenham hátvédje, Kyle Walker rúgta saját csapata kapujába.
aug. 8
14:41
Real Madrid: fájdalmas veszteség, alapember dőlt ki (She)
Két héttel a spanyol futballbajnoki idény kezdete előtt megsérült a Real Madrid portugál védője, Pepe, aki sajtóhírek szerint három-négy hétig nem léphet pályára.
aug. 8
14:43
Vizes vb: Montenegró-Magyarország élőben az NSO-n (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott Montenegró ellen száll vízbe az ötödik helyért a kazanyi világbajnokságon. Kövessék nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 8
14:57
Vizes vb - Az Egyesült Államoké a hetedik hely férfi vízilabdában (Infostart)
Az Egyesült Államok csapata végzett hetedikként a férfi vízilabdatornán a kazanyi vizes világbajnokságon, miután a szombati helyosztón legyőzte Ausztrália válogatottját.
aug. 8
15:15
Öttusa: bronzérmes a magyar férfiváltó a junior vb-n (She)
A harmadik helyen végzett a Bruckmann Gergő, Stróbl Krisztián kettős a mexikói junior öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 8
15:17
Fradi: „Szinte egyedülálló!” Ennyiért váltott Somália? (She)
Mint arról beszámoltunk, az NB I-es szereplő Ferencváros eladta Somáliát a francia élvonalbeli Toulouse-nak. A transfermarkt.de most leírta, mennyiért váltott klubot a brazil futballista.
aug. 8
15:33
Súlyemelés: ezüst, ezüst és ezüst az ifjú Holló Eb-mérlege (She)
A 15 éves Holló Szilárd három ezüstérmet szerzett a serdülő és ifjúsági súlyemelő Európa-bajnokságon a svédországi Landskronában.
aug. 8
15:33
Ismét járható az M15-ös Bezenyénél (Behaviour)
A vétlen autós halt meg a balesetben.
aug. 8
15:36
NB I: Ennyire esélytelen a Videoton? (Agroinform)
A bukmékerek teljesen leírják a székesfehérvári csapatot, a Fradi idegenben is toronymagas esélyes a szombati bajnokin.
aug. 8
15:51
Hatodik lett a magyar férfi vízilabda-válogatott Kazanyban (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott címvédőként a hatodik helyen végzett a kazanyi vizes világbajnokságon: Benedek Tibor együttese a szombati helyosztón, a 2013-as barcelonai döntő "visszavágóján" 10-9-es vereséget szenvedett a montenegrói csapattól.
aug. 8
15:51
Vizes vb: Montenegró jobb volt, 6. a férfi pólóválogatott (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10–9-re kikapott Montenegrótól, így a hatodik helyen végzett a kazanyi világbajnokságon.
aug. 8
15:53
PL: Walker öngóljával és MU-sikerrel indult az új idény (She)
A Manchester United hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenhamet a Premier League 2015–2016-os szezonjának első mérkőzésén. A találkozó egyetlen találatát Kyle Walker szerezte, aki a 22. percben a saját kapujába talált be.
aug. 8
15:55
Női kézi: másodszor is legyőztük a japán válogatottat (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 27–19-re legyőzte a japánokat a Népfürdő utcában megrendezett zárt kapus, nem hivatalos felkészülési mérkőzésen.
aug. 8
16:09
Olasz Szuperkupa: sanghaji furcsaságok és Juventus-siker (She)
A Juventus Mario Mandzukic és Paulo Dybala találatával 2–0-ra legyőzte Sanghajban a Laziót, így elhódította az Olasz Szuperkupát.
aug. 8
16:11
Arsenal: elállt Henry szava, amikor meghallotta a „csatár” nevét (She)
Péntek este a Sky Sports stúdiójában a Premier League 2015–2016-os szezonjának esélyeit latolgatták, köztük az Arsenal reményeit a bajnoki cím elhódítására. A szakértői stáb tagjai között ott volt Thierry Henry, az „ágyúsok" korábbi klasszisa is.
aug. 8
16:27
Vizes vb: Jelenleg reális, hogy a hatodik helyen zártunk – Benedek (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10–9-es vereséget szenvedett Montenegrótól a kazanyi vizes világbajnokság ötödik helyéért vívott mérkőzésen. A találkozó után Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4-nek.
aug. 8
16:27
Öngóllal nyert a MU a nyitómeccsen (Metropol)
Elrajtolt a Premier League.
aug. 8
16:29
Tenisz: a biciklis helyi lakos nyerte meg a kitzbüheli tornát (She)
Philipp Kohlschreiber nyerte meg a 439 ezer euró (135.1 millió forint) összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornát.
aug. 8
16:29
Hatodik a magyar férfi vízilabda-válogatott (Metropol)
Az ötödik helyért játszott helyosztón Benedek Tibor együttese egy góllal kapott ki a montenegrói csapattól.
aug. 8
16:31
Felkészülés: maratoni szombat, három meccset vív az Atlético (She)
Két, egyenként 45 perces mérkőzést már vívott szombaton az Atlético Madrid, gólt nem szerzett, de este lesz lehetősége javítani: Diego Simeone labdarúgóira vár még egy meccs Alicantéban is, az ellenfél a Real Sociedad lesz.
aug. 8
16:33
MLS: Szívesen maradnék, de hosszú a szezon… – Németh (She)
Németh Krisztián, az első számú észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City magyar csatára a kisalfold.hu-nak beszélt az új kalandról, kedvenc magyar csapatáról, valamint a terveiről.
aug. 8
16:45
Vizes vb: újabb éremesélyek – a szombati döntők élőben az NSO-n (She)
A kazanyi vizes vb utolsó szombati napján az úszódöntőkben három magyar is érdekelt. Hosszú Katinka 200 m háton, Kapás Boglárka 800 m gyorson, míg Cseh László 100 m pillangón ugrik vízbe. Kövesse figyelemmel az eseményeket folyamatosan frissülő hírfolyamunk segítségével!
aug. 8
17:03
Ezüstérmes Cseh László, bronzérmet nyert Hosszú Katinka (Infostart)
Cseh László ezüstérmet szerzett 100 méteres pillangóúszásban a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján. Hosszú Katinka bronzérmes lett 200 méteres hátúszásban. Kapás Boglárka pedig hatodik lett a női 800 méter gyors döntőjében.
aug. 8
17:03
Vizes vb: Győzni akarásban nem adtuk lejjebb – Varga Dániel (She)
Benedek Tibor szövetségi kapitány és Varga Dániel szerint is a koncentrációval volt probléma a magyar férfi vízilabda-válogatottnál, hogy kikapott Montenegrótól a kazanyi vizes világbajnokságon az ötödik helyért zajló csatában.
aug. 8
17:05
Vizes vb: Hosszú Katinka bronzérmes 200 háton (She)
Hosszú Katinka a 3.  helyen végzett a kazanyi vizes világbajnokságon a nők 200 méteres hátúszásában.
aug. 8
17:21
Fradi: Dollnak egy problémája van Magyarországgal… (She)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője szerint Budapest gyönyörű város, a magyar bajnokság pedig jó irányba halad, de az NB I nincs az olasz és német liga színvonalán.
aug. 8
17:39
Vizes vb: Cseh László második lett 100 pillangón (She)
Cseh László a második helyen végzett a 100 méteres pillangóúszásban a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 8
17:39
A Juve nyerte az Olasz Szuperkupát (Metropol)
A torinói csapat 2-0-ra nyert a Lazio ellen.
aug. 8
17:41
NB II: kettővel vezet a Szolnok és a ZTE, négynél jár a Csákvár – ÉLŐ! (She)
A labdarúgó NB II második fordulójában a korábbi NB I-es gólkirály, Simon Attila találatával a Gyirmót FC Győr idegenben legyőzte a Kisvárdát. A Dunaújváros vert helyzetből nyert a Vác vendégeként, míg a Szeged megverte a Siófokot. A Balmazújváros nem bírt a Mezőkövesddel, a Szigetszentmiklós mindhárom pontot elvitte a Sopron otthonából. Három mérkőzés 19 órakor kezdődött. Kísérje…
aug. 8
17:41
Cseh ezüstöt, Hosszú bronzot szerzett (Metropol)
Cseh László országos csúccsal 100 méter pillangón, hosszú Katinka 200 háton szerzett érmet.
aug. 8
17:57
Vizes vb: Rióban csatázunk egy jót Phelpsszel - Cseh (She)
Cseh László már a riói olimpiára is gondol – legalábbis ez derül ki a 100 méter pillangó friss kazanyi világbajnoki bronzérmesének finálé utáni nyilatkozatából.
aug. 8
18:15
NB I: MTK–Diósgyőri VTK élőben az NSO-n! (She)
MTK–DVTK (Tv: Duna World) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 8
18:17
NB I: Békéscsaba–Vasas élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 8
18:19
PL: megtört az újoncátok; 3009 – majdnem csodát tett a Watford (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójában a 16 órakor kezdődő találkozók nem kedveztek az újoncoknak, egyik feljutó együttes sem tudott három pontot gyűjteni – pedig a Watford nagyon közel állt a csodához.
aug. 8
18:21
NB I: Paks–Budapest Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Paksi FC–Bp. Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 8
18:23
NB I: Újpest FC-Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
Újpest FC–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 8
18:25
Vizes vb: Még tanulnom kell ezt a versenyhelyzetet – Hosszú (She)
Hosszú Katinka értékelte az NSO Tv-nek a 200 háton szerzett bronzérmét a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 8
18:27
Vizes vb: Kapás Boglárka hatodik lett 800 gyorson (She)
Kapás Boglárka a hatodik helyen végzett a 800 méter gyors döntőjében a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 8
18:33
Vizes vb: Minden várakozásomat felülmúlta a három érem! – Cseh (She)
Cseh László értékelte a 100 méter pillangón szerzett ezüstérmét a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 8
18:35
Német Kupa: Nagy Dánielék megszorongatták a Werdert (She)
A szombat délután pályára lépő élvonalbeli csapatok többsége (Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Leverkusen, Schalke, Wolfsburg) többgólos győzelemmel tudta le a labdarúgó Német Kupa első fordulóját, és ha csak hosszabbítást követően is, de továbbjutott a Werder Bremen is.
aug. 8
18:51
Röplabda El: női válogatottunk újabb veresége Törökországban (She)
Szombaton Törökországban már a negyedik Európa-liga-mérkőzését játszotta le a magyar női röplabda-válogatott. Csapatunk – bár eleinte jobban játszott, mint pénteken – ismét kikapott a házigazdáktól.

Keresés