2015. augusztus 8. szombat

aug. 8
18:51
Cseh László a pekingihez hasonlította mostani szereplését (Metropol)
Pályafutása egyik legjobb versenyeként gondol a kazanyi vizes világbajnokságra Cseh László, aki szombaton a tatár fővárosban megszerezte harmadik érmét is azzal, hogy 100 méter pillangón másodikként csapott célba.
aug. 8
18:53
Championship: álomszerűen mutatkozott be az újonc (She)
A Rotherham United elleni idegenbeli 4–1-es győzelemmel ünnepelte története első angol második ligás (Championship) bajnoki mérkőzését az újonc Milton Keynes Dons.
aug. 8
19:09
PL: Oscart is meglepte, hogy bement a szabadrúgása (She)
Oscar szabadrúgásgóljával szerezte meg a Chelsea a vezetést a Swansea ellen az angol Premier League nyitó fordulójában, tehát a brazil támadó a 2015–2016-os PL-szezon első chelsea-s gólszerzője. (A találkozó 18.30-kor kezdődött.)
aug. 8
19:27
Cseh László a pekingihez hasonlította mostani szereplését (Infostart)
Pályafutása egyik legjobb versenyeként gondol a kazanyi vizes világbajnokságra Cseh László, aki szombaton a tatár fővárosban megszerezte harmadik érmét is azzal, hogy 100 méter pillangón másodikként csapott célba.
aug. 8
19:45
Tour de Hongrie: egy luxemburgi az élen a királyetap után (She)
A luxemburgi Tom Thill állt az élre a Tour de Hongrie kerékpáros-körverseny negyedik, utolsó előtti szakaszát követően azt követően, hogy a negyedik lett a Karcag és Kékestető közötti 145 kilométeres szombati etapon. Lovassy Krisztián az ötödik, Vígh Zoltán pedig a hatodik helyen ért célba.
aug. 8
19:47
NB II: kicsikarta a győzelmet a Gyirmót, kikapott a Siófok (She)
A labdarúgó NB II második fordulójában a korábbi NB I-es gólkirály, Simon Attila találatával a Gyirmót FC Győr idegenben legyőzte a Kisvárdát. A Dunaújváros vert helyzetből nyert a Vác vendégeként, míg a Szeged megverte a Siófokot. A Balmazújváros nem bírt a Mezőkövesddel, a Szigetszentmiklós mindhárom pontot elvitte a Sopron otthonából.
aug. 8
19:49
NB I: Nagy Ádám játszik Somália helyén a Fradiban Fehérváron (She)
A Toulouse-ba igazoló Somália helyett Nagy Ádám játszik védekező középpályásként a Ferencváros labdarúgócsapatában a Videoton elleni bajnoki rangadón (20.30). A fehérváriaknál bekerült a kezdőbe a fiatal Alhassane Soumah.
aug. 8
20:03
Vizes vb - Tizenkét úszóvilágcsúcs a zárónap előtt (Infostart)
Nyolc egyéni és négy váltóvilágrekordot állítottak fel a nagymedencés úszók az oroszországi vizes világbajnokság eddigi hét napján, s már a vasárnapi befejezőnap előtt megduplázták az előző, 2013-as barcelonai vb csúcs-termését, ahol hat "leget" rögzíthettek a statisztikusok.
aug. 8
20:03
Férfi kézi: kilenc gólt lőttek a Szeged új szerzeményei (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hazai pályán 41–23-ra legyőzte az Orosháza–Linamart felkészülési mérkőzésen.
aug. 8
20:03
Tizenkét úszóvilágcsúcs a zárónap előtt (Metropol)
Nyolc egyéni és négy váltóvilágrekordot állítottak fel a nagymedencés úszók az oroszországi vizes világbajnokság eddigi hét napján, s már a vasárnapi befejezőnap előtt megduplázták az előző, 2013-as barcelonai vb csúcs-termését, ahol hat "leget" rögzíthettek a statisztikusok.
aug. 8
20:05
NB I: az MTK öt góllal küldte haza a Diósgyőrt (She)
Az MTK meg sem állt öt gólig a szétesett DVTK ellen az Illovszky Rudolf Stadionban a labdarúgó NB I negyedik fordulójában. A diósgyőriek elemi védekezési hibákat követtek el, ráadásul Kovács Gábor és Antal Botond piros lapot kapott.
aug. 8
20:07
Rg vk: továbbra is az orosz Jégkirálynő uralja a mezőnyt (She)
A kétszeres egyéni összetett világbajnok orosz Jana Kudrjavceva győzelmével végződött a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupaverseny szombati napja. Kudrjavceva honfitársát, Margarita Mamunt és a fehérorosz Melityina Sztanjutát előzte meg. Vass Dóra a 27. helyen végzett – buzogánnyal szezonbeli legjobbját nyújtotta, szalaggal viszont nem dolgozott hibátlanul. A versenyen kívül, házigazdai…
aug. 8
20:09
NB I: Pakson hagyta veretlenségét a Honvéd (She)
A Paks hazai pályán könnyedén, 3–1-re legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 4. fordulójának szombati játéknapján. Szabó János szemfüles góllal szerezte meg a vezetést a házigazdának, majd Balázs Zsolt duplázott. Ignjatovics már csak szépíteni tudott a hajrában, a kispestiek veretlenségi sorozata véget ért.
aug. 8
20:11
NB I: a Vasas idegenben szerezte meg első pontjait (She)
A Vasas 2–0-ra nyert a Békéscsaba otthonában az újoncok mérkőzésén a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A helyzeteiket jobban kihasználó vendégek megérdemelten szerezték meg első bajnoki pontjaikat a 2015–2016-os szezonban, a továbbra is pont nélkül szerénykedő csabaiak pedig egyre nehezebb helyzetben vannak.
aug. 8
20:13
Német Kupa: sokkolták Szalai Ádámékat Münchenben (She)
Simon Krisztiánt nem nevezték, de a magyar labdarúgónak még lesz lehetősége pályára lépni a Német Kupában, csapata, a második ligás 1860 München ugyanis nagy meglepetésre 2–0-ra legyőzte és kiejtette Szalai Ádám klubját, a Hoffenheimet szombat kora este.
aug. 8
20:21
Triatlon vk - Hét magyar döntős Tiszaújvárosban (Infostart)
Hét magyar versenyző jutott be a tiszaújvárosi triatlon világkupa-viadal vasárnapi döntőjébe.
aug. 8
20:21
Triatlon-vk: hét magyar jutott döntőbe Tiszaújvárosban (She)
Hét magyar versenyző jutott be a tiszaújvárosi triatlon világkupa-viadal vasárnapi döntőjébe.
aug. 8
20:39
NB III: az ETO-tábor megint kiment, presztízscsatát nyertek (She)
Megint jó napjuk volt a győri futballszurkolóknak: csapatuk, az ETO 1–0-ra legyőzte a szintén szebb napokat látott Tatabányát a labdarúgó NB III 2. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 8
20:39
Kiütéssel nyert az MTK (Metropol)
Magabiztos paksi siker. Az utolsó percekben mentett pontot az Újpest. Békéscsabán szerezte meg első pontjait a Vasas.
aug. 8
20:41
NB I: Videoton–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Ferencváros (Tv: Duna World) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 8
20:43
PL: beragadt a Chelsea a nyitányon, Courtois-t kiállították (She)
A Chelsea hazai pályán mindössze 2–2-es döntetlent ért el a Swansea ellen a Premier League első fordulójában. A vendégek jobban futballoztak José Mourinho címvédő együttesénél.
aug. 8
20:45
Ökölvívó Eb: Bacskai értékes győzelemmel nyolcaddöntős (She)
Bacskai Balázs bejutott a 69 kilogrammos kategória nyolcaddöntőjébe a bulgáriai Szamokovban zajló ökölvívó Európa-bajnokságon, miután szombaton legyőzte a német Araik Marutjant.
aug. 8
20:57
Videó: Courtois hibája – így állították ki a Chelsea kapusát (She)
Piros lapot érően szabálytalankodott a Chelsea kapusa, Thibaut Courtois a Swansea ellen az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League nyitó fordulójában. Íme, az „akció”!
aug. 8
20:59
NB II: négyet vágott a Csákvár, nyert a ZTE és a Szolnok is (She)
A labdarúgó NB II második fordulójában a Csákvár hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a Soroksár ellen. A Zalaegerszeg a Budaörsöt, míg a Szolnok az Ajkát győzte le 2–0-ra.
aug. 8
21:01
Vizes vb: a görögök másodszor végeztek érmesként (She)
A görög férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel legyőzte Olaszországot a kazanyi világbajnokság bronzmérkőzésén.
aug. 8
21:15
Atlétika: Pars Krisztián 78.35-tel országos bajnok (She)
Pars Krisztián 78.35 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben az atlétikai országos bajnokságon. Az esélyesek magabiztos győzelmét hozta második, szombati versenynap.
aug. 8
21:17
Vizes vb: horvát–szerb férfi vízilabdadöntő – ÉLŐ (She)
Szerbia férfi vízilabda-válogatottja 11–4-re győzött a horvátok ellen a kazanyi világbajnokság döntőjében, így százszázalékos teljesítménnyel lett aranyérmes.
aug. 8
21:19
Premjer-Liga: nem és nem számítanak Dzsudzsák Balázsra (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva idegenben 3–2-re legyőzte az Anzsit az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) 4. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 8
21:33
Bronzérmes és olimpiai induló a görög férfi vízilabdacsapat (Infostart)
A görög válogatott ötméteresekkel legyőzte az olasz csapatot a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának szombati bronzmérkőzésén, ezzel indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára.
aug. 8
21:35
A világbajnok nyerte az összetett ritmikus gimnasztika versenyt (Infostart)
A világbajnok orosz Jana Kudrjavceva nyerte az összetett versenyt a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupa-viadalon.
aug. 8
22:09
Videó: vastaps a Fradi-tábornak – egymás mellett szurkoltak a vidisekkel (She)
Pillanatképek a Videoton–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésről. A két csapat szurkolótábora egymás mellett szurkolt.
aug. 8
22:27
Vizes vb: a horvátoknak sem sikerült, Szerbia a világbajnok (She)
Szerbia férfi vízilabda-válogatottja 11–4-re győzött a horvátok ellen a kazanyi világbajnokság döntőjében, így százszázalékos teljesítménnyel lett aranyérmes.
aug. 8
22:29
Golf: Rózsa Csilla mérges, a konditerembe menekült (She)
A pénteki biztató kezdést (69 ütés) kevésbé jó kör (74) követte szombaton, így Rózsa Csilla, ha csak egy ütéssel is, de lemaradt a vasárnapi játékról a csehországi Plzen közelében zajló, 250 000 euró összdíjazású profi női golfversenyen.
aug. 8
22:31
NB I: „Csak azok jöjjenek hétfőn, akik a Diósgyőrben akarnak focizni” (She)
Bekő Balázs nem elégedett a játékosaival. A DVTK vezetőedzője az MTK-tól elszenvedett súlyos vereséget követően azt kérte a játékosaitól, hogy hétfőn csak az jöjjön edzésre, aki a Diósgyőrben szeretne futballozni.
aug. 8
22:33
Videoton–FTC: „Tapolcán születtem, ezért nem engednek be” (She)
Nem minden szurkolónak sikerült zökkenőmentesen bejutnia a Videoton–FTC bajnoki labdarúgó-mérkőzésre. Az NSO Tv a helyszínen kérdezte az NB I rangadójára tartó drukkereket.
aug. 8
22:35
NB I: a Fradi győzni tudott a Videoton vendégeként is (She)
Tovább menetel az NB I-ben a Ferencváros, a negyedik fordulóban a zöld-fehérek legyűrték a címvédő Videotont is, ráadásul ezúttal idegenben diadalmaskodtak.
aug. 8
22:45
Lengyelország: nem értek véget Kádár megpróbáltatásai (She)
Megint nem ment a Lech Poznannak: a két magyar légióssal pályára lépő címvédő hazai pályán 0–0-t játszott a Korona Kielcével a lengyel labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
aug. 8
23:03
Tenisz: Babos egymás után harmadszor kapott ki a kazahtól (She)
A világranglista 84. helyén álló Babos Tímea két szettben kikapott Jaroszlava Svedovától (108.) a torontói kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában. A magyar hölgy 2012 februárjában a kolumbiai Bogotában legyőzte a kazah játékost, azóta azonban sorozatban háromszor is kikapott tőle.
aug. 8
23:05
MotoGP: Marc Márquez útban a hetedik felé Amerikában (She)
A királykategóriában Marc Márquez indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján.
aug. 8
23:07
Videó: „Hihetetlen!” Németh Krisztián ezúttal fejjel varázsolt (She)
„Hihetetlen!” – így jellemezte a Sporting Kansas City Twitter-csatornája Németh Krisztián szezonbeli nyolcadik gólját, amelyet a magyar csatár a Toronto ellen szerzett. A válogatott támadó csapata 3–1-es győzelmet aratott a Toronto otthonában.
aug. 8
23:09
NB I: Nagyon szigorú volt Vinícius kiállítása – Casoni (She)
A Videoton–Ferencváros (1–3) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a két vezetőedző a Duna Worldnek értékelte a találkozót.
aug. 8
23:21
Ligue 1: az OM nem ilyen rajtot tervezett – Bielsa lemondott (She)
Meglepetés a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 1. fordulójának szombati játéknapján: a Marseille hazai pályán 1–0-ra kikapott a Caentól.
aug. 8
23:23
Férfi kézi: a Veszprém elkapta a „rókákat”, jöhet a Kiel (She)
Második csoportmeccsét is megnyerte az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata az ehingeni Sparkassen-kupán, Carlos Ortega együttese 26–24-re győzte le az EHF-kupa-győztes német Füchse Berlint. A kupa vasárnap 17 órakor kezdődő döntőjében megismétlődik a május végi Bajnokok Ligája-elődöntő, mert a német THW Kiel lesz a magyar csapat ellenfele.
aug. 8
23:25
Vizes vb: ilyen is rég volt – nincs magyar az álomcsapatban (She)
Nem került magyar játékos a kazanyi világbajnokság férfi vízilabda-tornájának álomcsapatába. Benedek Tibor csapatának szereplését ismerve ez nem annyira meglepő – még ha válogatott pólótornán ez nem is túl gyakori.
aug. 8
23:39
Videó: a Fradi-játékosok megtapsolták a szurkolókat (She)
A Videoton–Ferencváros (1–3) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a fővárosi játékosok megtapsolták a „Gyertek ide!”-t skandáló szurkolókat.
aug. 8
23:57
Eurofutball: Dirk Kuyt hősként tért vissza a Feyenoordba (She)
Csapatkapitányként és győzelmet érő góllal tért vissza Dirk Kuyt a Feyenoordba: a rotterdami csapat hazai pályán 3–2-re megverte az Utrechtet a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombati nyitányán.
aug. 8
23:59
NS: Laci, te!; előny a Fradinál – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés