2015. augusztus 9. vasárnap

aug. 9
22:09
Orbán Viktor átvette a FINA-zászlót Kazanyban (Infostart)
Orbán Viktor miniszterelnök a következő, 2017-es világbajnokság rendező országának képviseletében átvette a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) zászlaját a kazanyi vizes vb vasárnapi záróünnepségén vasárnap.
aug. 9
22:09
NB I: hiába a Fradi-ultrák akciója, negatív nézőcsúcs született (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 4. fordulóban a Videoton–FTC rangadó vonzotta a legtöbb, az MTK–DVTK találkozó a legkevesebb nézőt. Ebben a bajnoki körben 16 766-an választottak élvonalbeli mérkőzést hétvégi programnak, ez 2794-es átlagot és negatív…
aug. 9
22:11
Indianapolisi Nagydíj - Márquez idei harmadik győzelme (Infostart)
Idénybeli harmadik sikerét aratva a spanyol Marc Márquez, a Honda versenyzője győzött a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei tizedik versenyén, a vasárnapi Indianapolisi Nagydíjon.
aug. 9
22:11
Atlétikai ob: Márton Anita diszkoszvetésben is győzött (She)
A súlylökésben szombaton bajnoki aranyérmet nyert és fedett pályán Európa-bajnok Márton Anita diadalmaskodott a női diszkoszvetők versenyében is Székesfehérváron a 120. atlétikai magyar bajnokság harmadik, vasárnapi versenynapján. A 2004-es athéni olimpián ezüstérmes Kővágó Zoltán magabiztosan győzött a férfi diszkoszvetők között.
aug. 9
22:13
Videó: egy kisfiú mobilja bánta Marcelo pontatlan lövését (She)
A Valerenga–Real Madrid felkészülési labdarúgó-mérkőzésen nem láthatott gólt a közönség. Például Marcelo egyik ígéretes bombája is mellé szállt, és a kapus helyett teljesen mást talált el...
aug. 9
22:27
NB I: Halmosi góljával nyert a Haladás Debrecenben (She)
A Debreceni VSC hazai pályán 1–0-ra kikapott a Haladástól a labdarúgó NB I negyedik fordulójának záró mérkőzésén. A szombathelyi együttes győztes gólját az arcvédő maszkban pályára lépő Halmosi Péter, a Loki korábbi játékosa szerezte, aki nem ünnepelte látványosan a találatát.
aug. 9
22:29
MotoGP: a 700. te magad légy! – Márquez nyert (She)
A spanyol Marc Márquez diadalmaskodott a királykategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Indianapolisi Nagydíján.
aug. 9
22:45
Vizes vb: Orbán Viktor átvette a FINA-zászlót Kazanyban (She)
Orbán Viktor miniszterelnök a következő, 2017-es világbajnokság rendező országának képviseletében átvette a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) zászlaját a kazanyi vizes vb vasárnapi záróünnepségén vasárnap.
aug. 9
23:03
Ligue 1: a Lyon gól nélküli döntetlennel kezdett otthon (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) első fordulójában a Lyon hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Lorient-nal.
aug. 9
23:05
NB I: Remélem, ez a három pont lökést ad a csapatnak – Mészöly (She)
Meglepetésre a Haladás idegenben győzött a Debrecen ellen a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén. A vezetőedzők az M4 csatornának értékeltek.
aug. 9
23:21
NS: AranyLady; Cseh aranyért megy Rióba – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés