2017. március 22. szerda

márc. 22
20:23
Vb 2018: „Csak a győzelemre szabad gondolni” (She)
Az argentin labdarúgók továbbra sem osztották meg gondolataikat az újságírókkal a Chile elleni világbajnoki selejtezőről, az együttes szövetségi kapitánya, Edgardo Bauza viszont kijelentette: csak a győzelemre gondolhatnak.
márc. 22
20:39
Torna: Berki és Kovács is döntős a dohai vk-versenyen (She)
Berki Krisztián lólengésben, Kovács Zsófia pedig felemás korláton és ugrásban bejutott a döntőbe a tornászok dohai világkupaversenyén.
márc. 22
20:57
Női röpi NB I: szettet raboltak a vendégek, de a Csaba nyert (She)
Bár egy szettet elrabolt a vendégcsapat, nem történt meglepetés a női röplabda NB I. negyeddöntőjének első mérkőzésén. A bajnoki címvédő Linamar-Békéscsabai RSE 3:1 arányban nyert az alapszakasz-nyolcadik Penta-Gödöllő ellen, így 1-0-ra vezet az egyik fél második sikeréig tartó párharcban. A második találkozót vasárnap játsszák a Pest megyeiek otthonában.
márc. 22
20:59
Férfi vízi BL: az OSC nem bírt otthon a Spandauval (She)
Az OSC kellemetlen meglepetésként hazai környezetben csak 5–5-ös döntetlent játszott a német Spandauval a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
márc. 22
21:51
Férfi röplabda NB I: közeledik az aranyhoz a Pénzügyőr (She)
Hetvenöt perc alatt, 3:0 arányban nyert a Pénzügyőr a címvédő Fino Kaposvár ellen a férfi röplabda bajnoki döntő második mérkőzésén. A fővárosiak végig kézben tartották az irányítást, és immár csak egy lépés választja el őket attól, hogy fennállásuk első aranyérmét ünnepeljék.
márc. 22
22:27
Női vízi ob I: az UVSE és az Újváros közelebb a döntőhöz (She)
Az UVSE a Szeged, a Dunaújváros a BVSC ellen győzött hazai környezetben a női vízilabda ob I elődöntőjének első mérkőzésein.
márc. 22
22:29
Felkészülés: a búcsúzó Podolski nagy góljával verték meg a németek Angliát (She)
Lukas Podolski utolsó válogatott labdarúgó-mérkőzésén Németország 1–0-ra legyőzte Angliát.
márc. 22
23:03
Asztalitenisz-vb: kihirdették a magyar csapatot (She)
A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöksége négy női és öt férfi játékos indulását javasolja a Düsseldorfban május 29. és június 5. között sorra kerülő egyéni világbajnokságon.
márc. 22
23:21
Portugál–magyar: Dzsudzsák fogadást kötött Gulácsival (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szerdán egy edzéssel folytatta felkészülését a portugálok elleni vb-selejtezőre – adta hírül az MLSZ. Nemcsak az időjárás tette próbára a játékosokat, hanem ők is egymást.
márc. 22
23:57
NS: Berg Lipcsében járt; Gyurcsó triplázna – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés