2017. március 7. kedd

márc. 7
19:33
Strandkézi: sorsoltak a nyári Eb-kre – ők várnak a mieinkre (She)
Az Európai Kézilabda-szövetségben (EHF) kisorsolták a nyári, horvátországi felnőtt és U17-es strandkézilabda Európa-bajnokságok csoportbeosztásait.
márc. 7
19:35
Röplabda: kikapott, de helytállt a BRSE a CEV-kupában (She)
Két évtized után játszott CEV-kupa-negyeddöntőt magyar csapat, a Linamar-Békéscsaba. Ellenfele az olasz Busto Arsizio volt, amely sajnos megoldhatatlan feladat elé állította a magyar bajnokot: a csabai lányok ugyan jól küzdöttek, mindent elkövettek, sőt még játszmát is nyertek neves ellenfelükkel szemben, de vereséget szenvedtek. Az olaszországi visszavágót március 15-én játsszák.
márc. 7
19:37
Videó: első gólját szerezte az új csapatban, egy életre megjegyzi (She)
Mirrai Leme Vieira idén szerződött a Comercial FC labdarúgócsapatához. A brazil játékos a Catanduvense elleni, Paulista állami harmadosztályú mérkőzésen megszerezte első gólját az új együttesében. Érdemes megtekinteni…
márc. 7
19:51
Téli olimpia 2026: a svájci bizottság támogatja a sioni pályázatot (She)
A Svájci Olimpiai Bizottság támogatja Sion városát abban, hogy versenybe szálljon a 2026-os téli ötkarikás játékok megrendezéséért.
márc. 7
19:53
BL: a BBC-vel rohamoz a Real, három csatár a Napoliban is (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli a Real Madridot fogadja a párharc második felvonásán. A madridi meccsen Zinédine Zidane együttes 3–1-re nyert az olaszok ellen. Íme, a visszavágó kezdőcsapatai!
márc. 7
19:57
Foci-vb 2018: Putyin kiadta az ukázt - íme az eredmény! (Agroinform)
Maga Vlagyimir Putyin írt ki pályázatot a nemzeti hangszer elkészítésére.
márc. 7
20:09
Férfi kosár NB I: az Alba száz pont fölé jutott az újonc ellen (She)
A listavezető Alba Fehérvár könnyedén, 106–59-re győzött az újonc Vasas Budapest vendégeként, így tovább őrzi az első helyét a férfi kosárlabda NB I-ben.
márc. 7
20:27
Dopping: Iszinbajeva az orosz ügynökség vezetőségében (She)
Jelena Iszinbajevát beválasztották az Orosz Doppingellenes Ügynökség (RUSADA) vezetőségébe.
márc. 7
20:45
BL: Arsenal–Bayern München élőben az NSO-n! (She)
Kedd este kel el az első két hely a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ezek egyike biztosan a Bayern Münchené lesz. Vagy csodát tesz az Arsenal? Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 7
20:47
BL: Napoli–Real Madrid nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Napoli kétgólos hátrányt próbál meg ledolgozni a Real Madrid ellen. Madridban a nápolyiak még vezettek is, hogy aztán 3–1-es vereséget szenvedjenek – még a kontinens egyik legfanatikusabb tábora előtt is igen nehéz feladatnak ígérkezik a fordítás. Kövesse a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 7
21:03
Légiósok: Elek aláírta szerződését a Kajrat Almatival – hivatalos (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Elek Ákos a kazahsztáni Kajrat Almatinál folytatja pályafutását. Kedden az orvosi vizsgálatot követően a szerződését is aláírta a magyar középpályás, amely kettő plusz egy évre szól.
márc. 7
21:21
Videó: Walcott betalált, nagyon felvarrta a léc alá (She)
Theo Walcott góljával az Arsenal megszerezte a vezetést a Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.
márc. 7
21:23
Videó: Mertens góljával előnyben a Napoli (She)
Dries Mertens a 24. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak a Napoli–Real Madrid BL-nyolcaddöntő visszavágóján. Az első meccset a spanyolok nyerték meg 3–1-re, így az olaszoknak még egy gólra legalább szükségük van a továbbjutáshoz. Kövesse élőben a meccs történéseit az NSO-n!
márc. 7
21:39
NB I: menj meccsre fél áron! – a klubok szelvényei március 9-én és 11-én az NS-ben (She)
Véget ért a Nemzeti Sport szurkolói kampánya. Még csak most kezdődik igazán a Nemzeti Sport szurkolói kampánya.
márc. 7
22:15
Úszás: feszültség Hosszú Katinka és Darnyi Tamás iskolája között (She)
A sikeres magyar úszósportban ezúttal amiatt alakult ki nehéz helyzet, mert a Duna Arénát nem használhatja mindenki, a többi fővárosi uszodát pedig a vb miatt jelenleg felújítják.
márc. 7
22:51
BL: a Bayern München idegenben is 5–1-re nyert az Arsenal ellen! (She)
A hazai 5–1-es siker után a Bayern München Londonban is ugyanennyire intézte el az Arsenalt, amelynél ezzel a kudarccal alighanem véget ér a közeljövőben az Arsene Wenger-korszak is. A Bayern nem mindennapi, 10–2-es összesítéssel masírozott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában...
márc. 7
22:57
Bajnokok Ligája: 50 percnyi izgalom, majd jött a realitás (Agroinform)
Lemásolták a csapatok az odavágókat: oda-vissza 3-1 a Real Madridnak és 5-1 a Bayern Münchennek.
márc. 7
23:27
Női kézi: Bukarest után irány a francia Riviéra (She)
A hosszabbítások mellett távozói is akadnak a Bajnokok Ligája-címvédő román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának, Linnea Torstensson és Carmen Martín egyaránt Franciaország felé veszi az irányt a szezon végeztével.
márc. 7
23:29
BL: Wenger szerint nagyon jól játszott az Arsenal (She)
A Bayern München Londonban is 5–1-re győzött az Arsenal ellen, így összesítésben 10–2-vel ejtette ki Arsene Wenger csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Nézzük, hogyan látta a mérkőzést néhány főszereplő!

Keresés