2017. március 1. szerda

márc. 1
18:21
Videó: elképesztő tehetségű a világ leglazább biliárdosa (She)
Bámulatos profizmussal „zsonglőrködik” Matthew Webber műlökő (artistic pool player). A sportágat művészi szintre emelő fiatal őstehetség közösségi oldalain osztja meg követőivel elképesztő videóit, amelyeken olyan trükköket mutat be, hogy leesett az állunk.
márc. 1
18:23
PL: U20-as kolumbiai válogatott védőt vett a Watford – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford szerződteti Jorge Segurát az Envigado FC-től.
márc. 1
18:39
Olimpia 2024: nem változott a paralimpiai bizottság célja (She)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke a budapesti olimpiai pályázat visszavonása után is „a magyar társadalom szellemi akadálymentesítését” jelölte meg a szervezet fő céljaként.
márc. 1
18:41
F1: nincs több remény – a Manor már biztosan nem indul idén (She)
Biztossá vált, hogy a március 26-án rajtoló Formula–1-es szezonban nem lesz ott a tavalyi utolsó helyezett Manor istálló.
márc. 1
18:45
Magyar foci: Hemingway odaszúrt egy szépet a Fradinak (Agroinform)
A kispestiek tulajdonosa elmondta, ha kilépnek a nemzetközi porondra, nem fogják felrúgni eddigi játékospolitikájukat.
márc. 1
18:57
Női kézi NB I: döntetlennel zárult a Fradi–Győr rangadó (She)
A női kézilabda NB I 15. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 28–28-as döntetlent játszott a Győri Audi ETO KC-val.
márc. 1
18:59
Női válogatott: kétgólos vereség Walestől a Ciprus-kupa nyitányán (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott Walestől a Ciprus-kupa elnevezésű felkészülési torna csoportkörének első fordulójában. A mieink két nap múlva az írekkel csapnak össze, akik a csehek legyőzésével kezdték a viadalt.
márc. 1
19:33
La Liga: „Ha nincs az a sérülés, kezdő lennék a Realban. Ez biztos” (She)
A La Ligában szereplő Las Palmas támadója, Jesé Rodríguez úgy véli, sztár lett volna mostanra belőle a Real Madridnál, ha karrierje korai szakaszában nem szenved súlyos térdsérülést. A futballista ma este bizonyíthat korábbi klubjának.
márc. 1
19:39
Ha ez tényleg megtörtént a futballpályán, megvan az év bírója :D - videó (Agroinform)
márc. 1
19:51
Férfi kézi NB I: komlói örömtánc volt Tatabányán (She)
A Tatabánya hazai pályán 27–27-es döntetlent játszott a Komlóval a K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában, míg a Balatonfüred 32–21-re megverte a sereghajtó Mezőkövesdet.
márc. 1
19:53
Videó: Messi állva fejelt gólt, majd mókás öngól jött (She)
Tizenegy perc alatt kétgólos vezetésre tett szert a Barcelona a Sporting Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján. Előbb Messi talált be, majd Juan Rodríguez segítette a hálóba Luis Suárez lövését.
márc. 1
20:09
Tenisz: Federer kikapott a világranglista-116. orosztól (She)
Roger Federer 3:6, 7:6, 7:6-ra kikapott az orosz Jevgenyij Donszkojtól a dubai kemény pályás tenisztorna második fordulójában.
márc. 1
20:15
Darts: Taylor-verésből profitálnánk (Agroinform)
Csütörtök este Exeterben folytatódnak a Premier League darts küzdelmei, jön az 5. forduló.
márc. 1
20:27
Alpesi ob: Archam és Szőllős Benjamin nyert óriás-műlesiklásban (She)
A férfiaknál Szőllős Benjamin, míg a nőknél Archam Chiara nyert óriás-műlesiklásban az ausztriai Lachtalban zajló alpesi sí országos bajnokság szerdai napján.
márc. 1
20:29
Magyar Kupa: Honvéd–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Magyar Kupában összecsap a bajnoki listavezető Budapest Honvéd a bajnoki címvédő Ferencvárossal, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 1
20:31
Férfi vízi BL: kiütéssel győzött, és a csoport élére ugrott a Szolnok (She)
Egyetlen góllal, 12–11-re győzött a ZF-Eger a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában, így megtartotta helyét az első háromban.
márc. 1
20:45
Német Kupa: a Gladbach büntetőkkel jutott tovább (She)
A Borussia Mönchengladbach 2–1-re nyert a Hamburger SV otthonában a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe.
márc. 1
20:47
Francia Kupa: a PSG a végén darálta be 2. ligás ellenfelét (She)
A labdarúgó Francia Kupa nyolcaddöntőjében a PSG idegenben 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Niort csapatát.
márc. 1
20:49
Olasz Kupa: Lazio–Roma elődöntő – élőben az NSO-n! (She)
Az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán a római derbin a Lazio a pályaválasztó a Roma ellen. A bajnokságban jobban szerepelnek a „Farkasok”, és esélyesebbek is a döntőbe jutásra. Mivel azonban a kupában bármi megtörténhet, a kékek joggal gondolhatnak arra, hogy összesítésben búcsúztathatják a bordó-sárgákat. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket, szóljanak hozzá,…
márc. 1
21:03
Férfi kosárlabda NB I: nagy csatában győzött a Falco (She)
A Falco négy ponttal nyert hazai pályán a Sopron ellen a férfi kosárlabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
márc. 1
21:27
Elismerés: Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló (Agroinform)
Nyolcadik helyen találjuk csupán az első futballistát a legértékesebb magyar sportolók között.
márc. 1
21:57
RB Leipzig: Gulácsi Péternek Svájcból érkezhet riválisa (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig célkeresztjébe került a Young Boys 22 éves svájci kapusa, Yvon Mvogo – számolt be róla a sport.de.
márc. 1
22:15
Ligue 1: 80 perc emberhátrány, kétgólos előny, 92. perces dráma (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Bastia hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Nantes-tal.
márc. 1
22:17
Barcelona: Luis Enrique távozik a szezon végén – hivatalos (She)
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona vezetőedzője hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végén távozik a posztjáról.
márc. 1
22:33
Magyar Kupa: a Ferencváros a Honvéd otthonában is nyert (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a 2–1-re megnyert első meccs után a visszavágón is legyőzte a Honvédot a Magyar Kupa-nyolcaddöntőjében, így kettős győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe.
márc. 1
22:35
Női vízi ob I: 20 UVSE-gól, a Szentes is kiütéssel nyert (She)
Gólgazdag meccsek játszottak a női vízilabda ob I középszakaszában a felsőházban. A három találkozón összesen 67 találat született.
márc. 1
22:51
FA-kupa: csak ráijesztettek a Manchester Cityre (She)
A labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében a Manchester City ismétlésre kényszerült a másodosztályú Huddersfield ellen, ám annak ellenére, hogy a kis csapat hamar vezetést szerzett az Etihadban, Pep Guardiola együttese fordított, végül pedig könnyed, 5–1-es győzelmet aratott, és utolsóként bejutott a sorozat legjobb nyolc együttese közé.
márc. 1
22:53
Olasz Kupa: a Lazio szerzett előnyt az elődöntő-visszavágóra (She)
Az Olasz Kupa elődöntőjének első felvonásán a római derbin a Lazio volt a pályaválasztó a Roma ellen. A bajnokságban jobban szerepelnek a „farkasok”, és esélyesebbnek is látszottak a döntőbe jutásra, de a Lazio taktikus játékkal kétgólos előnyt szerzett a visszavágóra.
márc. 1
23:09
Videó: Bale felelőtlen volt, piros lapot harcolt ki magának (She)
A kiállítás sorsára jutott Gareth Bale a Real Madridban a Las Palmas elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A második félidő elején a walesi játékos nem tudta szabályosan szerelni Jonathan Vierát, folyamatosan rúgdosta, majd dühösen földre lökte. Igaz, Viera is lökött egyszer.
márc. 1
23:27
La Liga: a Real Madrid emberhátrányban, 1–3-ról állt fel (She)
A Real Madrid emberhátrányban játszva, 3–1-es hátrányból mentett pontot hazai pályán a Las Palmas ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.

2017. március 2. csütörtök

márc. 2
7:51
NHL: a Chicago Kane triplájával kiütötte a címvédőt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Chicago Blackhawks 4–1-re legyőzte a címvédő Pittsburgh Penguinst. A hazaiaknál Patrick Kane három gólt szerzett, legutóbbi három mérkőzésén immár másodszor. A Blackhawks sorozatban ötödik meccsét nyerte meg.
márc. 2
8:09
NB II: már megint változhat a létszám – drasztikusan (She)
A másodosztályban létszámcsökkentést tervez a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), amire az egyesületek véd- és dacszövetségbe tömörültek. A szövetség a csütörtöki elnökségi ülésen tárgyalhat a tervezetről.
márc. 2
8:15
Így néz ki most a Népstadion (Agroinform)
Illetve annak hűlt helye. A tervek szerint az új Puskás Stadiont 2019-re húzzák fel.(legifoto.hu)
márc. 2
8:45
Légiósok: Nikolics az öt legígéretesebb újonc között – videó (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban a télen a varsói Legiától a Chicago Fire-höz szerződő Nikolics Nemanját is megemlíti, mint a liga öt legígéretesebb újoncának egyike.
márc. 2
8:47
Tenisz: Djokovics 2 óra 38 perc alatt győzte le Del Potrót (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics három játszmában, 2 óra 38 perc alatt megverte az argentin Juan Martín del Potrót az acapulcói kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában, így bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 2
8:49
F1: a barcelonai kollektív teszt 3. napja élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön véget ér az F1-es csapatok első teszthete Barcelonában. A záró napon a Pirelli kérésére mesterségesen áztatott pályán köröznek az autók, így ki lehet próbálni az új esős és átmeneti gumikat. A tartálykocsik éjszaka és reggel is folyamatosan locsolták a pályát, amely a délelőtti etapban még biztosan vizes lesz, délután viszont elképzelhető, hogy száraz pályás körözésre is lesz…
márc. 2
9:27
Kézilabda BL: Csak a Veszprémen múlik, mennyi lesz a különbség (Agroinform)
Csütörtök este a svájci Schaffhausen otthonában lép pályára a Telekom Veszprém csapata. A papírforma sima kettest ígér.
márc. 2
9:39
FTC: Sokan vagyunk a posztra – Lovrencsics a riválisairól (She)
A Ferencváros 2–0-ra megverte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén, így kettős győzelemmel, 4–1-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé. A találkozó után az NSO Tv stábja Lovrencsics Gergővel és Hidi Patrikkal beszélgetett. A kispestiek csapatkapitánya szerint a Fradi jobban használta ki a helyzeteit, míg a második gólt előkészítő ferencvárosi támadóval az…
márc. 2
9:57
Videó: így ne kezdj közepet! Különben nevetséges gólt kapsz... (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a listavezető Celtic magabiztosan, 4–0-ra nyert az Inverness CT vendégeként. A duplázó Moussa Dembélé a 46. percben a második félidőt megkezdő hazaiak hathatós közreműködésének köszönhetően volt eredményes. A vendéglátók pedig egy percen belül kétszer álltak fel középkezdéshez.
márc. 2
10:03
La Liga: Őrület Spanyolországban - Luis Enrique távozik, a Real tovább szenved - videó (Agroinform)
A Real Madrid újabb értékes pontokat bukott, míg a Barcelonánál indulhat az edzőkeresés.
márc. 2
10:33
Tenisz: a bedühödött Babos még most is beleborzong (She)
A tornagyőztes Babos Tímea szerint a negyeddöntő volt a vasárnap befejeződött, 250 ezer dollár (72.7 millió forint) összdíjazású budapesti női kemény pályás WTA-torna fordulópontja.
márc. 2
10:35
Dopping: megfosztották olimpiai bronzérmétől az ukrán öttusázót (She)
Megbukott a doppingvizsgálaton, ezért megfosztotta a 2008-as pekingi játékokon szerzett bronzérmétől Viktorija Terescsuk ukrán öttusázót a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
márc. 2
10:57
Darts: Szakértőink szerint Anderson nyeri a forduló rangadóját - tippek, podcast (Agroinform)
Exeterben folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét górcső alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 2
11:09
Törökország: Podolski a japán élvonalba szerződik (She)
Lukas Podolksi, a török élvonalbeli Galatasaray német labdarúgója bejelentette, a szezon végén a japán Visszel Kobéhoz igazol.
márc. 2
11:27
Palermo: Ők jelentik a jövőt – a tanácsadó Baloghról és Sallairól (She)
Gianni Di Marzio, a klub eladásával kacérkodó elnök, Maurizio Zamparini volt tanácsadója a Palermo két magyar labdarúgóját, Balogh Norbertet és Sallai Rolandot dicsérte.
márc. 2
11:45
NB III: az SZTK a szezon végéig Dunaharasztiban lesz „otthon” (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportját vezető Szigetszentmiklós a szezon hátralévő részében Dunaharasztiban fogadhatja ellenfeleit – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsági határozatában.
márc. 2
11:51
Nemzetközi foci: Nikolics Amerikában is gólkirály lesz? Mi tennénk rá! (Agroinform)
18-szoros pénzt ér, ha a korábban az NB I-ben és a lengyeleknél is gólkirályi címet nyerő csatár meghódítja az MLS-t.
márc. 2
12:03
DVTK: már nem Horváth Ferenc klub vezetőedzője – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a klub vezetősége felmentette a vezetőedzői feladatok ellátása alól Horváth Ferencet.
márc. 2
12:21
Videó: LeBron James majdnem kilapította a Pats legendáját (She)
Bill Belichick, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots legendás vezetőedzője a helyszínen tekintette meg a Boston Celtics Cleveland Cavaliers elleni kosármeccsét. A találkozó egyik legviccesebb jelenete az volt, amikor a vendégek sztárja, LeBron James egy lecsorgóért próbált felugrani, majd az érkezést követően majdnem kilapította a Hazafiak…
márc. 2
12:27
Labda volt! Ja, nem. (Agroinform)

Keresés