2019. december 12. csütörtök

dec. 12
20:09
El: Zubkov, Isael, Nguen és Boli is kezd a Ferencvárosban (She)
Sztaniszlav Gencsev és Szerhij Rebrov is kijelölte kezdőcsapatát a Ludogorec–Ferencváros Európa-liga-mérkőzésre. A magyar együttes a Zubkov, Isael, Nguen, Boli támadóformációval próbálja meg kiharcolni a továbbjutáshoz szükséges sikert.
dec. 12
20:11
több száz gyerek énekelte együtt a bányászhimnuszt (She)
Tatabányán az Árpád Gimnázium és a Bárdos László Gimnázium kispályás labdarúgó Mikulás-kupája különlegesen indult, a diákok ugyanis közösen elénekelték a bányászhimnuszt – íme!
dec. 12
20:21
Rp. úszó ob: Hosszú legyőzte Késelyt 400 gyorson (She)
Újabb három aranyérmet szerzett Hosszú Katinka – a rövid pályás országos bajnokság második napján mindhárom egyéni számot ő nyerte Kaposváron, amibe egy bravúr is belefért, mégpedig az Eb-bronzérmes Késely Ajna legyőzése 400 gyorson. Milák Kristóf szintén diadalmaskodott ezen a távon, 50 pillangón viszont az Eb-n második Szabó Szebasztián egy tempó
dec. 12
20:33
Hosszú Katinka csütörtökön lemásolta a szerdát (Infostart)
Akárcsak a szerdai nyitónapon, csütörtökön is három számban diadalmaskodott a Kaposváron zajló rövidpályás úszó országos bajnokságon.
dec. 12
20:45
Utánpótlás: a jövő sportolóit segítik az akadémiák – Szabó Tünde (She)
Szabó Tünde szerint a jövő nagy sportolóit, a 15-19 éves tehetségeket segítik az akkreditált sportakadémiák.
dec. 12
20:47
Dvtk: Vissza kellett szereznünk a drukkerek bizalmát – Feczkó (She)
Feczkó Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője felmérte, milyen taktika megvalósítására lehet képes a játékoskeret, és szakított a korábbi elképzelésekkel.
dec. 12
20:49
A helyzetek java kimaradt, kiesett a Ferencváros az Európa-ligából (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent ért el a Ludogorec otthonában, így a magyar csapat a csoport 3. helyén zárt, és kiesett.
dec. 12
20:54
Ludogorec-FTC - közvetítés percről percre (Behaviour)
A továbbjutás a tét: a győztes továbbjut az Európa Liga csoportköréből. Pontosabban a Ferencvárosnak győznie kell, a Ludogorecnek elég a döntetlen is. Budapesten a bolgárok nyertek 3-0-ra. Kövesse velünk a mérkőzést percről percre!
dec. 12
20:57
El: az Arsenal 0-2-ről mentett pontot Liege-ben (She)
A labdarúgó Európa-liga F-csoportjának záró fordulójában az Arsenal kétgólos hátrányból mentett pontot a Standard Liege vendégeként, a Vitória Guimaraes pedig az utolsó percekben fordított Frankfurtban.
dec. 12
20:59
El: a Dinamo Kijev a ráadásban egyenlített, de kiesett a csoportkörből (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában a Dinamo Kijev hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Luganóval, így a harmadik helyen zárt, s kiesett a csoportból.
dec. 12
21:03
Szabó Tünde: A jövő nagy sportolóit segítik az akkreditált sportakadémiák (Azenpenzem)
Ezek az intézmények gondoskodnak a fiatal sportolóik felkészítéséről, versenyeztetéséről, megszervezik a rendszeres sportegészségügyi vizsgálatukat, illetve sportpszichológiai ellátásukat.
dec. 12
21:09
Európa-liga élőben: Ludogorec–Ferencváros (Infostart)
Utolsó mérkőzését játssza a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, a bulgáriai Razgradban. A csoportból az Espanyol már továbbjutott, a CSZKA Moszkva biztosan nem fog. A második helyért a Ludogorec és a Fradi küzd, a magyar bajnok kizárólag győzelemmel mehet tovább.
dec. 12
21:21
El: a csoportkör 6. fordulójának élő eredménykövetője (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójához érve a továbbjutás szempontjából nagy harc vár a csapatokra – köztük a Ferencvárosra is!
dec. 12
21:27
Serie A: Ribéry hónapokra kidőlt, meg kell operálni (She)
A hétvégén Münchenben megműtik Franck Ribéry bokáját; az olasz élvonalbeli Fiorentina 36 éves francia labdarúgója legközelebb várhatóan februárban léphet pályára mérkőzésen.
dec. 12
21:39
Egy halolaj miatt vonulhatott vissza műugróként az Oscar-díjas magyar film színésze (Infostart)
Az országos bajnokság után edzője azt mondta neki, hogy hétfőn nincs edzés, majd amikor hazament, megdöbbentő e-mail várta Hais Dorottyát.
dec. 12
21:45
Jégkorong: a magyar válogatott egy góllal kikapott Japántól (She)
Hiába próbálkozott sokkal többször, betalálni csak egyszer tudott a magyar válogatott – akkor is emberhátrányból –, így 2–1-re kikapott Japántól a Hat nemzet tornája második, csütörtöki játéknapján. A mieink pénteken Franciaországgal folytatják.
dec. 12
22:00
Ludogorec-FTC 1:0 - közvetítés percről percre (Behaviour)
A továbbjutás a tét: a győztes továbbjut az Európa Liga csoportköréből. Pontosabban a Ferencvárosnak győznie kell, a Ludogorecnek elég a döntetlen is, de a félidőben vezet a bolgár csapat. Kövesse velünk a mérkőzést percről percre!
dec. 12
22:00
Vezet a Ludogorets a Fradi ellen (BorsOnline)
[lead_kep] Jody Lukoki, a Ludogorets játékosa (k) gólt rúg a labdarúgó Európa-li
dec. 12
22:03
Hokivereség Japántól (Infostart)
Gólszegény mérkőzésen verte a magyar válogatottat a felkelő nap országának csapata.
dec. 12
22:57
Gigabotrány, Ronaldo nyakára támadt a pályán egy szurkoló (Ripost)
Hárman is rá vadásztak a BL-meccsen. A Juventus sztárja dühében majdnem megütötte az egyik rajongót, akit elrángattak tőle a biztonságiak.
dec. 12
22:59
Óriásit küzdött a Fradi, a bíró az ellenfelet segítette (Ripost)
A sorsdöntő meccsen nem lett kedvencünk a szlovén játékvezető. Emelt fővel búcsúzott a magyar bajnok az Európa-ligából.
dec. 12
23:03
El: nem sikerült a bravúr, a Fradi kiesett a csoportból (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent ért el a Ludogorec otthonában, így a magyar csapat a csoport 3. helyén zárt, s kiesett.
dec. 12
23:03
A Békéscsaba és a Felcsút után a Ludogorec is megtréfálta a Ferencvárost (888.hu)
Érvényesült a papírforma, kiesett a magyar bajnok az Európa-ligából.
dec. 12
23:03
Európa-liga - Ludogorec-Ferencváros 1-1, nem jutott tovább a Ferencváros (HírTV)
A Ferencváros nem jutott tovább a labdarúgó Európa-liga csoportköréből, mivel annak csütörtöki zárónapján 1-1-es döntetlent játszott a bolgár Ludogorec vendégeként.
dec. 12
23:06
Mindent megpróbált az FTC, de nem sikerült a továbbjutás (Behaviour)
Győznie kellett volna az FTC-nek a Ludogorec otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének záró fordulójában. A magyar bajnok méltó ellenfele volt esélyesebb ellenfelének, az első félidőben nem kapott meg egy tizenegyest, viszont több ziccert is kihagyott, a vége 1-1 lett.
dec. 12
23:06
Ludogorec–Ferencváros 1-1: Jól játszott a Fradi, de véget ért a nagy kupamenetelés (BorsOnline)
A Ferencváros nagyon bátor támadójátékkal rukkolt elő a bolgár Ludogorec otthonában, de így sem sikerült számára a továbbjutás az Európa Liga-csoportköréből, miután 1-1-s döntetlent ért el.
dec. 12
23:08
Ludogorec-FTC 1:1 - közvetítés percről percre (Behaviour)
A továbbjutás a tét: a győztes továbbjut az Európa Liga csoportköréből. Pontosabban a Ferencvárosnak győznie kell, a Ludogorecnek elég a döntetlen is, de a félidőben vezetett a bolgár csapat, az FTC a 95. percben egyenlített . Kövesse velünk a mérkőzést percről percre!
dec. 12
23:09
El: MU-gála az Az ellen, a 90. percben bukott el a Gladbach (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének záró fordulójában a Manchester United otthon 4–0-ra kiütötte a holland AZ Alkmaart, a Mönchengladbach a 90. percben kapott góllal esett ki, továbbjutott a Rangers és a Porto.
dec. 12
23:21
Női röplabda Extraliga: nagy csatában nyert a Jászberény (She)
A Jászberény megszerezte második győzelmét a női röplabda Extraligában, mivel szetthátrányból 3:1-re nyert a sereghajtó Haladás vendégeként csütörtök este.
dec. 12
23:23
El: Most játszottunk a legjobban a csoportkörben – Rebrov (She)
A Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Ludogorec vendégeként Bulgáriában az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, amivel ugyan nem jutott tovább az FTC, a főtáblán egyetlen vereséget szenvedve esett ki.
dec. 12
23:25
El: a 6. forduló eredményei és a tabellák egy helyen (She)
A labdarúgó Európa-liga 6. fordulójának eredményei, tabellák és továbbjutók egy helyen! A kieséses szakasz sorsolását hétfőn 13 órakor tartják meg.
dec. 12
23:27
Buborékgeneráció – Vincze András publicisztikája (She)
Annyiszor mondták már, hogy vattába csomagoljuk a fiatalokat, hogy az ilyen kántálás már fel sem tűnik. Olyannyira nem, hogy az ember fia, ha ép...
dec. 12
23:27
Európa-liga: döntetlennel búcsúzott a Ferencváros (ATV)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott csütörtökön a Ludogorec vendégeként a labdarúgó Európa-liga hatodik, utolsó fordulójában, így csoportjában harmadik helyen végezve búcsúzott.
dec. 12
23:27
Kiesett a Fradi az Európa Ligából (444.hu)
Az utolsó pillanatban egyenlíteni tudott Razgradban, de a továbbjutáshoz győzelem kellett volna.
dec. 12
23:29
Előjáték után – Malonyai Péter jegyzete (She)
Valamivel több mint két hónap és végre elkezdődik a Bajnokok Ligája, mármint az igazi. Mert ami eddig történt szeptember óta, felesleges időtö...
dec. 12
23:33
Döntetlennel búcsúzott az Európa-Ligától a Ferencváros (Azenpenzem)
Szerhij Rebrov együttese győzelemmel első magyar csapatként vette volna sikerrel a csoportkört. Így viszont hétből eddig egyszer sem sikerült túlélni ezt a szakaszt a magyar kluboknak.
dec. 12
23:45
Többet érdemelt volna a Fradi; Interjú Lőw Zsolttal, a Psg másodedzőjével (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés