2019. december 13. péntek

dec. 13
11:15
Rb Leipzig: februárban térhet vissza Willi Orbán (She)
Februárban térhet vissza a pályára térdműtétje után Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója.
dec. 13
11:33
Tenisz: Szvitolina edzői stábjában folytatja Bagdatisz (She)
A női világranglistán hatodik Elina Szvitolina stábjában kezdi meg edzői karrierjét Markosz Bagdatisz, a 2006-os ausztrál nyílt teniszbajnokság döntőse.
dec. 13
11:33
Egyhangú döntés, zöld utat kapott a budapesti atlétikai-vb (Ripost)
A kormány és a főpolgármester is támogatja a 2023-as világbajnokság megrendezését. Egyetértés a feltételekről.
dec. 13
11:36
Darts-VB: Egy exrögbis izmozik Van Gerwennel a trófeáért (BorsOnline)
Egy igazi rosszfiút, a walesi exrög­bis Gerwyn Price-t tartják a ma kezdődő profi dartsvilágbajnokságon a címvédő Michael van Gerwen legnagyobb kihívójának.
dec. 13
11:51
Férfi kézi Mk: Tatabánya–Veszprém párharc a negyeddöntőben (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy elkészítette a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. A címvédő Szeged az FTC-vel, a Veszprém a Tatabányával mérkőzik meg a legjobb négy közé kerülésért.
dec. 13
11:51
Sok pénzt focizott össze a Ferencváros (444.hu)
A Ferencváros 1,8 milliárd forintot kap az UEFA-tól. Így talán kevesebb közpénzzel is beérik jövőre.
dec. 13
11:57
El: anyagilag is jól járt az Ftc a nemzetközi kalanddal (She)
Noha nem jutott tovább a csoportjából, a Ferencváros labdarúgócsapata anyagilag így is jól járt azzal, hogy az Európa-ligában szerepelt – a zöld-fehérek összesen 5.39 millió eurót kapnak a kaland után.
dec. 13
12:03
Barcelona: a korábbi közönségkedvenc visszatérne (She)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea játékosa, Pedro a Cadena SER nevű rádióállomás egyik műsorában elismerte: szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, az FC Barcelonához.
dec. 13
12:09
Skócia: a Rangers szerződést hosszabbított Gerrarddal (She)
A Rangers FC labdarúgócsapata meghosszabbította Steven Gerrard szerződését – tudatta a klub a hivatalos honlapján.
dec. 13
12:27
Wtcr: Én vagyok az, akinek a skalpjára vadásznak – Michelisz (She)
A magyar autósport legnagyobb nemzetközi sikerét arathatja Michelisz Norbert. A túraautó-világkupa mindhárom sepangi futamát vasárnap tartják – a Hyundai magyar pilótája az élről várja a versenyt.
dec. 13
12:33
Marija csodája, Noé hiánya (Azenpenzem)
Lékai Máté állapota – hála a Szkopjéból igazolt erőnléti edzőnek – rengeteget javult, január elején dől el, részt vehet-e pályafutása negyedik Eb-jén.
dec. 13
12:57
Liverpool: szerződést hosszabbított Jürgen Klopp (She)
Jürgen Klopp új szerződése 2024 nyaráig szól a Bajnokok Ligája címvédő, a Premier League élén álló Liverpool FC-nél. Övé a klub leghosszabb győzelmi- és veretlenségi szériája is, emellett a Pool legjobb angol bajnoki rajtja. A német tréner egy Európa-liga- és egy BL-ezüst után az előző idényben jutott a csúcsra a Poollal. Még négy és fél évig folyt
dec. 13
13:03
Légiósok: Balogh pihenőt kapott, mentálisan rendbe kell jönnie (She)
Az angol másodosztályban szereplő Hull Citynél pihenőt adtak a sérüléssel bajlódó Balogh Norbertnek.
dec. 13
13:21
Női foci: hét ország jelentkezett a 2023-as vb rendezésére (She)
Hét ország jelezte szándékát a 2023-as női labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
dec. 13
13:33
El: szinte megtriplázta Uefa-pontjait az Ftc, de a Fehérváré az új rekord (She)
A Ludogorec elleni 1–1-es döntetlenért a jövő évi kiemelés szempontjából értékes egy pontot kapott a Ferencváros. A zöld-fehérek 9.000 koefficiensponttal, azaz a mostani idény előtti 3.500-hez képest csaknem háromszor annyi ponttal vághatnak neki jövőre az európai kupasorozatok sorsolásának – már ha kvalifikálnak. Az FTC és a Fehérvár is felállítot
dec. 13
13:35
Fft: megjelent a FourFourTwo magazin januári száma (She)
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 118., avagy 2020 januári száma! Mostantól nemcsak Magyarország határain belül, hanem a külhoni magyarság által lakott területeken is terjesztik a FourFourTwo magazint, sok határon túli olvasó régi vágyát teljesítve ezzel!
dec. 13
13:39
Steven Gerrard köszöni, jól van ott, északon (Infostart)
Skót klubcsapatával, a Glasgow Rangersszel tavasszal is az Európa-ligában vitézkedhet, nem csoda, hogy 2024-ig a kispadra ragasztották a főnökei.
dec. 13
13:39
Jó hírt kapott Marco Rossi a sorsdöntő meccs előtt (Ripost)
Ismét számíthat a védelem alapemberére a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 13
13:45
Lesen vagyunk: erőn felül ment a Fradi (She)
Az Európa-ligában a papíron leggyengébb csapatként szállt be a Ferencváros, majd hét ponttal szállt ki onnan. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) szerint a tanulási folyamat látható volt, most jöhet az építkezés korszaka, ami legalább ekkora felelősség. Az Európa-liga-kalandon túl van itt minden, mint a búcsúban: BL, Napoli-Ance
dec. 13
13:45
A kormány lényegében államosítja az elit utánpótlásképzést a fociban, kézilabdában és kosárlabdában (444.hu)
A minisztérium bírálja majd el a szakmai munkát, a központi költségvetés finanszírozza az „Államilag elismert sportakadémiákat”.
dec. 13
13:47
Női kézi: „Kaptunk egy második sanszot, élnünk kell vele!” – Kovacsics a selejtezőről (She)
Szinte felrobbant a magyar női kézilabda-válogatott tagjainak közös chatszobája a svéd-német kézilabda-mérkőzés után – árulta el a csapat kapitánya, Kovacsics Anikó az M4 Sporton. Az északiak sikerével eldőlt, a Japánban zajló világbajnokságon 14. helyet szerző magyar válogatott részt vehet a jövő évi olimpiai pótselejtezőn. A kerettagoknál újra lo
dec. 13
13:57
Wtcr: újabb pole és újabb nagy lépés Michelisztől a bajnoki cím felé (She)
Az első időmérő után a másodikon is megszerezte a pole pozíciót Michelisz Norbert a túraautó-világkupa (WTCR) malajziai idényzáró hétvégéjén. A magyar pilóta mellől vk-riválisa, Esteban Guerrieri várhatja a piros lámpák kialvását az utolsó futamon. Yvan Muller és Thed Björk már a Q1-ben búcsúzott a második kvalifikáción, így mind a ketten nagy hátr
dec. 13
14:03
„Aki az utamba kerül, el akarom pusztítani” – Van Gerwennel kezdődik a darts-vb! (She)
Elérkezett a várva várt nap, péntek este megkezdődik a londoni Alexandra Palace-ben a karácsonyi időszak első számú sporteseménye, a 2020-as PDC-dartsvilágbajnokság. Háromrészes felvezetőnk első részében a végső győzelemre általunk legesélyesebbnek tartott 16 játékost állítottuk erősorrendbe, a másodikban a vb két női indulójával, Fallon Sherrockka
dec. 13
14:03
Bergamóért és az olasz fociért (Azenpenzem)
Most először az is előfordult, hogy a legjobb tizenhat közé csak az öt legnagyobb bajnokságból – angol, német, olasz, spanyol és francia – jutottak be csapatok.
dec. 13
14:09
Női kézi-vb: összejött az orosz–norvég párharc – a bronzmeccsen (She)
Spanyolország fantasztikus játékkal, és nem mellesleg óriási meglepetésre 28–22-re legyőzte Norvégiát a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság elődöntőjében, így a spanyol válogatott lesz Hollandia ellenfele a fináléban. A 2011-ben bronzérmes nemzet először küzdhet meg a világbajnoki címért.
dec. 13
14:21
Szavazás: milyen eredménnyel zárul a szerdai el Clásico? (She)
Milyen eredménnyel zárul a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójából elhalasztott, s december 18-án, szerdán pótlásra kerülő el Clásico?
dec. 13
14:27
Real: „Szégyellem magam, valakinek fel kellett volna pofoznia” (She)
Őszinte vallomást tett a The Guardiannek adott interjújában Roberto Soldado, a spanyol élvonalbeli Granada futballistája. A 34 éves játékos hosszú éveken át a Real Madridnál nevelkedett, de elmondása szerint egyáltalán nem volt profi a hozzáállása.
dec. 13
14:29
Jégkorong: Ha valaki elront valamit, megfogjuk a vállát, segítjük – Nagy Krisztián (She)
Ezúttal nem sikerült 0–2-ről fordítania Japán ellen a magyar jégkorong-válogatottnak, pedig bőven akadtak helyzetei a budapesti Hat Nemzet Tornán játszott mérkőzésen. Majoross Barnabás arról beszélt az NSO Tv-nek, hogyan sikerült kihagyniuk Pápa Mártonnal az abszolút ziccert, míg a társak elmondták, ilyenkor igyekeznek a hibázó játékosokat biztatni
dec. 13
14:31
Nagy Krisztián – Ha valaki elront valamit, megfogjuk a vállát, segítjük (She)
.
dec. 13
14:33
Több mint másfél milliárd forintot keresett a Fradi az Európa-ligában (Azenpenzem)
A korábbi, Bl-selejtezős szereplésért, illetve az El-csoportkörbe jutásért kapott pénzdíjon (1,34 milliárd forint) felül az Ftc további 437 milliót keresett a csoportkörös teljesítményével.
dec. 13
14:57
Hrutka János: Nehezen tudnám már elképzelni az életem a Katona, az Örkény, a Radnóti vagy egy Pintér Béla-darab nélkül (444.hu)
A futballban nem kulcskérdés már a tehetség - mondta az ÉS-nek adott interjújában a Fradi és a válogatott egykori hátvédje.
dec. 13
15:03
Kerékpár: „Értsük meg végre, a közút nem csak az autósoké!” (She)
World tour szerződések, magyarországi Giro-rajt, a világszínpadra felkapaszkodó Tour de Hongrie – hogy csak a leglátványosabb idei bringás eredményeket említsük. Nem kérdés, történelmi évet zárt a hazai kerékpársport, és Princzinger Péter MKSZ-elnök szerint mindez csak a jéghegy csúcsa. A szakember a következő két-három évben tűzijátékot vár, ugyan
dec. 13
15:39
Kiderült, mikor játszhat újra Willi Orban (Infostart)
A 27 éves csapatkapitány október 30-án, a Wolfsburg ellen 6-1-re megnyert Német Kupa-mérkőzésen sérült meg, és két héttel később műtéten esett át.
dec. 13
15:45
Játék nélkül is sikerrel járt a magyar válogatott (Ripost)
A gyenge vb-szereplés ellenére is örülhet a magyar női kézilabda-válogatott.
dec. 13
15:51
El: a Ludogorec fizette – változott a bíró Wikipedia-oldala... (She)
Matej Jug nevét egyhamar nem felejtik el a Ferencváros szurkolói. A szlovén játékvezető Cicinho kezezése után nem ítélt tizenegyest csütörtökön a magyar csapatnak, holott egyértelmű volt a szituáció... A 39 éves bíró Wikipedia-oldalát bizonyára ezért buherálták meg pénteken.
dec. 13
16:09
Női kézi: a magyar szövetség később dönt Rasmussen sorsáról (She)
Rövid közleményt adott ki a Magyar Kézilabda-szövetség pénteken. A kommünikéből kiderül, hogy Kim Rasmussen szövetségi kapitányt meghallgatta az MKSZ, sorsáról később születik döntés, amit befolyásolhat, hogy az IHF fegyelmi eljárás alá vonta a szakembert.
dec. 13
16:33
Kétméteres mérföldkő – száztíz esztendeje született Bodosi Mihály (She)
Második európai és első magyar atlétaként röppent át a két méter felett, de csak 196 centivel tartotta 21 évig az országos csúcsot... Mi történt pontosan a pécsi Maurinum pályaavatóján?
dec. 13
16:42
Feleannyit keresett a Fradi az Európa-ligával, mint a Fehérvár (Behaviour)
Így sem kis pénz üti a zöld-fehérek markát.
dec. 13
16:45
Eb 2020: a Puskás Arénában játszhatunk Bulgária ellen? (She)
Kiril Domuszcsiev, a Ludogorec tulajdonosa – aki tagja a Bolgár Labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottságának – megszólalt a Ferencváros elleni Európa-liga-csoportmérkőzés után, és elmondta: komolyan tart attól, hogy nem Szófia, hanem Budapest ad majd otthont a jövő márciusi Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjének.
dec. 13
16:47
Nb I: Solymosi Péter vezeti a fővárosi rangadót – bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kijelölte a labdarúgó NB I 16. fordulójának szombati játéknapján megrendezendő mérkőzések játékvezetőit.
dec. 13
16:48
Óriási összeg, ennyit keresett a Fradi a nemzetközi porondon (Ripost)
A Ferencváros a harmadik helyen végzett a csoportjában a labdarúgó Európa-ligában.
dec. 13
16:49
Férfi kézi Eb: Gulyás István 22 fősre szűkítette keretét (She)
December 18-án kezdi meg Európa-bajnoki felkészülését a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelynek szűkített keretében 22 játékos kapott helyet. Többen, például Bodó Richárd és Lékai Máté sérülésük javulásának megfelelő ütemben, később csatlakoznak a csapathoz – olvasható a magyar szövetség hivatalos oldalán.
dec. 13
16:51
Jégkorong: a női válogatott legyőzte a franciákat Szocsiban (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 2–1-es győzelmet aratott a franciák felett a Szocsiban zajló felkészülési torna pénteki játéknapján.
dec. 13
16:57
Játékossors: elhunyt a második U17-es vb aranylabdása (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a korábbi nigériai labdarúgó, Philip Osondu. A 48 éves volt támadó csütörtökön lett rosszul, munkahelyéről kórházba szállították, és egy napra rá meghalt.
dec. 13
17:09
Sílövő-vk: norvég és olasz siker a sprintversenyeken Hochfilzenben (She)
A férfi és női sprintversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet előbbieknél a norvég Johannes Bö, utóbbiaknál pedig az olasz Dorothea Wierer szerezte meg.
dec. 13
17:21
Oda rúgnak az oroszoknak, ahol a legjobban fáj (She)
Még mindig csak találgathatunk, hogy a WADA által Oroszországra kiszabott büntetés valójában mennyire is lesz súlyos, de az azért így is biztos, hogy ez a sporttörténelem legjelentősebb, egy nemzetet sújtó szankciója.
dec. 13
17:27
Luka Modric-könyv, játékszabályzat (She)
Luka Modric könyv játék JÁTÉKSZABÁLYZATA nso.hu - facebook 1. A Játék szervezője és lebonyolítója A nyereményjáték (a továbbiakban:...
dec. 13
17:33
Így "darálta le" a mezőnyt Michelisz Norbert az időmérőn - óriási rajt lesz (Infostart)
Óriási fölénnyel nyerte meg a második időmérő edzést Michelisz Norbert a túraautó-világkupa szezonzáró állomásán Malajziában. Ezzel közelebb került a végső sikerhez, ugyanakkor vasárnap két futamon fő riválisa éppen mellőle rajtolhat.
dec. 13
17:33
Barcelona: Neymar most éppen 3.5 millió euróra perli a klubot (She)
A nyáron Neymar egyes ügynökei arról tárgyaltak, hogy a brazil csillag visszatérne Barcelonába, egy másik csapat pedig korábban pert indított a katalánok ellen, mondván, jár még a támadónak 43.6 millió eurónyi bónusz (plusz kamatok!) egy korábbi szerződéshosszabbításért – most Neymar éppen 3.5 millió eurót követel volt munkaadóján ki nem fizetett b
dec. 13
17:35
Férfi kézi Nb I: a Szegedet nem tudta megszorongatni a Fradi (She)
A Mol-Pick Szeged 38–25-re legyőzte hazai környezetben a Ferencvárost a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.

Keresés