2019. december 13. péntek

dec. 13
17:57
Labdarúgás: bejelentette visszavonulását Ezequiel Lavezzi (She)
Ezequiel Lavezzi, az argentin válogatott korábbi támadója Intsagramon osztott meg képeket pályafutása különböző szakaszairól, majd érzelmes szöveget tárt spanyolul, valamint angolul is a rajongói elé.
dec. 13
18:39
Serie A: négy hónapos eltiltást kapott a genovai elnök és neje (She)
A Sampdoria tulajdonosát és elnökét, Massimo Ferrerót négy hónapra eltiltották elnöki teendőitől pénzügyi szabálytalanságok miatt, felesége, Vanessa hasonló büntetésben részesült, a klubot pedig 15 ezer euróra büntették.
dec. 13
18:54
Áll a bál a németeknél, hamis néven játszik a futballsztár? (Ripost)
Óriási átverésre derült fény? Francia lapértesülés szerint a Stuttgart csatára nem az, akinek mondja magát.
dec. 13
18:57
Brazília: visszavonult a repülőgép-szerencsétlenség egyik túlélője (She)
Nem várt világhírnévre jutott 2016-ban a brazil kiscsapat, a Chapecoense, amely 19 labdarúgóját veszítette el egy repülőgép-szerencsétlenségben. Két túlélő folytathatta a pályafutását, s az egyikük, Neto most bejelentette a visszavonulását.
dec. 13
19:03
Tokió 2020: az Ensz olimpiai fegyverszünetről döntött (She)
Az ENSZ Közgyűlése ígéretet tett az olimpiai béke betartatására a jövő nyári olimpiai játékok idejére.
dec. 13
19:21
Legyőzték a Juventust, félmeztelen fotóval ünnepelt a színésznő (She)
Mint ismert, a Lazio 3–1-re legyőzte a Juventust az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának rangadóján. A címvédő elleni sikernek a fővárosi csapat híres szurkolója, Anna Falchi annyira megörült, hogy félmeztelen fotót posztolt magáról az Instagramra.
dec. 13
19:27
Női röpi Extraliga: a Kaposvár nyerte a rangadót (She)
Az éllovas Kaposvár nyerte a női röplabda Extraliga pénteki rangadóját, négy játszmában győzött a második Nyíregyháza vendégeként.
dec. 13
19:57
Galatasaray: kitették a keretből a francia világbajnokot (She)
Nem ezek a francia világbajnok erőközéppályás, Steven Nzonzi legszebb hónapjai: a Rómában sztrájkkal fenyegetőző labdarúgót a nyáron 16 millió eurós vételi opcióval kölcsönvette a Galatasaray, de most a török csapat kitette Nzonzit a keretéből, fegyelmi okok miatt.
dec. 13
19:59
Férfi kosár Nb I: bevette Pécset a Sopron KC (She)
Idegenben is nyerni tudott a Sopron KC a PVSK ellen a férfi kosárlabda NB I 10. fordulójában. A találkozónak a látogatók a 13., a hazaiak az 5. helyről vághattak neki, azaz meglepő eredmény született. A vendégektől a Bernard Thompson, Eric Carter páros összesen 55 pontig jutott.
dec. 13
20:03
Férfi kosár Nb I: hozta a hazai bajnokit a Deac (She)
Kihasználta a hazai pálya előnyét a Debreceni EAC a Jászberényi KSE ellen a férfi kosárlabda NB I  NB I 10. fordulójában. Az első negyed még a vendégeké volt, a másodikban azonban nagyon elhúzott a házigazda, és meg is őrizte az előnyét a lefújásig.
dec. 13
20:05
Liverpool: a csékáhelyettes is szerződést hosszabbított (She)
Jürgen Klopp menedzser után James Milner csapatkapitány-helyettes is szerződést hosszabbított a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő, az angol bajnokságban listavezető Liverpoollal – adta hírül hivatalos honlapján a klub.
dec. 13
20:27
Liverpool: szerződtetik a Salzburg támadóját? Klopp sejtelmesen reagált (She)
Mint arról beszámoltunk, brit lapértesülések szerint a Liverpool 9 millió euró körüli összegért már a téli átigazolási időszakban szerződtetheti a Red Bull Salzburgban szereplő japán támadót, Minamino Takumit. Jürgen Klopp egy sajtótájékoztatón sejtelmesen reagált a hírre.
dec. 13
20:29
Férfi vízi Bl: szorosan indult, aztán magabiztos szolnoki győzelem (She)
Négygólos győzelmet aratott péntek este a Szolnoki Dózsa idegenben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában, ezzel pedig továbbra is továbbjutást érő helyen áll. A berlini Spandau sokáig megnehezítette a magyar csapat dolgát, a végére azonban nem maradt kérdés (14–10).
dec. 13
20:33
Csupasport: fontos a feszes farizom (She)
Megannyi gyakorlat létezik, amellyel megdolgoztathatjuk és kerekebbé varázsolhatjuk fenekünket, ellenkező esetben az elhanyagolt hátsó egészségkárosító láncreakciót indít el a szervezetben.
dec. 13
20:39
Hosszú Katinka újabb csúcsdöntése (Infostart)
Akárcsak az első két napon, Hosszú Katinka pénteken is három számban diadalmaskodott az úszók Kaposváron zajló rövidpályás országos bajnokságán.
dec. 13
20:45
Seha-liga: kikapott Szabácson a Telekom Veszprém (She)
Kikapott a Veszprém a Metaloplasztika Sabac otthonában a SEHA-ligában, így még nem jutott be a sorozat nyolcaddöntőjébe.
dec. 13
20:47
Rp. úszó ob: Hosszú Katinka hármasával nyeri az aranyakat (She)
Hármasával nyeri az aranyérmeket Hosszú Katinka a kaposvári rövid pályás országos úszóbajnokságon: a harmadik nap 200 háton, 400 vegyesen és 200 mellen győzött, utóbbi távon ráadásul megdöntötte az országos csúcsot.
dec. 13
21:00
Még a NASA is Hosszú Katinkát segíti (Ripost)
Százezres szuperdressz repíti a vízben a tokiói olimpiára készülő magyar úszóklasszist.
dec. 13
21:15
Birkózás: volt mit ünnepelni a szövetség évzáró rendezvényén (She)
Péntek este került sor a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) hagyományos évzáró rendezvényére, a birkózókarácsonyra, amelyen szokás szerint köszöntötték és díjazták az esztendő kiemelkedő eredményeit elérő versenyzőket és edzőiket.
dec. 13
21:21
La Liga – El Clásico a tömegtüntetések árnyékában (Azenpenzem)
Rendkívüli biztonsági intézkedések előzik meg a spanyol futballbajnokság szerda esti csúcsrangadóját, az Fc Barcelona és a Real Madrid közötti El Clásicót, amelyet a katalán fővárosban játszanak.
dec. 13
21:27
Férfi röpi Nb I: a Kaposvár sima győzelemmel zárt (She)
Sima győzelemmel zárta a bajnokság első szakaszát a Kaposvár férfi röplabdacsapata, amely az NB I pénteki játéknapján saját közönsége előtt 3:0-ra múlta felül a MÁV Előrét.
dec. 13
21:39
Ebel: a Fehérvár idegenben győzte le a sereghajtót (She)
Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) pénteki játéknapján a Hydro Fehérvár AV19 6–2-re nyert a sereghajtó Dornbirn Bulldogs otthonában.
dec. 13
21:39
Michelisz növelte előnyét (Behaviour)
A 35 éves magyar pilóta mindkét pénteki időmérőt megnyerte a túraautó-világkupa
dec. 13
21:57
Liga 1: a Sepsi először nyert a két bukaresti sztárcsapat egyikének otthonában (She)
Öt nap alatt másodszor futballozott ködben a Sepsi OSK a Liga 1-ben, de a Dinamo elleni bukaresti találkozót a korlátozott látási viszonyok között is végigjátszották. A Sepsi pedig ismét nyert, ráadásul az utolsó negyedórában hátrányból fordítva.
dec. 13
22:03
Méltatlan bánásmód, megalázta sztárját a Juventus (Ripost)
Nem ezt érdemelte volna Mario Mandzukic: a 600-as vendéglistára sem fért föl.
dec. 13
22:15
Jégkorong: a magyar válogatott a franciáktól is kikapott (She)
A franciák ellen is megvoltak a magyar jégkorong-válogatott helyzetei, de sem elöl, sem hátul nem voltunk elég magabiztosak, így az ötödik helyért játszhatunk szombaton a hazai rendezésű Hat nemzet tornáján.
dec. 13
22:33
Fegyelmi eljárás indult a magyar szövetségi kapitány ellen (Infostart)
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) fegyelmi eljárást indított Kim Rasmussen, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya ellen, amiért a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a Románia elleni csoportmérkőzést követően élesen kritizálta a játékvezetőket és a delegátust.
dec. 13
22:45
Ligue 1: Renato Sanches gólja döntött, nyert a Lille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lille hazai pályán 2–1-re legyőzte a Montpellier-t.
dec. 13
22:47
Bundesliga: hatgólos meccset nyert az Augsburg a Hoffenheim otthonában (She)
Parádés formában van az Augsburg, a Hoffenheim vendégeként is győzni tudott péntek este a Bundesliga 15. fordulójának nyitómeccsén. A szünetre még döntetlennel fordultak a felek, majd a második félidő gólparádét hozott, melyből az idegenben fellépő csapat jött ki jobban.
dec. 13
23:06
Elképesztő ütközés, a bíró zúzta le a csatárt (Ripost)
Sérülést szenvedett a Minnesota Wild hokisa, miután az egyik bíróval ütközött.
dec. 13
23:15
La Liga: az Espanyol most már ponthátránnyal sereghajtó (She)
Jelenleg ponthátránnyal sereghajtó a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Ferencváros Európa-liga-csoportját megnyerő Espanyol, mivel a La Liga 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a Leganés pontot szerzett az Alavés vendégeként. A barcelonai együttes vasárnap a hárommeccses győzelmi szériában lévő Betist fogadja.
dec. 13
23:17
Ki(m) nevet a végén? – Bálint Mátyás publicisztikája (She)
Juhú, igen, megcsináltuk, illetve hát megcsinálták nekünk a svédek: a magyar női kézilabda-válogatott 12 év után először ott lesz az olimpiai...
dec. 13
23:21
Kéz! – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
Kiesett a Fradi, pedig csak egy vereséget szenvedett hat meccsen a csoportkörben. Még puffogunk: a játékvezetői tévedés döntően befolyásolta a...
dec. 13
23:33
Asztalitenisz Ek: győzelemmel búcsúzott a Pécs (She)
A PTE-PEAC ugyan 3:2-re győzött pénteken a Wiener Neustadt vendégeként a férfi asztalitenisz Európa-kupa negyedik szakaszának visszavágóján, de a múlt heti első mérkőzésen elszenvedett 3:1-es veresége miatt nem jutott a legjobb nyolc közé.
dec. 13
23:51
Rebrov: Ezért jöttem; fej fej mellett, avagy Honvéd–Újpest (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés