2019. december 22. vasárnap

dec. 22
17:00
Pl: óriási blama, a sereghajtó legyőzte az MU-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Watford 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet.
dec. 22
17:06
Serie A: hiába Balotelli gólja, ikszelt a Brescia (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján a Brescia az utolsó percekben bukta el a győzelmet, míg a Bologna ötgólos mérkőzésen verte meg a Leccét.
dec. 22
17:24
Fft: „Ne haragudjon, Kassai úr, de jó hülyének lenni?" (She)
A FourFourTwo magazin olvasói kérdezhettek a leghíresebb magyar játékvezetőtől, Kassai Viktórtól, aki BL-döntőt és vb-elődöntőt is vezethetett. Ízelítő a nagyinterjúból:
dec. 22
17:30
Premier League: Tottenham–Chelsea élőben az Nso-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Tottenham Hotspur a Chelsea-t fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 22
17:42
Olasz szuperkupa: Juventus–Lazio – élőben az Nso-n! (She)
Juventus–Lazio mérkőzés az olasz szuperkupáért Szaúd-Arábiából percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 22
17:48
Bundesliga: Fortuna a Fortunával volt az Union Berlin ellen (She)
A Fortuna Düsseldorf hazai pályán 2–1-re legyőzte az Union Berlint a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában. A vendégcsapat a második félidőben jóval veszélyesebben játszott a Düsseldorfnál, a 90. percben kapott góllal mégis kikapott.
dec. 22
17:48
A Manchester United 2-0-ra kikapott a sereghajtó Watford otthonában (ATV)
A Manchester United 2-0-ra kikapott a sereghajtó Watford otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 22
18:00
Női kosár Nb I: a Dvtk legyőzte otthon a Tfse-t is (She)
A Diósgyőr 85–74-re legyőzte hazai környezetben a TFSE-MTK-t a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
dec. 22
18:06
Borzalmas hírt kapott a sztársportoló, késelésben halt meg az öccse (Ripost)
C.J. Beathard meggyilkolt öccséért is győzött a San Francisco 49ers az NFL-ben.
dec. 22
18:12
La Liga: a „csodacsere” és a „leskirály” góljával nyert az Atlético (She)
Ángel Correa és Álvaro Morata góljával az Atlético Madrid 2–1-re legyőzte idegenben a Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában.
dec. 22
18:24
Darts-vb - Már rettegnek a férfiak a nyilas amazontól (BorsOnline)
Egy meccsen bármi megtörténhet, na de egy vb-n két csoda már aligha véletlen: Fallon Sherrock a topjátékos Mensur Suljovicot is kiejtette.
dec. 22
18:42
Alpesisí-vk: majdnem tragédiába torkollott az Alta Badiai verseny (She)
A férfi alpesi sízők számára az olaszországi Alta Badiaban óriás-műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg a francia Cyprien Sarrazin és a szlovén Zan Kranjec előtt.
dec. 22
18:44
Liga 1: a Sepsi Osk győzelemmel zárta az évet (She)
Győzelemmel búcsúztatta az évet a Sepsi OSK a román élvonalban, miután hátrányból fordítva megverte a Chindia Targovistét.
dec. 22
18:48
Alpesisí-vk: majdnem tragédiába torkollott az Alta Badiai verseny (She)
A férfi alpesi sízők számára az olaszországi Alta Badiaban óriás-műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg a francia Cyprien Sarrazin és a szlovén Zan Kranjec előtt.
dec. 22
18:54
Klagenfurtban győzött a Fehérvár (Infostart)
A Hydro Fehérvár AV19 2-1-re nyert Klagenfurtban az osztrák jégkorongliga (EBEL) vasárnapi játéknapján.
dec. 22
19:00
Pl: Szon hasba rúgta ellenfelét, kiállították (She)
Hasba rúgta ellenfelét Szon Hung Min, a Tottenham támadója Antonio Rüdigert, a Chelsea védőjét az angol Premier League 18. fordulójának mérkőzésén. A dél-koreai játékost rövid videobírózás után kiállították.
dec. 22
19:02
Asztalitenisz Top 12: Nagyváradi ismét megvédte címét (She)
A nőknél sorozatban harmadszor Nagyváradi Mercédesz, a férfiaknál pedig az ötödször diadalmaskodó Fazekas Péter nyerte meg az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságát, amelyet Celldömölkön rendeztek meg.
dec. 22
19:06
Ebel: a Fehérvár Av19 idegenben nyert a Klagenfurt ellen (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján a Fehérvár AV19 idegenben 2–1-re legyőzte a Klagenfurt együttesét. A Graz 3–2-re nyert az Innsbruck otthonában, a Villach gólgazdag meccsen 7–5-re verte a Linzet. A listavezető Salzburg a forduló rangadóján 3–2-re diadalmaskodott a Viennával szemben.
dec. 22
19:24
Síugró-vk: engelbergi sikerével Kobajasi az összetett élén (She)
Az összetett címvédő japán Kobajasi Rjoju sikerével ért véget a svájci Engelbergben rendezett síugró világkupa-verseny. A sílövők franciaországi tömegrajtos versenyét a norvég Johannes Bő és honfitársa, Tiril Eckhoff nyerte, mint ahogyan a ramsaui északi összetett versenyen is egy norvég, Jarl Magnus Riiber győzött. A planicai sífutó csapatsprintbe
dec. 22
19:30
Megszakította rossz sorozatát a Düsseldorf (Infostart)
A Fortuna Düsseldorf 2-1-re legyőzte a vendég Union Berlint a német labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 17. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 22
19:36
Pl: a Chelsea két góllal nyert a Tottenham otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Chelsea Willian duplájának köszönhetően 2–0-ra nyert a Szon Hung Min kiállítása miatt a 62. perctől kezdve emberhátrányban játszó Tottenham Hotspur otthonában.
dec. 22
19:54
Olasz Szuperkupa: a Lazio legyőzte a Juventust (She)
Szaúd-Arábiában csapott össze az olasz Szuperkupáért a Juventus és a Lazio. A fordulatos mérkőzésen a római csapat jobban játszott és legyőzte a Juventust, így ötödszörre nyerte meg az olasz szuperkupát.
dec. 22
20:00
micsoda bomba! Ezzel a góllal „végezte ki” a Juvét a Lazio (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus 3–1-re kikapott a Laziótól, így elveszítette az olasz Szuperkupát. A rómaiak a 93. percben döntötték el végleg a meccset, Danilo Cataldi óriási bombagólt lőtt szabadrúgásból.
dec. 22
20:02
Férfi kosár Nb I: a Szeged kiütötte a Szedeákot (She)
A Sopron KC hazai pályán nagyon simán, 94–70-re verte a Szedeákot, míg a másik mérkőzésen sokkal szorosabb eredmény született, az OSE Lions ugyanis csupán egy ponttal volt jobb a KTE-Dunától, a vége 67–66 lett.
dec. 22
20:04
Kép: korábbi budafoki játékosai meglátogatták Mészöly Kálmánt (She)
A Puskás Arénában december 17-én megrendezett, Jakab János által szervezett Futball-legendák karácsonyán éppen az egyik legnagyobb legenda, Mészöly Kálmán nem tudott részt venni. Az egykori 61-szeres válogatott hátvédet, későbbi szövetségi kapitányt ezért otthonában kereste fel az ünnepek előtt Vízi Sándor, a Budafok ügyvezető elnöke (balra), Jakab
dec. 22
20:06
Bundesliga: a sereghajtóé 2019 utolsó győzelme (She)
A sereghajtó Paderborn hazai pályán 2–1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójának, s így a 2019-es naptári év, utolsó mérkőzésén.
dec. 22
20:12
Nesze neked, topliga: patkányok rágták szét a gólvonal-technikát (Ripost)
Veszélyben volt a meccsrendezés is. Kártevők tettek keresztbe a modern technológiának a francia labdarúgó-bajnokságban.
dec. 22
20:18
Elhunyt az angolok világbajnok labdarúgója (Azenpenzem)
Hetvenhat éves korában elhunyt Martin Peters, aki 1966-ban világbajnok volt az angol labdarúgó-válogatottal.
dec. 22
20:24
Tipsport Liga: nyert a Dvtk; idegenben kapott ki a Mac (She)
A Diósgyőri VTK hazai pályán 3–2-re legyőzte a Liptovsky Mikulást a szlovák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (Tipsport Liga) vasárnapi játéknapján. A MAC Újbuda idegenben kapott ki.
dec. 22
20:26
Erste Liga: a Deac meglepte a címvédőt, a Vasas nyerte a sereghajtók csatáját (She)
Az FTC nagyot hajrázott, de egyenlíteni nem tudott a DEAC ellen a hazai jégkorongbajnokság (Erste Liga) vasárnap esti mérkőzésén (3–5). A Vasas a HK Budapestet, a Dunaújvárosi Acélbikák a Fehérvári Titánok ellen nyert – a DAB ráadásul idegenben.
dec. 22
20:30
Csupasport: bringával a fagyos Szibériába (She)
Tavaly csaknem halálra fagyott Andrés Abián, amikor a mínusz 40 Celsius-fokos hidegben sátorállítás közben elaludt, idén azonban ismét nekivág a csaknem ötezer kilométeres útnak.
dec. 22
21:00
La Liga: Real Madrid–Athletic Bilbao élőben az Nso-n! (She)
Nagyon meg kell vernie a Real Madridnak odahaza a Bilbaót, ha az élen akar karácsonyozni: a rangadót onlive, szöveges közvetítésünkkel követheti figyelemmel.
dec. 22
21:24
Bundesliga – Martíneznek hat hetet kell kihagynia, Lewandowskit megműtötték (Azenpenzem)
Hat hetet kell kihagynia Javi Martíneznek, a Bayern München labdarúgójának, míg csapattársát, a gólerős Robert Lewandowskit megműtötték.
dec. 22
21:30
Kikapott a Ferencváros, megszakadt a Vasas rossz sorozata (Infostart)
A címvédő Ferencváros saját közönsége előtt 5-3-ra kikapott a Debrecentől a jégkorong Erste Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 22
21:42
A Leganéstől is kikapott az Espanyol (Azenpenzem)
A Leganés 2-0-ra legyőzte a vendég Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 22
21:48
Vívó ob: papírforma eredményeket hoztak a csapatversenyek (She)
Mind a hat csapatversenyben az első számú esélyes négyes győzött vasárnap a vívó országos bajnokság zárónapján.
dec. 22
22:18
Darts-vb: újabb nagyágyútól búcsúztunk, kiesett James Wade (She)
Rob Cross, Michael Smith és Mensur Suljovic után újabb nagyágyúnak ért véget nagyon hamar a londoni PDC-dartsvilágbajnokság: a nyolcadik kiemelt, háromszoros elődöntős James Wade 4:2-re kikapott a BDO korábbi világbajnokától, Steve Beatontől a harmadik fordulóban vasárnap este.
dec. 22
22:18
A szezon végéig biztosan Hansi Flick marad a Bayern München edzője (Azenpenzem)
A szezon végéig biztosan Hansi Flick marad a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
dec. 22
22:54
Serie A: úgy tűnt, a Var megmenti a Sassuolót, a 94. percben mégis nyert a Napoli (She)
A Napoli a 94. percben szerzett fejes góllal 2–1-re győzött a Sassuolo otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójában, ezzel pontot tett kilencmeccses nyeretlenségi sorozata végére.
dec. 22
22:56
Sakk: a férfiaknál Almási, a nőknél Gara nyert (She)
A férfiaknál Almási Zoltán, a nőknél Gara Tícia nyerte a kieséses magyar sakkbajnokságot.
dec. 22
23:00
La Liga: a Real Madrid nem tudott nyerni odahaza a Bilbao ellen (She)
Nem tudott nyerni idei utolsó mérkőzésén a Real Madrid, a La Liga 18. fordulójának záró mérkőzésén, a Bilbao ellen ugyanis odahaza 0–0-ra végeztek a madridiak, de úgy, hogy háromszor is a kapufa mentette meg a góltól a vendégeket.
dec. 22
23:18
Bankgarancia – Malonyai Péter jegyzete (She)
Ha valakiért Jupp Heynckes áll ki, abban azért már meg lehet bízni. Főként a Bayernnél, hiszen a müncheniekkel mindent megnyert, ami elébe került, a B...
dec. 22
23:24
Kinél van drót? – Vincze András publicisztikája (She)
Hopp, hopp, a napokban megint érkezett egy légiós a magyar élvonalba, és (persze) megint hátvéd. Ilyenkor mindig eszembe jut a régi magyar futballist...
dec. 22
23:36
Interjú Nikolics Nemanjával; 715 oldal Kubala Lászlóról (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
dec. 22
23:42
Darts-vb: Van Gerwen tarolt, James Wade kiesett (She)
Rob Cross, Michael Smith és Mensur Suljovic után újabb nagyágyúnak ért véget nagyon hamar a londoni PDC-dartsvilágbajnokság: a nyolcadik kiemelt, háromszoros elődöntős James Wade 4:2-re kikapott a BDO korábbi világbajnokától, Steve Beatontől a harmadik fordulóban vasárnap este. A játéknap záró mérkőzésén Michael van Gerwen 4:0-ra megverte Ricky Eva
dec. 22
23:48
Hétfői sportműsor: Lewis, Anderson és Wright is a táblánál; Hokiklub–Ftc a jégen (She)
Csupán egy olyan futballmérkőzés lesz látható hétfőn, amelyet a televízióban közvetítenek: a török Süper Lig 16. fordulójából 18 órakor kezdődik a Konyaspor–Trabzonspor mérkőzés. Folytatódik a PDC darts-világbajnokság, már a 11. nap következik. Óriási csoportrangadót rendeznek az NFL-ben – a Minnesota Vikings a Green Bay Packerst fogadja kedd hajn

Keresés