2019. december 29. vasárnap

dec. 29
15:12
U20: a tíz évvel ezelőtti vb-bronzéremre emlékeztek (She)
Tíz esztendeje, hogy az 1989-es korosztály tagjai 2009 őszén Egyiptomban bronzérmet szereztek az U20-as világbajnokságon – az évforduló alkalmából a játékosok közös vacsorát szerveztek.
dec. 29
15:24
A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke minden idők legjobb magyar eredményét szeretné elérni (Azenpenzem)
Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (Mpb) elnöke minden idők legnagyobb csapatával, minden idők legjobb eredményét szeretné elérni a 2020-as tokiói paralimpián.
dec. 29
15:30
Edzésreformról és finomhangolásról beszélt Milák Kristóf (Infostart)
Fő számaiban, 200 és 100 méter pillangón mindenképpen elindulna a májusi budapesti Európa-bajnokságon Milák Kristóf. A világbajnok úszó az új évet edzőtáborokkal kezdi, és bár lesznek változások a felkészülésében, az olimpia előtt drasztikusan nem alakul át a programja.
dec. 29
15:48
Skócia: legyőzte a Rangerst a Celtic, újra nyílt a bajnokság (She)
A skót bajnokság 21. fordulójában rendezték az Old Firmöt, azaz a Celtic és a Rangers rangadóját, amelyen nagy küzdelemben végül a vendégek gyűjtötték be a három pontot: 2010 októbere óta először nyert az ősi rivális otthonában a Rangers.
dec. 29
15:50
Tour de Ski: Klaebo nyerte a sprintet és már fél perces előnyben (She)
A svájci Lenzerheidében szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a győzelmet a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic szerezte meg. Előbbieknél összetettben Klaebo máris több mint fél perccel elhúzott riválisaitól, a nőknél viszont csak másodpercek választják el az
dec. 29
15:52
Salzburg: Haaland Dortmundba igazolt – hivatalos (She)
A német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól. A norvég csatár 2024 nyaráig írt alá új klubjához, amely a kontraktusában szereplő kivásárlási árat, 20 millió eurót fizetett érte.
dec. 29
15:54
Kiderült a titok, emiatt aggódhat a sztárfocista (Ripost)
A hölgy állítólag tízszer találkozott egy szállodában a Chelsea korábbi kapusával.
dec. 29
16:00
Alpesisí-vk: Pinturault jól kombinált, Shiffrin duplázott (She)
A férfi alpesi sízők számára az olaszországi Bormióban kombinációs, a nőknek az ausztriai Lienzben műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet előbbiben a francia Alexis Pinturault, utóbbiban pedig az óriás műlesiklás után szlalomban is amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.
dec. 29
16:57
Ez ám a szórakozás, ezzel tölti a vasárnapot Hosszú Katinka (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő élvezi, hogy kinti medencében úszhat.
dec. 29
17:06
Pl: a Chelsea a hajrában fordított az Arsenal otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójának vasárnapi játéknapján a Chelsea remek hajrájának köszönhetően 2–1-re fordított az Arsenal otthonában.
dec. 29
17:18
Játékvezetés: Kassai Viktor nem vezet több mérkőzést (She)
Bejelentette visszavonulását az elmúlt két évtized legsikeresebb játékvezetője, Kassai Viktor – írja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja, az mlsz.hu.
dec. 29
17:24
Darts: Aspinall és Wright is nyolcszettes meccsen került a négybe (She)
A londoni Alexandra Palace-ban zajló 2019–20-as PDC darts világbajnokság első negyeddöntőit vívták pénteken délután: Nathan Aspinall izgalmas mérkőzésen győzte le Dmitri van den Berghet, míg Peter Wright a torna második legjobb átlagát produkálva múlta felül Luke Humphrise-t.
dec. 29
17:30
Darts: Aspinall és Wright is nyolcszettes meccsen került a négybe (She)
A londoni Alexandra Palace-ban zajló 2019–20-as PDC darts világbajnokság első negyeddöntőit vívták vasárnap délután: Nathan Aspinall izgalmas mérkőzésen győzte le Dimitri Van den Berghet, míg Peter Wright a torna második legjobb átlagát produkálva múlta felül Luke Humphrise-t.
dec. 29
17:30
Old Firm – új forgatókönyv? (Azenpenzem)
Hihetetlen izgalmak után, büntetővel, kiállítással, rengeteg sárga lappal tarkított, de erősen közepes színvonalú a Rangers 2-1-re legyőzte a legutóbbi nyolc év bajnokát, a Celtics együttesét.
dec. 29
17:32
Fft: a 2010-es évek 10 legnagyobb futballmérkőzése (She)
A FourFourTwo.com összeállította a 2010-es évek 50 legnagyobb, legjobb, legemlékezetesebb futballmeccsének 50-es toplistáját.
dec. 29
17:34
Pl: Liverpool–Wolverhampton élőben az Nso-n! (She)
A bajnoki címre törő Liverpool a legutóbb a Manchester Cityt verő, jó formában lévő Wolverhamptont fogadja a Premier League 20. fordulójában.
dec. 29
17:36
Kassai Viktor visszavonult (ATV)
Befejezte pályafutását Kassai Viktor futballbíró, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett.
dec. 29
17:39
Visszavonult Kassai Viktor, nem vezet több meccset (SzMo)
Beszélt arról is, hogy mit csinál majd ezután.
dec. 29
17:42
Emberes hajrával gyűrte le az Arsenalt a Chelsea (Infostart)
A csapat úgy nyert 2-1-re az ágyúsok vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi, londoni rangadóján, hogy a 82. percben még hátrányban volt.
dec. 29
17:48
Kassai Viktor visszavonult (Azenpenzem)
Befejezte pályafutását Kassai Viktor futballbíró, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett.
dec. 29
17:54
Visszavonul Kassai Viktor (444.hu)
A világ egykori legjobb játékvezetője az elmúlt években már a hajmeresztő hibáival hívta fel magára a figyelmet.
dec. 29
18:00
Babos Tímea: ezért van ennyi őrült teniszező (Infostart)
Babos Tímea pályafutása második Grand Slam-tornáját és harmadik világbajnoki címét nyerte meg 2019-ben, ám a kezdet után nem úgy tűnt, hogy ennyire sikeres éve lesz.
dec. 29
18:00
Női kézi Nb I: Ftc–Győri Eto élőben az Nso-n! (She)
Igazi év végi csemege vár ránk a női kézilabda NB I-ben, hiszen az FTC-Rail Cargo Hungaria a Győri Audi ETO KC-t fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 29
18:00
Minden sztárcsapat őt akarta, ide igazolt Szoboszlai csapattársa (Ripost)
A német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól.
dec. 29
18:06
Sportlövészet: tizenévesek nem is olyan meglepő bravúrjai 2019-ben (She)
Mészáros Eszter olimpiai kvótát szerzett, Bajos Gitta egészen a felnőtt Európa-bajnoki bronzéremig emelkedett, az ifjúsági pisztolyos vegyes csapat pedig kontinensbajnoki arannyal üzent a bennük kétkedőknek – ezeket a pillanatokat idézzük fel összeállításunkban.
dec. 29
18:12
Juve: Cr elárulta, milyen munkáról álmodik a visszavonulása után (She)
Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszis futballistája egy egyesült arab emírségekbeli sportkonferencián beszélt a jövőjéről, és elárulta, a futball mellett van egy másik szakma is, amelyben mindenképpen szeretné kipróbálni magát!
dec. 29
18:15
Kassai Viktor visszavonult (HírTV)
Befejezte pályafutását Kassai Viktor futballbíró, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett.
dec. 29
18:18
Kassai Viktor visszavonult - így indokolt (Infostart)
Befejezte pályafutását Kassai Viktor futballbíró, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett. Új kihívásokra koncentrál.
dec. 29
18:18
Msúsz: díjat alapítottak Lázár Bence emlékére (She)
A Sport Tv kezdeményezésére, a Magyar Sportújságírók Szövetsége támogatásával szakmai díjjal bővült a paletta. A két szervezet ugyanis létrehozta a Lázár Bence-díjat, amit minden évben a magyar sportmédiában dolgozó legjobb szakértő kap meg – sportágtól függetlenül, írja a sportujsagirok.hu.
dec. 29
18:42
Női kézi Nb I: simán nyert az Érd és a Siófok is (She)
A női kézilabda NB I 11. fordulójában az Érd hazai pályán 10 góllal legyőzte az Alba Fehérvárt, míg a Siófok tizeneggyel nyert az MTK vendégeként.
dec. 29
18:42
Harminc év után elhagyja a pályát Kassai Viktor (Behaviour)
Az egyik legismertebb magyar játékvezető tizenöt évesen kezdte karrierjét, azóta 322 NBI-es mérkőzést vezényelt le.
dec. 29
18:48
Alpesi sí: vége a nagyot bukó Reichelt idényének (She)
Még Szombaton, az alpesi sízők világkupa-sorozatának Bormióban rendezett férfi lesikló versenyén bukott nagyot az osztrákok 39 éves kiválósága, Hannes Reichelt, s vasárnap kiderült, elszakadt elülső keresztszalagja miatt számára véget ért a jelenlegi idény. Vasárnap aztán egy újabb osztrák síző bukott Bormióban: Christopher Neumayer esett a Szuper-
dec. 29
18:54
Pl: Manchester City–Sheffield United élőben az Nso-n! (She)
Manchester City–Sheffield United találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 29
19:00
Dortmund: ezért nem lett a Man. United játékosa Haaland? (She)
Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Erling Haalandot a Red Bull Salzburgtól! Pedig a hírek szerint a Manchester United is nagyon közel volt ahhoz, hogy megszerezze a fiatal tehetség aláírását…
dec. 29
19:03
Meglepő bejelentés, Kassai Viktor döntött a jövőjéről (Ripost)
Bejelentette visszavonulását az elmúlt két évtized legsikeresebb játékvezetője, Kassai Viktor.
dec. 29
19:06
Megvan a Haladás új vezetőedzője (Infostart)
Supka Attila és Desits Szilárd után újabb szakember próbálkozhat ráncba szedni a csapatot.
dec. 29
19:30
Focigála Fehér Miklós emlékére (Azenpenzem)
Fehér Miklós tiszteletére egy négy csapatos emlék focigálát rendeztek Győrben. A szervezők a belépőjegyekből befolyt összeget jótékony célra ajánlották fel.
dec. 29
19:36
Pl: ha nem is könnyen, de három pontot szerzett a Liverpool (She)
A bajnoki címre törő Liverpool Sadio Mané góljával legyűrte odahaza a legutóbb a Manchester Cityt verő, jó formában lévő Wolverhamptont a Premier League 20. fordulójában.
dec. 29
19:42
Női kézi Nb I: a Győr egy góllal múlta felül az Ftc-t (She)
A női kézilabda NB I év végi rangadóján az FTC-Rail Cargo Hungaria egygólos vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC-vel szemben.
dec. 29
19:48
Serie A: napokon belül eladják a Romát – sajtóhír (She)
Több olasz forrás is arról számolt be vasárnap, hogy felgyorsultak a tárgyalások, és az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) negyedik helyén álló AS Romának napokon belül új tulajdonosa lesz.
dec. 29
19:54
Erste Liga: egy jó harmad elég volt a Gyergyónak a Vasas ellen (She)
A jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapjának első meccsén a Gyergyói HK 3–1-re legyőzte a sereghajtó Vasast, úgy, hogy mindhárom gólját a középső harmadban szerezte, míg a DEAC magabiztosan nyert a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.
dec. 29
20:06
Női kosár Nb I: nyert a Sopron és három vereség után a Győr (She)
A már a szünetben is vezető Sopron 7–0-s rohammal indította a második félidőt, és végül magabiztosan (75–66) győzött a Cegléd vendégeként a női kosárlabda NB I 13. fordulójában. A vasárnapi másik mérkőzésen a nemrég edzőt váltó, immár Merim Mehmedovic irányításával készülő Győr hazai pályán szoros csatában legyűrte a ZTE-t (71–68), azaz három ba
dec. 29
20:12
Síugrás: a címvédő Kobajasi Rjoju nyerte az első négysáncversenyt (She)
A címvédő Kobajasi Rjoju győzött vasárnap a 68. síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi állomásán. A japán versenyző tavaly úgy diadalmaskodott, hogy mind a négy viadalt megnyerte, azaz most zsinórban ötödik sikerét aratta a legendás sorozatban, ezzel beállította a lengyel Kamil Stoch, illetve a német Sven Hannawald és Helmut Recknagel rekord
dec. 29
20:18
Elveszítette veretlenségét a Ferencváros (Infostart)
A Győr egy góllal nyert az FTC otthonában a női kézilabda NB I-ben.
dec. 29
20:21
A Győr egy góllal nyert az FTC otthonában (Behaviour)
Elveszítette veretlenségét a Ferencváros a női kézilabda NB I-ben, mivel vasárnap, hazai pályán 28-27-re kikapott a címvédő Győrtől.
dec. 29
20:36
A csúcsra ért a címvédő Kobajasi (Infostart)
Kobajasi Rjoju győzött vasárnap a 68. síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi állomásán.
dec. 29
20:42
Férfi kosár Nb I: tovább építette győzelmi sorozatát a Szolnok (She)
A Szolnok hazai pályán 94–69-re lelépte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I 13. fordulójának vasárnapi játéknapján, így győzelmi sorozata már négy meccset számlál. Az Egis Körmend szintén odahaza 91–71-re verte a Kaposvárt, és megerősítette pozícióját a tabella második helyén. Az Atomerőmű erős hajrával gyűrte le a Szegedet, az Alba Fehérvár
dec. 29
20:42
A Borussia Dortmundhoz igazol Erling Haaland (Azenpenzem)
Salzburg/Dortmund, 2019. december 29., vasárnap (Mti/Apa) – A Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Szoboszlai Dominik salzburgi játékostársa, a norvég Erling Haaland.
dec. 29
21:00
Pl: a Man. City megszenvedett, de megverte a Sheffieldet (She)
A Manchester City Sergio Agüero és Kevin de Bruyne góljával 2–0-ra legyőzte a Sheffield Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
dec. 29
21:18
Női futball: Marozsán Dzsenifer a Puskás Arénában járt (She)
A világ egyik legjobbja női futballistája, a német színekben olimpiai bajnok, négyszeres BL-győztes Marozsán Dzsenifer itthon töltötte a karácsonyt. A 27 éves középpályás szabadsága alatt interjút adott Berkesi Juditnak, az M4 Sport riporterének a Puskás Arénában. S ha már ott járt, meggyőződött arról is, hogy édesapja, a négyszeres magyar válogato

Keresés