2019. december 29. vasárnap

dec. 29
21:54
Újabb győzelmet zsebelt be a Liverpool és a ManCity (Infostart)
A veretlenül listavezető Liverpool 1-0-ra nyert a vendég Wolverhampton Wanderers ellen az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. A címvédő és harmadik helyen álló Manchester City kétgólos győzelmet aratott a vendég Sheffield United felett.
dec. 29
21:54
Nb I: Vitelki Zoltán lehet a Dvsc új vezetőedzője (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hétfőn bejelenti a csapat új vezetőedzőjét: úgy tudjuk, Vitelki Zoltánra esett a vezérkar választása.
dec. 29
22:00
Darts-vb: Van Gerwen is a négy között, meccsén vér is folyt (She)
A címvédő Michael van Gerwen 5:2-re legyőzte a litván Darius Labanauskast a profi dartsozók Londonban zajló PDC-világbajnokságának vasárnapi negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé. A program további részében Nathan Aspinall izgalmas mérkőzésen győzte le Dimitri Van den Berghet, Peter Wright a torna második legjobb átlagát produkálva
dec. 29
22:36
Nfl: óriási meglepetés a végén, a Patriots nem pihen! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) utolsó, 17. fordulójának vasárnapi meccsein bőven akadt meglepetés: például a New England Patriots kikapott az idényben végig szinte szenvedő Miami Dolphinstól, így nem pihenhet a rájátszás első körében!
dec. 29
22:42
Premier League: David Moyes újra menedzseri poszton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabellájának 17. helyén álló West Ham United vasárnap este bejelentette, hogy David Moyes lett az első csapat menedzsere.
dec. 29
23:00
Vécsei Bálint a hazatérésről; az Ac Milan története (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
dec. 29
23:48
Mit ér a hűség? – Bobory Balázs jegyzete (She)
A mai világban nem kirívó eset, ha egy edzőt sorozatban hét elvesztett mérkőzés után kirúgnak. Az viszont sokkal meglepőbb, ha olyan szakemb...
dec. 29
23:50
A gépek lázadása – Moncz Attila publicisztikája (She)
Úgy tetszik, nem lehet elég tökéletes a Liverpool (féltávnál egyetlen üldözője sincs tíz ponton belül a Premier League tabelláján), mert a vezet...
dec. 29
23:54
Hétfői sportműsor: elődöntő a darts-vb-n; jéghokis nagyüzem (She)
Az elődöntőhöz érkezett a Londonban zajló PDC-dartsvilágbajnokság – a hétfő esti győztesek vívják a finálét január elsején este. A hétfői sportműsorban még: jégkorong, kosárlabda és lósport.

Keresés