2019. december 6. péntek

dec. 6
12:39
Elképesztő dráma, lefagyott a női kézilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott hét góllal is vezetett, de végül 28-27-re kikapott Romániától a Japánban zajló világbajnokságon, így nem jutott a középdöntőbe.
dec. 6
12:39
Női kézi-vb: Románia mínusz hétről fordítva győzte le a mieinket (She)
A magyar válogatott 28–27-es vereséget szenvedett Romániától a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság C-csoportjában, így nem jutott tovább a második csoportkörbe. A románok összesen 6 másodpercig vezettek az egész mérkőzésen. Minimális esély maradt csak az olimpiára.
dec. 6
12:39
Csak a szokásos lélektani kudarc: egyszer vezetett Románia Magyarország ellen, nyert is (888.hu)
Hiába volt csodás az első félidő, a magyar női kézilabda történetében nem túl szokatlan módon a magyar csapat elszórakozta az előnyét.
dec. 6
12:39
Brazil bombanő jött Budapestre, még Ronaldinhót is elhomályosítja (Ripost)
Natalie Guitler igazi labdazsonglőr, de akár bikinimodellnek is beillene. Varázslatos dolgokra képest a teqballasztalnál.
dec. 6
12:41
Rp. úszó Eb: Hosszú és Jakabos a két legjobb idővel döntős 200 pillangón (She)
Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka a két legjobb idővel jutott be 200 méter pillangón a döntőbe. Lobanovszkij Maxim 50 méter gyorson elődöntős a glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 6
12:45
Összeomlás Japánban, sokkoló vereség Románia ellen (Azenpenzem)
Magyarország a negyedik helyen végzett a csoportjában, és ezzel lemaradt a világbajnokság középdöntőjéről. Hogy lesz ebből olimpiai szereplés?
dec. 6
12:57
Női kézi-vb: Ez személyes támadás volt ellenem – Kim Rasmussen (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda-válogatott hétgólos előnyből 28–27-es vereséget szenvedett Romániától, ezzel a C-csoport negyedik helyén zárt, s legjobb esetben is csak a 13. helyet szerezheti meg. A vb-ről így már biztosan nem juthatunk olimpiai kvalifikációs helyhez, még az Eb-7. helyünkkel lehet keresnivalónk. Kim Rasmussen szövet
dec. 6
13:00
Hiába vezetett hét góllal is, végül kikapott és nem jutott tovább a női kézilabdaválogatott* (444.hu)
Az olimpiai selejtezőre még kijuthat a csapat, ha Oroszország, Hollandia, Norvégia, Svédország és Románia közül legalább négy bejut a nyolc közé a vébén.
dec. 6
13:03
Női kézilabda-vb: Kikapott Romániától, nem jutott középdöntőbe a magyar válogatott (HírTV)
A magyarok két győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen zártak a C csoportban.
dec. 6
13:12
Női kézilabda-vb: az utolsó pillanatokba nyertek a románok, nem jutott középdöntőbe a magyar válogatott (ATV)
A magyar női kézilabda-válogatott 28-27-re kikapott Románia csapatától a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság pénteki játéknapján, a csoportkör utolsó fordulójában, így nem jutott a középdöntőbe.
dec. 6
13:27
Minőségi játékosok maradnak le a rangadóról (Azenpenzem)
2014. május 7-én járt legutóbb Veszprémben a Szeged kapusaként Mikler Roland. Péntek este újra tiszteletét teszi abban az arénában, amely nem is olyan rég még a munkahelye volt.
dec. 6
13:39
Chelsea: megfelezték a büntetést, igazolhatnak januárban (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) megfelezte a Chelsea labdarúgócsapatára kirótt büntetést, így az angol klub már a télen szerződtethet új játékost.
dec. 6
13:39
Teljes összeomlás, csődöt mondott a magyar válogatott (Ripost)
Hiába vezetett a magyar női kézilabda válogatott a románok elleni mérkőzésen.
dec. 6
13:41
Váratlan bejelentés: többszörös világbajnok veszi át Hamilton autóját (Ripost)
A Forma-1 egyeduralkodója hétfőn két kerékre vált, de az ő Mercedese sem marad üresen a garázsban. Közös szponzor az ötletgazda.
dec. 6
13:51
Tömegsport: a Műjégpályán zárul az Európa Sportfővárosa program (She)
A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa vasárnapi záró eseményére a szervezők a Városligeti Műjégpályára várják az érdeklődőket, ahol az ingyenesen látogatható Jég Veled Sportfőváros rendezvénnyel ér véget a sportolást, az egészséges életmódot népszerűsítő egész éves programsorozat.
dec. 6
14:21
Még a románok edzője szerint sem volt jogos az utolsó hétméteres (Infostart)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya személyes támadásként élte meg a játékvezetők és a delegátus tevékenységét a Románia elleni vesztes csoportmérkőzésen, a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 6
14:21
F1: január elején készen lesz a vietnámi pálya (She)
A Hanoi MotorSport Circuit építése még jelenleg is zajlik, ám a Formula–1 hivatalos honlapján közzétettek szerint a verseny promóterei szerint január elején a menetrendnek megfelelően elkészül a létesítmény.
dec. 6
14:27
Drámai meccsen kaptak ki a női kézisek Romániától, kiestek vb-ről (SzMo)
A szünetben még hat góllal vezetett a csapat, nyolc másodperccel a vége előtt fordult meg az állás.
dec. 6
14:33
Pl: Arsenal? Ugyan! Inkább szerződést hosszabbított a Leicester menedzsere (She)
Ugyan az angol sajtóban az Arsenal kispadjának egyik fő esélyeseként emlegették, aligha költözik Londonba Brendan Rodgers. A Leicester City menedzsere 2025-ig szóló szerződéshosszabbításról állapodott meg a Premier League 2. helyén álló együttessel.
dec. 6
14:39
Női kézi-vb: a címvédő sem jutott tovább, összekerülhetünk (She)
Franciaország 20–18-ra kikapott Dániától a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság B-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy a címvédő nem lesz ott a középdöntőben.
dec. 6
15:03
Autósport: tíz magyar lesz az Fia bizottságaiban (She)
Két új taggal tízre nőtt azoknak a magyar sportdiplomatáknak a száma, akik a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) különböző bizottságaiban kaptak helyet.
dec. 6
15:15
Üzent a vereség után a női kézilabda-válogatottnak Orbán Viktor (Infostart)
Japánban tárgyal a miniszterelnök, és az ázsiai szigetországban zajlik ezekben a napokban az olimpiai kvalifikációs világbajnokság is, amelyen a magyar válogatott nem jutott be a középdöntőbe.
dec. 6
15:33
Honvéd: pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget (She)
A Honvéd-szurkolóknak ennél szebb ajándékot nem is hozhatott volna a Mikulás: a Bozsik Stadionban zajló építkezés elérte a legmagasabb pontot (25 métert), így annak rendje és módja szerint pénteken megtartották a bokrétaavató ünnepséget.
dec. 6
15:45
Áll a bál a spanyol fociban, durva videó került ki egy játékosról (Ripost)
Nem fogta vissza magát a felvételen a nagymúltú klub labdarúgója.
dec. 6
15:51
Ökölvívás: 40 éve nyerte első vb-címét Sugar Ray Leonard (She)
Negyven éve nyerte első világbajnoki címét Sugar Ray Leonard: Las Vegasban a WBC váltósúlyú övéért a Puerto Ricó-i Wilfred Benítezt győzte le a 15. menetben technikai KO-val.
dec. 6
15:53
Tenisz: az Australian Open után visszavonul Wozniacki (She)
Az Australian Open után visszavonul Caroline Wozniacki korábbi világelső dán teniszező.
dec. 6
15:57
Kép: PL-győztesek együtt? Van Barneveld a Liverpoolnál járt (She)
A pályafutása utolsó idényét futó dartsjátékos, Raymond van Barneveld az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapatánál járt. „Barney” honfitársaival, Virgil van Dijkkel és Georginio Wijnaldummal, valamint a német menedzserrel, Jürgen Klopp-pal is találkozott.
dec. 6
16:15
Aranylabda: Kár, hogy Mané csak negyedik! – Messi (She)
Lionel Messi pályafutása hatodik Aranylabdájának elnyerése után a Canal+ televíziós csatornának nyilatkozott. Elárulta: kedveli Sadio Mané játékát, akinek szerinte előrébb kellett volna végeznie a rangsorban.
dec. 6
16:27
Maradt a számolgatás: hogyan lehet még meg az olimpiai selejtező a női kéziválogatottnak? (She)
A Románia elleni 28–27-es vereséggel eldőlt, hogy Magyarország női kézilabda-válogatottja – akárcsak négy éve – lemarad a világbajnokságon közvetlenül szerezhető olimpiai kvalifikációs helyekről. A mieink számára tehát a folytatásban marad a reménykedés, hogy a középdöntőben olyan végeredmény alakul ki, amely az Európa-bajnokságon elért hetedik
dec. 6
16:48
Itt vannak az első fotók, Ronaldinho Budapesten varázsol (Ripost)
Az egykori legendás brazil futballista, Ronaldinho Gaúcho a teqball-világbajnokság miatt érkezett Budapestre.
dec. 6
16:50
Orbán Viktor üzent a magyar kézilabdázónőknek (Ripost)
A miniszterelnök arra utalt, hogy jelentősen megfiatalított magyar csapat szerepel a Japánban zajló világbajnokságon.
dec. 6
17:00
Marad az Elnöki Kupa – Nem jutott középdöntőbe a női kéziválogatott a vb-n (Behaviour)
Az utolsó másodpercekben kapott góllal szenvedett vereséget Magyarország a női kézilabda-világbajnokságon Romániától és nem jutott tovább csoportjából.
dec. 6
17:21
Női kézilabda-vb – Hétgólos vezetésről buktuk el a továbbjutást (BorsOnline)
A szünetben még hat góllal vezetett a magyar női kézilabda-válogatott Románia ellen. Végül mégis kikapott, ezzel kiesett, és csak a 13. he­lyért folytatja a világbajnokságon.
dec. 6
17:33
Teqball: Ronaldinho Puskás-mezt kapott a budapesti vb megnyitóján (She)
Pénteken megtartották a december 6. és 8. között sorra kerülő budapesti teqball-világbajnokság megnyitóját. Az eseményen ott volt a torna sztárvendége, Ronaldinho is, aki szemmel láthatóan minden pillanatát élvezte a műsornak. A brazil zseni egy Puskás Ferenc nevével ellátott mezt is kapott ajándékba. Tekintsék meg a megnyitóról készült legjobb fot
dec. 6
17:35
Amerikai futball: 5 Cowbells-játékos az Év legjobbja-jelöltek között (She)
A pályán ugyan már véget ért a 2019-es magyar amerikaifutball-idény, a legjobbak azonban még izgulhatnak: az előző évekhez hasonlóan idén is megválasztják a felnőtt és az U19-es korosztály legjobb játékosait.
dec. 6
17:45
Női kézi-vb: elkészült a magyarok hátralévő programja (She)
Mint ismert, a magyar női kézilabda-válogatott a 13–16. helyért folytatja a Japánban zajló világbajnokságon, és péntek estére kiderült, hogy a következő mérkőzésünk, az Argentína elleni vasárnap magyar idő szerint hajnali fél ötkor kezdődik Kumamotóban.
dec. 6
17:51
Ronaldinho: imádom a magyarokat! (BorsOnline)
Ismét hazánkba látogatott az aranylabdás Ronaldinho, hogy a hétvégén, a Hungexpo G épületében megrendezésre kerülő, 150 ezer dollár összdíjazású teqball-világ- bajnokságot népszerűsítse. A brazil zseni több száz jelenlévő előtt rövid bemutatót  is tartott fantasztikus technikai tudásából.
dec. 6
17:57
Elkezdődött a budapesti teqball-világbajnokság (Azenpenzem)
A világbajnok brazil labdarúgó, Ronaldinho a sztárvendége a budapesti teqball-világbajnokságnak, amelyet péntektől vasárnapig rendeznek meg a budapesti Hungexpo területén.
dec. 6
18:03
Női kézi-vb: „Ki hitte volna?” – a románok is nehezen térnek magukhoz (She)
Félidőben még újabb szégyenteljes teljesítményről, a mérkőzés után viszont fenomenális, fantasztikus győzelemről számoltak be a román sportportálok a női kézilabda-válogatott Magyarország elleni, utolsó másodpercekben megnyert világbajnoki mérkőzése kapcsán.
dec. 6
18:05
Real Madrid: Bale megint nem játszhat, Zidane nem hibáztatja (She)
Gareth Bale sérülés miatt nem állhat a Real Madrid és Zinédine Zidane vezetőedző rendelkezésére a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 16. fordulójában – ezt a francia szakember jelentette be a szombati találkozót megelőző pénteki sajtótájékoztatón.
dec. 6
18:21
Légiósprogram: Slovan–Dac; Atromitosz–Arisz (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
dec. 6
18:39
Súlyemelés: Magyarországé a 2022-es egyetemi vb (She)
Magyarország kapta meg a súlyemelők 2022-es egyetemi világbajnokságának rendezési jogát.
dec. 6
18:51
Esm: Messi, Van Dijk, Lewandowski – a novemberi álomcsapat (She)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – ezúttal is megválasztották az elmúlt hónap álomcsapatát.
dec. 6
18:54
Sokkoló diagnózis: gyilkos kór elleni harcára gyűjt pénzt a teniszező (Ripost)
Hiába nyert tornákat, segítség nélkül nem tudja fedezni a remélt gyógyulása költségeit.
dec. 6
18:57
Real Madrid: Bale már az edzésen is „golfozik” (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának walesi klasszisa, Gareth Bale köztudottan nagy golfrajongó hírében áll, a közelmúltban egy „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.” feliratú zászlóval ünnepelte az Európa-bajnokságra való kijutást, valamint a klub karácsonyi buliján Marcelótól egy golfütőt kapott ajándékba. Ezek után talán már az sem lep meg
dec. 6
18:59
Rp. úszó Eb: Hosszú Katinka duplázott; Jakabos és Lobanovszkij bronzérmes (She)
Hosszú Katinka Európa-bajnoki címet szerzett 200 méter pillangón a glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokság pénteki napján. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a harmadik helyen végzett. Hosszú nem sokkal később 100 méter vegyesen is első lett, egyúttal megszerezte a magyar úszósport történetének 1000. érmét nagy világversenyeken 1896 óta.
dec. 6
19:09
Hosszú Katinka aranyérmes a rövidpályás úszó Eb-n (Infostart)
Rövidpályás úszó Eb: Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 200 méter pillangón.
dec. 6
19:09
Hosszú Katinka aranyérmes a rövidpályás Európa-bajnokságon (444.hu)
Jakabos Zsuzsanna pedig harmadik lett 200 méter pillangón.
dec. 6
19:09
Hosszú Katinka aranyat nyert a glasgow-i Eb-n (ATV)
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig bronzérmet nyert 200 méter pillangón pénteken az úszók glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokságán.
dec. 6
19:27
Hosszú arany-, Jakabos bronzérmes 200 méter pillangón (HírTV)
Hosszú Katinka két elsőséget gyűjtött be a rövidpályás Eb-n, így megszerezte a magyar úszósport történetének ezredik érmét.

Keresés