2019. augusztus 16. péntek

aug. 16
11:21
óriási napernyővel védték a szögletet elvégző játékost (She)
Nem mindennapi jelenetsor játszódott le a chilei élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. Az Universidad Catolica–Coquimbo Unido (1–1) mérkőzés második félidejében a vendégszurkolók különböző pályára dobált tárgyakkal próbálták megakadályozni a hazaiak játékost abban, hogy elvégezzen egy szögletet – a labdarúgó segítségére két bizton
aug. 16
11:23
Nb I: így fest most a Honvéd újjáépülő stadionja – galéria (She)
Újabb fotókat közölt a Budapest Honvéd Facebook-oldala az épülő Bozsik József Stadionról. A létesítmény alapkövét márciusban tették le, és az aréna a tervek szerint 2020 júniusára készül el. A 8200 fő befogadására alkalmas aréna főlelátójának betonszerkezete szinte már készen áll.
aug. 16
11:33
Soha vissza nem térő esélyt kapott a Fradi (Ripost)
Papíron óriási esély előtt áll a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében. Egy papíron gyengébb riválison keresztül vezet az út a csoportkörbe.
aug. 16
11:45
Budapest: olimpikonok arcmása a Városháza park tűzfalán (She)
A Fővárosi Önkormányzat felkérésére és támogatásával a Színes Város Csoport hat híres magyar sportoló arcmását örökítette meg az V. kerületi Városháza park homlokzati tűzfalán.
aug. 16
11:51
Seha-liga: új csoportellenfelet kapott a Telekom Veszprém (She)
A Tatabánya keddi visszalépése után megváltozott a férfi kézilabda SEHA-liga csoportbeosztása.
aug. 16
11:51
Hoppá: Hosszú Katinka riválisának edzőjeként tér vissza Shane Tusup (SzMo)
Ilaria Cusinato mellett egykori közös tanítványuk, Bujdosó Zsombor felkészítését is átveszi.
aug. 16
11:57
Tenisz: Andy Murray elindul egyesben Winston-Salemben (She)
Elindul egyesben a jövő heti, Winston-Salemben sorra kerülő kemény pályás tenisztornán a korábbi világelső Andy Murray.
aug. 16
12:00
Wintermantel: szívügyem mindent megtenni az Újpestért, de a címer megváltoztatása kizárólag a tulajdonoson múlik (888.hu)
Rendhagyó interjú a 888-on Wintermantel Zsolt újpesti polgármesterrel. A városvezető elárulta, hogy milyen a viszonya az Újpest FC tulajdonosával, felvázolta, mit tehet polgármesterként a címerügyben, elmondta, hogy az UTE mindent megtett-e a címer visszaváltoztatásáért, valamint kitért arra is, mi a véleménye a stadionokban használt pirotechnikai
aug. 16
12:03
Fehérvár: „Nagyjából 180 percig egyszerűen nem fociztunk” (She)
Terjedelmes interjút adott Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC sportigazgatója a klub honlapjának. Szóba került az FC Vaduz elleni El-kudarc, Marko Nikolics jelenlegi helyzete, valamint a csapat céljai a 2019–2020-as idényre is.
aug. 16
12:15
Gyász: öngyilkos lett az Mu korábbi próbajátékosa (She)
A hatalmas tehetségnek tartott, a walesi U-válogatottakban is rendszeresen játszó Joel Darlington 20 évesen öngyilkos lett – számolt be a gyászhírről a futballista édesanyja.
aug. 16
12:15
Bayern München vagy Dortmund – Várhatóan idén is két sztárcsapat között dől el a bajnoki cím (Behaviour)
A müncheniek legutóbb mindössze két ponttal előzték meg a Dortmundot.
aug. 16
12:21
Liverpool: egyre nagyobb a kapusgond, Adrián is megsérült (She)
Kétséges a Liverpool-kapus, Adrián játéka a Southampton ellen, miután egy pályára futó szurkoló miatt megsérült a bokája még Isztambulban, az Európai Szuperkupa-győzelmet követő ünneplés alatt – árulta el a csapat menedzsere Jürgen Klopp. Az első számú hálóőr, Alisson az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójában szint
aug. 16
12:30
Öt magyarral rajtol a Bundesliga (Azenpenzem)
Az utóbbi hét szezonban mindig Münchenbe került a Bundesliga-trófea, és idén is a Bayern a német bajnokság csúcsfavoritja. Ezúttal is öt magyar labdarúgó szerepel a német első osztályban.
aug. 16
12:39
A balhés ausztrál teniszező Bouchard csinos ikertestvérével randizik (She)
Nick Kyrgios legutóbb a Cincinnatiban zajló kemény pályás tenisztornán bemutatott – sokadik – balhéjával került be a hírekbe. Ezúttal a spanyol Marca írt róla annak kapcsán, hogy a teniszező Eugenie Bouchard hat perccel idősebb ikertestvérével, Beatrice Bouchard-ral randizik.
aug. 16
12:41
Dinamo: az Ajax is bejelentkezett a spanyol tehetségért (She)
Olasz sajtóhírek szerint a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax közel áll ahhoz, hogy átigazolja a Dinamo Zagreb spanyol tehetségét, Dani Olmót.
aug. 16
12:57
Liverpool: így sérült meg egy szurkoló miatt Adrán (She)
Mint beszámoltunk róla, kétséges a Liverpool-kapus, Adrián játéka a Southampton ellen, miután a pályára futó egyik szurkoló miatt megsérült a bokája még Isztambulban, az európai (UEFA-) Szuperkupa-győzelmet követő ünneplés alatt. A közösségi oldalakon villámgyorsan elő is került a videó, amin látható, pontosan hogy sérült meg a kapus. A felvétel 29
aug. 16
13:21
Mlsz: eljárás indul az antiszemita Dorog-szurkolók miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kezdeményezte a hétvégi Dorogi FC–MTK Budapest labdarúgó NB II-es bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos fegyelmi eljárást – írja a szövetség hivatalos Twitter-csatornája.
aug. 16
13:39
Fft: megjelent a FourFourTwo magazin szeptemberi száma! (She)
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 114., avagy 2019. szeptemberi száma!
aug. 16
13:51
Ajax: újabb alapemberével hosszabbított a klub – hivatalos (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított David Neressel, a Copa América-győztes brazil-válogatott játékosával.
aug. 16
14:03
Férfi kosár: bombasztikus német válogatott vár a mieinkre (She)
Két év után csap össze Németországgal a magyar válogatott. Hamburgban fizikailag erős, játéktudását tekintve nagyszerű ellenféllel találkozik Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány legénysége.
aug. 16
14:09
Junior úszó-vb: rekordlétszám Budapesten, rajt kedden (She)
Százharminc nemzet több mint 1000 versenyzőjének részvételével augusztus 20-án kezdődik a Duna Arénában a 7. junior úszó-világbajnokság.
aug. 16
14:15
Torna: az olimpiai kvóta reményében tér vissza Berki (She)
Két év kihagyás és három vállműtét után – az utolsó októberben volt Manchesterben – a tokiói kvótaszerzés reményében tér vissza Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász.
aug. 16
14:15
Fordulat Kenderesi Tamás zaklatási ügyében (HírTV)
A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint a Reuters rosszul megfogalmazott hírét vette át szerencsétlenül a magyar média.
aug. 16
14:17
elképesztően bizarr reklámban tűnt fel C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója egy elképesztően furcsa reklámban tűnt fel. A portugál klasszis a Shopee nevű, szingapúri székhelyű, a délkelet-ázsiai térségben piacvezető webáruházat népszerűsíti a rövid videóban.
aug. 16
14:21
Real Madrid: Messi után Hazard is kihagyja az idénynyitót (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Eden Hazard combizomsérülést szenvedett. A belga támadó így minden bizonnyal Lionel Messihez (FC Barcelona) hasonlóan kihagyja az idénynyitót.
aug. 16
14:39
Pl: egy eladott mez, egy elültetett fa – bezöldül a Burnley (She)
A Premier League-ben szereplő Burnley különleges ökoakcióval kötötte össze új, harmadik számú szerelésének bemutatását. Az „Evergreen” jegyében azt ígérik, minden egyes eladott mez után egy fát ültet a klub, illetve a szerelésszponzor Umbro.
aug. 16
15:09
Férfi kosár: bombaerős német válogatott vár a mieinkre (She)
Két év után csap össze Németországgal a magyar válogatott. Hamburgban fizikailag erős, játéktudását tekintve nagyszerű ellenféllel találkozik Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány legénysége.
aug. 16
15:11
Kerékpár: a címvédő brit kihagyja a Vuelta a Espanát (She)
Csapata, a Mitchelton-Scott nem nevezte a címvédő Simon Yates-et a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyre.
aug. 16
15:15
Egy szurkoló miatt sérült meg a Liverpool második kapusa, az első korábban kidőlt (Infostart)
Alisson Becker után a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool második számú kapusa, Adrián is megsérült.
aug. 16
15:15
Real Madrid: Úgy tűnt, Bale elmegy, de most itt van – Zidane (She)
Az spanyol idénynyitó előtt a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane megtartotta első sajtótájékoztatóját, amelyen szó esett a két, képlékeny jövőjű játékosáról, Gareth Bale-ről, valamint James Rodríguezről is.
aug. 16
15:17
Indul a Bundesliga, kicsavarják-e a salátástálat a Bayern kezéből? (She)
A rekordbajnok, egyben (már megint) bajnoki címvédő Bayern München és az immár nem Dárdai Pál, hanem Ante Covic irányította Hertha BSC mérkőzésével kezdődik meg pénteken a német labdarúgó Bundesliga 2019–2020-as idénye. A kérdés a szokásos: vajon lehullik-e Dél Csillaga, és kicsavarják-e a salátástálat a Bayern vasmarkából? Dortmundból „heveny bólo
aug. 16
15:45
Mls: fékezhetetlen méregzsák – temperamentuma az állásába került (She)
A New York Red Bullsnál a drukkerek kedvence volt, Salt Lake Citybe érve már fékezhetetlen méregzsák: Mike Petke temperamentuma a saját állásába került.
aug. 16
15:47
Ftc: hosszabbítottak a fiatal magyar védővel – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Takács Zsomborral.
aug. 16
15:57
Chelsea: ezért ér aranyat a klubnak N’Golo Kanté (She)
Az angol futballt követők bizonyára tudják, milyen sokat jelent a Chelsea-nek N’Golo Kanté. A francia középpályás napjaink egyik legszerényebb és egyben legjobb munkabírású futballistája a Liverpool elleni Európai Szuperkupa-döntőt is végigrobotolta. A londoniakat irányító Frank Lampard a lefújás után elárult egy apró titkot arról, hogyan is érezte
aug. 16
16:09
Brazília: Vinícius Jr. először a keretben, Neymar visszatér (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Tite kihirdette első keretét a Copa América-győzelmet követően. A 23 fős névsorban először kapott helyet a Real Madrid 18 éves szélsője, Vinícius Júnior, továbbá Neymar is visszatér a selecaóba.
aug. 16
16:11
F1: Alonsót nem vállalja be a Mercedes, de Vettel érkezhet a jövőben (She)
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, pár héten belül meghozzák arról a döntést, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa jövőre, illetve azt is elárulta, a 2021-es szabályváltoztatások előtt még nagyobb átrendeződés lehet az F1-es pilótapiacon, és akár Sebastian Vettel szerződtetése sem kizárt.
aug. 16
16:15
Barca: a távozó középpályás odaszúrt Valverdének (She)
A Barcelona labdarúgócsapatától nyáron távozó Denis Suárez odaszúrt Ernesto Valverdének, a gránátvörös-kékek vezetőedzőjének.
aug. 16
16:27
Úszó-vk: öt magyar érem, közte két arany Szingapúrban (She)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is nyert egy-egy döntőt a pénteki versenynapon az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán.
aug. 16
16:39
Hosszú Katinkát legyőzték Szingapúrban (Infostart)
Öt magyar érem, közte két arany a pénteki versenynapon az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán.
aug. 16
16:45
Kiderült, mi van a Kenderesi-jegyzőkönyvben a szexuális zaklatás helyett (Infostart)
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke exkluzív interjút adott az InfoRádiónak az ügyben, de a szövetség Fegyelmi Bizottságának összeüléséig nem fognak kommunikálni az ügyben.
aug. 16
16:57
Nba: az orosz tulajdonos eladja a Brooklyn Netset (She)
Megállapodott üzlettársával a Brooklyn Nets kosárlabdacsapat eddigi orosz többségi tulajdonosa, Mihail Prohorov az NBA-ben szereplő amerikai klub eladásáról.
aug. 16
16:59
Kézi: folytatódik a debreceni Hódos Imre Csarnok felújítása (She)
Félmilliárd forintból folytatódik a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújítása – jelentette be Papp László, a város polgármestere a DVSC-Schaeffler NB I-es női kézilabdacsapat pénteki sajtótájékoztatóján.
aug. 16
17:03
Úszás: „Gyere, Egérke!” – ma 45 éves Egerszegi Krisztina (She)
1974. augusztus 16-án, vagyis napra pontosan 45 éve született Egerszegi Krisztina. A világklasszis úszó első olimpiai érmét még az 1988-as, szöuli játékokon szerezte – rögtön aranyérmes lett 200 méteres hátúszásban, mindössze 14 évesen és 41 naposan. Dél-Koreában még egy ezüstöt, 1996-ban Atlantában még egy aranyat és egy bronzot tett hozzá a gyűjt
aug. 16
17:33
Nb I: Kassai Viktoré a forduló nyitó mérkőzése – bíróküldés (She)
Íme, a labdarúgó NB I 3. fordulójának játékvezetői küldése!
aug. 16
17:39
Roma: a török élvonalban folytatja a vb-győztes középpályás – hivatalos (She)
Az AS Roma labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Steven Nzonzi a török élvonalbeli Galatasaray színeiben folytatja kölcsönben.
aug. 16
18:21
Magyar olimpikonok arcképei díszítik a Városháza park tűzfalát – elkészült a „Nemzetünk Sportolói” faldekoráció (SzMo)
A Fővárosi Önkormányzat felkérésére és támogatásával a Színes Város Csoport hat híres magyar sportoló arcmását örökítette meg az V. kerület, Városháza park homlokzati tűzfalán.
aug. 16
18:27
Eb 2020: ismét meghívót kapott a Kisvárda román válogatottja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda középpályása, Gheorghe Grozav is bekerült a román válogatott következő két Európa-bajnoki selejtezőjére meghirdetett keretbe.
aug. 16
18:29
Tenisz: Piros Zsombor elődöntős Cordenonsban (She)
Piros Zsombor elődöntős lett az olaszországi Cordenonsban zajló, 69 ezer euró (22.5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán, miután a pénteki negyeddöntőben két szettben jobbnak bizonyult a brazil Thiago Seyboth Wildnél.
aug. 16
18:33
Söpör a Barca, vagy egy neymaros, zidane-os Real ül a trónra? (She)
Hamarosan útjára indul a labda és vidáman pattog: elkezdődnek a küzdelmek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a La Ligában. Vajon ledönti valaki a trónról az FC Barcelonát? Ki lesz a meglepetéscsapat és ki a kieső? Megnéztük.
aug. 16
18:35
Nigéria: bundázásért örökre eltiltották a korábbi kapitányt (She)
Labdarúgó-mérkőzések eredményének manipulálásáért örökös eltiltást kapott a nemzetközi szövetségtől (FIFA) Samson Siasia, korábbi nigériai válogatott játékos és szövetségi kapitány.

Keresés