2019. augusztus 22. csütörtök

aug. 22
16:21
Gyász: az út menti fűben holtan találták az orosz gátfutót (She)
Oroszországban a morsanszki járásban egy út mellett holtan találtak rá a 25 éves korábbi orosz, korosztályos bajnok gátfutóra, Margarita Plavunovára. Az atlétizálás mellett modellként is dolgozó sportoló a tokiói olimpiai kvalifikációért küzdött, s csütörtökön futóedzés közben lett rosszul: az első orvosi jelentések szerint hirtelen szívleállás vég
aug. 22
16:33
Honvéd: Sok a tehetség, de nem használják a fejüket – Kamber (She)
Djordje Kamber a Budapest Honvéd csapatkapitánya, a kétszeres magyar bajnok labdarúgó 36 évesen sem gondolkozik még a visszavonuláson. Az NSO Tv kamerája előtt arról beszélt a Magyar Futball Akadémián, hogy annak idején világsztárok ellen játszott a bosnyák ligaválogatottban, mielőtt hazánkba igazolt, majdnem felhagyott a profi futballal, és elég h
aug. 22
16:35
Nagyon sok a tehetség, de sajnos nem használják a fejüket – Kamber (She)
.
aug. 22
16:51
Bfc Siófok: a klub szerint győriek voltak az Eto-szurkolót bántalmazó őrök (She)
Korábbi sajtóhírek szerint a BFC Siófok alkalmazottai bántalmazták Horváth Tibort, ám a klub ezt most hivatalos közleményében cáfolta meg.
aug. 22
16:54
Alig tudott beállni a rajthoz a szexi tongai kajakos Szegeden, igaz, még csak pár napja űzi ezt a sportot (SzMo)
Pita Nikolas Taufatofuának csak egyetlen célja volt: végig a hajóban maradni a táv alatt. Végülis ez sikerült neki...
aug. 22
16:57
Real Madrid: kölcsönadja 18 éves japán támadóját a klub (She)
A következő idényt a Real Mallorcánál tölti kölcsönben a Real Madrid 18 éves japán tehetsége, Kubo Takefusa, akit idén augusztusban öt évre szóló szerződéssel kötött magához a királyi gárda.
aug. 22
17:03
a vb-győztes női focista 55 yardról lőtt mezőnygőlt (She)
Carli Lloyd, az amerikai női labdarúgó-válogatott csatára az amerikai futballban is bizonyította rátermettségét: a kétszeres világbajnok labdarúgó 55 yardról lőtt mezőnygólt a Baltimore Ravens és Philadelphia Eagles közös edzésén.
aug. 22
17:09
El: a volt győri légiós tudja, hogy lehet feltörni az Ftc védelmét (She)
A legnagyobb litván hírportál, a Lrytas.lt hosszú beharangozó írást közöl a ma esti Suduva–Ferencváros El-selejtező előtt. Ebben megszólal a korábban éveken keresztül hazánkban futballozó Linas Pilibaitis is, aki szerint a két csapatnak egyenlő az esélye a továbbjutásra, bár azt elismeri, hogy a zöld-fehérek játékoskerete erősebb, mint a marijampol
aug. 22
17:11
Tragédia: a paraevező a vízbe esett, nem tudták megmenteni (She)
A fehérorosz paraevező, Dzmitrij Riskevics tragikus módon életét vesztette, miután edzés közben a vízbe borult. A 33 éves sportoló a világbajnokságra készült.
aug. 22
17:15
Kajak-kenu: Juhász Tamás paralimpiai kvótát szerzett (She)
Megszületett az első magyar tokiói paralimpiai kvóta a kajak-kenu sportban is, Juhász Tamás az 5. helyen zárt a kenusok VL2-es kategóriájában a szegedi világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 22
17:17
Kajak-kenu vb: a női kenupáros és a női kajaknégyes is döntős (She)
A szegedi kajak-kenu világbajnokság csütörtöki délutáni programjában a női kenusok 500 méteres versenyében Bragato Giada harmadik lett a középfutamában és a döntőbe jutott. A férfi kajak egyesek ötszáz méteres viadalában Dombvári Bence megnyerte középfutamát, pénteken már a döntőben száll vízre. Döntős a Devecseriné Takács Kincső, Balla Virág pá
aug. 22
17:27
Férfi kézi Nb I: új logója lett a Gyöngyösnek – kép (She)
A gyöngyösi Fő téren mutatta be szurkolóinak a férfi kézilabda NB I 2019–2020-as idényére készülő alakulatát a Gyöngyösi Kézilabda Klub augusztus 20-án este. A találkozó csúcspontja a csapat új logójának leleplezése volt.
aug. 22
17:42
Röplabdásították a sportarénát (Azenpenzem)
A budapesti társrendezésű Európa-bajnokság pénteken kezdődik, a magyarok elsőként az Eb-újonc észtekkel találkoznak a Papp László Sportarénában.
aug. 22
17:51
Roma: jó hírről számoltak be, célt ért a nemes kezdeményezés (She)
Mint arról beszámoltunk, az AS Roma angol nyelvű Twitter-oldala még a nyár elején úgy döntött, hogy minden új játékosa átigazolásának véglegesítésekor, a bejelentésről szóló videóban eltűnt gyermekekre igyekszik felhívni a figyelmet szerte a világon. A nemes kedvezményezésnek meg is lett az eredménye: hat nappal ezelőtt Londonban megtaláltak egy ko
aug. 22
17:54
80 dekával kevesebb, maradhat? Nem! (Behaviour)
Kizárták az 500 méteres kajak kettesek versenyéből az előfutam után a címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta párost a szegedi világbajnokságon, mert a duó hajója 80 dekagrammal könnyebb volt a megengedett alsó súlyhatárnál. A hibára azután derült fény, hogy Kárászék az előzetes várakozásoknak megfelelően nagy fölénnyel megnyerték saját futamukat.
aug. 22
17:56
80 dekával kevesebb, maradhat? Ki van zárva! (Behaviour)
Kizárták az 500 méteres kajak kettesek versenyéből az előfutam után a címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta párost a szegedi világbajnokságon, mert a duó hajója 80 dekagrammal könnyebb volt a megengedett alsó súlyhatárnál. A hibára azután derült fény, hogy Kárászék az előzetes várakozásoknak megfelelően nagy fölénnyel megnyerték saját futamukat.
aug. 22
17:57
Kézilabda: a 17 éves Kecskés Dániel az U19-es vb All Star-csapatából (She)
A Tiszavasvári-Balmazújváros-Balatonboglár útvonalat járta be eddigi pályafutása során a fiú U19-es kézilabda-világbajnokság All Star-csapatába választott Kecskés Dániel. A NEKA 17 éves jobbszélsőjével a sikeres vb-ről, az akadémiáról és a céljairól beszélgettünk.
aug. 22
18:09
Junior úszó-vb: Szabó-Feltóthy kevéssel maradt le a dobogóról (She)
Szabó-Feltóthy Eszter a negyedik helyen végzett a Duna Arénában zajló junior úszó-világbajnokság női 200 méteres hátúszásának döntőjében, kevéssel lemaradva a dobogóról.
aug. 22
18:21
El: Boli a nemzetközi porondon is bemutatkozik az Ftc-ben (She)
Felkerültek a Suduva–Ferencváros Európa-liga-selejtező első meccsének kezdőcsapatai az UEFA hivatalos honlapjára! Két helyen változtatott Szerhij Rebrov a Dinamo Zagrebtől 4–0-ás vereséget szenvedő csapaton – az eltiltott Civic helyett Heister kezd a bal oldalon, elől pedig Boli váltja Szihnyevicset.
aug. 22
18:27
Fft: a spanyol tudós, akitől a Manchester City csodát vár (She)
A Manchester City nem hétköznapi középpályást igazolt Rodri személyében. Az FFT megnézte, hogyan vezetett Pep Guardiola hetvenmillió eurós újoncának útja a Villarrealból és az egyetemi kollégiumból az Atlético Madridon át egészen az európai labdarúgópiac élmezőnyéig.
aug. 22
18:57
El: Fk Suduva–Ferencváros élőben az Nso-n! (She)
Litvániában kezdi meg a harcát a magyar bajnok Ferencváros az Európa-liga csoportköréért, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
aug. 22
19:09
Európa-liga-selejtező élőben: Suduva–Ferencváros (Infostart)
Továbbra is veretlen a Ferencváros az idei nyáron idegenben, nem is kapott gólt a Suduva elleni Európa-liga-selejtezőn, de nem is tudott gólt szerezni (0-0). Az Európa-liga főtáblájára jutás jövő csütörtökön, a Groupama Arénában dől majd el.
aug. 22
19:27
Nem várt eredményre jutott a Bayern, egy gyomrost még bevihet a Lipcsének (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége? Immár tizenegy éve fut szokásos transzfer-összefoglalónk, a heti első rész
aug. 22
19:30
Néhány beszólást el kellett viselnie (Azenpenzem)
Gecső Tamás 22 esztendősen a szakág legerősebb nemzetét, a németet erősíti, már világbajnok, pedig hat évvel ezelőtt csak nyelvet tanulni utazott ki Berlinbe.
aug. 22
19:33
El: az Asztana kiütötte a Bate Boriszovot a playoff első meccsén (She)
Asztana–BATE Boriszov mérkőzéssel indult az El-selejtező playoffköre – a kazahok magabiztos, 3–0-s győzelmet arattak a fehéroroszok ellen. A 17.00-kor kezdődő találkozón egy hosszabbításban szerzett gólnak köszönhetően az Ararat-Armenia 2–1-re nyert a Dudelange ellen.
aug. 22
19:35
Kajak-kenu vb – Szoboszlait megvették, Dzsudzsákot visszavonultatták (She)
.
aug. 22
19:39
Sportdiplomácia: az Mjvsz Xvii. Sporttalálkozója Szekszárdon (She)
Megkezdődött a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) XVII. Sporttalálkozója Szekszárdon, a háromnapos eseményen 22 megyei jogú város csaknem négyszáz versenyzője vesz részt.
aug. 22
19:42
Váratlan, hazatért a magyar fociválogatott Eb-hőse (Ripost)
Stieber Zoltán sokévnyi légióskodás után tér haza Magyarországra. A 30 éves középpályás még soha nem lépett pályára az NB I-ben.
aug. 22
20:03
Csupasport: a Korinthosz főszervezője keményít a viadalon (She)
A főszervező Márkus István a népszerű Korinthosz futóverseny után beszélt megható és felemelő pillanatokról, örömről és sajnos bánatról is. Az a célja, hogy a viadalnak még nagyobb súlya legyen.
aug. 22
20:05
Kajak-kenu vb: Szoboszlait megvették, Dzsudzsákot visszavonultatták (She)
Az előfutamát megnyerve jutott a középdöntőbe a Birkás Balázs, Nádas Bence, Tótka Sándor, Kuli István alkotta férfi kajaknégyes. A parton természetesen vidáman értékeltek az NSO Tv-nek.
aug. 22
20:06
Budapestre költözik a dzsúdószövetség (Behaviour)
Itt kedvező adózási lehetőségek várják a szervezetet.
aug. 22
20:21
Női kézi: Ez nem fair – Neagut sokkolta Martín távozása (She)
A román női kézilabda-válogatott legnagyobb sztárja, a jelenleg még a rehabilitációját végző Cristina Neagu nem érti, Ambros Martín miért hagyta ott a nemzeti csapatukat egy évvel a tokiói olimpia előtt.
aug. 22
20:33
Us Open: Fucsovics ismét Baszilasvilivel találkozik (She)
Az egyedüli magyarként alanyi jogon főtáblás Fucsovics Márton a 17. helyen kiemelt Nikoloz Baszilasvilivel találkozik a hétfőn kezdődő 139. Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) első fordulójában.
aug. 22
20:45
Hihetetlen dolog történt Szegeden, ezen mindenki meglepődött (Ripost)
A kajak-kenu világbajnokságon induló Pita Nikolas Taufatofua a szegedi Maty-éren tanultam meg az első fogásokat. A riói olimpián tekvandóban, a dél-koreai téli olimpián sífutásban állt rajthoz.
aug. 22
20:51
Jégkorong: a németek legyőzték a magyar női válogatottat (She)
A magyar női jégkorong-válogatott 5–1-re kikapott a német együttestől a háromcsapatos érdi felkészülési torna csütörtöki nyitónapján.
aug. 22
21:00
Labdarúgó El-selejtező - Suduva-Ferencváros 0-0 (BorsOnline)
A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott csütörtökön a litván Suduva vend�
aug. 22
21:03
El: a Ferencváros döntetlent játszott idegenben a Suduvával (She)
Gól nélküli döntetlenre végzett a magyar bajnok Ferencváros Litvániában az FK Suduva ellen az Európa-liga csoportköréért zajló párharc első felvonásán. Visszavágó a jövő héten.
aug. 22
21:05
El: az Ftc nem bírta Suduvával, minden nyitott a visszavágóra (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 0–0-s döntetlent játszott Litvániában a Suduva elleni El-selejtező playoffkörének első meccsén. A zöld-fehérek többet támadtak, ám a hazaiak nagyon szervezetten védekeztek.
aug. 22
21:12
EL-selejtező: gólnélküli döntetlennel várja a visszavágót a Ferencváros (ATV)
A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott csütörtökön a litván Suduva vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában.
aug. 22
21:15
El: A budapesti teljesen más mérkőzés lesz – Rebrov (She)
Szerhij Rebrov elégedett volt a Ferencváros játékával a Suduva elleni idegenbeli EL-selejtező után, de leszögezte, hogy a budapesti visszavágó teljesen más mérkőzés lesz, mint a litvániai 0–0.
aug. 22
21:24
Már csak egy lépés az Európa Liga: 0-0-ás döntetlent harcolt ki a Ferencváros Litvániában (444.hu)
Semmi nem történt a Marijampolėban rendezett odavágón.
aug. 22
21:33
El: a Feyenoord háromgólos előnyből várhatja a visszavágót (She)
A Feyenoord 3–0-ra legyőzte a Hapoel Beer-Sevát az El-selejtező playoffkörének odavágóján. A Malmö ugyanilyen különbségű sikert aratott a szintén izraeli Bnei Jehudátm míg a Ludogorec csak 0–0-s döntetlent ért el a Maribor ellen.
aug. 22
21:39
Us Open: Babos Tímea egy lépésre került a főtáblától (She)
Babos Tímea bejutott az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyes selejtezőjének döntőjébe, mivel két szettben legyőzte a spanyol Lara Arruabarrena-Vecinót.
aug. 22
21:45
Hazai pályán kell kiharcolnia a továbbjutást a Ferencvárosnak (Behaviour)
Gól nélküli döntetlent játszott a Ferencváros a Suduva vendégeként a labdarúgó Európa-liga play off körének első mérkőzésén.
aug. 22
21:48
Hálát adhat a Fradi, óriási szerencse a zöld-fehéreknél (Ripost)
Sorsdöntő meccsen ilyen gyenge ellenfelet szándékosan sem választhatott volna a magyar bajnok.
aug. 22
21:57
El: Nagy Dominikék ikszeltek a Rangers ellen hazai pályán (She)
A Legia Warszawa magyar válogatott futballistája, Nagy Dominik is részese volt az El-selejtező playoffkörének – a 24 éves szélső csereként állt be a Steven Gerrard által irányított Rangers ellen. Bölöni László is elégedett lehet együttesével, az Antwerp ugyanis 1–1-es döntetlent harcolt ki az AZ Alkmaar otthonában.
aug. 22
22:06
US Open: Babos egy győzelemre a főtáblától (ATV)
Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, így már csak egy győzelemre van a főtáblás szerepléstől.
aug. 22
22:21
Gyász: meggyilkoltak egy sportfotóst Ausztriában (She)
Meggyilkoltak egy sportfotóst, az Austria Wien szurkolói csoportjának vezetőjét Ausztriában.
aug. 22
22:24
Csak az eredmény volt biztató (Azenpenzem)
A 0-0 idegenben jó eredmény, mondhatni, a Fradi ennél csak jobban tud futballozni, és akkor a visszavágón ezt a Suduvát le tudja győzni. Okkal bízhatunk benne…
aug. 22
22:45
saját gyűrűjébe pöckölte a labdát az amerikai kosaras (She)
A világbajnokságra készülő amerikai kosárlabda-válogatott edzőmérkőzésen 102–86-ra legyőzte Ausztráliát. A Los Angeles Lakers kosarasának, Kyle Kuzmának minden bizonnyal egy rosszul sikerült mozdulat miatt marad majd emlékezetes a találkozó, hiszen a 24 éves játékos a saját gyűrűjébe juttatta a labdát.

Keresés