2019. augusztus 4. vasárnap

aug. 4
13:33
F1: gondok a Renault-nál, Hülkenberg szerint ennél több kell (She)
Nem elégedett csapata fejlődési ütemével Nico Hülkenberg. A Renault versenyzője szerint egy gyári istállónak magasabb szinten kellene teljesítenie, mint amire a Renault jelenleg képes.
aug. 4
13:39
Hosszú Katinka újabb aranyat nyert (Infostart)
Hosszú egy arany-, Szabó Szebasztián és Kozma Dominik pedig egy-egy ezüstérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának zárónapján.
aug. 4
13:39
Profi boksz: Pascal meglepetésre legyőzte Browne-t (She)
Az amerikai Marcus Browne (23–1, 16 KO, TKO) esélyesként nézett szembe szombaton éjszaka a kanadai Jean Pascallal (34–6–1, 20 KO, TKO) végül meglepő vereséget szenvedett, így elveszítette WBC Silver-, valamint interim, azaz ideiglenes WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét, illetve veretlenségét.
aug. 4
13:41
Nb I – édesapja nyomdokaiba lépne a Puskás Akadémia 17 éves játékosa (She)
.
aug. 4
13:45
Amerikai egyetemi bajnok volt, de hátrébb lépett a húga miatt (She)
Babos Tímea nővére, Zsuzsanna a világ egyik legjobb egyetemén diplomázott, de a család anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy visszatérjen a profi tenisz világába – a boldog édesanya Washingtonban sztárokkal dolgozott együtt, most pedig kétszeres Grand Slam-bajnok testvérét segíti.
aug. 4
13:48
Hosszú arany-, Szabó és Kozma ezüstérmes a tokiói zárónapon (ATV)
Hosszú Katinka egy arany-, Szabó Szebasztián és Kozma Dominik pedig egy-egy ezüstérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának zárónapján.
aug. 4
13:51
Barcelona: Sevillából érkezett balhátvéd 18 millióért – hivatalos (She)
Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján a két klub.
aug. 4
13:54
Nem baj, majd jövőre (888.hu)
Az idei sem az Újpest éve lesz.
aug. 4
13:54
Schumacher-győzelem is született a Hungaroringen (Azenpenzem)
Az újabb magyarországi Schumacher-sikert hatalmas ovációval ünnepelte a célegyenesben a Hungaroring közönsége Mogyoródon.
aug. 4
13:57
Éjszakai futás: hatezren vettek részt a budapesti versenyen (She)
A férfiaknál Csere Gáspár, a nőknél pedig az ukrán Ganna Volkova nyerte a félmaratont a Generali Night Run Budapest elnevezésű éjszakai versenyen, amelyen hatezer futó állt rajthoz.
aug. 4
14:12
Hosszú Katinka aranyat nyert Tokióban (Blikk)
Hosszú Katinka egy arany-, Szabó Szebasztián és Kozma Dominik pedig egy-egy ezüstérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának zárónapján.
aug. 4
14:21
Úszó-vk: Hosszú arany, Szabó és Kozma ezüstérmes a tokiói zárónapon (HírTV)
Hosszú Katinka egy arany-, Szabó Szebasztián és Kozma Dominik pedig egy-egy ezüstérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának zárónapján.
aug. 4
14:27
Fft: tíz pokoli nyaralás az angol futballban (She)
Az edzők, menedzserek és klubvezetők rémálma: amikor a futballisták nyaralni mennek, és azt gondolják, most mindent szabad nekik… Összegyűjtöttük a tíz legrázósabb esetet.
aug. 4
14:27
Michael Schumacher fia először nyert futamot a Forma-2-ben – és éppen a Hungaroringen (SzMo)
Innen már csak egy lépés a Forma–1-es indulás.
aug. 4
14:30
Három éremmel végeztek a magyarok az úszó világkupa tokiói zárónapján (Behaviour)
Egy arany és két ezüst lett a nap mérlege, Hosszú Katinka , Szabó Szebasztián és Kozma Dominik is a legjobbak közé került.
aug. 4
14:39
Hamilton az utolsó körökben vadászta le Verstappent és nyert a Hungaroringen (She)
Lewis Hamilton nagy hajrával előzte le a pole pozícóból induló Max Verstappent, és aratott győzelmet a Magyar Nagydíj versenyén. A 3–4. helyen a két Ferrari Sebastian Vettel, Charles Leclerc sorrendben érkezett, míg ötödikként Carlos Sainz Jr. végzett a McLarennel. Valtteri Bottas eközben nyolcadikként zárt, így csapattársa előnye már 62 pont
aug. 4
14:45
Mick Schumacher először nyert a Forma-2-ben (BorsOnline)
A legendás hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick nyerte a Forma-2-es versenysorozat magyarországi hétvégéjének második futamát vasárnap a Hungaroringen.
aug. 4
14:48
A balhés Henty duplázással tért vissza az Újpest ellen az Nb I-be (Blikk)
Gólokkal tért vissza a labdarúgó-NB I-be Ezekiel Henty (26). A nigériai támadót öltözői balhéi miatt küldte el korábban a Fehérvár, s kötött ki a Puskás Akadémiánál, amely előző évben kölcsönadta a horvát élvonalbeli Osijeknek, idén viszont számol vele az új vezetőedző, Hornyák Zsolt (46). Henty ezt két góllal hálálta meg az Újpest elleni 3-1-es si
aug. 4
14:54
Schumacher fia nyert a Hungaroringen (ATV)
A legendás hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick nyerte a Forma-2-es versenysorozat magyarországi hétvégéjének második futamát vasárnap a Hungaroringen.
aug. 4
15:03
Karját törte a Honvéd-meccs északír bírója (BorsOnline)
Nem tudni, mi lesz a Honvéd óvásának eredménye, de kiderítettük: a Craiovával csütörtökön idegenben vívott Európa Liga-visszavágón közreműködött Arnold Hunter a karját törte.
aug. 4
15:15
Sztárparádé a Hungaroringen, el sem bújhattak a celebek (Ripost)
Az egész országot megmozgatja a Magyar Nagydíj, tényleg mindenki ott van Mogyoródon.
aug. 4
15:18
Palkovics: További fejlesztések várhatóak a Hungaroringen (ATV)
A politikus a verseny előtt találkozott Chase Careyvel, a Forma-1 első emberével, akivel a pálya fejlesztéséről is tárgyalt. Palkovics emlékeztetett, hogy a Hungaroring 1986-ban épült az akkori szabványoknak megfelelően, de a jelenlegi menedzsment minden évben hozzátesz valamint a körülmények javításához.
aug. 4
15:21
Légiósok: Novothny győztes gólt szerzett Dél-Koreában (She)
Novothny Soma 40. percben szerzett fejes góljával 1–0-ra nyert a Puszan IPark FC az Aszan Mugungva otthonában a dél-koreai másodosztályú labdarúgó-bajnokság (K League 2) 22. fordulójában.
aug. 4
15:23
Strandröpi ob: aranyérmes a Kiss, Bán és a Lutter, Szombathelyi páros (She)
A férfiaknál a Kiss Dániel, Bán Viktor páros, míg a nőknél a címvédő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra kettős nyerte meg a strandröplabda országos bajnokság döntőjét vasárnap.
aug. 4
15:24
Két miniszter, egy államtitkár és egy bukott köztársasági elnök a Hungaroringen (444.hu)
Schmitt Pál is parolázott a futam előtt.
aug. 4
15:30
Magyar Nagydíj: Radics Gigi az egész világnak megmutatta (Blikk)
Mogyoród – Nem akármilyen lehetőséget kapott Radics Gigi (22), az egész világnak megmutathatta fantasztikus énektudását. A Forma–1-es Magyar Nagydíj felvezetésében kapott szerepet.
aug. 4
15:39
F1: Ilyen lehetőséget Olaszországban nem kapnák – Marco Rossi (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint hazájában nem kaphatna olyan lehetőséget, mint a paddock-látogatás, amelyen vasárnap a Formula-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a Hungaroringen vett részt.
aug. 4
15:39
Nincs veszélyben a Magyar Nagydíj (BorsOnline)
Lenyűgözte a teltházas Magyar Nagydíj a Forma-1 ügyvezető-igazgatóját, Chase Carey
aug. 4
15:39
Hatezren álltak rajthoz az éjszakai futóversenyen Budapesten (SzMo)
A Generali Night Run Budapest résztvevői három táv – 6, 9 és 21 kilométer – közül választhattak, a félmaratonra váltóban is lehetett nevezni.
aug. 4
15:41
Bundesliga 2.: kapusmezben léptek pályára a stuttgartiak (She)
Döntetlent játszott egymással a Heidenheim és a VfB Stuttgart a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában. Érdekesség, hogy a svábok játékosainak az együttes kapusmezében kellett pályára lépnie a vasárnapi találkozón.
aug. 4
15:42
Palkovics további fejlesztéseket ígért a Hungaroringnek (444.hu)
Kormányzati milliárdok a versenypályának.
aug. 4
15:45
F1: Ilyen lehetőséget Olaszországban nem kapnék – Marco Rossi (She)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint hazájában nem kaphatna olyan lehetőséget, mint a paddock-látogatás, amelyen vasárnap a Formula-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a Hungaroringen vett részt.
aug. 4
15:51
MotoGp: Marc Márquez Brnóban is megállíthatatlan volt (She)
Újabb futamgyőzelemre váltotta csehországi pole pozícióját Marc Marquez, aki brnói sikerével tovább növelte előnyét az összetettben a második helyen álló és ezúttal is másodikként célba érő Andrea Dovizioso előtt. A Moto2-ben a spanyol világklasszis öccse, Álex Márquez nyert, míg a Moto3-ban egy harmadik spanyol, Arón Canet örülhetett a győzelemnek
aug. 4
15:57
MotoGp: megvan az 50. siker – Márquez Brnóban is megállíthatatlan volt (She)
Újabb futamgyőzelemre váltotta csehországi pole pozícióját Marc Márquez, aki brnói sikerével tovább növelte előnyét az összetettben a második helyen álló és ezúttal is másodikként célba érő Andrea Dovizioso előtt. A Moto2-ben a spanyol világklasszis öccse, Álex Márquez nyert, míg a Moto3-ban egy harmadik spanyol, Arón Canet örülhetett a győzelemnek
aug. 4
15:57
Elrajtolt a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj mezőnye (HírTV)
A Hír TV tudósítója arra volt kíváncsi, hogy milyen a hangulat a kerítésen túl és hogy mennyire Forma-1-esek az árak?
aug. 4
16:09
Rali-vb: Tänak nyert Finnországban, és növelte előnyét (She)
Az Ott Tänak, Martin Järveoja kettős győzött a rali-világbajnokság finnországi futamán, az észt duó ezzel növelte előnyét az összetett pontverseny élén.
aug. 4
16:18
Hoppá! Rúzsa Magdi sétálgatott a boxutcában – Nézze, milyen csinos az énekesnő (Blikk)
Rúzsa Magdi is ellátogatott a Forma-1 Magyar Nagydíjra, a boxutcában kaptuk lencsevégre.
aug. 4
16:33
Marco Rossi hatalmas győzelme a Magyar Nagydíjon (Infostart)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint hazájában nem kaphatna olyan lehetőséget, mint a paddock-látogatás, amelyen vasárnap a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a Hungaroringen vett részt.
aug. 4
16:51
F1: további fejlesztések várhatóak a Hungaroringen (She)
További fejlesztések várhatóak a Hungaroringen – mondta vasárnap Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Formula–1-es Magyar Nagydíj helyszínén.
aug. 4
16:57
F1: Hamilton az utolsó körökben előzött és nyerte meg a Magyar GP-t (She)
Plusz egy kerékcserét is bevállalt a Mercedes, hogy Lewis Hamilton friss gumikon vehesse üldözőbe a futam nagy részében az élen haladó Max Verstappent. A taktika bejött, és Hamilton három körrel a leintés előtt könnyedén ment el Verstappen mellett. A brit ezzel a hetedik győzelmét aratta a Hungaroringen. A második helyen Verstappen ért célba, a dob
aug. 4
16:57
Hazaérkezett Suhajda Szilárd és Klein Dávid (BorsOnline)
Suhajda Szilárd és Klein Dávid hegymászókat, a Magyar K2 Expedíció tagjait köszön
aug. 4
17:03
Elhunyt az olimpiai bajnok vízilabdázó (Infostart)
Hosszan tartó betegséget követően, 86 éves korában elhunyt Ambrus Miklós olimpiai bajnok vízilabdázó.
aug. 4
17:03
Hamilton zseniális versenyzéssel nyerte az idei Magyar Nagydíjat (SzMo)
A Hungaroringen nem sokkal a vége előtt előzte meg jó taktikával a lelassuló Verstappent, akinek még kerékcserére is ki kellett mennie.
aug. 4
17:09
Lewis Hamilton nyerte a Formula-1-es Magyar Nagydíjat - fotókkal (Infostart)
Az ötszörös világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) nyerte a Formula-1-es Magyar Nagydíjat, miután nagy stratégiai csata végén a hajrában megelőzte a holland Max Verstappent (Red Bull).
aug. 4
17:09
Magyar Nagydíj: Hamilton hetedszer nyert a Hungaroringen (HírTV)
A 34 éves versenyzőnek ez az idei nyolcadik, egyben pályafutása 81. futamgyőzelme, Mogyoródon hetedik alkalommal győzött.
aug. 4
17:09
Magyar Nagydíj - Hamilton hetedszer nyert a Hungaroringen (BorsOnline)
A 34 éves versenyzőnek ez az idei nyolcadik, egyben pályafutása 81. futamgyőzelme, Mo
aug. 4
17:12
Magyar Nagydíj: Hamilton hetedszer nyert a Hungaroringen (ATV)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnap rendezett 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ezzel növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
aug. 4
17:12
Hamilton hetedszer is meghódította a Hungaroringet (Azenpenzem)
Az ötszörös világbajnok és címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap, így növelte előnyét a pontversenyben.
aug. 4
17:18
Drámai hajrá a Hungaroringen, ő lett a Magyar Nagydíj győztese (Ripost)
Idén sem csalódtunk a Forma-1 mogyoródi versenyében, három körrel a vége előtt változott meg minden.
aug. 4
17:39
Rossz hír a Honvéd botrányos romániai mérkőzéséről (Infostart)
Műtét és hosszabb kihagyás vár Lefkovits Róbertre.

Keresés