2019. augusztus 4. vasárnap

aug. 4
17:45
Korosztályos kajak-kenu vb: öt arany zárásként, az éremtábla élén a mieink (She)
A magyar válogatott öt aranyat és további négy érmet szerzett a vasárnapi utolsó napon a romániai Pitestiben rendezett ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon, így tíz első, hat második és öt harmadik helyezéssel toronymagasan az éremtáblázat élén végzett.
aug. 4
17:47
Női röpi Extraliga: szlovén vezetőedzője lett a Békéscsabának (She)
A szlovén Vasja Samec Lipicer lett az ötszörös magyar bajnok Békéscsaba női röplabdacsapatának vezetőedzője.
aug. 4
17:51
Nb I: Dvtk–Honvéd – élőben az Nso-n! (She)
DVTK–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 4
17:57
Nb I: Mol Fehérvár Fc–Kaposvár élőben az Nso-n! (She)
Mol Fehérvár FC–Kaposvári Rákóczi FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
aug. 4
17:59
Honvéd: műtét és hosszú kihagyás vár a Craiovában megsérült kapusra (She)
Beigazolódtak a korábbi félelmek, a román Universitatea Craiova ellen botrányos körülmények között elveszített Európa-liga-selejtezőn megsérülő Lefkovits Robi súlyos térdsérülést szenvedett. A Budapest Honvéd nyáron igazolt, izraeli-magyar kettős állampolgárságú kapusa keresztszalag-szakadást szenvedett, és az oldalszalag valamint a porc is megsérü
aug. 4
18:09
nem mindennapi mentést mutatott be Kyle Walker (She)
Kyle Walker, a Manchester City védője szenzációs mentést mutatott be Mohamed Szalah fejese után a Liverpool FC elleni angol Szuperkupa-mérkőzés (Community Shield) 92. percében. Többek között ennek köszönhetően zárult 1–1-es döntetlennel a találkozó, majd a tizenegyespárbajt a manchesteriek nyerték meg.
aug. 4
18:15
Hatalmas változás a Hungaroringnél (Infostart)
A versenypálya környékén lévő utak mindegyike csak egy irányban, a pályától kifelé vezető irányban járható.
aug. 4
18:15
Community Shield: Bravo bravúrjai után tizenegyesekkel nyert a City (She)
Hiába volt a hajrában több ziccere is a Liverpoolnak, tizenegyesekkel a Manchester City győzött az idény első angliai tétmérkőzésén. Pep Guardiola csapata ezzel megvédte címét és egymás után másodszor emelheti magasba a Community Shieldet.
aug. 4
18:15
Magyar Nagydíj - Hamilton hetedszer nyert a Hungaroringen (BorsOnline)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnap rendezett 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ezzel növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
aug. 4
18:21
Hamilton hetedszer nyert a Hungaroringen (Behaviour)
A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnap rendezett 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ezzel növelte az előnyét az összetett pontversenyben. A 34 éves versenyzőnek ez az idei nyolcadik, egyben pályafutása 81. futamgyőzelme, Mogyoródon hetedik alkalommal győzött. Másodikként
aug. 4
18:33
F1: Hamilton Laudára is emlékezett győzelme kapcsán (She)
A 34. Magyar Nagydíjon Lewis Hamilton remek taktikával kiharcolta a győzelmet az élről induló Max Verstappent megelőzve. A harmadik helyre csaknem 45 másodperc hátránnyal Sebastian Vettel érkezett. A pódiumot elfoglaló pilóták nyilatkozatai.
aug. 4
18:51
Rg: remek évadot zárt a junior kéziszer-válogatott (She)
A rengeteg munka végül meghozta eredményét a magyar junior ritmikus gimnasztikázók számára, és az egyéves felkészülés után három értékes hatodik helyezést szereztek a korosztály számára először megrendezett moszkvai világbajnokságon. A lányok fő versenyeiről és jövőjéről, a szövetség technikai bizottságának elnökével, Deutsch-Lazsányi Erikával besz
aug. 4
18:57
Triatlon: bajai és újbudai siker váltóban az ob-n (She)
A férfiaknál a bajai, a nőknél az újbudai váltó bizonyult a legjobbnak a triatlon országos bajnokságon, vasárnap Pécsett.
aug. 4
19:03
összeverekedtek a Man. City- és a Liverpool-drukkerek (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester City tizenegyesekkel nyerte meg az angol Szuperkupát (Community Shield) a Liverpool ellen. A mérkőzés előtt a két csapat szurkolói egy metrón futottak össze, a találkozóból kisebb verekedés lett.
aug. 4
19:06
Kétezren szurkoltak a Mol Fehérvár 14 milliárdos stadionjában (444.hu)
Kongó lelátókkal startolt a magyar élvonal.
aug. 4
19:15
Felkészülés: 90 perc alatt nem bírt egymással a Tottenham és az Inter (She)
Egy-egyes döntetlent hozott a Tottenham és az Internazionale összecsapása a Nemzetközi Bajnokok Kupája felkészülési tornán, végül tizenegyesekkel az olasz csapat kerekedett felül.
aug. 4
19:17
Légiósok: Szoboszlaiék sima győzelemmel folytatták (She)
Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg hazai pályán 4–1-re legyőzte a Mattersburgot az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján, így két mérkőzés után is százszázalékos.
aug. 4
19:19
El: „Romániában a csendőrség a 13. játékos” – pozitív döntésben bízik a Honvéd (She)
Mint ismert, a Budapest Honvéd botrányos körülmények között esett ki a román Craiova vendégeként az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójában. A kispesti klub megóvta a találkozót, az UEFA pedig hétfőn dönt – erről beszélgetett az NSO Tv stábja az éppen zajló DVTK–Honvéd meccs előtt a Mendelényi Dániel tulajdonossal.
aug. 4
19:21
„Romániában a csendőrség a 13. játékos” – pozitív döntésben bízik a Honvéd (She)
.
aug. 4
19:27
Hamilton tökéletes taktikával győzött (Behaviour)
A Mercedes ötszörös világbajnoka hetedszer nyert a Hungaroringen, ezzel 62 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
aug. 4
19:33
Nb Ii: Dorogon kapott ki a Vasas, csúnya szegedi kezdés (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójában a Vasas 2–1-re kikapott a Dorog otthonában, míg az újonc Szeged-Csanád GA csúnya hazai vereséggel kezdte a bajnokságot. A Nyíregyháza a Budaörs ellen nyert, a Kazincbarcika a ráadásban mentett pontot.
aug. 4
19:39
El: „Romániában a csendőrség a 13. játékos” – pozitív döntésben bízik a Honvéd (She)
Mint ismert, a Budapest Honvéd botrányos körülmények között esett ki a román Craiova vendégeként az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójában. A kispesti klub megóvta a találkozót, az UEFA pedig hétfőn dönt – erről beszélgetett az NSO Tv stábja az éppen zajló DVTK–Honvéd meccs előtt Mendelényi Dániel tulajdonossal.
aug. 4
19:57
Csupasport: túlsúlyos a Real Madrid 100 milliós igazolása (She)
A Real Madrid 31.6 milliárd forintot fizetett Eden Hazard-ért, ám a játékos korántsem csúcsformában érkezett meg az előszezonra. A belga támadó hét kilogramm súlyfelesleggel küzd.
aug. 4
20:03
Nb I: a Mol Fehérvár Fc négy gólt rúgott az újoncnak (She)
A Mol Fehérvár FC hazai pályán 4–2-re legyőzte az újonc Kaposvári Rákóczi FC-t a labdarúgó NB I új idényének 1. fordulójában.
aug. 4
20:05
F1: Hamilton szívesen látná viszont Alonsót Gasly helyén a Red Bullban (She)
Fernando Alonso az F1-es Magyar Nagydíj után Twitteren gratulált Hamiltonnak és Verstappenek az egész versenyen át tartó küzdelemért. A futamot követő sajtótájékoztatón az első hármat arról kérdezték, szívesen látnák-e újra a spanyolt a sportágban.
aug. 4
20:09
Nb I: győzelemmel kezdett hazai pályán a Dvtk (She)
Hiába szerzett vezetést a Honvéd és támadott jóval többet Diósgyőrben, végül vesztesen hagyta el a pályát a labdarúgó NB I 1. fordulójában, mert a helyzeteit kihagyta. A DVTK viszont jól védekezett és pontosabbnak bizonyult a kapu előtt.
aug. 4
20:11
Tenisz: Babos elbukott a torontói selejtező második fordulójában (She)
Babos Tímea kikapott a selejtező második fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára a 2.83 millió dollár (833 millió forint) összdíjazású torontói kemény pályás női tenisztornán.
aug. 4
20:13
Nb Iii: hatalmas góleső Érden, sokat lőtt a Pmfc is a nyitányon (She)
Az Érd aratta a legfölényesebb győzelmet a labdarúgó NB III 2019–2020-as idényének vasárnapi nyitányán: a Nyugati csoport legutóbbi ezüstérmese hazai pályán 7–0-ra verte meg az újonc Hévíz legénységét. Nagy különbségű győzelmet aratott a Pécsi MFC is, míg az NB II-ből érkező három kieső közül a Cegléd simán nyert, a Monor döntetlent játszott, a
aug. 4
20:27
Marco Rossi ezzel lepte meg Max Verstappent a Hungaroringen (Ripost)
A világbajnoki címvédő és az összetettben is vezető Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es világbajnokság Magyar Nagydíját.
aug. 4
20:33
Ez volt a 34. Magyar Nagydíj (Behaviour)
Három nap, 230 ezer néző, egy győztes - nagyon röviden ez a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj mérlege.
aug. 4
20:39
Nfl: Brady hosszabbított és 44 éves koráig maradhat a Patriotsnál (She)
Az NFL-ben szereplő – és címvédő – New England Patriots meghosszabbította a hatszoros Super Bowl-győztes irányító, Tom Brady szerződését, aki így jelen állás szerint 44 éves koráig maradhat a csapatnál.
aug. 4
21:03
Szlovákia: tízpercnyi sokk, már nem veretlen a Dac (She)
Az eddig százszázalékos DAC 3–1-re kikapott a legutóbbi idényt a 6. helyen záró Sered vendégeként a szlovák labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 4
21:05
Nb Ii: kikapott az Mtk Csákváron, a Kécske Csabán nyert (She)
A labdarúgó NB II 1. fordulójában az MTK 3–2-re kikapott a Csákvár otthonában, míg a Tiszakécske Békéscsabán győzött. Az ETO az újonc FC Ajka elleni sikerrel kezdett, míg a másik újonc, a Szolnok a Vácot verte meg hazai környezetben. A Balmazújváros zömében ifistákkal felállva döntetlent ért el Siófokon.
aug. 4
21:27
Nb I: Csak a Fradi és a Diósgyőr tud ennyi nézőt megmozgatni – Fernando (She)
Hiába szerzett vezetést a Bp. Honvéd és támadott jóval többet Diósgyőrben, vesztesen hagyta el a pályát a labdarúgó NB I 1. fordulójában, mert a helyzeteit kihagyta. A DVTK jól védekezett és pontosabbnak bizonyult a kapu előtt. Így értékeltek a vezetőedzők a találkozó után.
aug. 4
21:39
Atlétika: a tízpróbázó Zsivoczky Attila 10. bajnoki címét nyerte (She)
Zsivoczky-Pandel Attila meggyőző fölénnyel bizonyult a legjobbnak férfi tízpróbában az atléták kétnapos összetett országos bajnokságán.
aug. 4
21:57
komikus öngóllal egyenlített a Barcelona az Arsenal ellen (She)
A Joan Gamper-kupa 54. kiírásában az Arsenal látogatott a Barcelona otthonába és a 36. percben megszerezte a vezetést Pierre-Emerick Aubameyang góljával. A 69. percig őrizte is az előnyét a londoni csapat, akkor azonban egy ártatlan szituációban érkezett Ainsley Maitland-Niles... Nézze meg az öngólt videón!
aug. 4
21:59
F1: Dzsudzsák üzenetét Rossi adta át Verstappennek (She)
A Formula–1-es Magyar Nagydíj előtt Max Verstappennek, a Red Bull versenyzőjének Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya adott át egy Dzsudzsák Balázs nevével ellátott mezt. Ráadásul a mezen a magyar válogatott csapatkapitánya üzent is a PSV-drukker Verstappennek.
aug. 4
22:09
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A csonka első fordulót követően a MOL Fehérvár FC vezeti a labdarúgó OTP Bank Liga tabelláját.
aug. 4
22:09
F1: Seb mindenképp jobban csinál valamit – Leclerc (She)
Lewis Hamilton győzelmével ért véget a 34. Magyar Nagydíj. Bár a Mercedes versenyzője a hajrában előzte meg Max Verstappent, kicsit hátrébb is alakultak izgalmas csaták a mezőnyben. Hamilton csapattársának, Valtteri Bottasnak például a mezőny legvégéről kellett felzárkóznia, de ez igaz Daniel Ricciardóra is, aki csak az utolsó pozícióból kezdhette
aug. 4
22:11
Légiósok: bajban voltak, jött Kleinheisler, és gólt szerzett (She)
Kleinheisler László gólt szerzett, csapata, az NK Osijek hazai pályán 3–1-re legyőzte az Inter Zapresicet a horvát labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
aug. 4
22:21
Eurofutball: az év öngólja az Arsenalé, a Barcelonáé a Gamper-kupa (She)
A Joan Gamper-kupa 54. kiírásában az Arsenal látogatott a Barcelona otthonába és a 36. percben megszerezte a vezetést Pierre-Emerick Aubameyang góljával. A 69. percig őrizte is az előnyét a londoni csapat, akkor azonban egy ártatlan szituációban érkezett Ainsley Maitland-Niles és biztosította helyét az év végi bakiparádéban, a hajrában aztán Lu
aug. 4
22:27
Eurofutball: az év öngólja az Arsenalé, a Barcelonáé a Gamper-kupa (She)
A Joan Gamper-kupa 54. kiírásában az Arsenal látogatott az FC Barcelona otthonába és a 36. percben megszerezte a vezetést Pierre-Emerick Aubameyang góljával. A 69. percig őrizte is az előnyét a londoni csapat, akkor azonban egy ártatlan szituációban érkezett Ainsley Maitland-Niles és biztosította helyét az év végi bakiparádéban. A hajrában aztá
aug. 4
22:29
Sepsi: egy remek gól, piros lap László Csabának – és újra iksz (She)
A szünetben még úgy tűnt, hogy László Csaba vasárnap megszerezheti első edzői sikerét a román labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám végül csapata, a Sepsi OSK csak az utolsó percben mentett meg egy pontot az eddig százszázalékos Viitorul ellen. A sepsiszentgyörgyiek eddigi mérlege: négy bajnoki, négy döntetlen.
aug. 4
22:33
Öngóllal segítette az Arsenal a Barcelonát (BorsOnline)
A Barcelona alapítójáról elnevezett Joan Gamper-kupa 54. kiírásában az Arsenal lá
aug. 4
22:39
Szerbia: tíz emberrel nyert, még mindig hibátlan a Topolya (She)
Három forduló után is százszázalékos a Topolya SC a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában, a Szuper Ligában: a Szabó Zoltán által irányított együttes a Szabadkán megrendezett észak-bácskai rangadón 2–1-re nyert a Spartacus ellen, amely egy teljes félidőt emberelőnyben játszhatott.
aug. 4
22:57
Nb I: alvó Ferrari-drukker az Újpest meccsén – az 1. forduló legjobb képei (She)
Alaposan elkavarodhatott az a Ferrari-drukker, akit szombaton a Vasas-pályán kapott le fotósunk, ahogy az eltévedés fáradalmait piheni ki a lelátón. Nemcsak az Illovszky Stadionban voltak fotósaink jelen, hanem az összes pályán, s szállították is az NB I-es 1. fordulójának legjobb képeit. Tekintsék meg képgalériánkat!
aug. 4
23:27
Dinamo-stratégia a Ferencváros ellen; hírességek a Hungaroringen (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 4
23:39
Tenisz: Jessica Pegula első tornagyőzelmét aratta Washingtonban (She)
A hazai pályán versenyző 25 éves amerikai, Jessica Pegula győzelmét hozta a Washingtonban rendezett 250 000 dollár összdíjazású kemény pályás tenisztorna döntője, miután 61 perc alatt 6:2, 6:2-re legyőzte az olasz Camila Giorgit. Ez volt az amerikai versenyző első WTA-tornagyőzelme.

Keresés