2020. február 4. kedd

febr. 4
11:54
Nincs megállás az NB I-ben (888.hu)
Kell a február elejei hétközi forduló, mint egy falat kenyér!
febr. 4
11:54
Gyász, elhunyt a magyar bajnok sportoló (Ripost)
Életének 60. évében, otthonában, váratlanul elhunyt Kozma Attila.
febr. 4
12:00
LeBron James 2-es mezben játszik Kobe Bryant elhunyt lánya emlékére (ATV)
LeBron James 2-es mezben lép pályára a Kobe Bryant helikopter-balesetében szintén elhunyt Gianna Bryant emlékére az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) All Star-gáláján.
febr. 4
12:06
Atlético: megműtötték a nyári szerzeményt, egy hónapot kell kihagynia (She)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid hivatalos honlapján jelezte, a nyáron a Tottenhamtől szerződtetett Kieran Trippiert megoperálták lágyéksérülés miatt.
febr. 4
12:08
Nb Iii: négyszeres magyar bajnok középpályást igazolt a Deac (She)
Jelentős NB I-es múlttal rendelkező játékost igazolt a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC, hiszen a 32 éves középpályás, Rezes László a debreceni együttesben folytatja pályafutását – számolt be róla a deac.hu.
febr. 4
12:12
Nb Ii: Zsóri ennek a gólnak is megadta a módját (She)
Két nap már eltelt, de érdemes felidézni Zsóri Dániel idei első gólját: a kettős játékengedéllyel a Budaörsben pályára lépő fehérvári labdarúgó ezzel a látványos, kapuskeserítő szabadrúgásgóllal segítette 1–0-s győzelemhez csapatát a Vác elleni vasárnapi NB II-es bajnokin. A 19 éves, Puskás-díjas játékosnak ez volt a hetedik bajnoki gólja ebben
febr. 4
12:14
a volt dortmundi visszatért, őt ünnepelte a tábor (She)
Ritkaságszámba megy, ha egy futballcsapat szurkolótábora az ellenfél játékosát éltesse egy mérkőzés után, ám pontosan ez történt a Borussia Dortmund és az Union Berlin hétvégi bajnoki meccse (5–0) után.
febr. 4
12:33
Matyók a Puskásban (Behaviour)
A 68 ezer néző befogadására alkalmas arénában rendezik 2021-ben a labdarúgó Magyar Kupa döntőjét, amire várhatóan pár ezren lesznek csak kíváncsiak.
febr. 4
12:48
Dél-Korea: kártérítést kapnak a szurkolók C. Ronaldo miatt (She)
Kártérítési pert nyert két dél-koreai szurkoló, akik azért adtak be keresetet egy labdarúgó-mérkőzést szervező cég ellen, mert tavaly nyáron Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a Juventus szöuli barátságos összecsapásán.
febr. 4
12:50
Nb Ii: bemutatkozott a Szeged újonnan igazolt középpályása (She)
A télen a Budafoktól távozó Vankó Imre a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Grosics Akadémia játékosa lett és már be is mutatkozott új csapatában – számolt be róla a klub honlapja, a szeged-grosicsakademia.hu.
febr. 4
12:54
Alpesisí-vk: Shiffrin szünetet tart édesapja halála miatt (She)
Édesapja váratlan halála miatt néhány versenyt kihagy a női alpesi sízők világkupa-sorozatából az összetettben vezető Mikaela Shiffrin.
febr. 4
12:57
Kenderesi vallomása, nagyon sokan bántottak őt itthon (Ripost)
Kenderesi Tamás úszó nehéz időszakon ment keresztül a tavaly júliusi világbajnokság óta.
febr. 4
12:59
Két világszám egy fotón: Hosszú Katinka is a Nanushkát választotta (Ripost)
Az úszónő Budapesten vette át az újságírók díját. Öltöztetését nem bízta akárkire.
febr. 4
13:00
Cristiano Ronaldo miatt kapott egy zsák pénzt két szurkoló (Infostart)
Kártérítési pert nyert két dél-koreai szurkoló, akik azért adtak be keresetet egy labdarúgó-mérkőzést szervező cég ellen, mert tavaly nyáron Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a Juventus szöuli barátságos összecsapásán.
febr. 4
13:06
Férfi kézilabda: kéztörést szenvedett a Csurgó szélsője (She)
Kéztörést szenvedett a Mol-Pick Szeged elleni bajnokin a Csurgó férfi kézilabdacsapatának szerb-magyar jobbszélsője, Vaszics Marko.
febr. 4
13:06
Tömegverekedés tört ki egy U12-es hokimeccsen (MMonline)
Egy szabálytalanság robbantotta ki a bunyót, a vétkes játékosok közül hármat eltiltottak +VIDEÓ
febr. 4
13:18
Tour de Hongrie: már biztos öt World Tour-csapat indulása (She)
Ötödik World Tour-csapatként a lengyel CCC részvétele is biztossá vált az idei Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.
febr. 4
13:24
Rp. gyorskorcsolya-vk: az összetett Eb-győztes nélkül a magyar válogatott (She)
Már a péntektől vasárnapig tartó drezdai vk-viadal helyszínén készül a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott, ám nincs ott a társaival a Debrecenben másfél héttel ezelőtt összetett Európa-bajnoki címet szerző Liu Shaoang.
febr. 4
13:36
Super Bowl: 102 millióan nézték az Egyesült Államokban (She)
Az Egyesült Államokban 102 millióan követték a televízióban vasárnap a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjét, az 54. Super Bowlt.
febr. 4
13:38
Nb I: az Mlsz eltökélt a Var mellett; a 2020-as rajt viszont bizonytalan (She)
Amint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) meghívására hétfőn Magyarországra látogatott Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke. A FIFA-vezér az MLSZ-elnök Csányi Sándorral is találkozott, a másfél órás – ugyanakkor informális – beszélgetésről pedig a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja közölt néhány rés
febr. 4
13:48
F1: a Renault-tól igazolt tartalék pilótát a Williams (She)
Az anyai ágon dél-koreai származású brit Jack Aitken lett a Formula–1-es Williams istálló tartalék versenyzője az idei szezonra.
febr. 4
13:50
Tenisz: Stollár Fanny betegen győzött Launcestonban (She)
Győzelemmel kezdte a launcestoni női tenisztornát Stollár Fanny, aki a japán Ajukava Manát győzte le 7:6, 6:2-re a 25 ezer dolláros összdíjazású ausztráliai tornán.
febr. 4
13:54
Marokkó: illegális tevékenység miatt lebukott a tehetség (She)
A marokkói élvonalban futballozó, az ország egyik legnagyobb tehetségének tartott Jaszin Maju illegális bevándorlókat akart Európába juttatni – írta az al-Sabah című lap.
febr. 4
13:56
Fft: van ám futball a sarkkörön túl is (She)
A Bodö/Glimt és a Tromsö a két legészakibb klub a norvég élvonalban. Összecsapásuk senkit sem hagy hidegen. Az FFT zimankós expedícióra vállalkozott, hogy tanúja legyen küzdelmüknek.
febr. 4
14:06
Sportmászás: Kandrács Ildikó maradt a szövetség elnöke (She)
Újabb öt évre Kandrács Ildikót választották meg a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség elnökének a hétvégi közgyűlésen.
febr. 4
14:06
Stabilitás és újratervezés (Azenpenzem)
Az elmúlt hétvégén véget ért Australian Openen Fucsovics Márton régi önmagát idézte, a nagy hármas tagjai közül Roger Federer és Novak Đoković bejutott a legjobb négy közé, utóbbi meg is nyerte a tornát.
febr. 4
14:12
Így lett egy tündéri kislányból az Australian Open bajnoka – ismerje meg Sofia Kenint! (She)
Négy és fél éve még Gálfi Dalmától kapott ki junior Grand Slam-döntőben, szombaton a felnőttek között győzött Sofia Kenin, aki a legfiatalabb amerikai top 10-es Serena Williams óta.
febr. 4
14:12
Új versenyző a Williamsnél (Infostart)
A Renault-tól igazolt tartalékpilótát a Forma-1-es Williams istálló.
febr. 4
14:18
Hetedszer sújthat le a Honvédra a Fradi, pocsék szériától szabadulna a Loki (She)
Hétközi fordulóval folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei, a 19. kör kedden a Mezőkövesd–Újpest találkozóval kezdődik és szerda este a Ferencváros–Budapest Honvéd dél-pesti derbivel zárul. A Fradit üldöző Mol Fehérvár FC Újpest után Debrecenbe utazik – nem lesz könnyű dolga megőriznie idegenbeli veretlenségét.
febr. 4
14:20
Serie A: 0–7 után 0–4 – menesztették a volt Inter-edzőt (She)
Közös megegyezéssel távozott a Torino labdarúgócsapatától Walter Mazzarri vezetőedző, aki 2018 januárja óta irányította az olasz élvonalbeli együttest. Helyét a Frosinone korábbi trénere, Moreno Longo veszi át – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 4
14:22
Serie A: Claudio Ranieri bocsánatot kért a Napolitól (She)
Claudio Ranieri, a Sampdoria labdarúgócsapatának vezetőedzője bocsánatot kért a Napolitól a genovai szurkolók sportszerűtlen viselkedése miatt.
febr. 4
14:36
Shiffrin szünetet tart édesapja halála miatt (Síelők)
Két nappal ezelőtt hunyt el a jelenlegi legjobb női síelő, az amerikai Mikaela Shiffrin édesapja. A síelő hazautazott Amerikába, otthon gyászol, a következő versenyeket kihagyja.
febr. 4
14:42
Brék (Azenpenzem)
Puskás vagy Albert? Maradona vagy Messi? Melyik volt minden idők legjobb futballcsapata? Értelmetlen összehasonlítani különböző korok sportolóit, sportteljesítményeit. Most mégis kivételt tennénk.
febr. 4
14:48
Nb Ii: szokatlan mezcsere, Verpecz egykori balmazi mezében védett a váci kapus (She)
Korábbi Balmazújváros-mezben védett Halasi Péter, a Vác FC 29 esztendős kapusa a vasárnapi, Budaörs elleni NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, amelyet Balmazújvárosban rendeztek meg. A játékos a rózsaszín színű mezét hozta magával Vácról, de Szigetvári Márk játékvezető nem engedte, hogy ebben védjen, ezért a házigazda balmazújvárosiak segítették ki a vá
febr. 4
15:00
Légiósok: Dzsudzsák távozása edzői döntés, nem a név számított (She)
Az al-Ittihad Kalba hivatalos Instagram-oldalán közölte a klubvezetőség közleményét, amelyben rövid magyarázatot ad a csapat hétfői, szűkszavú bejelentéseire. Mint arról beszámoltunk, az arab emírségekbeli klub két új játékost is bemutatott, a 28 éves zöld-foki-szigeteki Ricardo Gomest, illetve a 27 esztendős, korábbi holland utánpótlás-válogatott
febr. 4
15:12
A rossz idő miatt egy héttel elhalasztották Magyarország első felnőtt nemzetközi alpesisí-versenyét (444.hu)
A paraműlesikló-versenyt pedig törölte a versenyigazgatóság.
febr. 4
15:30
A 94 éve született Grosics Gyulára emlékeztek a Szent István-bazilikában (Azenpenzem)
Grosics Gyula halála nagy űrt hagyott, de emléke örökké bennünk él – jelentette ki Bajkai István országgyűlési képviselő, az Aranycsapat Testület alelnöke.
febr. 4
15:36
Nb Ii: Indiába igazolt a Fradival korábban bajnok középpályás (She)
A legutóbb az NB II-es Nyíregyháza Spartacusban futballozó Busai Attila az indiai másodosztályú Neroca FC együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a csakfoci.hu.
febr. 4
15:42
Jégkorong: újabb magyar tag a Hírességek Csarnokában (She)
Újabb magyar taggal bővül a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) Hírességek Csarnoka: a magyar szövetség korábbi főtitkára, jelenlegi alelnöke, Kovács Zoltán a sportvezetőnek adható legmagasabb elismerésben részesül: a Paul Loicq-díjat veheti át május 24-én az IIHF Hall of Fame idei beiktatási ünnepségén.
febr. 4
15:44
Bayern: kései belépő, a játékos eltörte csapattársa bokáját (She)
Súlyos sérülést szenvedett a Bayern München edzésén Ivan Perisic, a klub horvát válogatott játékosa. A 31 éves szélső bokája eltört, ráadásul a Bild szerint csapattársa, Álvaro Odriozola okozta a sérülést egy kései belépővel.
febr. 4
15:48
Öttusa: jöhet a kieséses rendszerű lebonyolítás (She)
Új lebonyolítási forma teszteléséről, illetve bevezetéséről döntött a Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) végrehajtó bizottsága a hétvégi ülésén.
febr. 4
15:48
Rangos elismerésben részesül a Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke (HírTV)
Kovács Zoltánt, a Magyar Jégkorong Szövetség (Mjsz) alelnökét Paul Loicq-díjjal jutalmazza a sportág nemzetközi szövetsége (Iihf).
febr. 4
15:54
Motiváltan várja az öttusaidényt a budapesti nyitány két legjobb magyarja (Azenpenzem)
Gulyás Michelle és Bereczki Richárd is motiváltan, akár olimpiai kvóta megszerzésének a reményében vág neki az öttusázók világkupa-sorozatának és a teljes versenyidénynek.
febr. 4
16:00
A 94 éve született Grosics Gyulára emlékeztek a Szent István-bazilikában (MMonline)
Szerette a nemzetét, a hazáját, a sportot és az embereket, valamint élt-halt a labdarúgásért - mondta az Aranycsapat kapusáról Lomnici Zoltán
febr. 4
16:06
Barcelona: elszakadt az izom, vége Dembélé idényének? (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos oldalán közölte, hogy a hétfői edzésen megsérülő Ousmane Dembélé izomszakadást szenvedett. A klub beszámolója szerint a következő órákban dől el, hogy kell-e műteni a francia támadót, a France Football című tekintélyes lap viszont nem tartja kizártnak, hogy véget ért a fiatal futballista idénye, és azt sem, ho
febr. 4
16:06
Drasztikus lépésre kényszerültek Kínában a koronavírus miatt (Ripost)
Az egészség fontosabb a sportolók doppingellenőrzésénél, még az olimpia előtti időszakban is.
febr. 4
16:12
Atlétika: Doppingügyben csak a zéró tolerancia az elfogadható – Sebastian Coe (She)
A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) meghívására Budapestre látogató Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.
febr. 4
16:18
Női kézi: Lekics a nyártól a Buducsnosztban folytatja (She)
A nyártól a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Andrea Lekics. A 32 éves irányító kétéves szerződést írt alá.
febr. 4
16:48
Brutális sérülés szenvedett a Bayern München horvát szélsője (Infostart)
Ivan Perisic nagyjából két hónapig nem futballozhat.
febr. 4
16:54
Kellemetlen: nagyon úgy néz ki, hogy Dzsudzsák egyszerűen nem kellett az új edzőjének (444.hu)
Nem illeszkedett sem a játékstílushoz, sem a hosszú távú célokhoz.

Keresés