2020. február 4. kedd

febr. 4
16:54
Rangos elismerésben részesül Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke (Azenpenzem)
Az Mjsz alelnöke a májusi A-csoportos jégkorong világbajnokságon kapja meg a Halhatatlanok csarnoka (Hall of Fame)-tagsággal egyenértékű díjat, amit évente csak egy embernek ítélnek oda.
febr. 4
17:00
Alpesi sí: elhalasztották az első hazai nemzetközi alpesisí-versenyt (She)
A futamnak otthont adó Sípark Mátraszentistván keddi közleménye kiemeli, az utóbbi napok enyhe időjárása miatt a hó minősége nem teszi lehetővé a viadal lebonyolítását a mátraszentistváni lejtő FIS-pályáján, ezért a Magyar Sí Szövetség és a sípark vezetősége úgy döntött, hogy azt a jövő hétre halasztja.
febr. 4
17:06
Nb Ii: sértegette a bírót, négy mérkőzésre eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Hornyák Marcellt, a Nyíregyháza Spartacus játékosát, aki a Soroksár elleni vasárnapi bajnoki lefújása után sértően szólt a játékvezetőhöz.
febr. 4
17:12
Alpesi sí: elhalasztották az első hazai nemzetközi versenyt (She)
A futamnak otthont adó Sípark Mátraszentistván keddi közleménye kiemeli, az utóbbi napok enyhe időjárása miatt a hó minősége nem teszi lehetővé a viadal lebonyolítását a mátraszentistváni lejtő FIS-pályáján, ezért a Magyar Síszövetség és a sípark vezetősége úgy döntött, hogy azt a jövő hétre halasztja el.
febr. 4
17:24
Arsenal: Arteta panaszkodott, trollkodással reagált a Burnley (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 0–0-s döntetlent játszott a Burnleyvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában. A mérkőzés után nem volt boldog az „ágyúsok” mestere, Mikel Arteta, aki szerint az egyik legnagyobb problémát a fű okozta…
febr. 4
17:36
Infantino Budapesten, díjazták a legjobb újságírókat (She)
A Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége (AIPS) 83. kongresszusának első napján Gianni Infantino volt a szervezet vendége. A FIFA elnöke a budapesti Corinthia Hotelben tartott pódiumbeszélgetést, ami után az AIPS Médiadíj-átadógálán az újságírószakma legjobbjait is díjazták. Életműdíjat kapott Novotny Zoltán, és most vette át az Európa legjobb s
febr. 4
17:42
Tenisz: két szettben jutottak tovább a kiemeltek Indiában (She)
A hatodik helyen kiemelt ausztrál James Duckworth és a nyolcadikként rangsorolt fehérorosz Jegor Geraszimov is továbbjutott az első fordulóból az indiai Púnában zajló 610 ezer dollár (186 millió forint) összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna keddi játéknapján.
febr. 4
17:48
Aips: Fürjes Balázs, Vizer és Coe is előadást tartott (She)
Kedden folytatódott a Nemzetközi Sportújságírók Szövetségének (AIPS) budapesti kongresszusa, ahol mások mellett Fürjes Balázs, Marius Vizer és Sebastian Coe tartott előadást a sport és média vonzatában.
febr. 4
17:54
Rendkívül olcsó jegyek a bolgár–magyarra; az Nb I-es légiósokban bíznak (She)
Bár még több mint másfél hónap hátra van a március 26-i, Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőnek számító Nemzetek Ligája-mérkőzésig, érdemes áttekinteni, hogyan alakult bolgár szempontból a téli átigazolási időszak, milyen formát mutatnak legjobbjaik, hogyan állnak a mérkőzés előkészületeivel.
febr. 4
17:56
Műkorcsolya: szexuális erőszak miatt indult ügyészségi vizsgálat (She)
Vizsgálatot indított kedden a párizsi ügyészség Gilles Beyer francia műkorcsolyaedző ellen a felügyelete alatt álló, 15 évesnél fiatalabb kiskorúak sérelmére elkövetett nemi erőszak és szexuális támadások gyanúja miatt.
febr. 4
18:06
Csupasport: a belga sajtó felfigyelt Vas Kata Blankára (She)
A terepkerékpárosok világbajnokságán az U23-asoknál ezüstérmet szerző magyar lány eredményét méltatta a média, illetve teljesítményére a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség is felfigyelt.
febr. 4
18:08
Birkózás: anabolikus szteroiddal bukott meg a világ- és Európa-bajnok (She)
Minden bizonnyal nem lehet ott a tokiói olimpián a női birkózók 68 kilogrammos kategóriájának egyik esélyese, a svéd Jenny Fransson, miután fennakadt egy doppingvizsgálaton.
febr. 4
18:12
Botrányvideó a Super Bowlról: bilincsben rángatták ki a tangás csajt (Ripost)
Még lefogva is vetkőzni próbált. Nem mutatták a tévében, de a lelátóról készültek felvételek a magamutogató hölgy leteperéséről.
febr. 4
18:18
Venezuela: a Porto és a Sporting korábbi trénere az új kapitány (She)
José Peseirót nevezték ki a venezuelai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
febr. 4
18:42
Jövő hétre halasztották Magyarország első FIS alpesisí-versenyét (Azenpenzem)
A kedvezőtlen időjárás miatt jövő hétre halasztották Magyarország első felnőtt nemzetközi alpesisí-versenyét.
febr. 4
18:54
Mu: a játékos telefonja kiverte a biztosítékot a drukkereknél (She)
Bár lassan alapemberré válik a Manchester Unitedben labdarúgócsapatában Andreas Pereira, a brazil középpályás az új telefonjával most magára haragított néhány drukkert.
febr. 4
18:54
Dzsudzsák távozik az Al-Ittihad Kalba csapatától (MMonline)
Klubja már el is köszönt a magyar válogatott futballistától, és új játékost is regisztráltak a helyére a keretbe
febr. 4
19:00
Tenisz: Serena Williams célja továbbra is Margaret Court rekordja (She)
Patrick Mouratoglou teniszedző szerint Serena Williamsnek stratégiát kell váltania, hogy elérje célját, az újabb Grand Slam-tornagyőzelmet.
febr. 4
19:06
Nfl: a Jags két hazai meccset is Londonban játszik 2020-ban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) kedden bejelentette, hogy a Jacksonville Jaguars – az NFL történetében először – két hazai mérkőzést is Londonban rendez meg.
febr. 4
19:12
Aranycsapat: a 94 éve született Grosics Gyulára emlékeztek (She)
Grosics Gyulára, az Aranycsapat 94 évvel ezelőtt született és 2014-ben elhunyt futballkapusára emlékeztek kedden sírhelyénél, a Szent István-bazilika altemplomában.
febr. 4
19:15
Kapás Bogi igazán bátor, így még soha nem láttad (Ripost)
Izgalmas fotóval üzent a thaiföldi edzőtáborból a világbajnok magyar úszónő.
febr. 4
19:30
Női kézi Nb I: kétszer annyi gólt lőtt az Eto, mint ellenfele (She)
A Győri Audi ETO KC 47–23-ra legyőzte a sereghajtó SZISE-t a női kézilabda NB I 15. fordulójából előrehozott mérkőzésen. A címvédő a jelenlegi idényben ezen a találkozón szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban.
febr. 4
19:36
Férfi kézi Nb I: egy félidőn át bírta a Komló a Szeged tempóját (She)
A Mol-Pick Szeged tíz góllal, 33–23-ra legyőzte idegenben a Komlót a férfi kézilabda NB I keddi játéknapján. A hazaiak az első félidőben tartották a lépést a Bajnokok Ligájában szereplő Tisza-partiakkal, akik a szünet előtt hatgólosra növelték előnyüket, a fordulás után pedig még rátettek egy lapáttal.
febr. 4
19:54
Férfi vízi Bl: az Osc Újbuda legyőzte a Ferencvárost a csoportkörben (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 8. fordulójában az A-Híd OSC Újbuda 11–8-ra legyőzte a Ferencvárost, s egy pontra megközelítette a tabellán.
febr. 4
20:00
Nb I: Mezőkövesd–Újpest élőben az Nso-n! (She)
Mezőkövesd–Újpest  találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 4
20:12
Férfi vízilabda BL - Az OSC nyerte a magyar rangadót (Infostart)
Az újbudaiak egy pontra megközelítették a második helyen álló zöld-fehéreket és óriási lépést tettek a nyolcas döntőbe jutás felé.
febr. 4
20:18
Ázsiai Bl: a koronavírus miatt elhalasztják a kínai csapatok meccseit (She)
A kínai Vuhanban kirobbant koronavírus-járvány miatt egyre több, a régióban sorra kerülő nemzetközi sporteseményt törölnek vagy elhalasztanak a szervezők, most éppen az ázsiai Bajnokok Ligájában érintett kínai csapatok mérkőzéseinek időpontjait változtatták meg: a csoportkör első három fordulójában a kínaiak meccseit áprilisban és májusban rendezik
febr. 4
20:18
Áll a bál a PSG-nél, nem kér bocsánatot a világbajnok sztárcsatár (Ripost)
A Paris Saint-Germain edzője, Thomas Tuchel összetűzésbe keveredett Kylian Mbappéval.
febr. 4
20:30
Kvázi halhatatlan lett a Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke (Infostart)
Kovács Zoltánt Paul Loicq-díjjal jutalmazza a sportág nemzetközi szövetsége (IIHF)
febr. 4
20:36
Német Kupa: hiába Olmo első gólja, kiesett a Leipzig (She)
A magyar válogatott labdarúgóit nélkülöző RB Leipzig 3–1-es vereséget szenvedett az Eintracht Frankfurt vendégeként a Német Kupa nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a sorozattól.
febr. 4
20:42
Német Kupa: Werder Bremen–Borussia Dortmund nyolcaddöntő – Élő! (She)
A labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében a Borussia Dortmund a Werder Bremen otthonában lép pályára. Kövesse a találkozót élő tudósításunk segítségével!
febr. 4
21:06
Ligue 1: négy bajnoki után győzött újra a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójában a harmadik helyen álló Rennes három veretlenül megvívott bajnoki után szenvedett újra vereséget: a Lille otthonában kapituláltak a vendégek. A másik kora esti mérkőzésen a Monaco hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Angers-t, ami azt jelenti, hogy három vereség és egy döntetlen után ny
febr. 4
21:30
Jégkorong: cseh ellenfele otthonában megvédte BL-elsőségét a Frölunda (She)
A döntőt rendezték meg a jégkorong Bajnokok Ligája idei kírásában, ezt a cseh Mountfield HK Hradec Kralové-i otthonában aratott 3–1-es győzelmének köszönhetően a címvédő svéd Frölunda HC nyerte meg.
febr. 4
21:36
Curling ob: Palancsa és Kiss döntő meccs után lett bajnok (She)
A magyar szövetség honlapja szerint a hatnapos esemény végjátékában, a két nyert mérkőzésig tartó döntőben a kétszeres világbajnok Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt és a vb-ezüstérmes Szekeres Ildikó, Nagy György páros harcolt egymással.
febr. 4
21:42
Búcsúzhat az olimpiától a svéd birkózó (Infostart)
Várhatóan nem lehet ott a tokiói olimpián a női birkózók 68 kilogrammos kategóriájának egyik esélyese, a svéd Jenny Fransson, miután fennakadt egy doppingvizsgálaton. Akár évekre eltilthatják.
febr. 4
21:48
Fennakadt a doppingvizsgálaton a svédek világbajnok birkózója (Azenpenzem)
Minden bizonnyal nem lehet ott a tokiói olimpián a női birkózók 68 kilogrammos kategóriájának egyik esélyese, a svéd Jenny Fransson, miután fennakadt egy doppingvizsgálaton.
febr. 4
22:00
Nb I: a Mezőkövesd nem tudta legyőzni odahaza az Újpestet (She)
Nem megy a Mezőkövesdnek odahaza az Újpest ellen, a dobogón álló csapat ezúttal sem tudta megverni a lila-fehéreket, sőt az egy pontért is kétszer kellett egyenlítenie Kuttor Attila csapatának.
febr. 4
22:12
Férfi kosár Bl: négy ponttal kikapott a Falco Litvániában (She)
A Falco hiába vezetett 12 ponttal az első negyed után, 87–83-ra alulmaradt a litván Klaipedával szemben a férfi kosár Bajnokok Ligája D-csoportjában.
febr. 4
22:14
Atlétika: Szűcs Valdó 60 gáton egyéni csúccsal harmadik Düsseldorfban (She)
Szűcs Valdó egyéni csúccsal a harmadik helyen végzett férfi 60 méteres gátfutásban, míg a nőknél ugyanebben a számban Kozák Luca idei legjobbjával ötödik lett a düsseldorfi fedett pályás atlétikai versenyen, amely a nemzetközi szövetség sorozatának harmadik állomása.
febr. 4
22:48
Ökölvívás: a válogatottak mind győztek a Bocskai-emlékverseny 2. napján (She)
Igazi nagyüzem volt kedden, a debreceni 64. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny második napján, amelyen 60 meccset rendeztek, és szorítóba léptek a magyar válogatott legjobbjai is, akik szép győzelmekkel jutottak tovább.
febr. 4
22:54
Német Kupa: a Werder Bremen kiejtette a Dortmundot! (She)
A Werder Bremen 3–2-re legyőzte és ezzel kiejtette a Borussia Dortmundot a labdarúgó Német Kupából. Az ötgólos mérkőzésen már 2–0-ra és 3–1-re is vezetett a brémai együttes, a vendégek kétszer is szépítettek, de egyenlíteni egyszer sem tudtak.
febr. 4
23:00
Eltört a Bayern München horvát szélsőjének bokája (Azenpenzem)
Eltört Ivan Perišić bokája, ezért a Bayern München horvát szélsője nagyjából két hónapig nem futballozhat.
febr. 4
23:06
Király-kupa: volt játékosa duplája után kiesett a címvédő (She)
A Spanyol Kupa negyeddöntőjében a Granada 2–1-re legyőzte a címvédő Valenciát, ezzel kiharcolta helyét a legjobb négy között. A Granada mindkét gólját Roberto Soldado szerezte, aki 2010–2013 között 141 tétmeccsen 81 gólt ért el a Valencia színeiben.
febr. 4
23:18
Ligue 1: ismét nyert, már 11 bajnoki óta veretlen az éllovas Psg (She)
A francia bajnokság 233. fordulójának keddi, késő esti mérkőzésén a PSG 2–1-re győzött a Nantes vendégeként, s ezzel már 15 pont az előnye a tabella élén a második Olyimpique Marseille előtt.
febr. 4
23:27
Bajban a magyar válogatott focista, ezt tette vele a klubja (Ripost)
Egyre közelebb a távozáshoz a 29 éves védő, a második csapathoz száműzték.
febr. 4
23:54
FA-kupa: látványos öngóllal nyert a megfiatalított Liverpool (She)
Az angol labdarúgó FA-kupában – a megismételt mérkőzések napján – a Liverpool 1–0-ra legyőzte a Shrewsburyt hazai pályán, a Newcastle pedig idegenben 3–2-re megverte az Oxford Unitedet hosszabbítás után. Győzött még a Derby County, a Reading és a Birmingham – utóbbi kettő tizenegyesekkel.
febr. 4
23:56
Amerika döntője – Bodnár Zalán publicisztikája (She)
Minden sportágban vannak döntők. És általában úgy hívják őket, hogy döntő, nincs semmiféle speciális elnevezésük. Nem úgy, mint a tojáslabdás profi...

Keresés