2020. február 6. csütörtök

febr. 6
23:00
Légiósok: vereség a pályán, Dzsudzsák-fotó a lelátón – Kép (She)
Lejátszotta első bajnoki mérkőzését Dzsudzsák Balázs nélkül az al-Ittihad Kalba: a magyar légióstól megváló arab emírségekbeli labdarúgócsapat hazai pályán 1–0-ra kikapott egyik közvetlen riválisától, a Hattától – és újra köszönetet mondott Dzsudzsáknak.
febr. 6
23:12
Király-kupa: a Bilbao kiütötte odahaza a Barcelonát! (She)
Nem várt könnyű feladat a Barcelonára a Király-kupa negyeddöntőjében, az Athletic Bilbao otthonában, és a baszk csapat Inaki Williams hajrábeli góljával ki is ütötte a kupából a jóval esélyesebb csapatot!
febr. 6
23:14
Hazafelé – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
Nikolics Nemanja a Mol Fehérvár FC játékosa lett – nem ő az első, aki hosszú légiósévek után az NB I mellett dönt. Tudja, hova érkezik. Noha a...
febr. 6
23:16
Csodálkozás kizárva – Csinta Samu publicisztikája (She)
Az első kulturális sokk a kanadai Edmonton környékén ért, ahol rengeteg futballpályán még annál is sokkal több lány rúgta a labdát. Akkor már né...
febr. 6
23:18
Dvtk: a klub szerződést bontott szerb támadójával (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott szerb támadójával, Branko Mihajloviccsal.
febr. 6
23:24
Nba: Russell Minnesotában, Wiggins a Warriorsban folytatja (She)
Csütörtökön magyar idő szerint 21 órakor volt a tengerentúli profi kosárlabdaliga (NBA) cserehatárideje (trade deadline), vagyis eddig cserélhettek játékosokat a csapatok. Már korábban is beszámoltunk néhány megkötött üzletről, ám folyamatosan érkeznek az újabb hírek – nézzük, mi a helyzet most!
febr. 6
23:30
Nikolics újra Fehérváron; válogatott légiósaink és a hiányzó percek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
febr. 6
23:32
Dunaszerdahely: a Dac új védője magyar válogatott lenne (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC januári szerzeménye, a belső védő Dusan Lalatovics a dunaszerdahelyi klub Facebook-oldalának adott interjújában beszélt magyar gyökereiről és arról is, hogy a magyar válogatottban szeretne szerepelni.
febr. 6
23:54
Tenisz: Richter Attila távozik a szövetség főtitkári posztjáról (She)
Csütörtök késő este több forrásból is azt a hírt kaptuk, hogy hamarosan kiadhatják a hivatalos közleményt, miszerint Richter Attilát Juhász Gábor váltja a Magyar Teniszszövetség főtitkári pozíciójában.

Keresés