2020. február 8. szombat

febr. 8
11:06
Ökölvívás: Gálos Roland a döntő elejét túlizgulta – galéria (She)
Pehelysúlyban Gálos Roland harmadszor győzött Debrecenben, Kovács Richárd és Nagy Tímea is döntőt bokszolhatott, összesen hét érem maradt itthon.
febr. 8
11:06
Nikolics: bajnok akarok lenni a Fehérvárral! (BorsOnline)
Nikolics Nemanja hazatért. A korábbi 27-szeres magyar válogatott csatár négy és fél év után tért vissza Székesfehérvárra, és kötött két és fél éves szerződést korábbi klubjával, a Mol Fehérvár FC-vel.
febr. 8
11:27
Sztárnak illő fogadtatás, így köszöntötték Dzsudzsákot (Ripost)
Az al-Ain labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs.
febr. 8
11:36
Sztárnak illő fogadtatás, így köszöntötték Dzsudzsákot (BorsOnline)
Az al-Ain labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs.
febr. 8
12:00
Tengerentúli, romániai, szlovákiai – mind a magyar hokiért húz korit (She)
Felhozható ugyan rossz példa, a honosítás mégis sikertörténet a magyar hokiban, mert a legtöbb esetben jó embereknek adtunk útlevelet. Történelmi áttekintés a kezdetektől napjainkig, sörmeccstől az elit-világbajnokságig, Dewartól Sarauerig – és még egy ló is előkerül.
febr. 8
12:00
Valóra vált az álom, Cristiano Ronaldóék befogadták a magyar kapust (BorsOnline)
Cristiano Ronaldo és a Juventus labdarúgócsapatának sztárjai már ismerősként tekintenek a 17 éves magyar kapustehetségre, Senkó Zsomborra. A 196 centiméter magas hálóőrrel meg vannak elégedve a 35-szörös olasz bajnoknál, írja a Ripost.
febr. 8
12:18
Fed-kupa: magabiztosan vezetnek az amerikaiak a lettek ellen (She)
Az Egyesült Államok női teniszválogatottja – Sofia Kenin és Serena Williams sikerének köszönhetően – 2–0-ra vezet az első nap után Lettország ellen a Fed-kupa selejtezőjében.
febr. 8
12:36
Videóüzenetben köszönte meg a bizalmat új klubjának Dzsudzsák Balázs (BorsOnline)
A magyar válogatottsági rekorder, mint ismert, azok után igazolt az Egyesült Arab Emí
febr. 8
12:42
Önfenntartó lehet a Puskás Aréna (She)
Évi száznál több rendezvényre, egymillió vendégre és megtérülő üzemeltetésre számítanak a Nemzeti Sportközpontoknál, mondja Kovács Norbert főigazgató.
febr. 8
12:44
Légiósok: Dzsudzsák üzent az al-Ain-szurkolóknak (She)
Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja a pályafutását – a magyar válogatott futballista pénteken maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét a Nemzeti Sportnak, majd szombat reggel az új klubja egy kisfilmmel jelentette be hivatalosan a 33 éves labdarúgó szerződtetését. Dzsudzsák új csapata me
febr. 8
13:00
Tenisz: Györe László kiejtette a córdobai címvédőt (She)
A címvédő Juan Ignacio Lóndero a pénteki negyeddöntőben búcsúzott az argentínai Córdobában zajló salakpályás férfi tenisztornán. A nyolcadik helyen kiemelt argentin játékost a vajdasági Györe László búcsúztatta három szettben, 2 óra 46 perces mérkőzésen.
febr. 8
13:06
Úszás: Szabó Tünde kerülhet Gyárfás Tamás helyére (She)
A Nemzeti Sport több helyről megerősített értesülései szerint Szabó Tünde olimpiai és világbajnoki ezüstérmes úszót, sportért felelős államtitkárt, a Magyar Úszószövetség volt főtitkárát jelöli a magyar szövetség a vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN) vezetőségébe, ahol az idén lejár az emberölésre való felbujtással vádolt Gyárfás
febr. 8
13:12
A Mezőkövesd 16 éve nem látott sorozatba lökheti a Vidit (She)
Csak öt mérkőzést játszanak le szombaton a labdarúgó NB I 20. fordulójából, mivel az Újpest FC–Ferencváros derbit el kellett halasztani – a Magyar Labdarúgó-szövetség a héten játékra nem megfelelőnek minősítette a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegét, majd helyt adott a lila-fehérek halasztási kérelmének. Így a 2. helyezett Mol Fehérvár FC és a 3. M
febr. 8
13:30
Újpest: ezért játsszák Szegeden a Magyar Kupa-meccset (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy miért pont a szegedi Szent Gellért Fórumban fogadja a Mol Fehérvárt a jövő keddi Magyar Kupa-nyolcaddöntőben.
febr. 8
13:33
Dzsudzsák Balázs csak esélyt kapott, bevállalós szerződést kötött (Ripost)
Az al-Ain labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs.
febr. 8
13:36
Babos Tímea győzelemmel kezdett Szentpéterváron (Infostart)
Babos Tímea három szettben legyőzte az orosz Kamilla Rahimovát a Szentpéterváron zajló 783 ezer dollár (242 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
febr. 8
13:42
ilyen van? Iniestáék meccsén sorozatban 9 tizenegyes maradt ki! (She)
Fennállása során először hódította el a japán labdarúgó Szuperkupát a három volt barcelonai, Andrés Iniesta, Thomas Vermaelen és Sergi Samper jelenlegi csapata, a Vissel Kobe, amely a 3–3-as rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–2-re múlta felül a bajnoki címvédő Jokohama F. Marinos együttesét Szaitamában. A szétlövés a hetedik párban dőlt el
febr. 8
13:42
Gulácsiék csúcsrangadója (Azenpenzem)
.
febr. 8
13:48
Férfi kézi Ehf-kupa: öt másodperccel a vége előtt nyert a Tatabánya (She)
A férfi kézilabda EHF-kupa főtáblája csoportkörének első mérkőzésén a Grundfos Tatabánya izgalmas mérkőzésen 26–25-re legyőzte a spanyol Logrono La Rioját, amelynek színeiben Ligetvári Patrik négy gólig jutott.
febr. 8
13:54
Női kézi Bl: Ramnicu Valcea–Győri Audi Eto Kc – élőben az Nso-n! (She)
Sorozatban a 34. veretlenül megvívott női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül a Győri Audi ETO KC, amely ezúttal a román Ramnicu Valcea otthonában szerepel. Kövesse a találkozót élő tudósításunk segítségével!
febr. 8
13:54
Nemanja Nikolicsra várva Székesfehérváron (Azenpenzem)
.
febr. 8
13:54
Babos Tímea győzelemmel kezdte a selejtezőt (HírTV)
Babos Tímea három szettben győzött a Szentpéterváron zajló keménypályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
febr. 8
14:18
Alpesisí-vk: fejre álltak a legjobbak Chamonix-ban (She)
A franciaországi Chamonix-ban férfi műlesikló-, a német Garmischban női lesiklófutamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a francia Clément Noël, utóbbiaknál pedig a német Viktoria Rebensburg szerezte meg, azaz mindkét versenyen hazai siker született.
febr. 8
14:24
Tenisz: Babos Tímea győzelemmel kezdte a szentpétervári selejtezőt (She)
Babos Tímea három szettben legyőzte az orosz Kamilla Rahimovát a Szentpéterváron zajló 783 ezer dollár (242 millió forint) összdíjazású kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában, szombaton.
febr. 8
14:42
Tokió 2020: az Usa és Kanada női futballcsapata is kijutott (She)
Kijutott a tokiói olimpiára az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottja, s ugyanígy biztosította a helyét a nyári ötkarikás játékokon Kanada nemzeti együttese is.
febr. 8
14:54
Hosszabbításban vertük Romániát az olimpiai selejtezőn, nyerni kell a britek ellen is (She)
Nehezen kivívott győzelemmel folytatta szereplését a Nottinghamben zajló olimpiai selejtezőn a magyar férfiválogatott, amely Románia ellen a hosszabbításban 3–2-re nyert. Ma este a házigazda Nagy-Britannia minden bizonnyal megveri Észtországot, és akkor vasárnap este eldönthetjük egymás ellen, melyikünk jut tovább az ötkarikás kvalifikáció utolsó s
febr. 8
15:00
Gyász: február 10-én lesz Tussinger Antal temetése (She)
A tavaly decemberben hosszú, súlyos betegség után elhunyt egykori Honvéd-labdarúgót, Tussinger Antalt 2020. február 10-én helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben.
febr. 8
15:06
Szabó Tünde ülhet bele Gyárfás Tamás székébe (444.hu)
Nem a cellában, hanem az európai úszószövetségben.
febr. 8
15:12
Hat Eb-győztes a pólósok a franciák elleni keretében (Infostart)
A két héttel ezelőtt befejeződött budapesti Európa-bajnokságon győztes magyar férfi vízilabda-válogatottból hatan szerepelnek kedden a franciák otthonában sorra kerülő világliga-selejtezőn.
febr. 8
15:12
La Liga: négy vereség után a kiesőjelölt ellen nyert a Levante (She)
A Levante 2–0-ra legyőzte hazai környezetben a kieső helyen lévő Leganést a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójában szombaton.
febr. 8
15:30
Pl: Pickford ráijesztett az Evertonra, amely végül hozta a kötelezőt (She)
Az Everton 3–1-re legyőzte a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában.
febr. 8
15:36
Női kézi Bl: a Győr kilencgólos sikert aratott Valceában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 29–20-ra legyőzte idegenben a román Ramnicu Valceát.
febr. 8
15:39
Szabó Tünde kerülhet Gyárfás Tamás helyére a LEN vezetőségébe (Ripost)
Szabó Tündét jelölik a vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN) vezetőségébe.
febr. 8
15:48
Női jégkorong: vereséggel zárt a magyar válogatott Norvégiában (She)
A március 31-én rajtoló kanadai elit-világbajnokságra készülő magyar női jégkorong-válogatott 2–0-ra kikapott a francia csapattól a norvégiai nemzetközi torna utolsó, szombati fordulójában.
febr. 8
15:54
Férfi kézi Bl: Porto–Telekom Veszprém mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Eddig egyedül a Veszprémnek sikerült nagyobb különbséggel legyőznie a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a  Portót, és most valami hasonlóra készül a magyar bajnok idegenben is. Kövesse a meccset élő tudósításunk segítségével!
febr. 8
16:00
A címvédő Győr kilenc góllal győzött Romániában (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC 29-20-ra nyert a román Ramnicu Valcea otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában, szombat délután.
febr. 8
16:24
Pl: csere közben jött rá, nincs rajta sportszár (She)
Mint arról beszámoltunk, az Everton 3–1-re legyőzte a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában. A találkozón a liverpooliak már az első félidő közepén cserére kényszerültek, le kellett hozni ugyanis Theo Walcottot. A helyére Djibrill Sidibé érkezett volna, ám a csere elsőre nem sikerült, ugyanis a
febr. 8
16:48
Nb I: Bp. Honvéd–Zte Fc élőben az Nso-n! (She)
Budapest Honvéd–ZTE FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 8
16:54
Vízi: a koronavírus tartja fogva a szentesi ifik kínai kapusát (She)
Kéthetes otthoni tartózkodást tervezett magának Wenxin Dong, a Szentes ifjúsági leány vízilabdacsapatának 18 éves kapusa, miután válogatott edzésre kapott meghívót hazájából, azonban az időközben kirobbant koronavírus-járvány miatt Magyarországra már nincs esélye visszajönni – a dobogóért harcoló szentesiek így kénytelenek a gyermekcsapatból pótoln
febr. 8
16:56
Nb I: Dvtk–Dvsc élőben az Nso-n! (She)
DVTK–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 8
16:58
Nb I: Mol Fehérvár Fc–Mezőkövesd élőben az Nso-n! (She)
Mol Fehérvár FC–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 8
17:06
Serie A: fordított Firenzében az Atalanta (She)
Hiába vezetett hazai pályán 1–0-ra a szünetben a Fiorentina az Atalanta ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 23. fordulójában, a vendégek fordítottak, és elvitték a pontokat Firenzéből.
febr. 8
17:18
Férfi kézi Nb I: hosszú idő után ismét legyőzte a Gyöngyös a Füredet (She)
A Gyöngyös megnyerte a Balatonfüred elleni rangadót (31–28) a férfi kézilabda NB I 15. fordulójának szombati játéknapján. A házigazda szinte végig vezetve győzte le Balaton-parti ellenfelét.
febr. 8
17:24
Rp. gyorskorcsolya: egy-egy arany és ezüst a magyar termés (She)
Immár sorozatban a 27. világkupaversenyről is biztosan éremmel tér haza a magyar short track csapat, a drezdai vk-viadal szombati termése egy arany és egy ezüst.
febr. 8
17:30
Nagy csatában győzelem a románok ellen (Infostart)
A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a román csapatot a 2022-es téli olimpia nottinghami selejtezőtornájának 2. fordulójában, szombaton.
febr. 8
17:30
Jégkorong: hosszabbításban győztük le Romániát az olimpiai selejtezőn (She)
A magyar jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3–2-re győzött Románia ellen a Nottinghamben zajló olimpiai selejtezőtorna második fordulójában. Ezzel két találkozót követően ötpontosak Hári Jánosék. A mérkőzés legjobbja az első felnőttválogatott gólját jegyző Papp Kristóf lett.
febr. 8
17:36
Műkorcsolya: szexuális vádak – lemondott a francia vezető (She)
Mégis lemondott szombaton Didier Gailhaguet, a Jégsportok Francia Szövetségének elnöke a Gilles Beyer műkorcsolyaedzőt ért szexuális vádak miatt. A szakági vezető három nappal ezelőtt még visszautasította a sportminiszter által kért távozását.
febr. 8
17:36
A román csapatot is legyőzte a magyar jégkorong-válogatott (MMonline)
Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány együttese diadalmaskodott a hosszabbításban 3-2-re
febr. 8
17:38
Férfi kézi Bl: csak egy kis megingás, sima veszprémi siker Portóban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 11. fordulójában a Telekom Veszprém 31–24-re legyőzte idegenben a Portót. A magyar csapat a remek első félidő után már öt góllal vezetett, és bár innen visszakapaszkodott a portugál csapat, az újabb veszprémi roham után már eldőlt a meccs.
febr. 8
17:40
Bundesliga: a Mainz Szalaival a kezdőjében győzte le a Herthát (She)
A Mainz Berlinben 3–1-re legyőzte a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójában. A Schalkénak csak ikszre futotta a sereghajtó ellen, a Werder Bremen pedig újabb vereségével visszacsúszott az utolsó előtti helyre a tabellán.

Keresés