2020. február 8. szombat

febr. 8
17:45
12 másodperc: ennyin múlt Kobe Bryant és lánya élete (Ripost)
A vizsgálatok szerint másodperceken múlt a tragédia.
febr. 8
17:48
Győzelemmel felérő szegedi pontszerzés az Aalborg ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 11. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán 26–26-os döntetlent játszott az Aalborggal. A magyar csapat egy pillanatig sem vezetett a meccsen, az utolsó percben még kettővel égett.
febr. 8
18:12
Magabiztos veszprémi siker Portóban (Infostart)
A Telekom Veszprém 31-24-re győzött a portugál FC Porto otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában-
febr. 8
18:12
Ligue 1: kirúgták, mert titokban akart játékost eladni a Realnak (She)
A Rennes remek formában van, és jelenleg a negyedik helyen áll a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) tabelláján. Épp ezért óriási meglepetés volt, mikor nemrég közölték, megválnak a klub elnökétől, Olivier Létang-tól. Most kiderült, egy átigazolás miatti egyezkedés miatt kellett mennie a Rennes első emberének.
febr. 8
18:18
Tenisz: megint meccslabdákat hárított – és már döntős Vesely (She)
A cseh Jirí Vesely és a fehérorosz Jegor Geraszimov jutott döntőbe az indiai Púnában zajló, 610 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás férfi tenisztornán. Montpellier-ben Gaël Monfils és a kanadai Vasek Pospisil jutott be a fináléba.
febr. 8
18:20
La Liga: kiütötte a Valenciát, továbbra is dobogós a Getafe (She)
A Getafe 3–0-ra legyőzte a mérkőzést emberhátrányban befejező Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójának szombati mérkőzésén.
febr. 8
18:22
Nb I: kakaskodásba került, Bödét mar a 39. percben kiállították (She)
Böde Dánielt, a labdarúgó NB I-es Paks magyar válogatott támadóját már a 39. percben kiállították a Puskás Akadémia elleni bajnokin.
febr. 8
18:24
Női asztalitenisz Ek: idegenben került előnybe a Budaörs (She)
A Budaörs 3–2-re nyert szombaton az orosz Taganrog otthonában a női asztalitenisz Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 8
18:30
Férfi röplabda Extraliga: könnyedén nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár hazai pályán sima, 3:0-s győzelmet aratott a DEAC felett a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján. A somogyiaknak ez volt a harmadik sikerük a bajnokság mostani szakaszában.
febr. 8
18:30
Hosszabbításos siker Románia ellen, élnek a továbbjutási remények (Azenpenzem)
Rémálomszerű kezdés után ezúttal két pontot szerzett a magyar felnőtt férfi jégkorong-válogatott az olimpiai selejtezőtornán, vasárnap a házigazda briteket kellene legyőzni.
febr. 8
18:30
A vegyesváltó arany-, Liu Shaolin ezüstérmes (HírTV)
A magyar vegyesváltó aranyérmet nyert szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának drezdai állomásán, míg Liu Shaolin Sándor második lett 1000 méteren.
febr. 8
18:36
Támadójáték-szimfónia: 7 gól, a Leverkusen legyőzte a Dortmundot! (She)
Kitűnő, látványos mérkőzést hozott a német labdarúgó Bundesliga 21. fordulójának szombati rangadója: a Bayer Leverkusen a BayArenában 4–3-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, mely így biztosan a Bayern München, RB Leipzig duó mögött marad – a tabella első és második helyezettje vasárnap vív csúcsmérkőzést.
febr. 8
18:48
Női vízi Euroliga: nem tudott előnyt kiharcolni a Dunaújváros (She)
Döntetlenre végzett, így nem szerzett előnyt az első, itthoni mérkőzésen a Dunaújváros az orosz Dinamo Uralocskával szemben a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjének szombati játéknapján.
febr. 8
18:48
Ez is ritka, Hosszú Katinkának nem volt esélye (Ripost)
Ezúttal Nizzában versenyeznek a magyar úszók.
febr. 8
18:54
Férfi vízilabda ob I: Debrecenben 27 gól esett (Infostart)
Huszonhét gólt hozó meccsen a Debrecen három találattal nyert vendége, a Szeged ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
febr. 8
18:54
Síugrás: Vörös Virág ismét pontot szerzett a világkupában (She)
Vörös Virág ismét pontot szerzett a női síugró világkupa-sorozatban: a magyar sportoló szombaton 29. lett az ausztriai Hinzenbachban.
febr. 8
18:56
Nb I: nyolcgólos meccsen győzött a Kisvárda a Kaposvár ellen (She)
A Kisvárda fogadta a Kaposvárt az NB I. 20. fordulójában és míg az első féidőben a csapatok egy-egy találatot tudtak csak szerezni, a folytatásban mindkét fél szórta a gólokat, végül a Kisvárda diadalmaskodott Tischler Patrik mesterhármasával.
febr. 8
19:00
Nb I: a Dvsc fordított, és győzött a Dvtk otthonában (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a Debreceni VSC 2–1-re nyert a klub 110. alapítási évfordulóját ünneplő Diósgyőri VTK otthonában.
febr. 8
19:02
Nb I: egy percig vezető Kövesd, a Fehérvár Houri bombájával nyert (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának rangadóján a második helyen álló Mol Fehérvár FC 2–1-re legyőzte a harmadik helyen álló Mezőkövesdet, így öt pontra növelte előnyét vele szemben.
febr. 8
19:04
Nb I: Lanzafame újra betalált, nyert a Honvéd a Zte ellen (She)
Az első félidő közepén beállt Kálnoki-Kis Dávid, valamint Davide Lanzafame góljával 2–0-ra legyőzte a Bp. Honvéd  a vendég Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
febr. 8
19:12
Nb I: kettős emberhátrányban kapott ki a Paks (She)
A gyors Puskás Akadémia-vezetést hozó találkozón egészen kiegyenlített csata folyt, egészen addig, amíg két percen belül két piros lapot is begyűjtöttek a paksiak. Innentől már csak védekezésre futotta a hazaiak erejéből, és a nagy küzdelem végén a vendégcsapat még egy gólt tudott szerezni, így 2–0-ra nyert a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
febr. 8
19:18
Nb I: nyolcgólos meccsen nyert a Kisvárda a Kaposvár ellen (She)
A Kisvárda fogadta a Kaposvárt az NB I 20. fordulójában, és míg az első félidőben a csapatok egy-egy találatot tudtak csak szerezni, a folytatásban mindkét fél szórta a gólokat, végül a Kisvárda 5–3-ra diadalmaskodott Tischler Patrik mesterhármasával.
febr. 8
19:20
Nb I: Lanzafame újra betalált, nyert a Honvéd a Zte ellen (She)
Az első félidő közepén beálló Kálnoki-Kis Dávid, valamint Davide Lanzafame góljával 2–0-ra legyőzte a Bp. Honvéd  a vendég Zalaegerszeget a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
febr. 8
19:24
Bvb: elképesztően nagy góllal mutatkozott be Emre Can (She)
A Borussia Dortmundnál egyelőre kölcsönben szereplő Emre Can először lépett pályára a BVB-ben a Bundesligában, és miután kezdőként kapott szerepet a Bayer Leverkusen elleni bajnokin, rögtön meg is hálálta a bizalmat! A Juventustól érkező német válogatott középpályás 25 méterről tekert tökéletesen a kapuba.
febr. 8
19:26
Pmfc: hatalmas verekedés, 41 drukkert őrizetbe vettek Pécsen (She)
Verekedés miatt őrizetbe vett a rendőrség negyvenegy horvát és három magyar szurkolót szombaton egy pécsi futballmeccsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.
febr. 8
19:36
Férfi kézi Bl: a Szeged hazai pályán ikszelt az Aalborggal (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 11. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán 26–26-os döntetlent játszott az Aalborggal.
febr. 8
19:42
Ligue 1: a sírból hozta vissza meccsét a Monaco (She)
Szombat este közel volt a nagy blamához a Monaco, hiszen szinte végig vesztésre állt a hetek óta nyeretlen Amiens otthonában, de a hajrában sikerült fordítania, és 2–1-es győzelme révén egészen magasra, az ötödik helyre kapaszkodott fel a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) tabelláján. A 24. forduló kora esti programjában, ha nem
febr. 8
19:48
A MOL Fehérvár nyerte a futballforduló rangadóját (Infostart)
A MOL Fehérvár nyerte az OTP Bank Liga szombati rangadóját. Öt gólt lőtt a Kisvárda Bódog Tamás bemutatkozó mérkőzésén. Idegenben verte a Debrecen a Diósgyőrt, a Puskás Akadémia pedig a Paksot. Megszakadt a Bp. Honvéd nyeretlenségi sorozata.
febr. 8
19:48
Fft: Berbatov szerint Cr 40 éves koráig is játszhat (She)
Dimitar Berbatov véleménye szerint korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo akár 40 éves koráig is a futballpályán maradhat.
febr. 8
19:48
Kezdésnek három labdaérintés (Azenpenzem)
Nemanja Nikolics, a Videoton/Mol Fehérvár Fc történetének egyik legjobb, legeredményesebb labdarúgója öt év után visszatért csapatához.
febr. 8
19:54
Felmászott a mélyből a Fradi, de a hajrá a Rosztov-Doné volt Érden (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hugaria a tavalyi döntős, orosz bajnok Rosztov-Dont fogadta, és a gyengébb első félidőt követően 35–31-re alulmaradt.
febr. 8
20:00
Női kézi Nb I: megvan a Békéscsaba második győzelme (She)
A Vác és a Békéscsaba is győzött a női kézilabda NB I 15. fordulójában. Előbbi a Mosonmagyaróvárt, utóbbi az MTK-t verte meg.
febr. 8
20:06
Férfi vízi: hat Eb-győztes a franciák elleni keretben (She)
A két héttel ezelőtt befejeződő budapesti Európa-bajnokságon győztes magyar férfi vízilabda-válogatottból hatan szerepelnek kedden a franciák otthonában sorra kerülő világliga-selejtezőn.
febr. 8
20:08
Férfi kosár Nb I: 111 pontig meg sem állt a menetelő Zte (She)
A listavezető Falco az Alba Fehérvár magabiztos hazai legyőzésével (89–63) feledtette múlt heti oroszlányi kisiklását a férfi kosárlabda NB I 19. fordulójának szombati játéknapján. Az utolsó negyedben remek játékot nyújtó OSE Lions ezúttal a Sopront gyűrte le (91–75), míg a zsinórban a negyedik sikerére hajtó ZTE már az első félidőben megelőlege
febr. 8
20:18
Döntetlent játszott a Szeged az Aalborggal (Infostart)
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 26-26-os döntetlent játszott a dán Aalborg csapatával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában.
febr. 8
20:18
Női kosár Nb I: meglepő sikert aratott a Pinkk idegenben (She)
Már az első negyedben ráijesztett vendéglátójára a PINKK, a hajrában pedig egyértelműen uralta a játékot, és meglepetésre 77–68-ra legyőzte a TFSE-MTK-t a női kosárlabda NB I 15. fordulójának szombati mérkőzésén.
febr. 8
20:30
Pl: óriási bomba és komikus öngól – iksz a Brighton–Watfordon (She)
A Brighton 1–1-es döntetlent játszott a Watforddal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában.
febr. 8
20:36
Hosszú Katinka két aranyat nyert Nizzában (Azenpenzem)
.
febr. 8
20:42
Bundesliga: a Leverkusen pazar mérkőzésen múlta felül a Bvb-t (She)
Kitűnő, látványos mérkőzést hozott a német labdarúgó Bundesliga 21. fordulójának szombati rangadója: a Bayer Leverkusen a BayArenában 4–3-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, amely így biztosan a Bayern München, RB Leipzig duó mögött marad – a tabella első és második helyezettje vasárnap vív csúcsmérkőzést.
febr. 8
20:44
Úszás: Hosszú két aranyat nyert szombaton Nizzában (She)
Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta szereplését szombaton a Nizzában zajló nagymedencés nemzetközi úszóviadalon.
febr. 8
20:48
Cupara és Mikler is megbabonázta az ellenfeleket (Azenpenzem)
Egy győzelem és egy döntetlen volt a magyar férfi kézilabda-csapatok mérlege szombaton a Bajnokok Ligájában, és a Veszprém, valamint a Szeged is rengeteget köszönhet a kapusának.
febr. 8
20:54
Hosszú Katinka két aranyat nyert szombaton Nizzában (Infostart)
Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta szereplését szombaton a Nizzában zajló nagymedencés nemzetközi úszóviadalon.
febr. 8
20:54
Karate: magyar arany és bronz a budapesti korosztályos Eb-n (She)
„Elhittem, hogy képes vagyok nyerni” – lelkendezik a budapesti korosztályos karate Európa-bajnokság 48 kg-os juniormezőnyében aranyérmes Jakubovics Dalma, aki a döntőben parádés teljesítménnyel győzte le török ellenfelét. A nap másik hazai dobogósa +78 kg-ban Dvorák Ádám lett.
febr. 8
20:54
Három gól a rangadón, üldözi a Fradit a Fehérvár (Ripost)
Öt mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
febr. 8
20:54
Hosszú Katinka két aranyat nyert szombaton Nizzában (HírTV)
Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta szereplését szombaton a Nizzában zajló nagymedencés nemzetközi úszóviadalon.
febr. 8
20:56
Megszakadt a Dortmund és Haaland sorozata (Infostart)
A Bayer Leverkusen házigazdaként 4-3-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. Erling Haaland ezúttal nem szerzett gólt.
febr. 8
20:56
Munkásnadrágban és gumicsizmában fölényesen megnyerte a maratont a 61 éves férfi (Ripost)
Cliff Young azzal vonult be a sporttörténelembe, hogy 61 éves korában fölényesen megnyerte az ausztrál ultra maraton versenyt. Na, de hogy?!
febr. 8
21:00
Ismét győzött a Miskolc (Infostart)
A Miskolc hazai medencéjében négy góllal jobbnak bizonyult az UVSE-nél a férfi vízilabda ob I szombati játékna
febr. 8
21:02
Újabb világcsúcs atlétikában (Infostart)
Mondo Duplantis 6,17 méterrel világcsúcsot ért el férfi rúdugrásban a toruni fedett pályás atlétikai viadalon.
febr. 8
21:06
Férfi vízi ob I: 30 gólos meccsen nyert az Eger (She)
A ZF-Eger 18–12-re legyőzte az AVUS Szombathelyt a férfi vízilabda ob I 11. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés