2020. február 8. szombat

febr. 8
21:08
Atlétika: 617 centiméter a rúdugrás új világcsúcsa! (She)
Armand Duplantis szombaton megdöntötte a rúdugrás világrekordját: a 20 éves svéd sportoló átjutott a 617 centiméteres magasság felett a toruni nemzetközi atlétikai versenyen, így egy centivel megjavította a francia Renaud Lavillenie 2014-ben szintén fedett pályán felállított csúcsát.
febr. 8
21:24
Hosszú Katinka két aranyat nyert szombaton Nizzában (MMonline)
A háromszoros olimpiai bajnok 1500 méter gyorson és 400 méter vegyesen diadalmaskodott
febr. 8
21:42
Női kézi Bl: néggyel győzött a Fradi ellen a Rosztov-Don (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hugaria a tavalyi döntős, orosz bajnok Rosztov-Dont fogadta, és a gyengébb első félidőt követően 35–31-re alulmaradt.
febr. 8
21:42
A vegyesváltó arany-, Liu Shaolin ezüstérmes (Azenpenzem)
.
febr. 8
21:44
Fed-kupa: már csak egy hely kiadó a budapesti döntőben (She)
Az orosz női teniszválogatott a román, a fehérorosz csapat pedig a hollandok felett aratott 3–2–es győzelmet a Fed-kupa selejtezőjében. Mindkét párharcban a páros mérkőzés döntötte el a továbbjutást.
febr. 8
21:48
Női kézi Bl: néggyel győzött a Fradi ellen a Rosztov-Don (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a tavalyi döntős, orosz bajnok Rosztov-Dont fogadta, és a gyengébb első félidőt követően 35–31-re alulmaradt.
febr. 8
22:00
Síugró-vk: Leyhe révén hazai öröm Willingenben (She)
A németországi Willingenben folytatódott a férfi síugrók világkupa-sorozata. A versenyt a német Stephan Leyhe nyerte meg, míg a faluni sífutó-sprintverseny a norvég Paal Golberg és a svéd Linn Svahn győzelmét hozta.
febr. 8
22:06
Négy góllal kikapott a Ferencváros az orosz bajnoktól (Infostart)
A Ferencváros 35-31-re kikapott az orosz Rosztov-Don csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában, szombaton Érden.
febr. 8
22:12
Ajánló: a lengyel jégharcos hegymászók legendája (She)
Négy évtizeddel ezelőtt a lengyel hegymászók olyat tettek, ami addig elképzelhetetlen volt: télen jutottak fel a Mount Everest csúcsára.
febr. 8
22:18
Kézi Bl: lezárta rossz sorozatát a Flensburg; újra nyert a Csm (She)
A kézilabda Bajnokok Ligája szombati eredményei egy helyen.
febr. 8
22:24
Légiósok: Eppel megszerezte első gólját, csapata a hajrában nyert (She)
Megszerezte első gólját a Cercle Bruges színeiben Eppel Márton, a magyar támadó a KV Mechelen ellen 3–2-re megnyert bajnokin volt eredményes.
febr. 8
22:36
Sportlövészet: Sike és Tátrai vitte a pisztolyos aranyakat (She)
Egyéniben és vegyescsapatban is Sike Renáta és Tátrai Miklós diadalával zárult a százhalombattai légfegyveres országos bajnokság szombati, pisztolyos versenynapja.
febr. 8
22:48
Serie A: nagy meglepetés – kikapott Veronában a Juventus (She)
Nagy meglepetésre a Hellas Verona 2–1-re legyőzte hazai pályán a címvédő Juventust az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 23. fordulójában.
febr. 8
23:00
La Liga: egyetlen gól elég volt, megszakadt az Atlético sorozata (She)
Három nyeretlen bajnoki után gyűjtötte be ismét a három pontot az Atlético Madrid, amely 1–0-ra legyőzte a Granadát a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 23. fordulójának szombati mérkőzésén.
febr. 8
23:24
Milánói randevú; javában folynak a futball Eb előkészületei (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
febr. 8
23:26
Hat hét hit – Ballai Attila publicisztikája (She)
És hat. Így folytatódik a címben elkezdett, régi reklámszöveg, amely hajnövesztő vásárlására buzdított. Most azonban nem hajat, hanem körmöket k...
febr. 8
23:30
Soha rosszabbat! – Thury Gábor jegyzete (She)
A Bűvész bombájával nyerte meg a Fehérvár a Kövesd elleni rangadótA Paks kettős emberhátrányban kapott ki a Puskás AkadémiátólGólzá...
febr. 8
23:32
Tenisz: Balázs Attila kikapott a Buenos Aires-i selejtezőben (She)
Balázs Attila kiesett a Buenos Airesben zajló 696 ezer dollár (215 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Keresés