2020. március 1. vasárnap

márc. 1
20:15
Női kosár Nb I: a Sopron kétszeri hosszabbítás után győzte le a Dvtk-t (She)
A női kosárlabda NB I 21. fordulójában a Sopron kétszeri hosszabbítás után 95–91-re legyőzte a DVTK-t idegenben.
márc. 1
20:21
Pályakerékpáros-vb: Emma Hinze harmadik aranyérme (She)
A német Emma Hinze három aranyéremmel zárta Berlinben a pályakerékpáros-világbajnokságot, miután a vasárnapi záró napon keirinben diadalmaskodott. Hinze korábban a sprintben és a sprintcsapatversenyben is elsőként végzett.
márc. 1
20:27
Légiósok: Nagy Dominik megszerezte első gólját a Panában (She)
Megszerezte első gólját a görög élvonalban Nagy Dominik. A Panathinaikosz magyar légiósa a Volosz elleni bajnoki első találatát jegyezte, csapata 4–1-re nyert hazai pályán. Megyeri Balázs az Atromitosz, Korhut Mihály az Arisz Szaloniki keretéből hiányzott a két csapat összecsapásán (2–1 az Atromitosznak); Nagy Gergely ismét (zsinórban nyolcadszor i
márc. 1
20:33
Ligue 1: Dembélé duplázott, a Lyon büntette a rekordbajnokot (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójában három meccset rendeztek vasárnap. A nap záró mérkőzésén a Lyon hazai pályán Moussa Dembélé duplájával 2–0-ra legyőzte a rekordbajnok Saint-Étienne-t.
márc. 1
20:39
La Liga: a Getafe legyőzte a Mallorcát, tovább üldözi a Sevillát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (La Liga) 26. fordulójában a Getafe 1–0-ra legyőzte a Mallorcát.
márc. 1
20:42
Sírni csak a győztesért szabad (Behaviour)
A hétvégén 92 éves korában elhunyt Székely Éva, olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója, a magyar sport talán legkivételesebb alakja.
márc. 1
20:51
Férfi kézi Bl: így juthatnak el a csapatok a kölni final fourig (She)
A Barcelona és a Kiel pihen a következő körben, a két magyar csapat, a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged  egymással találkozhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjéig vezető út során.
márc. 1
20:53
La Liga: Real Madrid–Fc Barcelona élőben az Nso-n! (She)
Vasárnap este következik a mindig kiemelt érdeklődés övezte labdarúgó-rangadó, a spanyol bajnokság el Clásicója: a Real Madrid fogadja az FC Barcelonát a Santiago Bernabéu Stadionban, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 1
20:57
Férfi kézi: simán kikapott Franciaországban a Tatabánya (She)
A francia Pays dAix otthonába látogatott a férfi EHF-kupa csoportkörének negyedik fordulójában a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, és sima, négygólos vereséget szenvedett. Az első félidőben már hétgólos hátrányba is került, onnan küzdötte vissza magát mínusz négyre, végül 26–22-re kikapott. Ez volt Hornyákék első veresége a sorozatban, ugyanakkor m
márc. 1
21:03
Kép: visszatért! C. Ronaldo is megérkezett a Bernabéuba (She)
Egy nagy visszatérőt is láthatnak a nézők a Santiago Bernabéu Stadionban a vasárnap esti el Clásicón: Cristiano Ronaldo is a lelátón, egy privát boxból szurkol majd a Real Madridnak a Barcelona elleni találkozón.
márc. 1
21:12
Sanszos a Veszprém–Szeged párharc a Final Fourért (Behaviour)
Befejeződött a csoportkör a férfi Bajnokok Ligájában, a Veszprém második, a Szeged harmadik helyen zárta az alapszakaszt, vagyis azonos ágra került a két magyar élcsapat.
márc. 1
21:15
Bolgár–magyar: kidőlt a szófiai középpályás, nem játszhat (She)
Lábujjtörést szenvedett, egy hónapra kidőlt, így lemarad a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőről a Levszki Szófia 24-szeres válogatott védekező középpályása, Szimeon Szlavcsev.
márc. 1
21:27
El Clásico élőben: Real Madrid-Barcelona (Infostart)
A spanyol bajnokság első és második helyezettje játszik ma este a Bernabéuban, a 2020-as esztendő első el Clásicóján.
márc. 1
21:39
hatalmas mentések, őrjöngve ünnepelt Pickford (She)
Elképesztő bravúrokat mutatott be az Everton kapusa, Jordan Pickford a Manchester United elleni mérkőzés végjátékában. Az angol válogatott kapus két nagy mentéssel is jelentkezett, ezeknek is köszönhetően maradt az 1–1.
márc. 1
21:51
Gyorskorcsolya-vb: Ireen Wüst hetedik összetett diadala (She)
A holland Ireen Wüst pályafutása során hetedszer nyerte meg a női gyorskorcsolyázók összetett világbajnokságát.
márc. 1
22:09
Tipsport Liga: Nyitrán győzött, és előzött a Dvtk Jegesmedvék (She)
A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban szereplő magyar csapatok felemás napot zártak: a MAC Újbuda 3–0-ra kikapott a ligaújonc Mihalovce otthonában, ezzel matematikailag is eldőlt, hogy biztosan lemarad a rájátszásról. Ugyanakkor a DVTK Jegesmedvék örülhettek, mert fontos győzelmet arattak a Nitra otthonában, a 6–1-es siker azt jelenti,
márc. 1
22:11
Asztalitenisz: Szudi megvédte címét, a nőknél Madarász a bajnok (She)
A férfiaknál a címvédő Szudi Ádám, a nőknél pedig a legutóbb két éve diadalmaskodó Madarász Dóra nyerte az egyes küzdelmeket az asztaliteniszezők országos bajnokságán, Kecskeméten.
márc. 1
22:21
MotoGp: törölték a királykategória Katari Nagydíját (She)
Katari helyi idő szerint vasárnap este tíz óra után bejelentették, hogy a koronavírus-járvány okozta beutazási szigorítások miatt törölték a MotoGP (csakis a királykategória) szezonnyitóját.
márc. 1
22:39
Alpesisí-vk: Pinturault nyerte meg a kombinációt, és zárkózik (She)
Az ausztriai Hinterstoderben férfi kombináció futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a francia Alexis Pinturault szerezte meg, így már csak 34 pont a hátránya összetettben az itt harmadik norvég Aleksander Aamodt Kilde mögött. A nők La Thuile-i versenyét törölték.
márc. 1
23:03
La Liga: a Real Madrid legyőzte odahaza a Barcelonát (She)
A Real Madrid Vinícius Júnior és Mariano Díaz góljával 2–0-ra megverte odahaza a nagy rivális FC Barcelonát a La Liga 26. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel a három ponttal a tabella élére ugrott.
márc. 1
23:05
Tenisz: a világranglista 182. helyezettje nyert Chilében (She)
A 19 éves brazil Thiago Seyboth Wild nyerte meg a Santiagóban megrendezett férfi tenisztornát, mivel a döntőben három szettben legyőzte a norvég Casper Ruudot.
márc. 1
23:15
Serie A: elhalasztották a Sampdoria–Verona meccset (She)
A hétfőre kiírt Sampdoria–Hellas Verona mérkőzést is elhalasztották az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából.
márc. 1
23:18
Piqué lába döntött (Azenpenzem)
Megérdemelte a vezetést a Madrid, a második félidőben lefocizta a Barcelonát. Messi észrevehetetlen volt, legfeljebb azzal tűnt ki, hogy felrúgta Casemirót, amiért sárgát kapott.
márc. 1
23:21
Síugró-vk: Geiger nyert vasárnap Lahtiban (She)
A finnországi Lahtiban északisí-hétvégét tartanak, azaz síugró, sífutó és északiösszetett-világkupa versenyeket is rendeznek. Vasárnap az egyéni síugró versenyen a német Karl Geiger győzött, míg a norvégok mindkét sífutó váltóban elsőként értek célba. Az északiösszetett egyéni versenyét viszont a japán Vatabe Akito nyerte.
márc. 1
23:27
Már csak 24 nap a pótselejtezőig; Nikolics első gólja visszatérése után (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
márc. 1
23:29
Hétfői sportműsor: FA-kupában játszik az Arsenal; Erste Liga-rájátszás (She)
Hétfő este láthatjuk az Arsenalt a televízió képernyőjén – a londoniak a Portsmouthhoz látogatnak az FA-kupa nyolcaddöntőjében. Folytatódnak az Erste Liga rájátszásának küzdelmei: a negyeddöntő 5. mérkőzésén a DEAC a Csíkszeredával mérkőzik meg. Délelőtt és délután WTA-tornákat rendeznek Lyonban és Monterreyben.
márc. 1
23:30
A Real legyőzte a Barcát, és visszavette a vezetést a bajnokságban (MMonline)
Zinedine Zidane együttese 2-0-ra verte ősi riválisát +VIDEÓ
márc. 1
23:45
Újra becsekkolna – Szabó Gábor jegyzete (She)
Ausztria, Izrael, Németország, Olaszország, Portugália, Törökország. Hat országban tömte labdával játékostársait Koch Róbert, aki – másfél év me...
márc. 1
23:51
Lógunk a szeren – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Bevallom, továbbra sem tudok mit kezdeni az e-sporttal, de foglalkoztat, mert folyamatosan szembejön velem. Ellenérzéseim nem végzetesek, elvégr...

Keresés