2020. március 12. csütörtök

márc. 12
9:54
Rajt kétségek között (Azenpenzem)
Biztonsági intézkedésként a pilóták nem adnak autogramokat a szurkolóknak, nem állnak oda közös fotók elkészítésére, és felhívták a figyelmüket arra, hogy az újságíróktól is tartsanak két méter távolságot.
márc. 12
10:03
Gulácsi Péter a Bajnokok Ligája és Európa legjobbja (Ripost)
Gulácsi Péter az utóbbi hét tétmeccsén csak egy gólt kapott, pedig sztárcsapatok sora rohamozta a kapuját.
márc. 12
10:06
Ftc: Rebrov eltávolította az érinthetetlen sztárokat – Nicsenko (She)
A Ferencváros korábbi futballistáját, a jelenleg az ETO FC Győr utánpótlásában edzősködő Igor Nicsenkót kérdezték Ukrajnában Szerhij Rebrovról, az FTC vezetőedzőjéről. A korábbi gólkirály elmondta, Rebrov elsősorban annak köszönheti magyarországi sikereit, hogy rendet rakott az öltözőben, olyan döntéseket hozott, amiket más külföldi trénerek nem te
márc. 12
10:21
ahol Krúdy Gyula meccstudósítást írt a világháború után (She)
Új, kéthetente jelentkező videosorozatunkban ismert városi helyszínekhez kötődő különleges futballtörténeteket elevenítünk fel, amelyeknek emlékét korabeli résztvevők, érintettek vagy szakértők segítenek megidézni.
márc. 12
10:27
Vb 2022: halasztást kér Dél-Amerika a koronavírus miatt (She)
A dél-amerikai labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) szerdán arra kérte a FIFA-t, hogy halasszák el a térség világbajnoki selejtezőinek rajtját az új típusú koronavírus-járvány miatt.
márc. 12
10:39
Eb 2020: elhalaszthatják a román–izlandi pótselejtezőt – sajtóhír (She)
Román sajtóhírek szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a válogatott mérkőzések, így a március végi Európa-bajnoki pótselejtezők és U21-es Eb-selejtezők elhalasztására készül a koronavírus-járvány miatt, és ezt már jelezte is tagszövetségeinek. A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap szerint a hivatalos bejelentés két-három nap múlva várható
márc. 12
10:39
Ezen már nem fog múlni a tokiói olimpia – sport a tévében (Infostart)
Nézők nélkül rendezik meg csütörtökön a tokiói olimpia lánggyújtó ceremóniáját az ókori játékok helyszínén. Ezen felül jégkorong, darts, kerékpár és labdarúgás is jut mára, amivel a csatornák a képernyők elé csábítanak.
márc. 12
10:45
Koronavírus: Cristiano Ronaldo is karanténba került, miután egy csapattársa megfertőződött (SzMo)
Daniele Rugani, a Juventus védőjének koronavírustesztje pozitív lett, a portugál sztárjátékos ezért marad madeirai otthonában.
márc. 12
10:51
Kosár: a nemzetközi szövetség minden sorozatot felfüggeszt (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) hivatalos közleményben jelezte, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt minden sorozatot felfüggeszt, így sem válogatott mérkőzéseket, sem nemzetközi kupameccseket nem rendeznek.
márc. 12
11:03
F1: Hamiltont sokkolja, hogy versenyeznek Ausztráliában (She)
Ausztráliában minden készen áll, hogy elstartoljon a Formula–1 2020-as idénye, ám a hétvége főszereplői közül többen sem értik, miért utaztak el egyáltalán a helyszínre, amikor világszerte elhalasztják vagy törlik a különböző rendezvényeket és sporteseményeket a koronavírus miatt.
márc. 12
11:03
Simán fordított a Vidi (Azenpenzem)
Tegnap még nézők jelenlétében játszhatták le a Magyar Kupa negyeddöntőjében a visszavágókat, de egyik helyszínen sem verődött össze jelentős tömeg.
márc. 12
11:06
Legendákat is megelőzhet Szilágyi Áron kardozó (Behaviour)
A nyári játékokig minden héten bemutatunk egy magyar sportolót, aki megszerezte a részvételi jogot. A második: Szilágyi Áron kardozó.
márc. 12
11:09
Bl: a címvédő és a döntős is kiesett, több mint 10 éve nem volt erre példa (She)
Négy csapat már továbbjutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, négy pedig elvérzett a nyolcaddöntőben – többek között a címvédő Liverpool és a tavalyi döntős Tottenham is.
márc. 12
11:11
Inter: nemes gesztus, 300 ezer maszkot ajánlottak fel (She)
Az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy 300 ezer maszkot és egyéb eszközöket ajánlott fel az olasz nemzeti civilvédelmi szervnek (Protezione Civile). Mint ismert, Olaszország a koronavírus-járvány európai gócpontja, a legtöbb megbetegedést és halálesetet is itt regisztrálták kontinensünkön.
márc. 12
11:15
Félrelépett a bokszpápa (Azenpenzem)
Szántó Imre ökölvívó-mesteredző, a sportág itthoni élő lelkiismerete múlt hónapban súlyos ínszakadást szenvedett. Most a jelek szerint felhagy a gyakorló edzősködéssel.
márc. 12
11:21
Bl: ultrák ezrei hergelték harcra a bezárt stadionhoz érő Psg-t (She)
Ahogyan megígérték, a Paris Saint-Germain ultrái közül több ezren jelentek meg – ki arcmaszkban, ki teljes védőfelszerelésben – szerda este a párizsi Parc des Princes előtt, hogy biztassák csapatukat a koronavírus-járvány miatt zárt kapus Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn. Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője szerint ennek is szerepe volt abban, hogy csap
márc. 12
11:39
Koronavírus: Koman Vladimirt nem engedték haza Iránból (She)
A koronavírus miatt Iránban egy hónapig szünetel a labdarúgó-bajnokság, ám hiába akart hazatérni a Szepahan 36-szoros válogatott középpályása, Koman Vladimir, klubja nem engedte el.
márc. 12
11:39
Meggyújtották a tokiói olimpia lángját Olümpiában (MMonline)
A koronavírus-járvány miatt ezúttal a görög szervezők döntése értelmében mindössze száz meghívott és akkreditált vendég vett részt a ceremónián
márc. 12
11:45
Tokió 2020: fellobbant az olimpiai láng Olümpiában (She)
Csütörtök délelőtt a görögországi Olümpiában meggyújtották a tokiói olimpia lángját.
márc. 12
11:51
Fellobbant az olimpiai láng (Azenpenzem)
A hétnapos görögországi váltófutás után a házigazda japánok jövő csütörtökön az athéni Panathinaiko Stadionban veszik át a fáklyát, amely pénteken érkezik a rendező országba.
márc. 12
11:51
Fellobbant az olimpiai láng Olümpiában (HírTV)
Csütörtök délelőtt a görögországi Olümpiában meggyújtották a tokiói olimpia lángját.
márc. 12
11:57
Mlsz: mit jelent a gyakorlatban a zárt kapus mérkőzés? (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség minden klubnak elküldte azon előírásokat, amelyeket be kell tartani a koronavírus miatt elrendelt zárt kapus mérkőzések során.
márc. 12
12:21
Real Madrid: karanténban a klub futballistái és kosarasai! (She)
A spanyol Marca internetes kiadása a csütörtök déli órákban vezető hírben számolt be arról, hogy a Real Madrid labdarúgó- és kosárlabdacsapata karanténba került. A klub nem sokkal később megerősítette az információt hivatalos honlapján.
márc. 12
12:21
Felfüggesztik a spanyol focibajnokságot, karanténban a Real Madrid (444.hu)
Koronavírusos a Real Madrid egyik kosárlabdázója, a focisták is érintettek lehetnek.
márc. 12
12:27
La Liga: a következő két fordulót elhalasztják – hivatalos (She)
A spanyol La Liga hivatalos honlapján bejelentette, tekintettel a koronavírus miatti óvintézkedésekre és a Real Madrid kosárlabdacsapatánál történt pozitív tesztre a következő (legalább) két fordulót elhalasztja.
márc. 12
12:39
Női kézi: mégis megrendezik a mieink Eb-selejtezőjét (She)
A korábbi hírekkel ellentétben – zárt kapuk mögött – megrendezik március 25-én a Magyarország–Montenegró női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőt.
márc. 12
12:45
F1: pozitív koronateszt, nem indul a McLaren Melbourne-ben (She)
A McLaren Racing csütörtökön hivatalos közleményben tudatta, hogy az istálló nem indul a Formula–1 hétvégi melbourne-i idénynyitóján, mert az egyik csapattag pozitív koronavírustesztet produkált.
márc. 12
13:03
Női kézi: egymásnak estek az edzők a Csm és a Valcea rangadójának végén (She)
Feszült hangulatban ért véget a CSM Bucuresti és a Valcea rangadója szerdán a román női kézilabda-bajnokságban. A bukarestiek 23–22-es sikerét hozó, zárt kapuk mögött lejátszott találkozó lefújását követően a hazaiak másodedzője, Per Johansson és a vendégek szakvezetője, Florentin Pera esett egymásnak, a tumultusba a játékosok is bekapcsolódtak.
márc. 12
13:03
Karantént rendeltek el a Real Madridnál, felfüggesztették a spanyol bajnokságot (MMonline)
A kosárcsapat egyik játékosa megfertőződött, így vesztegzár alá helyezték az edzőkomplexumot
márc. 12
13:09
Karanténba kerültek a Real Madrid futballistái és kosarasai is (Infostart)
A kosárlabdázó Trey Thompkins koronavírustesztje lett pozitív, a klubnál életbe léptették a vészforgatókönyvet.
márc. 12
13:09
Románia: a szövetség felülbírálta a ligát – leáll a bajnokság (She)
Romániában a mérkőzéseket közvetítő tévétársaságokkal egyeztetve a Profi Labdarúgóliga (LPF) szerdán úgy döntött, zárt kapukkal folytatódhatnak a labdarúgó-bajnokságok, ám a román szövetség felülbírálta a döntést (FRF) – a koronavírus miatt március 31-ig leáll a futballélet.
márc. 12
13:09
Karanténba kerültek a Real Madrid játékosai (Azenpenzem)
.
márc. 12
13:12
Koronavírus, Cristiano Ronaldo is karanténba került (Ripost)
Az olasz Juventus labdarúgócsapat játékosának, Daniele Ruganinak a koronavírus tesztje pozitív lett.
márc. 12
13:14
Dupla karantén a Real Madridnál, koronavírusos beteg van a klubnál (Ripost)
A Real Madrid kosárlabda- és labdarúgócsapatát is érinti a karantén.
márc. 12
13:21
Karanténba kerültek a Real Madrid játékosai (Azenpenzem)
.
márc. 12
13:27
Autósport: törlések helyett halasztásokra készülnek itthon (She)
A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) a hazai és a hazai rendezésű nemzetközi események tekintetében is elsősorban halasztásra és nem törlésre készül a koronavírus-járvány miatt Oláh Gyárfás elnök szerint.
márc. 12
13:27
Forma-1: koronavírusos egy csapattag, ezért nem indul a McLaren az Ausztrál Nagydíjon (SzMo)
A brit csapat egyik tagjának koronavírustesztje pozitív lett. Sebastian Vettel szerint bojkottálni kellene a futamot, Lewis Hamilton pedig nagyon meglepődött, hogy eddig még nem törölték a versenyt.
márc. 12
13:33
Tékvandó: elhalasztják az európai kvalifikációs versenyt (She)
A tékvandósoknál bizonytalan ideig elhalasztják az európai olimpiai és paralimpiai selejtezőt a koronavírus-járvány miatt.
márc. 12
13:33
Messiéket is elérte a koronavírus-járvány (Infostart)
Két hétre felfüggesztették a spanyol labdarúgó-bajnokságot.
márc. 12
13:33
Ausztrál Nagydíj: Visszalépett a McLaren (ATV)
A McLaren Forma-1-es istálló visszalépett a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjtól, miután a csapat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett.
márc. 12
13:33
A McLaren istálló egyik tagjának tesztje pozitív lett (Azenpenzem)
.
márc. 12
13:51
Visszalépett az egyik Forma-1-es istálló (Infostart)
Veszélyben a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíj.
márc. 12
13:51
Lefújhatják a Bajnokok Ligáját is (444.hu)
Egyre több csapat tagjai érintettek. A Marca szerint mindjárt bejelentik.
márc. 12
13:57
Juventus: Cr nem utazik Torinóba, Portugáliában marad (She)
A Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo egyelőre nem utazik vissza Torinóba, hanem Portugáliában marad elővigyázatossági okokból.
márc. 12
14:15
F1: a vezetőség reagált a McLaren kiszállására, a rajongók háborognak (She)
A McLaren csütörtöki bejelentése után egyre inkább kezd veszélybe kerülni a Formula–1-es Ausztrál Nagydíj megrendezése. A kialakult helyzettel kapcsolatban olvasható egy rövid közlemény a sorozat hivatalos Twitter-oldalán, ám ezzel nincsenek éppen megelégedve a rajongók.
márc. 12
14:15
A magyar válogatottat is érinti, elhalaszthatják az Eb-pótselejtezőket (Ripost)
Román sajtóhírek szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a válogatott mérkőzések elhalasztására készül.
márc. 12
14:21
Oroszország: moszkvai sztárcsapat hívja a Fehérvárról menesztett edzőt (She)
Szerbiai sajtóértesülés szerint az Oroszországban sztárcsapatnak számító Lokomotiv Moszkva edzőjelöltjei között is szerepel az ősszel még Fehérváron dolgozó edző, Marko Nikolics.
márc. 12
14:27
Kézilabda: zárt kapus meccsek a hazai Nb I-ben is (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a koronavírus-járvány miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott a soron következő kézilabdás versenyekkel kapcsolatban, a veszélyhelyzet érvényesítésére – tájékoztatott a szervezet közleményben, melyet alább tartalmi változtatás nélkül közlünk.
márc. 12
14:29
Fft: A számok játéka a futball? Vagy misztifikálják a taktikát? (She)
Zónavédekezés, árnyékék, karácsonyfa-alakzat, catenaccio; egyik edző szókészletéből sem hiányozhat, nemde? Mindenkit elbűvöl a bábuk mozgatása a mágnestáblán, de a nagy taktikázás nem pusztán az edzők blöffje?
márc. 12
14:33
Klopp nem érti és rosszul érzi magát (Infostart)
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője szerint a Liverpool elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő idegenbeli visszavágóján csapatának nyerőembere Jan Oblak volt, így leginkább a szlovén kapusnak volt köszönhető, hogy kettős győzelemmel búcsúztatták a címvédőt.

Keresés